sova sova sova sova

sova måste vara det bästa som finns. sjukt vad skönt de är. så nu ska jag sova, och det bästa: jag kommer inte att vara ensam.


sämsttttt

sitter i skolan som är sämst. jag längtar tills efter skolan, då är det träningsfritt och en sväng på stan. en macka på subway kanske? aa, så får det bli!

från söndag till mysdag

idag är det söndag, aldrig har jag varit med om att en söndag varit så mysig! vaknade först upp hos hanna, då åkte vi ganska dirr ner och kollade handboll med mysiga tjejer, gud vad bäst ni är.
sen kom världens bästa mamma och hämta mig för en sväng till stockholm, och det var då detta som framför allt gjorde min dag! det är sjukt vad mysigt det var, massa julpynt överallt och mysig julmusik. sånt som man annars bara brukar vilja ha bort.  jag fick äntligen min kenza jacka också! +en preliminär nyårs klänning! tack mammsen!
vapiano åt vi också, lika gott som vanligt.
Nej nu ska jag sätta mig i soffan och kolla på en rulle! MYS


lördag

nu är det så att jag precis kollade på armageddon. jag grät som en stucken gris och fanny o hannab grät inte en enda droppe. snacka om att jag kände mig mesig..

ikväll då? vad händer? jag vet inte. jag vill festa, och om mina damer bara kunde bryta sitt jäkla kontrakt så hade inte den här staden vart så fruktansvärt partydöd just nu. haha ne men allvar. lägg ner nu, jag vet att ni vet att jag vet att ni vet att ni vill samma sak som jag. skaka rumpa! jag vet det. och ni med.


här snackar vi lupan sina bästa dar


ijweaäjk'f¨åamlak

alltså jga vet fan inte vart jag ska ta vägen, du är så jävla idiotisk äcklig och pinsam så du borde fan inte få finnas. har aldrig hatat nån så mycket som jag hatar dig. du vet vem du är så ta åt dig. ÄCKEL


kan du sluta vara så snygg?


man blir ju avis

ni e bäst

kan ju börja med att säga att de här är första gången jag sitter hemma på en fredag, på kanske två månader? mjaa men man behöver ju lite omväxling ibland.
kom precis hem från match. fan vad bra vi var tjejer. 17-17, stod 12-5 i första halvlek. verkligen katastrofalt dåligt där i början, men jävlar vilken vändning! och så var dalle bäst också, alla andra också.
nu måste hasse ha datan, och jag ska gå o knoppa!
hörs.


kom hem

jag kan inte fatta att det har gått 4 månader redan. det känns på något vis som om allt hände igår och att jag drömmer, men samtidigt känns det som de har gått flera år. jag saknar dig så mycket victoria. från att höra ditt skratt och träffa dig VARJE dag till att inte träffa dig alls, jag har verkligen svårt med att bli van med det här. jag vill bara inse att jag sover och drömmer en förjävlig mardröm. jag vill vakna från den nu. men jag vet ju att det inte är jag som sover, jag vet ju egentligen att det är du som sover. det är inte jag. hur mycket jag än vill att det är jag så vet jag ju att du har somnat för att aldrig mer vakna.
fyra månader, dom fyra värsta månaderna i mitt liv. våran älskade vickan, världens bästa.
kommer alltid att vara min bästa vän ♥

AYIA NAPA





TJEEEJER! är så sjukt taggad. FAN vad kul vi ska ha. inte en tråkigt stund kommer vi haa!
och längtar gör jaag. nu ska vi bara fixa cashflow till alla så det blir som planerat bara, sen kör vi!

pussi torsdagar

mina nycklar är tvärborta, helt spårlöst försvunna är dom. så idag har jag köpt en ny nyckel och den sitter ensam på en ful nyckelring. mjaaaa men annars då? TORSDAGAR SUGER.

sitter breve smids snyggaste kille nu, hans leende och ljusblåa ögon gör mig alldeles varm. skulle skriva något mer och så skulle jag få med att de var nille assarsson jag menade, haha vilken liten glidare

crazyyyyy

jag sitter här i lurres blöta knä och har lite engelska med klasen. efter skolan ska jag kolla resa till Ayiaaa napaa, FAN vad kul! längtar tjejer. nåt annat som är jävligt skönt är att jag inte har nån träning idag, men har match på fredag och träning imorgon igen. visste att de var to good to be true :(
lucas hälsar och calle louise oscar nille hanna rasmus o kesia också!

