fight for what you want and..


Hajk tomorrow

Orkar egentligen inte ens skriva i denna pissblogg men gör det bara för att.
Imorgon är det hajkdags och jag börjar bli lite nervös. Har laddat upp mentalt hela dagen, och packat.. Den där jävla packningen alltså, den bara står och tittar på mig som om den vill säga att jag ska ha den på ryggen hela jävla dagen imorgon.. Usch fy och blä

Ska lägga mig i sängen extra tidigt och passa på o njuta av en mjuk säng. Imorgon blir det hårt liggunderlag.. Skönt!


Längtar så jag spricker till Partille i år.. Kommer bli bättre än någonsin!

Need someone who needs me back

 -

Fuck you alcohol

Gårdagen var bra. Räcker nog att säga det. Men fuck you alcohol, gör bara så att man gör dumma saker. Men men. Idag är det mors dag så passar på att gratta absolut världens bästa mamma! Vi botade söndagsångesten genom att åka till stockholm med Christina och Freddie. Hur mysig dag som helst, fick med mig en snykk väska också! Nöjd tjej, tack mamma<3

Med vapiano i magen åkte vi hemåt och väl hemma väntade plugg. Plugg till vad som kan bli mitt SISTA matteprov i livet. Can't wait, är fan as taggad.

Lite bilder från igår och idag, rotera bilderna verkar ju inte funka på min data så bangar den. Vrid på huvudet!






Saknar dig min lilla solstråle


Saturday mornin'

Vaknade precis upp hemma hos barris. Hade super mysigt igår då vi mös med dalle, anna, lupan och lite boys. Sen slutade det med att jag fick sova alldeles ensam i Hannas minst sagt STORA säng. Hur skönt som helst! Tråkigt bara att jag vaknade upp av att jag grät.. Tack vare dig som jag ALDRIG kommer förlåta. Så känns som att jag är på dåligt humör och att dagen kommer bli sämst tack vare det.. Ska försöka göra den bra, det är ju ändå min sötbecca som är i fokus och HON ska ha roligt hon!

Saknar dig så fruktansvärt mycket

Och det gör så jävla ont att veta att jag aldrig mer kommer få skratta med dig, leva livet med dig, göra alla galna saker som bara vi kunde göra. Fyfan vad jag saknar det.
Jag skulle göra ALLT för att få det tillbaka.









Världens finaste och underbaraste vän


What doesn't kill you makes you stronger

Torsdagen i ära har varit mycket bra. Vi gör inte nånting på lektionerna förutom på handbollen då vi hade spökbollsturnering med utklädnad! Mycket kul. Efter skolan blev det handbollsträning och för första gången på väldigt länge så kändes det väldigt bra! Förutom löpningen då som jag fortfarande är sämst på. Men "What doesn't kill you makes you stronger" har jag hört, så jag kör på det mottot i fortsättningen!




Sexigt gäng här känner jag

Take the chances while you have them, because sometimes they only comes once

Hittade något gammalt som katten släpade in.. Nemen, fan också. Jävla skit. Alla fula ord. Orkar inte att det ska bli såhär hela tiden..


Ledig - Mange schmidt

Jag vill vara ledig resten av mitt liv,
bara sitta brevid som ett tidsfördriv.
Vill inte vara tyngd av ett ruttet kneg
synd att världen byggs upp av det.
Vill inte gå i skolan bara skolka,
inte för att det är coolt att vara korkad,
men kan du förklara hur man ska orka
jag vill bara ha semester på Mallorca....


Jag vill ha min kaka o äta den me, jag vill ha min kaka o äta den me
jag vill ha min kaka o äta den me, jag vill äta min kaka min kaka i fred

Otroligt passande....

Besök i lillstugan

Har besök i lillstugan av lillhanna och lillanna. Äldst är jag! Snart kommer det goa gubbar också som varit otroligt sega. Imorgon ska jag till skolan och vara duktig och efter skolan ska jag försöka löpa lite o vara ännu mer duktig. Det var väl det jag hade och säga idag. Kul va? Aa jag visste väl det!

