THE WAY YOU MAKE ME FEEL

-


HÅLL TUMMEN

Håller alla tummar jag har för att det inte är Nathan som dör i avsnittet som kommer inatt.. Oherregud. Jag är nervös!
Längtar tills imorgon när jag varit hos tandläkaren(!!!!), gått i skolan och jobbat klart. Då får jag åka hem o titta på avsnittet, samt så är det bara en dag kvar till helg och en dag kvar tills kärlek<3

Håller också en tumme för att vädret ska hålla i sig. Det gör sån himla skillnad! Sjukt.

Nu: Sovdags! Puss.



WE MADE IT ALL THIS WAY

6 månader med mitt hjärta idag. Vill aldrig vara utan dig, kan knappt förstå att jag levt i 17 år utan dig i mitt liv. Älskar dig!


SKIIIII

Om någon undrar så är det snart dags för lite skidåkning!! Åre om 16 dagar och Romme om 8, wiiiiiho. Som man längtat!


JS

Leeedsen tjej, jersey shore går inte på tv på kvällarna längre.. Eller är det någon där ute som vet? Var det bara idag det inte gick? Hooooppas..




NU TACK

Vill boka resa till sommaren. Har velat åka iväg med tjejerna i år och dar, lets gå och boka!!!


TIME ISNT WASTED WHEN YOUR GETTING WASTED

Måste säga att judendom är något som verkligen får allting runt omkring att bli så väldans roligt helt plötsligt. Kommer på mig själv med att börja städa, surfa runt på arbetsförmedlingen, fota saker. Ja, jag kommer till och med på mig själv med att titta på unga mödrar. Herreguden. SÅ tråkigt tycker jag att judendom är att läsa om. SPYR på det.

Ska nog försöööka att plugga lite nu innan greys börjar vid fem.

Blä.


<3

Lilla älskling. Du gör en då alltid på bra humör!


ÄLSKADE

Som jag sa kom Kevin igår så de blev ganska sent då jag inte ville somna för att det skulle bli idag och för att de är dags att säga hejdå igen. Så vi låg uppe ända till halv fyra och pratade om det mesta. Behövligt. Och sjukt mysigt.

Idag är man ledig så de vankas det lunch och planering för lite framtida grejer. När jag lämnat kevkev så ska jag plugga resten av kvällen. Kul. Nemen läsa på om lite judendom är alldeles underbart att göra. Big nono.

Ne, ska gå upp och sätta på mig kläder och göra lite frukost. Ciao


JUST A BIT

Dör en smula. Kevin kommer hit idag, känns som det var evigheter sen jag träffade honom. Trots att det bara var 5 dagar sen.. Oh boy. Ingen är gladare än jag i alla fall!


HELT UNDERBART

Hemma i min egen säng ligger jag just nu. HELT. UNDERBART. Finns ingenting bättre än att landa hemma i sin egen säng efter en utekväll. Var väl ingen höjdare att gå ut idag dock, proppat med folk och berusade sådana också. Eller så var jag för nykter. Möjligt. Ne, denna kväll var inte min kväll! Trött och allmänt deppig men sånt får man la ta. Nya tag imorgon då några viktiga beslut måste tas.

Nåväl. Ska somna nu och hoppas på att jag får sova lääänge imorgon! Puss


PÅFRESTANDE. ORKAR INTE.



SATURDAY NIGHT LIGHTS

Hela inlägget försvann, såklart. Skrev väl typ kort och gott att kvällen fortfarande är rätt oklar, får se hur det blir men att jag är nöjd om jag får vara med mina b-rudar. Då slutar det alltid bra!

Jag är trött så nu ska jag somna i min religion bok bland alla judar. Kul.


Hittade lite roliga gamla bilder, sött







MÅSTE. FÅ. SHOPPA.







CREJSI

Vilken kväll igår. Blev rätt galet o Rebecca och fiona levererade duktigt! Idag har man ångest och äter mat.

Måste tacka min bästa bror som skjutsade hem mig inatt. Sååå skönt att vakna upp i min egen säng :)


WORK

Nu mot jobbet och flippa ur lite till Nause nya, galet. Tror på en bra kväll!




PRETENDING



-

Orkar inte. Fan. Det är en fin dag idag och tänker inte låta något sänka mig. Jag ska jobba om några timmar samt ha kul med mina vänner ikväll. Tänker verkligen inte saknaden av dig förstöra.

Verkligen inte.


COZY

Mys hos Karlssons med massa gott och One tree hill, perfektos!