V

går sönder utan dig victoria. kom hem nu, jag behöver dig bästis


ljuset i mörkret

idag när jag tränat klart trodde jag att jag skulle åka hem för att sova och ha tråkigt helt alone men sen såg jag ljuset i mörkret på min mobil. hanna lunkan har skickat ett sms: kan inte vi sova tillsammans idag? Ja tack hanna, jätte gärna jajaja hanna. du har gjort min kväll kan jag ju lova! eftersom jag vet att ni är så jäkla intresserade så ska jag dela med mig lite.
vi har:

  • duschat och rimmat
  • kollat på min favorit film och grinat till den
  • ätit 100 micromackor med extra ost på
  • snackat om hur mycket folk kan förvåna en
  • snackat om dig 

och nu ska vi, eller jag iaf, försöka sova! är dunder trött. puss hanna och puss världen


skolan kan suga calles som sagt

aha, tillbaks i skolan nu då. helgen har vart lång och skön, seg också föresten men annars helt okej! skolan är därimot ABSOLUT INTE okej, vill härifrån nuuuuuu! jag funderar på att dra härifrån nuuuuuuu. och louise kommer nuuuuuu. och ra´sklsjmpwkasopkäsköls
¨sölas,
al
aslös¨
öäöls
söslös
just nuuuuuuu känner jag såhääääär

sjkjd'dö,ö<k
wåpak
äwdkölöktojdbgk
kb
 
åvllå
w2
hejdå bögar

skål







potatis

det vart så att vi åkte ut till robert ikväll med bara massa happy people. kvällen blev lyckad trots att vi, eller dom andra rättare sagt, kollade på paranormal activity. jag visste att jag skulle ångra mig om jag kolla på den så jag skippa det. satt och skrev en uppsats på åkes mobil för att inte bli rädd, men vart endå svin rädd. shit vilken mes jag är, BAD
nu sitter jag och hannabajs hos henne och äter potatis chips o hinkar cola. nöjd med dagen, med potatis i magen! 
 


lördag

idag har jag varit på stan med mamma och hasse, köpte ett par pjuxx en tröja och ett par jeans. jag är ganska nöjd, tackar för det! vill även tacka för två dundermysiga dagar med ellan wahlström. du är KRYM
nu ska jag ta mig till hanna barrögård, ikväll vet jag inte nånting om vad som händer. men blir väl antingen saftkalas eller kramkalas, vi får se!

panic at the discoow

cha cha bloggen. neeje
hejhej dagen har varit braa, har spenderat den med ellan och hannab litegranna också. pusshej


torsdag

sitter i skolan och omyser, fruktansvärt omysigt har jag. vi ska ha debatt om två veckor och jag är jordbrukare. låter ganska passande tycker jag!
imorgon är jag ledig och ikväll är de öppethus plus match mot tumba. japp nu köttar vi, kom igen guif!


.

.........

Att fela är mänskligt, att förlåta gudomligt


hattar er

hej hopp. just nu skulle jag bara vilja säga hej. naejmen back to the road. just nu skulle jag verkligen vilja banka på alla människor(?) som är dumma i huvudet, verkligen dumma i huvudet, ni/du vem fan du nu är kan inte vara frisk. ni är fan inte mänskliga. för jag fattar inte hur människor kan vara så jävla störda och ha mage att säga saker som fan inte är okej. och andra människor är tröga i bollen och dom vill man bara skaka vett i. andra människor är enbart felskapta. det här var den enda energin jag tänker lägga på er, idioter

ellan foe oeoeoeo

ellan lyste precis upp min stund! tack för den<3

och här kom en bild på calle från ingenstans

<3<3<3<3<3


hejzaaan

inne och fifflar här, på miss empis blogg. kan vara kul ibland ju! hoppas hon blir nöjd.
emelie är grym, tvekar inte en sek!
löff

klicka på bilden



/e.w


sug då

min vecka har börjat sjukt dåligt och framför allt så har den här dagen varit sjukt dålig.
och känner att den här bloggen har börja blivit lite till en klagoblog! ska försöka skärpa till den.
ligger i min kära lya i min sköna soffa och äter goda vindruvor, kan det bli bättre? JA MYCKET BÄTTRE


oj, solsken

vi är lediga på fredag, kul jaaa! då är det äntligen dags för min första träning som ledare (?) med ellan för eskilstunas smidigaste. sorry grabbs att jag inte kunnat medverka på de tidigare tillfällena. ska bättra mig, lovar!


