WOOPWOOP

Dålig uppdatering från min sida kan jag erkänna. Har haft rätt fullt upp faktiskt! Skola, teoriplugg, inte tränat (mitt kära balanze har lagts ner:( ) Och sen igår kväll hängde jag med mina favvisar. Tittade på film och pratade om allt som bara vi kan göra. Planerade utlandsresa gjorde vi också! Glad tjej!

För tillfället sitter jag i skolan och väntar på loppilus, jag ska till doktorn först och sen ska jag hem till stugan med Emil och ha film mys! Mysig onsdag om jag får säga det själv. Juste, vi testade studentmössor idag(!) och jag längtar så jag döööör.

Värt att tillägga är att min älskling kommer imorgon! ♥ 


WHAT TODAY'S ABOUT

Kom precis på att det var ett tag sen jag bara var ensam. Hade lite egentid med mig själv! Så thats what today is about. Ska duscha, sola, kolla på feel good filmer och lite senare kommer förmodligen mina favvisar hit!

Btw så är jag redan fucking skoltrött.. Orkar inte. Men körkortet, det vill jag ha mer än någonsin! Jag var på bilskolan idag, jag ska dit imorgon och också på torsdag! Kämpa kämpa Empa.

Later!


28 AUGUSTI

Fick order om att uppdatera så jag tänkte att jag drar iväg ett inlägg! 

Befinner mig i Karlssons mysiga lägenhet, vi har precis tryckt i oss varsin kebab. Längesen jag var så hungrig måste jag säga. Annars kom jag precis hem ifrån en super maxad helg i Stockholm, hann med det mesta jag. Kräftor, shopping, mys, halvparty, tetris, ja men you name it, lite allt möjligt. Kanske inte ska glömma det kanske mest viktiga, hann med o skaffa pojkvän också. Nöjd chey ♥

Ne, nu ska jag firra lite och sen ska jag och Carran göra massage på varandra! Sköööönt! ¨

Två av många bilder från helgen. And more to come!


Mitt mongo osv


TOUGH ONE

Den 25e är alltid en tuff dag. Humöret kan vara på topp en sekund men vändas upp och ner i nästa. Det är som om att det är något som ligger och gnager i bakhuvudet på mig, det gnager och gnager och till slut när det gnagit klart - då bryter man ihop. Men bryt ihop och kom igen har jag hört nånstans. True story! Jag saknar dig Victoria, och jag lever för din skull. Min allra bästaste vän.

-


KRÄFTSKIVA ÄVEN KALLAD STJÄRTSKIVA

På fredag ska jag ÄNTLIGEN få äta kräftor!!! Fuck vad jag har längtat, ska bli sååå gott. Och sååå kul att träffa mina älsklingar igen. Längtar gör jag!

På min förra kräftskiva fick jag äta mcdonalds med kräfthatt på huvudet, kräftorna var sjukt slut. Fail.

EVERYTHING I DO, REMINDS ME OF U


TRUE STORY

"When karma comes back around to punch you in the face, i wanna be there in case it need help"


ITS ANOTHER FUCK YOU TO ALL OF YOU HATERS OUT THERE

Många inlägg ikväll, men är nog för att jag är ledig imorn och vill njuta av de sena timmarna!

Jag är ett sånt huuuuge fan av gummistövlar. Jag tycker det är DÖSNYGGT och jag struntar fullständigt i om killar (speciellt) som inte fattar någonting tycker det ser korkat ut. Varje gång jag får frågan "varför har du gummistövlar på dig?" så får det bara mig att älska dom ännu mera. Mmmmm. Love it.

Denna stövel är jag stolt ägare av:





...och dessa vill jag bli ägare av, inte så jätte stor skillnad men jag älskar hunter märket, något speciellt med det!

PEACE LOVE AND PARTY

Japp, glömde säga. Det är fester på ingång. Helgen efter denna bär det återigen av till stockholm och denna gång för födelsedags firande. Petter bastar 18 o de är ju värt att fira. Helgen efter det nalkas det smidfest, inget bestämt osv, men det har pratats mycket och kommer att pratas mer. Måste ju låta lammisarna komma in i det riktiga gänget. GÖTTTT!
 

