-

Blev ingen träning igår! Och ingen anledning till varför har jag heller. Tokigt det kan bli. Så länge de står samma siffror på vågen så får de vara lugnt. Ska väl träna idag innan jobbet I guess, om de inte blir som igår att jag måste tvinga mig ut och gå till gymmet. Nedå men ska nog lyckas ta mig dit idag. Snart kommer januari också och en massa lediga dagar då jag inte kommer ha något annat att göra än o träna.

Anyway. Jobbet gick bra igår, rullade på väldigt fort faktiskt. Idag jobbar jag igen och sen är jag ledig 3 dagar! Awesomeness. Nu ska jag äta frukost o sen funderar jag på om jag ska gå o sätta in mina sparade drickspengar på kontot. Kanske väntar ett tag till ändå.

Älskade unge






MORNING

 Hallåååj. Ligger här och myser i sängen, sjuukt skönt. Älskar att breda ut sig i hela sängen och ligga o pilla på mobilen. Inatt drömde jag massa sjuka saker, vet inte vad. Minns bara att de var sjukt. O sen när jag vaknar så ligger Kevin och sjunger i sömnen. Haha den killen alltså. När jag berättade imorse så sa han att han drömde att han var på konsert. Egentligen inte så konstigt att han drömde det eftersom han somnar varje natt med hetsig rockmusik i hörlurarna. Han är tokig han. 

Anyway, nu ska jag ta ett ryck och äta frukost o gå till gymmet. Sen är det jobb igen som gäller. 





LÖRDAG

Här ligger jag i sängen o koser mig. Vill egentligen bara ligga kvar här resten av dagen och kvällen men har jobb som väntar mig istället. Bara att kriga! 
Har precis ätit brunsch iaf. Gott i magen. Så mysigt att vakna upp med min fina imorse. Händer inte så ofta att vi båda jobbar PM eller att båda är lediga så de är extra mys när de sker! :)

Nu ska jag nog gå och lägga mig i soffan med killarna. Idag blir det till å slappa men imorgon ska jag till gymmet o röra på fläsket. 

Vore inte helt fel.



ONE OF THOSE DAYS

Hehehehej. Är helt jävla slut i kroppen efter dagens jobbpass. Hade ställt in mig på extremt lite att göra. Istället hade vi kö utanför dörren när vi öppnade imorse. Sååå, det blev one of those days. Ingen mat på hela dagen, ingen rast, knappt ens ett toabesök. Fy för såna dagar. Men, tog mig igenom dagen iaf. Nu har jag myst med mina killar här hemma hela kvällen. Tittat på film o bara hängt i soffan. Ska jag göra hela kvällen imorgon. Men först jobb om 10 timmar, 12-20 står på schemat. Jag är fan flink som plockar upp skift, fast jag helst av allt skulle vilja vara ledig imorgon! Guldstjärna till empaboom

Nä. Dags att sova. Ska bli UNDERBART att sova inatt. Natti

NÖJD

Godafton! Hoppas ni alla haft en bra jul, de har jag:) Min släkt bestämde sig för att vi inte köper några julklappar i år. Förutom till barnen då. O så hade vi ett julklappsbyte istället då alla köpte en 100krs present o så bytte vi osv. Gillade det systemet! Trodde först det skulle kännas konstigt med en jul utan julklappar men det var faktiskt skönt att springa runt o leta efter klappar till hela släkten, o sen är ju inte klappar det viktigaste med julafton (vuxenpoäng) ;) 
De är bara sjukt kul att träffa släkten o sen se småbarnen öppna presenter. Hade tomte i år också, sjukt söt!!!

Efter det åkte vi o åt gröt i Strängnäs o sen kom Kevin och hämtade mig med bilen samt hälsade på släkten. Världens bästa pojkvän, helt klart. Fick sedan världens bästa välkomnande hos familjen Dahlström, masssor av klappar fick vi. Bland annat en dammsugare! Fick också Justin bieber lakan och ett grymt schampo/balsam/inpacknings-set. Får ju inte glömma de fina klapparna jag fick av mamma o Hasse också. Världsbäst allihop! Så nöjda är vi. 