sug sug sug sug

idag vet jag inte vad jag ska skriva i bloggjäveln. men livet suger tycker jag allt. handbollen suger, skolan suger, killar suger, jag suger, alla suger förutom mina flickor. jag menar ni gör allt annat än suger, ni är bäst!


söndag

hatar söndagar och så är det bara. 
dagens bästa: heartbreak hotell! fick mig ett gott skratt för natten


<3


du var ALLT jag behövde

pappa är bäst, aa.

sitter hemma hos pappa i en jätte skön stol, med jätte sköna mjukiskläder och det luktar min jätte goda favoritmat. jomen jag kan ju säga att jag känner att lördagsmyset börjar komma!
var och kolla på 2012 idag också, måste säga att jag är för jävla impad. rekommenderas verkligen!

men jag saknar er tjejer, klarar mig knappt en dag utan er. ni är så bäst :) puss på er




lite bilder också. shet vad jag gillar er!

maxxxis

måste bara säga att min helg kommer bli så sjukt skön.
fredag kväll har jag match i stockholm, stannar sen där för att träffa pappi. på lördag ska vi gå lite på stan och sen bio på kvällen förmodligen, ska tvinga honom att se 2012 för den har jag velat sett hur länge som helst. resten av lördags natten ska jag noooog kolla greys anatomy och äta cheesballs hela natten med mickis vilket ska bli riktigt mysigt, någon och något jag har saknat!
söndagar suger så dom är inte värda att nämna :) hehe
puss hej


fis i anus

ollonhuve. fan. jag ska inte svära. det ber jag om ursäkt för. hur som haver sitter jag i skolan och väntar på emelie själv och fanny. dom ska ätaaa subway, och jag tror att jag också gör de. eller några kakor. kommer å tänka på  emelies och mina subway traditioner.. de var goa tider dedär. men dom är som bortblåsta med vinden. vet inte riktigt vad som skedde. nåväl. jag vill ha tillbaka dom. verkligen!
jag är hungrig. och jag jobbar med fotbolslteori. men ni bryr er inte och inte jag heller. jovars, nu ska jag fortsätta jobba.

emelie ger jag en pusss

/!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cha cha martinboooiii haaer ! :*

MARTIN ÄR BÄST WOHO


Cha Cha bloggen!

jag har samhällskunskap just nu och allt bara är dåligt alla datorer funkar inte fett mä dåligt ju dah!

det är ni


Allt jag gör, jag gör det för er.

vilka tider




vad händer hanna? ;)




vilken jävla dag..

dagen har vart ett helvete
men tack mina tjejer, ni är det bästa jag har!

miss u

But I couldn't tell you
Why she felt that way
She felt it everyday
And I couldn't help her
I just watched her make
The same mistakes again

What's wrong, what's wrong now
Too many, too many problems
Don't know where she belongs
Where she belongs

She wants to go home but nobody's home
That's where she lies broken inside
Has no place to go, no place to go
To dry her eyes broken inside

Open your eyes
And look outside
Find the reasons why 
you can't find
What you've left behind

Her feeling she hides
Her dream she can't find
She's losing her mind
She's fallen behind
She can't find her place
She's losing her faith
She's fallen from grace
She's so lost inside

Be strong, be strong now

 



hey bitch

nu slutar jag äntligen och nu ska jag sitta kvar här någon timme och plugga stjärten av mig



saknar dig victoria

gästis a lá wahlström

hejzzaaan, det här är direkt från darins konsert där folk har sprungit ut, skrikandes. men varför då?
nej men ingen vet. en sak som jag vet just nu är att emelie är mys, fast det vvet jag alltid men ajjjjja.
firrade nyss lite med hennes blogg, gick på en tjillevipp. nu äre dags på lite ryck, för de har jag. tacka mitt temperament

krull på laxen.
klicka på bilden


hejhejhej å kjam/ e.w

pistoff

sluta låtsas som ni bryr er och håll er till era egna fucking liv
bara för er så blir det RISE AGAINST och SOAD nu. fuck u


bitch balle

jaha men min kommande vecka ser bra jävla skrämmande ut  
muntligt spanska prov, muntligt samhällskunskaps prov, redovisning på rf, naturkunskaps prov, spanska omprov och träningslära test. utvecklings samtal imorgon också, sug min......


