2009

det har varit det värsta och bästa året i hela mitt liv. det har varit många glada stunder men också väldigt många ledsna stunder. jag har gått ut skiftinge, efter tre jäkligt glada år med louise sötvisto. vilka tider.
vi åkte till tyskland med laget, det riktiga laget! fyfan vad roligt vi hade.
jag var i rhodos med mamma min moster och min kusin adam, kan ha vart den roligaste resan någonsin.
dagarna i vilsta med alla jag tycker om, så jäkla mysigt!
alla nätter i parken badet!
dagen hemma hos mig med mina favvotjejer, bondläpp söker blygdläpp. ååh jag saknar det
när jag och fampan var i göteborg, vi hade inte en tråkig stund, i sängen. ;) internt chipong
när vi kom hem drog vi iväg till skåne för att leeeeka i åhus! victoria jag fanny och hanna barrögård förenades, EFT. ♥ hanna lundqvist var också där, dyng 24/7. lupan daniella och anna med. puss fan vad kul det var
jag började smid vilket jag är delvis glad över!
24timmars med världens bästa tjejer
göteborg och madonna med louise
och japp, jag blev faster! världens finaste freddie kom till världen!


mitt livs största negativa förändring har skett och jag vill aldrig att det ska komma en sån förändring igen. victoria lindqvist. 25/7. jag saknar och älskar dig, du kommer alltid vara min bästa vän.
jag har lärt mig att vara stark och inte ta saker för givet och genom det har jag kommit alla mina vänner mycket närmre vilket jag är sjukt glad över, utan er skulle jag ALDRIG klara mig. utan er skulle jag inte vara här idag. så tack för det här året varenda en. jag avslutar det med blandade känslor..
jag skulle kunna sitta här hela natten och skriva om året men det har jag ingen tid med.
men vännor och familj, ni är det bästa jag har. och ni vet nog exakt vilka ni är :) 


Nu känner jag att jag inte riktigt kan sitta still, det kryper i mig. måste dansa. MÅSTE dansa!
så skål på er och gott nytt år!


telefonsex



jag tror lolf är kär i mig

........................

du gör mig galen pojke..

det värsta är att du inte ens bryr dig

så om inte du bryr dig, tänker fan inte jag bry mig. jag fattar inte vad du gör, tror inte du heller gört.
draaaadra dra




victoria kom hem

home sweet home

första inlägget på nya datan, ooooo vad den gillas.

kom precis hem från göteborg. och jag säger bara det att jag ska nån gång flytta till den staden, den är så sjukt goooo. mja, nordencup behöver vi inte ens tala om. jag hade skrivit världens längsta inlägg om hur det gick och allt runt omkring men självklart fuckar internet upp sig så det gick åt skogen hela skiten.

nu tänkte jag gå ut till min lya och testa min nyårs outfit, oooo vad grymt allt kommer bli.
sen tänkte jag bara påminna om att jag har fruktansvärd träningsverk i benen, om ni undrar varför min dans kan se aningen skum ut imorgon..
KLACK IN THE TAK, DYNGRAK


göteborg

har spelat första matchen i norden cup och vi spelade sjukt bra. dock så blev det lika vilket var lite surt men vi hade hur kul som helst på planen, precis som de ska vara :)
nu ska jag nog gå och dricka lite vatten.

vi hårs

PANNKAKA

sitter i bilen just för tillfället, på väg till göteborg =D vi åt nyss pannkaka på rattugglan, och då kom jag på att om man äter för mycket pannkaka så att man börjar må illa, då förstör man maten pannkaka i flera veckor frammåt. då har man kvar den där illamående, spykänslan i kroppen som inte vill ha pannkaka. jag åt pannkaka sist vi åkte hem från göteborg och då smakade pannkakorna pytt i panna, vilket gjorde att jag fick den där spykänslan.. som tur är så hade spykänslan försvunnit tills denna gång då de var dags för lite pannkaka. men vet ni, nu är den tillbaka.. jag åt för mycket pannkaka, även fast jag bestämde mig innan för att äta lagom. FAN! jag som älskar pannkaka!!!!
nu är de slutsnackat om pannkaka, kände bara att jag var tvungen att skriva av mig lite.