Bjuder på bilden gör vi alla tre!


TRÖTT

Trött på att sakna dig. Trött på att vänta. Trött på att inte veta eller förstå. Trött på att vara utan dig, alldeles för mycket. Men måste kämpa för oss och de minnena vi skapat.

Får. Inte. Ge. Upp. Inte när vi kommit så långt.


MAY GOD BE WITH ME

Haha. Sitter nu o väntar på att få komma in till tandläkaren och få en plasttand. Råkade nämligen slå ut en del av min högra framtand igår när vi var på gustavsvik. Kom ner från en rushebana, hamnade lite snett, skrattade med lite för öppen mun och råkade sätta gaddarna i en stenmur! Galet ställe det där, sjukt roligt så länge det varade måste jag säga. Kvällen fortsatte rätt galet också, Tove och jag fastnar ute på min åker i kjula där det ve ren glans is. Precis som i en skräckfilm så är det sedan någon polack där i ösregnet i en jätte lastbil, wtf!? Vad gör han i lilla oskuldsfulla ärla!? Fattade ingenting. Men superhasse kom och räddade oss så det löste sig.

Ne, nog dags att fixa gadden nu. Börjar bli lite nervös nu...😔

Såhär ser jag ut i munnen just nu, hemsk bild!


-


BUT WE MADE IT ALL THIS WAY

Det är precis som att min hjärna inte tillåter mig att vara så lycklig som bara du kan göra mig.

Störande.




LILLA HJÄRTAT

Tänker på dig bästis.

Varje dag.


ÄLSKLING

Finner inte ens ord för mina dagar jag haft hos min finaste i helgen. Helt. Jävla. Perfekt. Tänk om jag skulle få ha det så hela tiden. Avundar alla er som får träffa era män när ni vill. Skulle gå genom eld för att få några såna dagar till med min.

Du är bäst älskling, vet att du läser!





MONDAY

Äntligen hemma i kjula. Sitter i soffan och kollade precis på big brother. Jag tror detta blir ett rätt bra och underhållande gäng att följa! Hoppas vider Hanna kommer långt, väldigt rolig att lyssna på måste jag säga.

Är så sugen på att träna btw. Kan de kanske vara på grund av mitt svullande i helgen? Godis, chips med dipp, pizza, cola, glass osv.. Bör fixa kort på forever i veckan, men känns lite onödigt då jag ska jobba i princip hela mars så jag lär nog inte ens hinna träna. Måste göra någonting för att stilla mitt behov ialla fall. Får väl ta mig ut på en powerwalk imorgon. Lär inte hända.

Skolavslutning 2011. Snart skolavslutning föralltid? Sinnes..


TAGG

TAGGA gustavsvik på onsdag! Vill så gärna diiit för jag vill verkligen plaska lite i vattnet o ha mig. Kom igen smid, vi drar!?

Cypern i somras, saknar det!


<3


LIVET ÄR BRA IDAG

Söndag älskade söndag! Älskar söndagar när jag vet att det är lov och sovmorgon imorn. Denna söndag har jag glott på film, tittat på handboll, spelat kort och ätit en FET pizza. Så gott. O så perfekt! DOCK så har jag blivit sjuk så har gått runt o snorat och hostat hela dagen. Äckligt jag vet men tacka vet jag tabletter och nässprej. Nåväl. Detta inlägg skrev jag bara i väntan på att min pojkvän skall spela klart sin FIFA match. *snark* Hörs! Puss.


WINTERLAND

Sovmorgon. Burlesque. Pulkaåkning med Kevins syskon. O nu häng framför tvn i sängen, helt underbart. Tråkigt att jag börjar bli sjuk dock. Passar inte så bra då jag ska jobba hela veckan! Resten av kvällen blir softilagos. Återstår o se var vi hamnar! Men nu ska jag mysa ner mig i min favoritfamn och typ ta en powernap. Puss och kram


!

Jag har verkligen världens finaste människor runtomkring mig. Men måste säga att min älskade älskade mamma tar hem första priset. Hon är bäst. Tokbäst.


haha


ÄÄÄNTLIGEN

ÄNTLIGEN FREDAG! Och äntligen lov för tusan. Dagen började perfekt i vilsta med handbolls smid! Solen sken, alla var glada och man tog sig till final i stjärtlapps tävlingen. Japp, den ni. Haha ne lol, det var sjukt roligt i alla fall! Tackar och bugar.