nja

igår kvällen vart riktigt bra till slut, man får väl passa på och tacka alla som gjorde den! 

idag ska emelie kolla på lite guifmatch, och när hon kommer hem ska hon kolla på one tree hill. fan vad maxat! sen har hon en helvetes vecka framför sig vill jag lova. taggad? nja


rasmus gästbloggar

hej allihopa
kvällen började hemma hos mig, sen var det förfest hos oldberg. det var trevligt. sen drog vi på fest hos emelie blomberg, det varkul eftersom emelie bäckström var där.. men inte lika bra dasn som i lördags. nu har vi vart på stan ett tag ochhängt som ett par luffare o sen drog vi på efterfest hos stoffe. där dansar alla hur mycket som helst!
partaj puss hej

så jävla fredagsmys

kvällen har varit sjukt mys hittils. gjorde och käkade tacos med lovisa och hennes söta familj.
sen kom fanny och louise, och nu sitter vi och kikar eftersnacket på idol. fan vad jag ogillar reza..
snart skulle jag tippa på att det blir subway, lite vitlöks dressing och såå. åh de bara vattnas i munnen på mig

 


skjlklwkep

störda människor de finns alltså. nu är jag skit sur så nu ska jag lyssna på mens musik
system of a down + rise against


jävla otur

tänkte berätta om min oturs-kvart.
först kommer jag i cafeterian med jacka, böcker, plånbok och väska i händerna. sen köper jag min vanliga ciabata och en varm oboy.
jag börjar med att tappa mackjäveln. när den ligger på golvet där helt hjälplös så sparkar jag på den, förlåt.. jag får damp. i min andra hand håller jag min jättevarma oboy, självklart råka jag trycka litegrann på den och all jättevarma oboy åker ut på min hand och ut över hela min jacka. japp, jätte kul, jag fick gå jättelångt och tvätta jackjäveln, sen gå jättelångt igen för att lämna jackan i skåpet.. när jag äntligen är klar (trodde jag) glömde jag bort att felicia har lite till av mina grejer. skit bra, jag fick gå tillbaka till skåpet igen. sen börjar jag äta min älskade ciabata, spiller den lilla oboyen jag har kvar ut på bordet. sen börjar barret och dampdanne att narra mig för att jag är nervös inför söndag. tack för ni finns där ♥
nu måste jag hitta mina nycklar som jag precis försvann. vi hårs!


hOffe

marit du är så gullig som tycker jag är bäst, som du precis satt o sa till mig.. jag vet, pusspuss

yes

och imorgon mina vänner har jag sovmorgon till 12.25, fyfan vad bra tajming! just vad jag behöver just nu

mm

elin och jag ska utomlands snart, vi vill bort! så vi tar med oss flicksen och drar snart. mycket snart! vi kollar upp resa after work elin?


tryck tryck

1. först och främst så vill jag säga att jag inte kan se sms som kommer itll min mobil, och heller inte svara på dom.. har typ fått 10 stycken så nu är jag jätte nyfiken på vem som vill mig något haha
2. har fyra minuter på mig att trycka ut de här inlägget, för klockan 23.00 tänkte jag vara duktig och lägga mig och sova!

du är ganska så jätte snygg också, kanske lite för snygg? mm, jag tror det..


bästa bästa bästa vickan

du är så fruktansvärt jävla saknad victoria. jag trodde ALDRIG att vi skulle behöva gå igenom det här, och jag kommer nog aldrig att förstå att det värsta som faktiskt kan hända, har hänt. jag har förlorat dig, min allra allra bästa vän. du är, har alltid varit och du kommer alltid vara det. jag trodde att vi skulle vara tillsammans föralltid. vi sa ju föralltid? jag trodde vi skulle flytta ihop och dela lägenhet med lovisa, som vi sa? jag trodde så mycket om och på oss victoria. nu vet jag inte vad jag ska tro längre, för jag står kvar här utan några svar och vet inte vart jag ska ta vägen utan dig. jag fattar ingenting kan du inte bara komma tillbaka? jag behöver dig





My Sunshine !