tack bloggen du lyssnar alltid<3

Och om ni vill veta så fick jag med sisådär 11 pannkakor i detta inlägg, YES!

nu får det vara nog.

min blogg har blivit till nå jävla bild blogg helt plötsligt, så nu är det slut på de roliga. nu blir det inge mer bilder fuckers.
eller jo föresten. datan, kameran och sladden hänger med till göteborg i morgon så ni får nog lite mer endå.
två dagar till, sen får det fan vara nog!

och fem inlägg på en dag tyder på brist på fritid, jävla norden..  så efter norden smäller det mina vänner, jag ska dansa tills jag somnar!

gonatt


kuken ballen sporthallen

kvällen har spenderats hos tove - igen. lika kul ikväll som de var igår kväll, vilket var fruktansvärt kul. på bilderna finns inte louise men hon var med innan bilderna togs, jag tänkte att ni ville veta det.. not.
i alla fall, när hanna ankommer till toves place ser jag att vi har likadana tröjor. lite olika reaktioner där men kameran togs då självklart fram.







time out

det är så mycket jag vill ha tillbaka just nu, vill att det ska vara som i somras den här dagen



och hittade även en annan stund på bild som jag vill ha tillbaka men den tänker jag inte lägga in!


bild updateeeee













vad händer?

fan vad jag blir irriterad, så jävla irriterad och ledsen. fattar inte vad du håller på med! du gör bort dig iaf..
ska fan bli skönt att komma bort. så norden here we come, nu jävlar.


tovan i håret



är hos tove med hanna, gud vad jag gillar er. även fast ni är helt kockobeng

<3



du och jag, det var så det skulle vara.

Nu har du vart borta från oss i fem hela månader. fem månader! jag fattar fortfarande inte att du är borta. det har varit dom fem värsta månaderna i mitt liv och jag skulle göra exakt vad som helst för att du skulle komma tillbaka. du var min andra halva, och kanske till och med ännu mer än det. min andra halva som jag behöver mest av allt. jag saknar den och jag saknar dig och oss.
jag tror att jag aldrig kommer få en vän som du igen. du var så jävla bra och jag tycker verkligen synd om alla som inte fick chansen att lära känna dig. jag är så jävla glad att jag fick chansen. du är bäst. alltid.
världens bästa vän, jag lever för dig

WEI!

JAG ÄR RIIIK =D

god jul

måste bara säga att kalle anka suger, så sjukt tråkigt. så just nu väntar jag bara på att de ska ta slut så vi kan öppna lite klappar osv, hehe

uffe säger hej och adam också, freddie vill man bara äta upp
hej


stocktina igen

idag har jag vart i huvudstaden med pappa hela dagen. jätte mysigt! vi letade efter skidjacka och byxor, hittade dock bara jackan, super nöjd tjej här. sen åt vi på en mys resturang där jag spillde ut colan över hela bordet. haha herregud vad jag skämdes och herregud vad jag skrattade.

på vägen hem gick det åt helvete för mig. rasmus skulle hämta mig från stationen i eskilstuna och självklart tar mitt batteri på mobilen slut på tåget hem. så där står jag ensam utan mobil och hittar inte rasmus :( jag var gråtfärdig.. jag var helt stuck! så jag gick hem till lovisa som inte var hemma och låna telefonen. tack helena o johan, puss på er. sen kom rasmus med hannab och hennes släkt som skulle köpa kissekatt till lena.
nu vet jag knappt vad jag har skrivit, orkar inte bry mig......

och nu är philip hammar och åke här, vi ska kolla på sagan om ringen :)
puss igenn

haha mums







AVATAR

Var nyss på bio och såg avatar med hanna fanny och louise. trodde aldrig den skulle vara såhär bra! sorglig, spännande, rolig - liksom allt i samma kitt. rekomenderas definitivt att ses!