Ne, ska vara lite social nu. Anna klagar som fan. Men gillar ju dig ändå. Dig med hanna!



24 dagar kvar

Måste. Komma. Bort.


Fuck


If I said I want your body now, would you hold it against me?

Gårdagen var utan tvekan maxad. Tokmaxad. Adrian lux var kung och alla var glada. Och gladare blev man när man fick träffa glatt folk på stan efteråt. Kebab fick man också o på senare timmar kom lenis och hämtade mig och hanna. Då blev vi ännu gladare för det kändes som old times, gillar dig kåmpis.

Idag har jag gjort bakis saker som ätit pizza, sovit och tittat på tv. As nice. Skulle också bädda sängen när STÖRSTA spindeln/fästingen hoppade ur mina rena lakan, jag började halvböla och ringde in Hasse som fick ta bort den. Efter det flippade jag och storstädade hela mitt hus. Skakade av ALLA lakan, täcken, kuddar, filtar - you name it. Dammsög gjorde jag också. Så nu kan jag nog sova här inne iaf.

Kan bjuda på några bilder bara för att jag är så jävla skön





 



Mmmmm..


Please god, be with me

Hallåååådär alla läsare. Ikväll går vi på't igen, på en annan nivå dock! Blir toppen det här, har en bra känsla i magen.

Sitter i alla fall hemma hos Fampie och dunkar lite musik och så medans hon käkar! Snart kommer loppilus hit och sen drar vi nog vidare till okänd destination. Noll koll. Men ha det fint osv!


Lilla skruttan


Pang i bygget

En liten bildbomb från gårdagen!





(Vrid på huvudet lite, det är världens snyggaste tjej)






The day after yesterday

Idag orkar man inte mycket. Orkar inte ens tänka på gårdagen, även fast det var kul och även fast det finns idioter. Ber typ en bön till någon Gud där ute att mamma vill köpa tacos eller kebab till mig. Det vore GULD! Dags att ta sig hemmåt, men vill bara påpeka att jag har världens bästa vänner. Mm vad jag gillar er!

The hood

Sitter faktiskt på Kjula busshållplats och väntar på bussen just nu, vad gör man inte för en sovmorgon.. Så tänkte att jag kan slänga upp ett inlägg! Nu ska jag ha två lektioner och sen börjar nästan nedräkningen till tacos ikväll! FAN vad glad jag blir. Nedräkningen till Rhodos kan också börja, 27 dagar tror jag det är kvar. Mmm sol och bad! Rätt skönt sådär. Nu ska jag ladda inför kvällen med lite grab somebody sexy tell'em heeeey

I can't wait to kiss you

Och med det säger vi godnatt!!


BOOOM

Dagen har varit helt okej! Skolan sög som vanligt, men efter skolan var det handboll som stod på schemat. Och löpning. And I'm dead. Känns ju lika skönt som alltid nu efteråt, men som det ser ut nu så åker all träning bort i helgen ändå.. Partyboom is in the house. Tacosboom också för den delen. Längtar nåt så fruktansvärt tills jag får sätta gaddarna i tacosen imorgon hemma hos bellan! Kommer nog bli en fin helg, det har jag på känn.

Nu ska jag fortsätta plugga som jag har gjort hela kvällen. En inlämning klar, one to go!


Ingenting du säger spelar längre någon roll


Bondlörk

Det skönaste som finns måste nog vara att komma hem, sätta på tv:n, dra ner alla rullgardiner, sätta på sig onepiece och kasta sig ner i soffan. I ett mörkt och skönt rum. Finns det nåt bättre eller? Nej, jag tror inte det. Så här ska jag ligga ända tills greys anatomy ikväll, blir glad om jag slipper röra mig en meter faktiskt.

Förresten så håller mina kära grannar på att bygga en ko hage sisådär tio meter från våran tomt? Vafan? Kommer lukta skit och se riktigt bondlurkigt ut!


Ungefär sååå mysigt har jag det nu

wednesday

Jaha, på lördag går jorden under sägs det! Fan vad sköööönt


Ankan hälsar


-

Aldrig varit i skolan såhär tidigt och den har nog aldrig varit så tyst, SJUKT skönt! Detta rekomenderar jag!

