IT MUST BE THE SNOW

Hola amigos. Denna dag har varit mycket bättre och jag vet precis varför och det är för att en viss person inte funnits med i den. Tack för det. Avslutade den i ishallen där mannen lirade hockey. Kallt och jävligt men börjar nog gilla sporten mer och mer tro det eller ej.

Nyss stod jag framför Kevin och skrek: AAAAAH DET ÄR FREDAG IMORGON!!!!!! Det är lika ofattbart som förra fredagen. Hänger inte med över huvud taget. På lördag ska jag Hanna, marre och Malin till hedlandet och jag längtar ihjäl mig. Julhandling står på schemat! Woho!

Nä, godnattis! Puss


CAN NOT WAIT.


TANKAR

V.Ä.R.D.E.L.Ö.S dag. Deppig och tråkig, lång och seg. Efter det tog jag och Kevin bilen till kjula för att hämta lite grejer. Lite hemlängtan på det och de vart ännu deppigare.. Orkar inte laga mat och så får man skit för det. Just nu känner jag bara för att låsa in mig i ett mörkt rum och dra täcket över huvudet och ligga kvar där tills jag helt plötsligt sitter på ett flygplan till andra sidan jorden. Det är så mycket jag vill här i livet som inte händer, så mycket jag vill göra som jag håller inne på. Sitter och väntar på att något ska hända känns det som och för varje dag som går så känner jag mer och mer att jag kommer ångra mig när jag en dag vaknar upp och märker att det är för sent. Och varje gång jag har en dålig dag så blir dessa tankar bara starkare. Bu. Måste faktiskt äta något nu.. Bye


I USED TO LOVE THE RAIN

Godmorgon godmorgon! Ingen vidare bra start på dagen här inte. Klockan nio skulle bilen vara på carglass för att fixa framrutan på min bil som har en liten spricka.. Sug. Inte nog med att jag var sjuuuukt trött i min varma säng när jag vaknade så var det storm ute också. Eftersom bilen skulle vara kvar där under dagen så var jag tvungen att gå hem därifrån i stormen. Skönt? Nej. Glad att vara hemma nu? Ja.
Så nu ligger jag i en varm säng under två duntäcken. Det tråkiga är dock att jag måste gå upp om fem minuter och det gör ont. Sjukt ont. Bara att TAGGA jobb nu då.

Puss



#JULMYS

Idag när jag och Kevin var och storhandlade så fick jag syn på julpynts avdelningen eller vad man säger. Vi gick runt ett tag och tittade på alla fina saker och insåg att Ica maxi har faktiskt väldigt fina inredningssaker! Har många gånger köpt ljuslyktor osv där. Deras julgrejer fick min mage att pirra, så mycket älskar jag julen. Längtar tills på lördag då jag ska handla julpyssel tänkte jag! Ska bli super mys.

När börjar man julpynta btw? Man vill ju inte göra för tidigt så man tröttnar men inte heller för sent för man vill ju hinna njuta.. Nåväl. Nu är det godnatt! Puss


MAGIC LOVE


MAXAT

Gårdagen. Vad ska man säga? Magisk! Började med en liten runda på stan i Stockholm med fanny, kevin och julia. Jag råkade glömma att ta med Kevins kläder till honom, så han var tvungen att köpa något nytt. Sorry man=/ Sen vart det iaf finmiddag på ett kebabhak. Efter det drog vi till matte och comp i Jacobsberg där vi började kvällen! Värmde upp med SHM dokumentären och shotade jäger som de hårdingar vi är. Haha. Sen kom mina älskade guifkillar från deras match och någon timme efter det tog vi oss till arenan. Konserten drog igång med en faaslig fart och vi höll på att dö allihop. Sinnes drag på dansgolvet. Eller nej. Sinnes drag i hela arenan. Gick sedan upp på läktaren och öste oss igenom hela galejet i våra SHM tröjor. Där stod jag med mina bästa vänner på den mest FETA festen jag varit på, och jag var så jävla lycklig. Jag och Fanny grät som små barn! Aeej alltså, får gåshud när jag tänker på det. Så tack till alla som gjorde kvällen perfekt! Speciellt mina underbara vänner. Tillsammans är vi jävligt starka ;-) Haha.