PUSS PÅ DIG


the bright side

ibland är man bara jävligt sur. sen när mamma frågar varför jag är sur kommer jag på att jag inte har nånting att vara sur över. måste vara mensen som jag inte ens har. haha nej men always look on the bright side of life, måste ta fram den sidan nu. de är ju trots allt lov :)
 


<3

VICTORIA

HANNANANNANA HANNA IS WONDERFUL

jag kom precis hem från en jul lunch hos hannas mormor och morfar, helt sinnes vad söta dom är. men lenis och rogis och barribear är endå mina favoriter<3 och hanna är bäst

jag kom på nyss att jag är sugen på att se någon film jag inte har sett, känns som jag alltid kollar på samma filmer. hanna kom då på att vi kanske kunde kika på avatar på bio ikväll, tycker den verkar bra så såå kanske det blir. nej men nu tänkte jag ta med mig hanna och hennes tajjta baja ut! vi har lite saker på göra-listan. puss


DAAAMP

lackar för att det inte går att ladda upp bilderna från i lördags hos linn på facebook! fucking webbsidan kan inte visas, in my ass hoeeee

för övrigt sitter jag hos mig med hannab, väldigt tråkigt måste jag säga. snart kommer väl kanske en kille eller två. blä
nyss fråga jag hanna när hon sucka: är de nåt som är på tok skrutteponken?
då svara hon: naej jag sitter fast ute i ödemarken annars är det bra..
nu jävlar ligger du sjukt risigt till, bögjävel sluta lek cool.

och du, håll dig borta. du suger faktiskt.


EY

"vad ska vi göra i tove morgon?"

haha humor


update time

tänkte uppdatera lite om dom senaste dagarna för det har jag vart lite dålig på, inte för att ni bryr er men..
i fredags var vi alltså hos linn och det var fruktansvärt roligt, har en hel kamera full med bilder som kommer inom en snar framtid. de skrattades, de dansades och framför allt: det dracks ;) me like it.

Igår spenderades hela dagen på stockholms gator med mamma, vilket var jätte mysigt. köpte klart alla julklappar och köpte massa saker till mig själv också, tack mamma<3

måste även berätta om min föda jag fick igår.
jag började med en hel meny på mcdonalds runt sisådär 11, de var alltså min frulle. när jag var i stockholm åt jag inte ett piss. sen när vi åkte hem runt fem stanna vi på statoil och då köpte jag julmust, gott o blandat, salmiak och onyttiga tuggummin. när jag kom hem åt jag inget och när jag kom till stan åt jag kebab med extra vitsås. sen gick vi till godisland och köpte alldeles för mycket godis. sen gick vi till ludwig och där fick man popcorn och glass med choklad sås. och riskakor!
har dåligt samvete nu och tänker vara nyttig hela dagen! jo tjena, lycka till empis.

snart kommer rasmus och hämtar mig, så måste dra nu. befinner mig hos tove plutten föresten, hon hälsar!  puss kram på henne och alla mina vännor<3


hos tovan i håret

befinner mig hos tove med helena emelie och hanna, vet inte riktigt vad som händer ikväll men tror att vi ska till ludwig om våra fötter vågar ta oss ut på isen där ute. så sjukt kallt så vågar inte riskera att mina tår försvinner.
men ska väl röra oss nu. puss kram

kvällen igår började och slutade hos linn och de var för jävla kul. hejdå


fredaggggg

nu fixas det hej villt hos hannab med tina såklart. antar att vi snart tar oss till linn och knäpper första på länge, känns ganska okej.

no matter what

jaha, då har man klarat av ett halvår på smid. helt okej nöjd, har vart kul :)
och snart är det ett efterlängtat nyår men innan det julafton och norden cup. och apropå norden, någon som är sugen på att skjutsa dit mig och tove? ;) hur vi ska komma dit är ännu oklart och jag börjar drabbas av panik.
kom precis hem till hanna b, vi har vart ute på lite ärenden inför kvällen. och den ska bli lyckad. oavsett vad!

haha och avslutningen idag var grymt bra, bra jobbat programrådeeeet!


partytina

Party til you pass out, Drink til your dead, Dance all night til you cant feel your legs!

BVA´hmahjk

kommer till skoljäveln och ser att vi börjar 9.15 och inte 8.15. KUL! njaaa
balle

flipptina

just nu är det flipptina med hanna och fanny, helt klart. snart är det mat-tina och senare är det match-tina. imorgon är det krök-tina, för att sedan på lördag ha en liten shopping-tina i stocktina.
vi hårs


klack i tak, dyngrak

på fredag och möjligen lördag så ska vi slå klackarna i taket. bered er på trubbel, im back.

klack i tak, dyngrak

på fredag och möjligen lördag så ska vi slå klackarna i taket. bered er på trubbel, im back.