Nu ska jag snart åka in till stan för att ta tåget till stockholm och min älskling. Blir där tills på måndag. Sedan blir det jobb måndag, tisdag och torsdag och fredag. Softiiiish!

Nu pyser jag iväg. Hörs babes!


-

Tumblr_lz5zoarso41qzado8o1_500_large

TORSDAG

Nästan längtar tills jag ska sova ikväll. Har varit så jävla skönt att sova de senaste dagarna, kanske har något att göra med min väldigt lyckade tisdag? Har sovit heeela nätterna och så stenhårt, så skönt. *Peppar peppar*.

Lirade den årliga volleybollturneringen idag med mina kära team mates och Hanna. Tycker vi var duktiga ändå! Roligt hade jag iaf och det tackar man för. Nu taggar vi pulka imorgon bitti med mina bästa handbollare!

Men först, dusch och plugg. Puss.


VALENTINES DAY

Sinnessjuk alla hjärtans dag. Min allra finaste kom och överraskade mig i skolan med blommor i grejer. Det trodde jag faktiskt inte så jag vart ju överlycklig kan jag säga! Mina kära vänner har vetat om detta i dagar och inte sagt något till mig, ganska bra gjort med tanke på hur gärna vi berättar saker för varandra. Haha så roligt, blev så glad!!

Inte nog med detta så tog kevin med mig till Stockholm där de bjuds på tacos och tårta. Söta söta pojkvän och familj! Ingen är lyckligare än jag!

Så nu sitter jag i kära Skogås med älskling och hans familj o tittar på top modell Sverige, go Jamilla! (?)

Puss till alla!


-

Ångest. Fan. Så besviken på mig själv.


MUMMY

Läste fina ord på Helenas blogg om hennes mamma o jag kände mig nästan skyldig att skriva ett jag med. För att vara exakt så skrev hon bland annat "Ber om ursäkt för att jag är en bortskämd, girig och otacksam jävel. Jag försöker bättra mig. Om fler människor kunde vara som du så skulle världen vara en bättre plats." Du tog orden ur mun på mig. Min mamma är min superhjälte. Finns ingen viktigare människa i mitt liv, du betyder sååå himla mycket för mig!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1474259/images/2012/pic_189293657.jpg" class="image">


SLEEPOVER

Måste bara säga att satfläsk vad mysigt det var att sussa hos Carro igår. Blev mycket plugg gjort och fick i mig VÄLDIGT mycket tacos, aldrig vart så mätt i hela mitt liv tror jag.. Tack Carrooo!


I DONT WANT TO BE THE BROKEN HEARTED GIRL

There are times when I hate you cause I cant erase the times that you hurt me and put tears on my face. And now im in a place I thought i never would be, living in a world its all about you and me


<3


PÅ SOLARIEÖARNA

Ligger för tillfället i ett solarium. För i samma sekund som jag provade balklänningar idag så upptäckte jag att jag är vit som snö. Inte ok. Och sola solarium är de enda man kan göra åt en förtäskig bränna såhär års. Nåväl. Alla hjärtans dag imorgon då, kan ju hända lite vad som helst då jag typ är ledig på onsdag o grejer. Prio ett denna vecka är att skriva in mig på forever. Måste börja träna nu! Sugen på lite spinning, de var ju ett tag sen nu. Dags att ta ett jävla ryck o ta tag i fläsket! Neeemen såatteeee, nu blir de en mys kväll i tvsoffan. Sofias änglar och mammor i minimodeller. Underhållande! Peace out broes

SUNDAY BLOODY SUNDAY

Taco och plugg söndag hos Carro och Joine. Otroligt mysigt, gott och nödvändigt. Igår firade vi Hanna ett stort gäng hos Hanna! Blev riktigt lyckat och tackar för kalaset gör man! De gjorde du bra Hanna, som vanligt. Ligger just nu i Carros säng o myser medan systrarna ligger i soffan på(!) varandra för att få fram lite olika ljud ur Carro. Haha. Tolka detta precis hur ni vill! Söta är dom faktiskt iaf. Nu ska vi plugga lite fysiologi o sen titta på Wallander. Och måste säga att jag saknar min älskade älskade pojkvän väldigt mycket idag.. Känns att de är första söndagen utan honom på väldigt länge. Nästa helg får jag honom för mig själv hela helgen, o ja jag är rätt glad för det. Nåväl. CIAO Bellas.