Nu är jag sjukt trött. Såg att fler var det idag på centralen, låg ungdomar och sov i hörn, på golvet, stolar.. Dagens ungdomar......

Var bara tvungen att skriva av mig. PEACE.


ITS TIME TO HIT THE DANCEFLOOR

Hej allihop! Dålig uppdatering by me men what to do. Man har ju bättre saker för sig! Det har varit en bra vecka som kommer få ett grymt avslut, SHM ikväll!!!!! Övertaggad till max. Ligger just nu i sängen och är sjukt trött, somnade alldeles för sent inatt. 1 för att min mobil ringde non stop känns det som. Och 2 för att det var någon som åkte hiss som en galning inatt! Klockan var halv fem och någon åkte upp och ner, upp och ner! Det är det ända jobbiga med vår lägenhet, att man hör hissen rätt tydligt..

Nej, nu ska jag gå och sola, gå och handla, gå hem, köpa något att ha på mig ikväll och sen går tåget! Wooooohooooo

Bye amigos!

Saknar min älskling


What i want is for us to face forever

I do not love you for the way you kiss, though your lips can put me anywhere.
And i do not love you for your sweet green eyes, though I love when they are looking at me.
And I do not love you for the way your hands can touch me and quiet my soul.

I love you for all of this, and so much more.


LATE LATE NIGHT

Är uppe på tok för länge idag! Men så er det för vissa anledningar. Idag var Hanna på besök hos oss, vi bjöd på tacos vilket satt sååå bra. Sedan åkte jag och Hanna till ishallen och kollade älsklings träning ett tag, han är så duktig så!

Imorgon ska jag både hitta något att ha på mig i helgen OCH träna. Men kan bli så att jag bara tränar och letar på torsdag istället. Struntsamma. LÄNGTAR TILLS PÅ LÖRDAG FÖR DÅ ÄR DET SHM!!! Wööööho


SHOCKER

Klockan är tolv och jag är vaken. Vill inte somna för att då måste jag vakna och vara trött och gå till jobbet. Efter jobbet imorgon ska jag träna med Tove också så behöver min energi. Anywayzzz. Nu är det nog dags. Förresten så känns det bättre nu angående mörkret jag skrev om i föregående inlägg. Ni märker ju humörsvängningarna jag får under the girlsweek så att säga! Godnatt nu


PMS GIVES WOMEN 1 CHANCE EVERY MONTH TO ACT THE WAY MEN ACT EVERY DAY

Hemska hemska PMS. Jag orkar inteeeee! Jobbiga tankar som spökar, värk i mage och rygg, ena stunden är jag överglad, och i andra vill jag lägga mig i ett mörkt rum och gråta. Det. Är. Hemskt. Jag lever i en sjuk otrivsel just nu. Och jag vill tro på att det enbart beror på PMS och lingonveckan. Vill och hoppas. Jag hatar det här.




GOOD DAY

Idag har jag haft en bra dag! Imorse testade jag på att göra scones - sjukt gott. Sedan kom mami och hämtade mig och vi åkte då till Ikea och erikslund. En riktig perfekt mor och dotter dag hade vi. Tack mami! När jag kom hem packade jag upp allt jag hittat vilket blev massa nya tallrikar o sånt, lite ljuslyktor, stearinljus och lite såna grejer. Till middag idag blev det fläskfilé och hemmagjord(!) potatisgratäng! Blev mycket nöjd kan jag tala om.

Men nu har jag sån matkoma så de råder ingen tvekan om att jag ska träna imorgon, innan eller efter jobbet! Nä, puss och hej


SÅ SANT, SÅ SANT


BAD BAD DREAM

Hade en sån sjukt läskig dröm idag. Jag drömde att jag fick en bebis. En liten rackare som jag stoppade i kylen varje gång jag skulle lämna hemmet, så varje gång jag var iväg nånstans så fick jag jätte dåligt samvete och tänkte bara på den stackars bebisen i kylen.. Usch det var hemskt. Kändes verkligen som att det var min bebis och att jag verkligen var en hemsk människa. Sjukt!!