IF THAT WAS MEANT TO BE WE'LL WORK OUT PERFECTLY

Shopping är kärlek, säger jag bara. Dagen blev ännu lite bättre med spicy i magen och några kassar kläder i händerna. Fick med mig två skit sköna och fina tröjor från Bajs gina och en jätte fin tunn dunväst (?) som sitter fin fint i höst. Nöjd chey.

Ännu nöjdare blir jag på lördag då jag får shoppa ännu lite mera fast i stockholm. Fredagen kommer även den att spenderas i stockholm fast hos Mikaela med några i rhodos-gänget m.fl! Lördag kväll får vi se. Högst sannolikt blir jag kvar i stockholm då med. Återstår att se! 

Idag är jag allmänt nöjd. Och imorgon är jag ledig! Icke, körlektion i två timmar och teori plugg efteråt. Börjar närma sig nu....


Detta är något jag vill göra om. Något jag saknar!














OM DU INTE FANNS TILL

"Vem skulle ge mig den kraften som jag måste få?
Vem skulle trösta mig, jag är så liten på jorden.
Nej du måste finnas, du måste, jag lever mitt liv genom dig.
Utan dig är jag en spillra på ett mörkt och stormigt hav.
Om du inte fanns till, ja vad gjorde jag då?"



Låttext: Helene Sjöholm - Du måste finnas

BEST SHIT EVER


-

Dagen började med mys, sedan skola i någon timme, sedan mys mys och mys resten av dagen. Fick även ett kort men roligt besök av Hannis och lenis på kvällskvisten, alltid kul med lite Fråga Lena stunder! Haha.

För övrigt sjukt skoj att träffa alla i skolan igen, jag älskar vårt fina smid! Känner på mig att detta blir ett gött år.

Nä, det var väl det jag hade att säga för stunden. Nu ska jag vänta på att Jersey shore ska börja och sen sova tidigt!



COZY

Världens mysigaste kväll igår! Nu ska jag gå och väcka en viss person och ta tag i dagen. Kjam, höres ikväll! 


THE MORNIN' AFTER

Mornin! Jag ligger och snoozar i sängen just nu, lite sådär småsliten efter igår. Det blev en görolig kväll hos Orre i Björsund med mina favoriter! Mycket skratt, shotar osv. Idag ska jag träffa min älsklingsunge Rebecca på förmiddagen och lite senare får jag fin besök från huvfudstaden! Haha.

Ne, nu ska jag gå upp och fräscha till mig lite. Kan behövas.

Puss


SIGNAR UT

Ligger i sängen och vill inte somna för jag orkar verkligen inte gå upp tidigt och ha teori hela dagen.. ORKAR VERKLIGEN INTE!! Men jag måste. A girl got to do what she's gotta do så att säga. Det var hårt att lämna mina glada vänner på kräftskivan, ville verkligen parta loss helhjärtat med dom men kommer nog fler gånger. Som imorgon till exempel, får la se vad kvällen bjuder på. Kan bli chill, kan bli fest, kan bli både och! Sova i min säng vill jag göra ialla fall för fy satan vad skön den är efter två veckor i hård hotellsäng..   

Nääää, nu måste jag nog sova. Godnatt och världens största puss på alla mina vänner, ni är det bästa jag vet!


FULLSPÄCKAT

Hej hej bloggen. Sitter nu i bilen på väg hem till Kjula, måste säga att det är otroligt skönt att vara på svensk mark igen trots att det ösregnar! Hade dock varit mysigt med en fin sommarkväll då jag ska på kräftskiva ikväll med mina bästaste som jag saknat så mycket. Blir dock en tidig kväll för mig för imorgon ska jag upp tidigt för att gå på turboteori.. Wiho, precis det man vill göra när man varit borta i två veckor. Not. Sen blir det hem i någon timme och sen ut till Elias förmodligen där det är galej. Söndag får jag besök av big Mike och sen börjar skolan nästa vecka som även är full av körlektioner. Fullspäckat schema? Jo men det kan man väl säga.... Nästa helg(tror jag) är det Stockholm som gäller med mina homies. Nä, det här är väl det sista ni hör av mig på ett tag. Lev väl kära läsare, man lever bara en gång! Kram puss och nyp i rumpan