IM COOL IN SCHOOL

Sitter i skolan och jobbar med ergonomi frågorna. Duktig som jag är så är jag snart klar trots att det ska vara inne efter lovet! Haha skryt. Skriver det här inlägget för Carros skull, hon bad mig så sött så kunde inte låta bli. Men nu vet jag att det ska jag inte göra igen för att skriva ett beställnings inlägg var inge vidare.. Tyvärr Caroline. De lär inte hända igen. Men gillar ju dig såattteeee. Neee, dags att tagga idrottspsykologi. Och jobb efter skolan. Och sen stockholm, äntligen ♥♥


TRÖTT.

Blir så trööött på mig själv. De blir samhällskunskapsprov imorgon istället, vad bra tänkte jag då kan jag plugga ikväll med. Ne, istället duschar man extra länge, äter extra länge, till och med borstar tänderna extra länge. WTF är felet? Jag bara orkar inte ens titta på boken ens, så extremt ointressant. Nåväl.

Längtar tills imorgon klockan åtta, då har jag jobbat klart och får åka till min älskade. Och då är denna veckas plugg avklarat, fuck vad skönt de ska bli efter nästa.

Nu SKA jag plugga. Puss.



MY HEART IS FREAKING OUT WHEN I HELD YA



GE MIG HELG

Ge mig helg nu. Orkar inte gå upp tidigt två dagar till. Orkar inte prov och redovisningar. Tur att 2 saker blir överstökade redan imorgon. Bara 4 saker kvar till nästa vecka då..... Suck my non-having balls.

Efter skolan på fredag är jag duktig och jobbar tills åtta och efter det åker jag till stockholm o min kärlek över natten. Det och lite av lördagen blir de enda vi får tillsammans denna helg, men vi tackar o tar emot. Snart lov!!
På lördag blir det rajtantajtan hos barrekör, alldeles för längesen.

Nä, nu ska jag sova så jag är redo 07.00 imorgon att kriga mig igenom dagen. Given spicy efter skolan om jag överlever.

So long bitches


FÖRSTÅ DET INNAN DU TALAR.


-


BABYSITTER

Idag är jag barnvakt i några timmar till brorsonen min. Just nu tittar vi på pippi på se sju haven men lilla Freddie har somnat på min axel, här snackar vi mysfaktor. Detta hjälper mycket mot min sällskaps sjuka, de e perfekt! Och bra uppladdning till min kväll som kommer bestå av plugg, plugg och plugg.. Träligt. Jag fruktar nästa vecka, kommer bli helt galet mycket plugg då. Ska kriga mig igenom o sen njuta av ett FETT lov. Snart är det Åre också. Can. Not. Wait. Puss kram och nyp från Freddie och mig!

SATURDAYYYYY, CANT WAIT

Tumblr_lyn6jklgql1r4atdgo1_500_large

SO TRUE




GAMMALT SOM NYTT, MEN ACK SÅ BRA














-

Okej, flippar ur lite smått. Har hittat perfekta studentklänningen, tidigt jag vet, men jag är ju in love!
DÖD till den som köper likadan.....


TISDAG

Dålig update jag vet. Men jag är trött. Typ. Är trött, stressad och bara trött. Trött som i att jag behöver sova men också trött på skolan, trött på eskilstuna, trött på att inte vara mig själv. Men jag jobbar på det. Känns som veckorna går ganska fort ändå, peppar peppar. Faktum är att den ända gången jag inte är trött eller på dåligt humör är när jag är i skolan med mitt bästa smid. Så jag vet inte om jag vill att veckorna ska gå snabbare faktiskt. Kan inte riktigt föreställa mig ett liv utan alla bästa smidare.

Nåväl. Gjorde precis klart en bilduppgift och nu ska jag fortsätta med samhällsekonomin. Snark.



Älskling. ♥


BEAUTIFUL








-


CASH IS KING

Självklart försvinner hela inlägget. Skrev iaf kort o gott att jag är duktig som ska jobba idag med! Har jobbat varje dag denna vecka, känns sjukt bra. Även fast jag är väldigt opepp på att jobba idag så kunde jag inte tacka nej. Stolt över mig själv! Så nu ska jag snart iväg och kriga lite. Efteråt får vi se vad som händer, kan bli lite vad som helst faktiskt.

Höreees!


Såå sugen på att åkaaa så de bara kliar i hela mig..


-

Är rädd för mig själv. Hur blev jag så beroende? Hur blev jag så rädd för att bli sårad? Hur gick det såhär långt? Jag känner på mig att detta kommer bli den längsta natten jag varit med om. Fan.

RSS 2.0