Nu sitter vi på tåget hem till Oslo igen. Ska bli skönt ändå att komma tillbaka till sin egen säng o garderob osv. Dock hade vi så mycket julklappar/packning med oss så vi fick inte med oss nå mat från Sverige. Crap. Äsh, betyder bara att de blir en hemvisit till inom en snar framtid! Först jobba som tusan framtill nyår också.. Är också astaggad på att få träna igen, i vanlig ordning så är man ju lagom uppsvälld efter all julmat.

Nej, vilken uppsats detta blev. Här får ni lite bilder! Puss på er





NEED MY SLEEP

Önskar jag kunde få sova djupt nog utan att vakna av småsaker. Skulle egentligen vakna vid halv tio men nu vaknade jag vid sju av att mamma trampade runt på alla möjliga ställen i huset. Så nu kan jag inte somna om. Har försökt med allt, men behöver typ total tystnad tror jag. Otroligt frustrerande.. Nu väntar en julafton med släkten iaf, trevlans. 

God jul :)



DAN FÖRE DAN

Hej o hej. Precis kommit hem ifrån en himla trevlig kväll hos Rille. Någon sorts reunion skulle vi vilja kalla det. Fampan är ÄNTLIGEN hemma från sin resa. Sjukt vad jag saknat henne. Så min eftermiddag och kväll har jag spenderat med henne. Även Rasmus och Hammar var hemma o hälsade på! Juletider<3 

Haha nedå. Har också slingat håret idag, la i lite ljusare nyanser i mitt tråkiga hår! Så nu är de lite mer liv i det.
Anyway, imorgon är de julafton o hoppas på att det blir som tidigare år.. 

Saknar min prins och önskar jag fick vara med honom på julafton. Men nu går inte de. Vi överlever nog en dag till :)








NO PLACE LIKE HOME

God afton! Måste säga att de är sjukt skönt att vara hemma. Behövde verkligen komma hem och ladda batterierna. O en liten paus från livet i Oslo var också behövligt faktiskt.

Har gjort mina naglar iaf, shoppat lite och bara glidit runt. Hängt med familj o vänner! Just nu är jag med matte o comp. Börjar bli lite sugen på nå gott. Typ lakrits! Precis tryckt i mig en pizza så de får vänta lite.

En bra vän!




FRÅN ETT KALLT SVERIGE

Hallaw ifrån ett iskallt Sverige! Jävlar vad jag har frusit idag! Trots uggs, tjockjacka, mössa och en 20minutare i solariumet med bex. Saknat den lilla filuren massor, vi hade mycket att prata om. Munnarna gick i ett! Brände ansiktet gjorde jag också. Träligt. På kvällskvisten var vi hemma hos min kära bror och flickvän! Fick träffa Freddie osv, SOM jag saknat honom. Han tyckte nog faster såg främmande ut i sin nya hårfärg men det tycker faster också så de är förståeligt. Sedan var det bara hem och lägga sig i sängen klockan... 23? När hände det sist egentligen? 

Imorgon har jag ett ganska fullspäckat schema ändå. Rätt soft! Lite shopping på förmiddagen bland annat. Wiho, de tycker jag att jag är värd. 

Neeej, nu är jag faktiskt trött. Godnatt! 




SWEEEEDEN

Godafton. Jobbat 14-22 idag, skönt med timmar må jag säga! Jobbet gick för jävla segt iaf. Hatar att vara host. Men som sagt, timmar! Anyway. Nu är man ledig i 6 dagar, så imorgon drar jag till Sverige! Ska bli så skönt att komma hem. Behöver de just nu känns de faktiskt som. Kommer dock sakna min Kevin. Vi kommer inte fira jul ihop i år :( Fick inte ihop de riktigt. Har myst ordentligt med honom ikväll iaf så vi klarar oss, haha. 

När jag kommer hem har jag planerat att  slinga håret, kolla upp mitt knä, göra naglarna och sen SOLA som fan. Så sjukt dyrt här i Oslo, därav min vita kropp haha. 

