<3

Det är verkligen längesedan jag saknade min man så mycket som jag gör nu..


DU MÅSTE FLYTTA PÅ DIG

Längtar tills imorgon, handbollsavslutning, jobb och sedan STOCKHOLM och inget mer jobb på över en vecka!

Btw, storslaget vattenkrig idag. Tror dock B-klassen vann....


TIRED

Trött på att inte bli accepterad för den jag är, trött på att behöva anpassa mig, trött på att vara ledsen för någon som inte bryr sig.

Godnatt idiot


----

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1474259/images/2012/pic_204486218.jpg" class="image">


-


KICK OUT THE EPIC MOTHER FUCKER

Ligger hemma i sängen och kände för att dra ett inlägg. För fyyyysatan vilken bra helg jag har haft.

Började i fredags med jobb till 20 och sen en skön utgång med mina kära tjejer. Var dock inte kvar så länge då kevin kom och hälsade på på senare timmar och då lockade han liiiite mer än krogen. Även fast det var jävligt kul så slår ingenting att få träffa sin älskling efter en veckas väntan.
I lördags låg vi vid poolen hela dagen och myste duktigt tills det var dags för mannen att dra sig tillbaka till stockholm. Då drog jag istället och käkade på håpes med några goa brudar, super mys och bra start på kvällen! Som för övrigt blev heeelt galet bra.
Blev sisådär 50 minuters sömn innan det var dags att gå upp vid 6 och åka till gymnasieSM i Jönköping. Träligt bakfulla och trötta så vinner vi tre matcher under den dagen, supermyste på hotellet på kvällen och vann sedan båda matcherna idag också. Med andra ord var vi obesegrade och tog hem ett guld till etuna! Helt sjukt att vi ens kunde vinna! Våra kära niusar vann dom också, stolt man blir. Roligt var det men jag börjar få grov seperationsångest inför studenten.. Älskar mina smidare så mycket!!

Liten bildbomb. Kommer förmodligen en till snart!









GYMNASIE SM

Hejhopp! Befinner mig i jönköping för tillfället, lirar lite gymnasie SM o grejer. Är i final och grejer. Fattar ingenting. Åker ner bakfulla, inte sovit nånting, dansar lite på uppvärmningarna och vinner tre matcher igår. Idag var de semifinal mot nåt Stockholms lag och vann den med. Nu är det final om några timmar mot vittra, skönt att inte ha nån press på sig i alle fall, kul att rocka lite. Våra kära små niusar är också i final för er små undrar. Nu ska vi äta lunch och rocka vidare! Ciaaaao


-

Heldag med mannen och ikväll blir det lite middag på håpes och en mildare utgång på det. Jönköping imorgon med smid, sista resan.. Buhu. Nåväl, nu ska jag duscha och göra mig i ordning!

Peace out


KÄRLEK


Första doppet, CHECK


LYCKORUS

Fick precis ett sånt där lyckorus genom hela kroppen!

Sitter ute i solen, tänker på det mesta och steker duktigt. De har spekulerats väldigt mycket på sistonde på om min kära man och jag ska firra lägenhet i Tuna. Och då slog det mig; jag skulle få träffa honom varje dag. Sova med honom varje natt, slippa denna satans distans.
Sedan slog det mig också, som de dock gör varje dag, hur nära det är till studenten! 18 jävla dagar. INGENTING. Framtills dess har vi smidare planerat in massa skoj.

Plus att ikväll blir det probably utgång med ett gäng tjejer, och imorgon ska vi spela brännboll i vilsta med smid3orna. Så jävla gött.

På fredag kommer Kevin och på söndag drar vi till gymnasie SM! Najs, kommer dö av andnöd men annars ska de bli skoj!

När den stora dagen är inne den 9e juni så är det bara en vecka kvar till Rhodos i två veckor och SUMMERBURST med Fanny.

Som sagt, LYCKORUS!


PARTNER IN CRIME

Jag och min partner in crime har nu bokat summerburst, creeeejsy


<3


-


TRUE SHIT


PROM


TODAYS FEELING

Bakis. Och på dåligt humör. Men allt blev såklart bra när jag fick träffa mitt hjärta igen. Som jag saknat honom. Nu har vi precis badat bubbel och nu ska vi skeda natten ut! De bästa är att 2 långa dagar till med honom väntar runt hörnet. Im happy!

Godnatt!