Aej, verkligen inte än på ett tag kan jag säga! Har ju min lilla älsklings bebis redan<3


GOOD MORNING

Godmorgon! Vaknade tiiiidigt imorse av Kevin som snoozade i en timme som vanligt. Sedan mös vi lite och han lyckades få mig att faktiskt skjutsa honom till jobbet. Ibland är man svag.

Idag ska jag till Ikea med mamma! Ska bli sååå mysigt och roligt! Men först ska jag antingen göra muffins, eller så ska jag göra frulle och gå och sola, eller inget av det och då lägger jag mig i soffan och moffar istället.

Jaja. Nu ska jag börja med att städa lite så jag kan slappna av! Puss


JAG LÄNGTAR TILL NÅGOT ANNAT ÄN DET HÄR

Vill iväg. Upptäcka världen. Testa på nya saker. Lära känna nya människor. Leva. Känna. Lära. Vill känna på att leva i en annan stad med nya människor. Det jag alltid velat gjort direkt efter studenten. Är det bra att hålla inne på sina drömmar? Sitta inne på allting för att sedan upptäcka att det är för sent?

Nu är det sovdags känner jag. Godnatt


SWEET AS SUGAR AND EVERYTHING NICE

Ligger i soffan och surfar runt lite på internet. Letar lite julklappar faktiskt! Har faktiskt redan börjat tänka på vad jag ska ge till mina nära och kära, vill lägga extra krut på det i år känns de som. Har så fina och underbara människor omkring mig och det ska man ta vara på! Plus att det är roligt att ge presenter och julklappar.
 
Annars har min dag varit ganska bra förutom trötthet och konstant illamående? Fick öppna idag iaf vilket betydde att jag fick sluta tidigare. WINNING! Så skönt. När jag kom hem blev det köttfärssås för mig och bebisen. Gott som alltid! Tittar för tillfället på Criminal Minds, brukar aldrig titta på det när jag är ensam men detta avsnitt var sjukt spännande. Äckligaste(!) avsnittet jag sett kan man säga. Det tog 50 minuter att skriva klart detta inlägg och nu börjar fråga olle så lika bra att avsluta det nu innan det tar ytterligare 50 minuter.
 
Bästa släkt <3
 

UNTZTAG

Haha ingen missade väl att Zlatan var övernaturlig ikväll, inte om man har fb i alla fall. Helt. Jävla. Sinnes. Och jag som hatar att titta på fotboll, detta var magiskt.

Jag längtar iaf som en tok tills på lördag. LEDIG och då ska jag till Ikea=D Jag och Kevin har presentkort där vilket gör de ännu roligare! Kan dock bli så att jag åker ensam, lite tråkigt. Men håller tummen för att jag får med mig hanna!

Nu: sovdags. Öppning imorgon! Puss



*


--


-


SUCK MY NON HAVING BALLS

Hej bröder. Ligger i sängen med en godispåse just nu. Det första jag gjorde när jag kom hem var att kasta av mig kläderna och la mig i sängen. Har velat gjort det hela dagen. Verkligen dödens dag idag, sög gjorde den. Trött och hängig all day. Anyway. Minuten jag lade mig i sängen bestämde jag mig för att Kevin fick laga maten. Sagt och gjort. Det ända han skulle göra var att smöra en form, lägga i lax, hälla på sås och stoppa in i ugnen. Såsen vart bränd. Men laxen var mumsig.

Så attteee imorgon blir det sushi till lunch! Det stör mig inte alls faktiskt.

Dagens höjdpunkt var helt klart fot/benmassagen jag fick av Kevin nyss. Och samtalet jag fick av loppan. Mm. Godis.

Bye!!