Nu måste jag lägga mig. Tåget går 07.30 imorgon, FÖR tidigt 

Hadeeee



GOOD DAYS

Har haft två grymt bra dagar nu måndag, tisdag. Har varit jobb och fest båda dagarna, som en sann partysvensk. Haha. Grymt kul har de varit iaf med mina homies till kollegor. Riktig awesomeness. Krigat på jobbet har jag gjort också, blivit inringd tidigare nästan varje dag på senaste och även fast jag varit bakis like hell så krigade jag mig upp till jobbet. Igår skulle jag bara jobba 5 timmar men fick chansen o byta till fler så gjorde det. BAD choice, kan bli sååå trött på vissa gäster assss.
Nu ringde dem igen från jobbet o bad mig komma tidigare, okej dåå. Fan så nöjd jag kommer vara över mig själv när jag åker till sverige imorgonbitti! Så nu ska jag gå på stan en sväng o sen ta mig till jobbet. Ha deeee

Igår var hela familjen på jobb <3
 




SLEEPING PROBLEM

Nu vart de två nattinlägg.. Men de är så konstigt. Kan inte sova. Vid åtta idag var jag sjukt trött o tänkte nu kommer jag somna tidigt ikväll. Fast nä. Varför kan jag inte vara lika trött nu? Har massor att göra imorgon. Träna, sola, handla, panta burkar haha, o sen jobba. Så jäkla tungt att gå upp "tidigt" så man vill ju ba spy.

Nu ska jag försöka sova ändå. Puss 





SAKNAR ER

Åååh idag saknar jag mina vänner mer än någonsin. Även fast vi är i olika världsdelar allihop så vet jag ALLTID vart jag har er. Helt sjukt vad mycket vi gått igenom tillsammans. Behöver verkligen en liten dos av sann, evig, vänskap just idag. Tur man ska hem till tuna snart o få träffa vänner och familj. Längtar ihjäl mig. 










GETTING CLOSER

Godmorgon! Idag vaknade jag av ett samtal från andra sidan jorden, kunde knappppt hålla upp ögonen ens så sa att vi skulle prata imorgon istället. Sen fick jag dåligt samvete, kunde inte somna om och så fick jag abstinens efter att prata med mina tjejer där borta. Saknar dom något så extremt! Men men, verkar som dom redan somnat. 

Dagens planer är att först gå och träna, ÄNTLIGEN tillräckligt frisk, sedan ska jag handla klart alla julklappar. Är egentligen inte så många men ändå. Insåg precis att de typ är en vecka kvar till jul, vad hände med tiden? 

Nu ska jag gå o göra ägg o gå till gymmet! 

En bild från jobbet idag, mitt i rushen! Sötaste



KVALITET

Nattinlägg igen, hur kommer det sig att varje gång jag bloggar på senaste så har det varit mitt i natten? Oftast precis innan jag ska ställa klockan o släcka lampan. Tokigt. 

Idag har faktiskt varit en väldigt bra dag! Förutom en del sura och dryga människor omkring mig där ett tag så har dagen varit awesome. Rullade på ordentligt på jobbet! Efter jobbet gick jag och handlade lite julklappar, o sen gick jag o Kevin och handlade tacos. Sen blev de film i soffan, magiskt. Gick sedan o la mig vid 1 men eftersom de verkar ha öppnat nån jävla nattklubb eller liknande nere i byggnaden så kunde jag inte somna för de enda jag hörde var dunk.. Sinnes störande. Så la mig och lyssnade på lite Håkan. Den mannen alltså, de texterna han skriver.. DET om något är magiskt!!! Tackar för evigt min bästa matte hemma i tuna som fick mig att börja lyssna på hans musik. <3







OH MAN THAT WAS A LONG DAY

Goooodafton. Alltså idag vaknade jag o gick raka vägen till jobbet, jobbade bokstavligen nonstop mellan 14-23, det enda jag åt under hela dagen var två mackor. Helt sjukt. När man jobbar på en restaurang finns det ingenting som kallas lunchrast. Man får äta när man har tid och ibland kommer de dagar då man inte har tid, då blire inge käk. Då hinner man knappt ens gå på toa. Herren asss. Så dagen har faktiskt inte varit speciellt bra.. När jag kom hem kastade jag mig på sängen ASAP, känner mig äcklig och svettig och in kommer kevin och pussar på mig och säger att jag är fin. Med det och med några goa vänner i soffan så blev dagen genast bättre! 
Har inte hunnit prata med mamma heller på två dagar nu för vi har jobbat om varandra osv, inte kul. Saknar henne mer än vanligt just nu när man är lite trött o tycker synd om sig själv! De är då man vill ligga o bli ompysslad i Kjula. De är grejer det. 