PIC OF THE DAY

Sitter och tjillar i cypern, har det allment bra o so. Det enda jag har o sega idag er att ikvell ska jag shoppa sonder ayia napa (vad nu de har att erbjuda), att jag flagar po brostet, att jag lengtar lite till skolan och sen for denna bild bli dagens bild, tog den fron limpans blogg o den passar so perfekt in po mig just nu:

Nehe, det funkade inte tydligen. Den sa ialla fall kort och gott att jag tenker for mycket. Sluta upp med det nu Empa boom. SLUTA UPPPP!!!

PIC OF THE DAY

Sitter och tjillar i cypern, har det allment bra o so. Det enda jag har o sega idag er att ikvell ska jag shoppa sonder ayia napa (vad nu de har att erbjuda), att jag flagar po brostet, att jag lengtar lite till skolan och sen for denna bild bli dagens bild, tog den fron limpans blogg o den passar so perfekt in po mig just nu:

Nehe, det funkade inte tydligen. Den sa ialla fall kort och gott att jag tenker for mycket. Sluta upp med det nu Empa boom. SLUTA UPPPP!!!

VART JAG MIG I VÄRLDEN VÄNDER, STÅR JAG HÄR MED TOMMA HÄNDER

Broes, en efterlängtad grej fick mig i eftermiddags att lugna ner mig lite.. En stor klump i magen blev till en liten klump! Nåväl.



Ligger just nu och njuter av sista minutrarna i min soffa, kollade precis på jersey shore och åt husmanskost. Sånt som jag bara kan njuta extra mycket av i min lilla stuga. Om några timmar åker vi till Arlanda och mot cypern! Åker dit med blandade känslor. Känner att jag gärna spenderat lite mer tid med mina homies här hemma innan jag drar vidare men nu är det som det är. Kommer sakna alla som bara den!

Denna resa ser jag som lite rehab för kroppen! Jag ska motionera varje morgon, äta nyttigt, sova mycket, shoppa och även rensa skallen på tankar. De sistnämnada orkar jag egentligen inte göra, så kanske istället försöker att få dom på annat håll. Vi får se. När jag kommer hem blir det kräftskiva med mina bästa och sen börjar ju sista året i skolan också.. ÅNGEST!

Nä, sova kanske. Nästa gång vi hörs så sitter jag förmodligen på något internet cafe i CYPERN med en kall breaser i handen. Godnatt!!



BURLESQUE

Har tittat på Burlesque hela dagen, om och om igen. Så sjukt bra musik så jag nästan dör. Och Christina augilera är såååå snygg!


CYPERN TONIGHT

Alltså, igår var det 12 grader här hemma i Eskilstuna. 12!? Vi hade ju nästan 3 gånger så mycket varmare på Rhodos. Detta land suger ju verkligen. Men what to do liksom, drar nog till cypern inatt. Känns bättre så ;)


SPEACHLESS

"Mina känslor hoppar upp, ner, åt sidan, mittemellan sedan upp och ner igen. De styrs av tankar, bilder, texter och jag går runt som i en dvala och vet inte vart jag ska ta vägen. Är på något sätt stressad. Ledsen över det som hände. 

Men sedan är jag glad. Överlycklig. Extas. Över de minnen som skapats den senaste veckan. Veckorna. Åh. 

Min kropp lever alltså sitt eget liv, och allt jag kan göra är att följa med så gott jag kan."



Orden kommer från ingen mindre än Mikaela Svahn, hon tog dom rakt ur munnen på mig.


-


LEAVING TONIGHT


I CAN HANDLE IT, AS LONG AS I HAVE YOU

Tunga tider. En sak är i alla fall säkert och det är att med mina underbara vänner finns det ingenting jag inte klarar. Tillsammans klarar vi allt. Och tillsammans vet jag att vi kommer vara föralltid. Always.