I REDO

Tar tillbaka det jag sa igår. Skulle vilja vila imorgon också. En ledig dag till vore awesome. Men bara och vänja sig, jobbar 6 dagar i veckan i typ 5 veckor nu. Gott. Nä.

Anyway, kollade nyss på MTV EMA. Inte alls lika bra som förra året! Det ända som var bättre var PSY med gangnam style. Annars var det för mycket Taylor Swift och för lite justin bieber och Beyonce osv. Flopp.

Godnatt!!


LOVE


MY HEAD IS MESSING WITH ME

Hej brushes. Skönaste helgen. Det är verkligen såhär man vilar upp sig. Bara ta det lugnt och tänka på annat än jobb! Dock är det jobb som gäller imorgon men what to do, bra cash. Känner att jag hunnit vilat upp mig tillräckligt redan nu.

Idag lättade jag lite på shoppingsuget. Inte handlat på ett bra tag, så när jag gick in på Gina idag och såg deras kollektion med underkläder så smälte jag lite. Så fyllde på underklädeslådan lite. Fint va?


AMIGOS

Hola amigos! Nyligen hemkommen från åkermään, himla trevlig tid med mina kära homies. Sällskapsspel, xfactor och godis! Myspys. Vankas julbord i december också, ska bli himla trevligt. Nu håller mina ögon på att slockna när som helst, så ska ta mig till sängen och sova! Ska försöka sova ut på riktigt imorgon men brukar ändå vakna vid 9, sämst.

Godnatt! Puss


SOM JAG VÄNTAT

ÄNTLIGEN fredag. Har alltid samma sköna känsla på torsdagkvällar! Love it. Blir jobb till 6 och efter det super mys hos barret. Planerar att köpa STÖRSTA godispåsen. Som vanligt på fredagar haha. Nästa vecka börjar jag en timme senare varje dag vilket betyder träning innan jobbet. Och leva liiite nyttigare än denna vecka. Haha.

Nu kommer mannen! Later bitches


ÄR EN BRA FLICKVÄN

Hello babes. Ligger utslagen i soffan och vill helst sova typ men det är inte på tal än på ett tag. Har lovat mannen att jag ska titta på hans hockeymatch och självklart håller jag vad jag lovar. Även fast jag måste gå långt i kylan för att sitta ensam i en ishall och leta efter pucken på isen.. Haha jösses. Ska gå och sätta på mig lite kläder a la träning nu. Peace out!

Dagens middag! Mums


SURPRICES

Min man kom idag med blommor till mig när jag jobbat klart! Min älskling. Han är ju för underbar. Jag tror han gav dem som tack för att jag tar hand om honom så bra ;-) Höhö. Nejmen tack så hemskt mycket min fina, du är bäst.

Att det är onsdag imorgon är nästan ofattbart för mig. Helgen närmar sig redan och de är bara sjukt. När den är kommen tror jag att det endast blir en massa mys och softilation. Behöver lite rehab. Funderar dock på att dra en dip-of till Stockholm, men bara funderar. Saknar maran och mickan likzom<3

Godnatt!


BRUSAR UPP

Blir lite frustrerad när blogg.se appen inte funkar


GAAAH


OH HAPPY FRIDAY

Tjo! Har nog haft den mysigaste kvällen hittills här i lägenheten. Först var bästa Carro på besök och vi åt tacos framför x-factor, himla mys. Sedan gick hon hem och då diskade Kevin och jag körde på med dammsugaren. (Så jag kan somna gott).

När bebisen diskat klart så hade jag tänt ljus och dukat upp massagebord i soffan. Är nog för snäll emot min älskling ibland. Anyway, satte sedan på loppans mys-lista på spotify och sedan hade vi sååå mysigt. Svårt att inte ha det till den listan. SINNES bra. Nu börjar dock klockan ticka iväg så ska nog knoppa nu så man orkar morgondagen.

Tack och bock för denna dag, den har varit väldigt bra. Hoppas på en lika bra imorgon.

Tjing!


RSS 2.0