PROM 2012

Bal igår, satan vilken fin kväll. Bra förskumpa hos oscar och bra efterpärla där med. Mycket mycket nöjd!

Några pics kan ni få ta del av. Kommer på fb inom en snar framtid!










ANSWER

Vem ska du gå på balen med? är nyfiken:) kram

Jag ska gå med Andreas Flodman! En homie sedan en lång tid tillbaka:) Peace out


HOME

Hemma efter en satans lång dag. Har varit i skolan, slingat håret, fixat lite tillbehör tills imorgon, löst andra saker och ting, varit på Heron city med mina kära, och längtat, längtat och längtat tills imöra! Bal på ingång och det ska bli rrrroligt :)

Nu ska jag sova. Helt slut. Byeeee



UP AND DOWN

Hello fuckerz.

Dagen har varit så sjukt upp och ned så jag vet knappt vad som är vad. Kan ju ta upp de bra sakerna iaf! Jag gjorde min projektredovisning och jag fick VG, sjukt skönt. Jag har haft skoj med mina kära smidare. Folket på jobbet var alla väldigt glada vilket gjorde mig glad. Och nu avslutar jag kvällen med film, sushi och popcorn hos carro! Sen har jag fått ett sinnessjukt bra besked om en sak. Jag är helt fruktansvärt förväntansfull men också.. Typ rädd. Mer om det later!

Nu ska jag och Carro kolla på cinderella story! Mys


LIFE GOES ON

Vuxenlivet närmar sig med stormsteg. Vad vill jag? Vad kan jag? Vart ska jag? Det jag vet är att jag vill göra precis VAD JAG VILL när jag äntligen har chansen och jag tänker inte ens lyssna på vad folk har och säga om vad jag kan och inte kan göra.

Jag tänker följa mitt hjärta hur gay det än låter.

Så. Enkelt. Är. Det.


OTÅLIG

Jag vill ta fucking studenten NU. Orkar inte göra klart de sista nu, blir så otålig så jag dör.. Fick inte göra projektredovisningen idag och vill inte göra det heller för min är sämst. Sug.

INFLIK

Tänkte bara flika in och tala om att jag har en helt okej vecka framför mig! Jobb måndag tisdag, plus att imorgon ska lill Tovan sova hos mig. På onsdag ska jag slinga håret och fixa naglarna, plus att jag och mina girls ska till Heron City och gå på bio på kvällen. Vi ska se Project X (!!!). Jag har ju redan sett den, och satan vad rolig den var så det ska bli skoj att visa den för brudsen. Och på torsdag är det bal på slottet. Kan det bli bättre? Japp det kan det. Min kära pöjk kommer hit samma dag. Sen ska vi ha en underbar långhelg tillsammans! Na na naaaa. Blir så gla!

Har dock projektredovisning imorgon. Mindre bra då själva redovisningen är väldigt kort och knappt klar. Skiter i, gör det ändå för jag vill ha det överstökat! Sen ska jag chilla mig igenom resten av maj. FINT!

Ne, nu blir det sova. Måste ladda batterierna.

Över och ut.






OVER AND OUT

Riktigt lång dag. Och en bra sådan. Fick kli i håret hela dagen, PLUS massa olika produkter från schwarzkopf, PLUS mys med kevin och vänner nu på kvällskvisten. Dom skulle ut och dansa medan en annan spenderar kvällen på ett tåg hem till Tuna.. Bajs för jobb imorgon, vill ut!!!!!

Over and out!


IM IN STOCKHOLM BITCH

På schwarzkopf kontoret och agerar provdocka på en håruppsättnings kurs! Brudtema också som ni ser, haha.
Nu sitter jag och får frillan omgjord en än gång då "eleverna" ska få testa själva! Huuuur skönt som helst. Älskar pill i håret! Bra också då vi blev sminkade också, fick man lära sig nåt nytt som grädde på moset!

Säkert inte nån som fattade nånting men peace out!


WHEN IM SAD, SHOPPING HELPS

+balklänning


IM IN V-ÅS BITCH

Är i Västerås med mamma och Kevin och jag råkade precis bli fyra skor rikare. Ett femte par är på ingång! Ingen är gladare än jag. Nu väntar jag på att få sy in min balklänning. Happiness för första gången denna vecka!


.