BORTA BRA MEN RHODOS BÄST

Borta bra men Rhodos bäst. Kom precis hem till Kjula och la mig i min sköna säng. Nog har jag saknat den men jag sover hellre i den hårda sängen med äckliga lakan på hotel Europa, bredvid valpen och tredje hjulet/storhaffarn. Nej men fyfan. Vilken resa. Sista timmarna var bara jobbiga idag. Sägahejdå till underbara människor är tungt. Annars har dagen i ära varit den bästa dagen under hela resan. S Å J Ä V L A U N D E R B A R T. Och mysigt. Ne, blir blöt i ögat när jag tänker så här mycket. Dags att sova, körlektion imorgon.

-

Jag kan inte sätta fingret på känslan jag har. Men jag tror att jag nog skulle göra vad som helst för att bli din. Så bra känns det.

SEBÄSTIÄN INGROSSO

Gårdagen alltså. Vad ska man säga? Ingrosso levererade verkligen, så mycket att mina trumhinnor förmodligen är sprängda idag. Fy satan vad det tjuter, men fyfan vad värt det var. Ingrosso som lirar utomhus under stjärnhimmeln ända fram tills solen gick upp över havshorisonten, meter höga högtalare för att inte tala om basen som var meterhög den med. Rök sprutades ut och hela stället var så sjukt nice. Obeskrivlig känsla. Av någon anledning fick vi för oss att klättra upp på dessa högtalare - därav mina förmodligen sprängda trumhinnor. Som sagt, sjukt värt. Denna kväll var utan tvekan höjdpunkten hittils i denna sommar! Något jag måste göra om och definitivt något jag rekomenderar, paradiso och fet house. Återigen, kan det bli bättre?

THIS IS MY HOME

Hejhejhej. Igår var det utgång för vårat lilla gäng. En GALEN sådan också. Vi gick all in som man brukar säga, blev rätt sent också så vi bangade fest idag, bättre och ladda upp till hundra procent för Ingrosso imorgon! DET kommer bli galet. Så kvällen spenderades istället i gamla stan, väldigt mys må jag säga! Försöker hitta solar hit och solar dit till min fina mamma. Det är kämpigt, men hon förtjänar slitet! Känner btw att jag börjar bli stamturist här, folk känner igen mig och jag hittar sjukt bra! Men detta är trots allt fjärde(inte sista) gången jag hänger här på Rhodos så kanske inte är så konstigt, eller nåt. Nu är jag så trött så jag snart slocknar, imorgon ska jag steka i solen som fa-an. Det är ju för underbart här alltså, nu när jag tänker efter. Btw, om någon vill hämta mig tisdag natt på Arlanda så får den gärna höra av sig till mig, vore schysst! Puss kram och en sista notis: Saknar mitt gäng där hemma mycket mycket men framför allt mami. Trodde inte det var så jobbigt att vara borta en hel vecka från dig.. Kämpigt värre. Uppsats är kul också. Men äh, skönt att skriva av sig ju. Heipaaaaa

KEEP YOUR HANDS HIGH, MAKE YOUR BODY ROCK

Rhodos levererar som vanligt. Varmt, klarblått vatten, OTROLIGT varmt i luften, snikka killar och gosiga greker. Vi råkar även bo 50 m ifrån bargatan och nu kommer den största grejen av allt, håll i er: PÅ FREDAG SKA VI TILL FUCKING PARADISO DÄR FUCKING INGROSSO LIRAR!!!! Vi blir till och med bjudna på hela grejen av världens bästa Marie och Nathalie. AAAAHHH!!! FLIPPAR JU! Kan det bli bättre? WIIIIIIIIIHOOOLALALA

RESFEBER

Ligger i sängen och kan verkligen inte sova. Kom precis på att det nog är resfebern som spökar, ska ju trots allt åka utomlands utan mami i en vecka. Kommer sakna henne sååå mycket. Och en till sak, jag börjar få ont i halsen. Inte okej. Inte när det är mindre än en dag kvar tills man lämnar denna skithåla. Men men, jag skiiiiter i! Nu ger jag sömnen ett sista försök, funkar det inte så går jag och tittar på Jersey shore igen..

LIVE EVERY DAY LIKE TOMORROW IS YOUR LAST ONE


TOMORROW






RSS 2.0