.

Sometimes I wonder,
what it could have been. 
Sometimes I look back.
And sometimes,
I miss you

vet ni?

idag har jag:

  • ätit spicy
  • gjort klart muntliga engelska
  • glott på dig
  • kollat på guifmatch
  • inte tränat
  • längtat till fredag

och det har gjort min dag väldigt bra. speciellt punkt tre och punkt fem!

 


skol tina

sitter i skolan men nu tänkte jag rebecca emelie calle felicia stunkan och celsing äta spicy. och selen såklart :)


kom hem



JAG SAKNAR DIG

fester färla och sen gå hem

jag är övertaggad. fattar knappt själv hur roligt jag kommer ha på lovet, ska bli fruktansvärt skönt. skolan kommer inte finnas på världskartan mina vänner. men nu drar jag ner basen och sätter på lite sova gott musik, det är ju trots allt två dagar kvar i skolan..

krig

hoppas att snön är kvar imorgon, tänkte ge igen lite på mupparna som mulade mig idag. ni ligger för jävla illa till!

mystina

min dag har vart sjukt bra! började med skola, eller två lektioner rättare sagt. efter de åkte jag och lite chics ner till stan för att köpa lite julklappar. sånt är ju alltid lite mys. så länge man håller sig borta från att köpa kläder till sig själv, vilket jag inte gjorde. jag köpte en tröja, ett linne och toves och min mysar dress! sjukt nöjd.
sen fick jag ångest för att jag inte köpt några klappar så jag köpte årets första julklapp till mamma, sådär ja. klappat o klart.


vill även passa på att säga att i helgen är det party, och så är det bara. 
tack för mig

hahah cool tjej 2008









akta gamla bilder


kvällens bästa:

LOVE IS ALL AROUND ME



freddiiie

jag är världens stoltaste faster!



i want to be a young daaaad

yeyeyeye hoppas veckan går lika fort som alla andra!

christinaaaa

christina är så jävla bäst!


broeee

tjaaa. kom precis hem till min bror, ska vara här tills freddie vaknar och sen stannar jag nog och kollar på one tree hill här också!
vi torska sista matchen med 3 bollar, men fan vad bra vi spelade :) på vägen hem åt vi mc och tove och sin pappa var toksköna. haha internt.
ne nu ska jag kika runt på lite bloggar! pusskram


stockholmos

jag måste bara säga att jag älskar att vara hos pappa. man kommer bort från allt och får bara ligga och mysa. och så har jag världens bästa pappa också, så jävla bra är han. mamma med, ni är bäst!

idag har jag iaf sovit och spelat första matchen i steg 3. vi vann med ett par bollar vilket var skönt. imorgon ska jag spela två matcher till och leta efter ett nytt skidställ =D JIPPEEEI! och hannab, jag vet att du läser.. fan vad jag längtar till åreeee!


bäst äru

lalalalala

We always had a crush

fest-tina

nu är de sisådär 40 minuter kvar tills jag åker upp till stockholm för att mysa med pappa och spela sm! ska som vanligt bli fruktansvärt skönt att komma bort från den här sopstaden. just nu suger de här, och just nu ser de ut som nyår blir sämst också. men det blir ju trots allt vad man göre till, och jag och mina tjejer kan move mountines om vi vill det, så klart som fan vi ska ha kul!
TIK TOK

its going down down down down

min läsarstatistik har gått för jävla snabbt neråt denna vecka, vadååårå? nu har jag bara 120 unika per dag liksom :(


kuuk

jag hatar psykologi och så är det bara.
punkt slut.

looeol

hahaha alltså sjukaste
hanna låg för en timme sen och sov medans jag pluggade, nu dansas det hej villt till shots och show me love.
jävlar timbaktu är här 00.52




hahahaja jag kan inte sluta skratta 00.59. snart äre basic

rasmus karlsson

grattis på födelsedagen, hoppas du haft en grym dag!