Snälla bli min igen


Länge leve du min vän,

du som alltid följt mig hem, nykter eller alldeles för full


<3





Quality time

En värdelös dag. Förutom att jag fick lite kvalitets tid med min mamma! Min älskade mamma som betyder mest i världen för mig! Hon och mina 10 ♥


Så jävla opepp på allt


Godnatt

Pussy

Planen för dagen är att ligga i mitt mörka hus hela dagen. Inte en ändaste liten ljusstrimma får komma in. Bara ljuset från Tv:n och greys anatomy! När chipspåsen tar slut övningskör jag in till ekängen för en godis påse istället.

Nu ska jag bara önska o be att dagen går långsamt och att morgondagen tar sig längre och längre bort! Hajdo


You make me sing

Kvällen vart kort för min del! Jag sällskapade mina tjejer när dom förkrökade och när dom sedan skulle dra vidare så skjutsade Linus och Pär hem mig, gulliga som dom är! Innan stannade vi också på statoil där jag köpte chips, dipp och cola. Fyfan vilket kap säger jag bara. Sjukt värt. Så nu sitter jag här och moffar framför pearl harbor som går på tv! 

Har vart i stockholm hela dagen också, mmm så nöjd jag vart över alla grejjor jag köpte. Det vart rätt mycket ändå! Jeans, underkläder, smycken, tre basic tröjor, två små söta linnen, en klänning, två par jeans shorts och en linne/tunika eller vad tusan det heter.

Nu är det sovdags! Avslutar dagen med att säga att jag har världens bästa vänner. You make me sing!


grab somebody sexy

Känner som så att jag hatar spotify just nu. Har fått en låt på huvudet som jag måste lyssna på hela tiden, men nehe. "You have reached the limit of how many times you can listen to this track" Sug av nåt..

Här har ni iaf. Youtube kan man alltid lita på!

http://www.youtube.com/watch?v=QKmzbUGLM04


MAKES ME WANNA...

Dagen är överstökad

Kom preciiis hem från ett hårt tränings pass med guiftjejerna, kändes rätt bra med comeback idag så kan vara så att jag dyker upp där igen nästa vecka. Goa brydar det där.

För övrigt har dagen har varit så braaaa. En stoooor tyngd som varit på mina axlar ett tag är nu borta. Och det gör mig så glad!! En till sak som gör mig glad är att jag ska till stockholm på lördag. ÄNTLIGEN ska jag få shoppa! WOHO

Mina fina
↓ 




15E JUNI

TA MIG TILL RHODOS NU NU NU

I miss my other half in times like these


Shame on me

Tjolepp tjolahej bloggen. Dålig uppdatering från min sida, jag vet. Shame on me. Har haft mycket i huvudet och mer kommer. Just nu vill jag helst bara att imorgon ska bli överstökat, längtar tills jag sitter här imorgon kväll och lyssnar på I made it för femtioelfte gången.

Nemen, kom igen nu Empaboom, DU KLARAR DE! Skit töntig tjej.. Dags att sova, lovade mamma att sova tidigt! Godnattis


Livet kan ta sig


Mentally exhausted

Kom precis hem och landade i soffan. När jag satt i bussen var det sista jag ville att komma hem, men nu är det rätt skönt. Mitt hus är bäst, sjukt skönt att bara låsa in sig. Och önskar att jag kunde låsa in mig här framtill sommarlovet men nu är det ju så att det inte funkar så. Fan.



Hur som helst så har jag som sagt(?) spelat handboll i två dagar nu. 6 matcher blev det, så nu känns det i hela kroppa. Har också kommit på att jag på nåt konstigt vänster kopplar bort alla tankar som snurrar i huvudet när jag spelar handboll så har funderat lite på om jag borde börja igen. Skulle vara behövligt. Men vill jag? Hm, tveksamt. Borde kanske prova ialla fall.

Tack SMID för en jävla go helg, FAN vad kul jag har haft. Och lite jobbigt, men mest kul eftersom jag har haft världens underbaraste människor runt omkring mig.