It could be the end of us


BUT IT COULD BE A DIFFERENT STORY TOMORROW

Det jobbiga är att jag vill göra någonting helt annat i sommar än det jag ska göra. Jag vill iväg, jag vill utomlands, jag vill bo i värmen i 3 underbara månader. Jag vill till en ny stad, ett nytt land. Jag vill lära känna nya människor som inte vet minsta lilla om mig. Jag vill kunna leva livet i månader utan att ha press och krav på mig, jag vill inte ens ha en mobiltelefon. Jag vill slippa ha ett beroende av att se vad andra gör på facebook.
Jag vill kunna leva mitt liv, precis som jag vill ha det.

Men sen är ju det bara något jag vill precis just nu, det skulle kunna vara ändrat redan imorgon bitti..

Fan.


NIGHTY

Godkväll! Ligger i min kära soffa och planerar min bal och min studentmottagning. Funderar lite på vilka man ska skicka inbjudnings kort till, eller gör man ens det? De lär väl bli till släktingar och sånt. Eller? Haha, noll koll. Kissar nästan på mig vad nära det är nu.

Och balen är ännu närmre. Nästa torsdag?!!? Förstår ingenting, kan någon stoppa tiden..
På fredag ska jag och mor min göra klart allting inför balen. Balklänningen ska hämtas och sys in, det ska fixas lite smycken, samt skor och någon väskrackare. Kan bli en lång dag, men tror den blir skit bra! För min mami är så bäst ♥


-


-


MÅNDAY

Dagen bara sprang förbi. Känns som det var alldeles nyss jag släppte av kevsor på tåget. Hade väldigt tur att han var här inatt, drömde mardröm och vaknade jätte rädd som vanligt. Då kändes det mer än jätte bra att krypa in i min favoritfamn.

Nu ligger jag och Tove och tittar på Blood Diamond i väntan på bb. Jag är trött som ett as. Ska tvinga Tove att plugga körkortsteori nu :)))

Puss


SUNDAY

Semzt. Guif torskade. Men vilken match de gör. Ledsen i ögat blev man så en godispåse var given. Som tur är har jag min finaste här ikväll också, gör kvällen 100 gånger bättre. Nu hoppas vi bara på att hor Jennifer åker ut ur bb, så kan man somna gott.

Godnatt m8s


UNO

Idag är de bara en sak som gäller! VINST! Börjar bli väldigt nerrig nu. Ska snart ta mig in till hallen så man får någelunda bra platser.

Heja heja!


LILLJULLKEVV


SATURDAY

Jobbar Stockholm i helgen, sinnessjukt skönt. Minns knappt sist jag och min man fick sova ihop i mer än 1 natt.. Denna gång blir det hela tre nätter ihop, ingen är gladare än jag.

För tillfället är vi hos kevsors kompis och myser, har ätit god mat och myst massor. Har infört ett cola förbud maj ut med min kära vän Caroline, det går faktiskt bra. Lever på bubbelvatten, de går bra nu.

Gottiga maten som vi lagade


NEW IN

Nyinkommen tisha i min garderob.
Nu taggar vi studenten, 35 FUCKING dagar kvar. Det är bara sinneeeees!


-

Hatar den där känslan som säger att något är fel. Så fort allt är bra så kommer den upp, det är som om min hjärna inte tillåter mig att vara lycklig. Är trött på det.


<3


PUSS

Treeevlig helg allihopa, det ska jag ha!!


TORSDAG

Jobb igår, jobb idag, jobb imorgon. 3-20 pass varje dag också. Kämpar på gör man.

Sitter just nu i soffan lite sådär halv svettig efter Guif-Kristianstad. Jävla piss helvete att dom torska. Blir spännande på söndag. JÖSSES amalia vad varmt det kommer vara i Eskilstuna sporthall.

Nu ska jag och Tove titta bb. Imorgon blir det fysträning så de sjunger om det.
Ska förbrännas som aldrig någonsin nu innan balen! Hehe.

Puss

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1474259/images/2012/pic_201114772.jpg" class="image">


HEY IDIOT


-

-


FUCK

Fan. Fan fan fan.
Jag HATAR när planer ställs in, jag hatar besvikelsen som uppstår. Bättre att inte ha några förväntningar alls.


BRA SKIT

Solat och myst hela dagen, går inte att vara på dåligt humör när vädret är som det är! Ingenting ska få sabba denna dag. Inte ens otrevliga och pantade människor.
Just nu är jag och lilla familjen på väg till hemlig destination. Ska bli mye mysigt. MÅSTE plugga dock, denna satans samhällskunskap is killing me. Usch.


DICKHEAD



RSS 2.0