Idag har skoldagen gått fort, har gått runt och kollat på ludwig hela dagen ochgud vad snygg han är! han lyser upp min skoldag och gud vad jag gillar honom. Han är som min sol under de allra mörkaste dagarna och som mitt vatten mitt ute i öknen!   

JAG VILL VARA LEDIG LEDIG LEDIG

Jag vill vara ledig resten av mitt liv, bara sitta brevid som ett tidsfördriv,
vill inte vara tyngd av ett ruttet kneg synd att världen byggs upp av det.
Vill inte gå i skolan vill bara skolka, inte för att det är att vara korkad,
men kan du förklara hur man ska orka jag vill bara ha semester på maljorca.
Vill inte ha några utgifter men snälla lilla emblan det måste du visst det,
det är så jävla tråkigt o segt o trist me, alla dessa bills så om bara gud visste.
Om bara gud visste hur skön jag va skulle gud säkert pröjsa min lön idag,
men jag har säkert för höga lönekrav och jag glömmer som vanligt min bön idag..
♦ ♣ ♦
Kan man slippa att ha någon väckarklocka för jag diggar att softa.
Deckar ofta o jag vill helst inte gör nånting alls,
ska jag göra nått ska det vara nånting nice, vill inte låna vill inte vara pank,
vill inte råna, råna en bank. är ingen idiot så jag säljer inte knark,
 försöker vara stor jag försöker vara stark, jag vill bara leva på en grön
kvisst bara leva mitt liv med en skön twist.
på sköna fester men när jag tänker efter vill jag vara på konstant semester.


 


värdelöst.

sitter här och gluttar på min hög av läxor som ligger bredvid mig, dom bara ligger där och jävlas med mig! flinar åt mig för att dom vet attjag gått runt och bärt på dom hela dagen även fast jag endå inte kommer plugga. onödigt att jag ens tar hem dom! och nu sitter jag bara och ordbajsar för att slippa plugga..
fick föresten vg på min engelska uppsats, de är väl kul! träningen var rolig idag också, och duschen var skön efter. tänk att de händer roliga saker i mitt liv ibland trots allt

skolan i min rumpa

just nu sitter jag i skolan och surar. ensam i ett hörn sitter jag och råkade nyss trycka bort ett jätte långt inlägg jag skrev. jag som rimmade och allt, både ludwig calle sunkan och oscar skrataade.
naejmen seriöst då, hade nyss mattetest och det gick åt helvete. förstår inte hur man kan vara så dålig på matte som jag är, nästan sorgligt..
pusspuss hejdå

skolan i min rumpa

hej hej hallå. sitter här med mina kompizar men dom bara trackar mig hela tiden. förutom carl anal. han sitter bara och ler som bara han kan göra. danne sitter och klagar på mig för att jag förstörde hans spel på vägen till skadevi, oscar och luttvig sitter och filosoferar, spelar och diskuterar, analyserar och dividerar. sunkan minimerar ännu mera. selen chillar med livet och gnuggar sig i ögonen.
själv är jag astöntig och skriver vad alla andra gör..
hejdå

mums

har letat efter uggs i flera veckor nu, lagt undan och glömt komma o hämta dom osv. och idag i stockholm hittar vi detta:

köpte vi några? neeej. varför? jag vet inte :(

bajs in the vagina som elin brukar säga

hade skrivit massor och råkar sen komma imot en jävla knapp jävel.. jävla jävel

från en sak till en annan. har varit i stockholm hela dagen och shoppat med mamma, híttade ganska mycket faktiskt! lite mystyg, lite festclothes och lite allmänt snygga grejjer. köpte ett nytt colegie block också, ÄNTLIGEN, ni som går i min klass vet nog hur det brukar sluta när jag handskas med mitt nuvarande.. får damp bara på tanken.
när vi kom hem från stockis så fick jag äntligen träffa min brorson. freddie! helt underbar, så sjukt söt! och vet ni? han har mina fötter! stackarn. men blir endå lite happy!
kvällen igår var bra, och mitt lov har varit för jävla bra. tack till er varenda en!


RSS 2.0