Nu ska jag däcka i min egen säng, och imorgon hoppas jag att mina kära nötter kommer hit och sällskapar mig på kvällen. Behövs. Godnatt


Enough

Tom på ord, har två som räcker Jag suger.

Mina fina

Mina 10. Det finns inte någonting som vi inte klarar av, så länge vi är tillsammans. Och det kommer vi alltid att vara! Jag älskar er mer än allt annat, glöm aldrig det

Friday i'm in love

Nationella gick väl helt okej ändå! Gick helt okej att övningsköra en liten bit också, samt känns det jävligt okej att ligga i min soffa och njuta av att det är fredag!!! Införskaffade mig även en kavaj och ett aprikosfärgat linne idag, ännu mer okej.

Kvällen kommer att bestå av tacos, packa och mys med helena! Nu börjar jag räkna ner till samlingen imorgon, längtar som en tok!!

Henis i sina bästa dar

Klippt och klistrat

Hallååå bloggen.
Har njutit hela dagen av att vara pluggfri för några dagar. Tog en powernap på sisådär tre timmar, duschade en halvtimme och nu tittar jag på jersey shore och big brother! Så jag vill ha det liksom. Har även pimpat lite skjortor, klippt och klistrat o den biten.

Inte för att glömma, har nationella i engelska imorgon. Nervös är jag, känner på mig att det kommer gå sämst.


Saknar mitt sälen gäng..



Onepiece baby

Jag bara älskar min onepiece. Vääärldens mysigaste och bästa köp!


Glad tjej

Till och börja med så kan jag säga att jag fick fucking GODKÄNT återigen på matteprovet. Jag kunde faktiskt inte bli gladare, det gjorde helt klart denna torsdag! Sen att naturkunskapen är överstökad och godkänd är ett plus i kanten.

För övrigt så är det fredag imorgon om det är någon som glömt det. Det betyder godisland efter skolan med mina kära klasskamrater, samt att det bara är en dag kvar tills man äntligen får komma till götet. SOM jag längtat. Och sen SM finalen på kvällen är ju ännu mer lajban! På söndag blir det handboll och samma sak på måndag, hur det ska gå är en fråga utan svar. But if you never try you never know. Nååväl, nu slutar jag så nu drar jag hem till sängen och one tree hill. Underbart!


Loppilus

Jag har världens schystaste kompis som bokstavligen talat have saved my ass. Hjälpt mig att plugga hela jäkla kvällen, TACK återigen för att du finns!


Lets pray

Nu ber vi alla en bön för att denna plan ska gå igenom för mig och barris.. KOM IGEN NU!!



Skoltrött

Här sitter man och super nojar inför morgondagen och resten av veckorna som kommer. Hur ska mitt matteprov gå!? Narkolepsi inlämning? Naturkunskaps prov? Engelskan? Svenskan?

Skoltrött var namnet..


Laughing

Ha-ha. Skrattretande om jag ska vara ärlig.

Nee, nu en dusch och lite krubb på detta. Sen blir det att plugga rumpan av sig resten av kvällen. Imorgon kväll ska jag sova hos min älskade Caroline så måste nog packa väska och lägga fram kläder också! Sen blir det big brother också såklart. SÅ! Nu har ni fått reda på allt jag ska göra resten av denna dag! Känns bra va? Puss haj


BABY YOURE THE RIGHT KIND OF WRONG

Idag har jag knappt var levande.. Bakis och trött på stan. Kollat på filmer och drömt mig bort så långt jag bara kan, VILL verkligen inte gå i skolan denna vecka. Ännu mindre veckan efter. Men jag ska kämpa kämpa kämpa och klara allt. Know I can.

Kan ju passa på att tacka alla för gårdagen, det var riktigt skojit. Agerade Cowboy på Smid festen och sen drog vi vidare till CB, där jag fick träffa en bit av sälen gänget! Ujujuj så roligt det var. Går inte en dag utan att jag vill tillbaka dit, återigen..

En av många bilder från gårdagen. Fler kommer vill jag lova!

RSS 2.0