TUNGA


saknar dig


karamkalas

cha cha bloggen. gästblogg again. melajki
emelie är söt, och jag är en nöt
jag vill lägga dig i min ficka, men då får jag bara hicka och börjar tillslut nicka

/
http://elinwahlstrom.blogg.se
http://elinwahlstrom.blogg.se
http://elinwahlstrom.blogg.se
http://elinwahlstrom.blogg.se



tack rasmus

för allt du gjort på min dator och för tugg gummit och allt annat. tack tack tack, present kommer inom en snar framtid jag lovar!

sova halv tio? huvudverk? plugg? arg?

JAAAAAAAAAAAA






-

jaha.. hemma från några handbolls dagar i göteborg. hur det gick behöver vi ju inte tala om men kan ju säga att jag har haft för jävla kul iaf! det tackar jag för!




aha. de här suger, gonatt


jag kan pusta ut.

PUUUUH. erik är kvar. tack! nu ska jag sussa gott, pussis!

jovars

dagen började som sagt med sovmorgon, efter det fick jag skjuts av världens bästa philip till stan. det blev inget spa, men de blev biomys och en tokmysig dag med tove! vi käka billyboys och gick på stan, sånt där mys ni vet. 
gillar dig stumpan
sen fick jag skjuts hem av världens bästa hannes, och när vi kom hem fick han mer uppmärksamhet än jag av min mamma..
nu kollar jag på idol och vad händer? calle går vidare? SKANDAAAL!

lalala så skönt att vara ledig!

mjaa, är då ledig idag vilket är fruktansvärt skönt!
dagen bjuder nog på biomys och lite spaa med tove och hanna, kvällen tar jag som den kommer.
nu ska jag nog leka lite med picasa och sen tar jag mig in till mina flickor! puss kram

music makes me loose controle

How soon is now - David Guetta, Sebastian Ingrosso
Shots - LMFAO
Sex on fire - KCB remix edit
Show me love - The partysquad remix
Jai ho - Pussycat dolls
Get crazy - LMFAO
Malchik gay - T.a.t.u
Let the beat rock - Black eyed peace
Seize the day - Hoffmeastro
Hips dont lie-bamboo - Shakira
She wolf - Shakira
Ave maria - Beyonce
Behind closed doors - Rise Against
Prayer of the refugee - Rise Against
Hero of war - Rise Against
Plane - Jason mras
Youre beautiful - James blunt

gillar er


shots shots shots shots

Let's get fucked up!

If you not drunk ladies and gentlemen
Get ready to get fucked up
Lets do it ha, ha
LMFAO, you know what
Lil’ Jon, yeah
All of the alcoholics, where you at?
Lets go



Shots
Everybody

The ladies love us, When we pour shots
They need an excuse, to suck our cocks
We came to get crunk, how `bout you?
Bottles up, let`s go round two



Shots
Everybody

If you ain't getting drunk get the fuck out the club
If you ain't taking shots get the fuck out the club
If you ain't come to party get the fuck out the club
Now where my alcoholics let me see yo hands up
What you drinkin on?
Jaeger bombs, lemon drops
Buttery nipples, jello shots
Kamikaze, three wise men
Fucked on that shit, get me some gin
Shots



Patrones on the rocks and I’m ready for some shots
The women come around every time I’m pourin’ shots
Their panties hit the ground every time I give ‘em shots
So cups in the air everybody let’s take shots



When I walk in the club
All eyes on me
I’m with the party rock crew
All drinks are free
We like ciroc
We love patron
We came to party rock
Everybody it’s on



If you feelin’ drunk put your hands in the air
and if you tryin’ to fuck put your hands in the air
Now say "I’m fucked up"
I'm fucked up
I'm tryin’ to fuck
I'm tryin’ to fuck
Shots



Patrones on the rocks and I’m ready for some shots
The women come around every time I’m pouring shots
Their panties hit the ground every time I give ‘em shots
So cups in the air everybody let’s take shots




(fruktansvärt taggad inför sm i helgen..)


ni är sååå bra


lycka till på operationen imorgon eller hur man säger, du klarar det! och lycka till till hanna barrögård också, jag älskar er! och vi älskar er!

.


fuck bananer

calle ditt smarthead jobba då..

RSS 2.0