Krämen till vänster har jag precis smort in ansiktet med. Rekommenderas starkt! Den till höger tar jag på morgonen efter jag tvättat rent ansiktet. Båda två har jag fått i julkalendern jag fick av Kevvan!

Neeeej, nu är de dags att ladda batterierna. Sova<3



-

Hej hej och hej. Imorse var jag förbaskat trött när jag gick upp. Jobbet gick fort och bra i alla fall så det var skönt. Efter jobbet skulle jag springa in på h&m en snabbis innan jag gick hem, sagt och gjort. Hittade en julklapp, hehe. Sedan knatade jag hem. Väl hemma inser jag att vi inte har någon tejp eller inslagninsmaterial. Så gick till stan igen o tänkte att jag kan köpa apelsiner på vägen. Slutade med att jag råkade springa förbi min favoritbutik här i Oslo, (Kremmerhuset) och blev en tavla rikare. Medans kassörskan letade efter priset tänkte jag för mig själv att inte mer än 300 betalar jag för den. Lyckligt nog kostade den 299:- :))) En ganska stor tavla som passar perfekt in i vårat rum. 

Nu ska jag pyssla lite här hemma och göra allt för att inte somna. Då kan jag inte somna sen ikväll.


En tjej jag saknar sjukt mycket! 



BLÄ

Vill. Inte. Gå. Upp. Vill ligga kvar i min varma säng. Ett litet plus är dock att jag inte vaknade utav en damphosta idag. Im getting betteer! Yeej. Får jag träna snart igen då!

Fuck. Dags att lämna sängen och gå till jobbet. Hadee


SLEEPYTIME

Att vara ledig söndag-måndag är fan helt underbart. Liksom dem dagarna man fruktat mest förr i tiden. Hela söndagarna gick man runt och hade ångest för att man skulle upp till skola eller jobb dagen efter och hela måndagarna gick man och visste att man hade hela veckan kvar tills helg.  Nu är det tvärtom. Som mest jobb på helgen och som minst under veckan.

Anyway. Idag har jag vandrat runt på stan och tittat lite. Hittat julklapp till pojkvännen och en mössa till mig. Sen fick jag i mig lite sushi och sedan var det PH. O nu är de sussdags! Jobbar am imorgon och sedan jobbar jag framtill lördag, ledig söndag, o sen jobb framtills fredag. Långa dagar framför mig helt enkelt. Bara förbereda sig mentalt så är de bara o köra. 

Nu ska jag sova. Natti



4 SURE

Ligger fortfarande i sängen, har väl legat här sisådär hela dagen. Hatar de här. Skulle egentligen haft andra adventsmys hos lollet o comp. Sjukanmälde mig för jobbet idag också så jag bestämde mig för att stanna hemma. Låsa in mig på rummet och bara kurera mig. Har druckit te hela dagen o knaprat piller jag hittade här hemma. 

Så nu ligger jag här och kallsvettas i min säng som inte har några lakan, medan mina vänner har det mysigt och killarna sitter i vardagsrummet o spelar någon slags högljudd FIFA. Skulle vilja ha en hund just nu. Som bara ligger och chillar bredvid mig. Som ett litet sällskap sådär. 

Nu ska jag försöka bädda sängen. Kommer somna tidigt ikväll. Thats for sureeeee 

Imorse hade jag det mysigt iaf. 





GODNATT

Ligger och försöker boka biljett hem. Alltså. Vad man en gör så är det något krux. "För att betala måste du aktivera ditt konto på blablabla" eller "uppgifterna stämmer inte" ehhh, jo. Jag heter visst Emelie Bäckström och jag tror att jag kan mitt mobilnummer och e-post adress. Bitch please, ska det vara så svårt att bara få boka en biljett!? Blir så frustrerad. 

Förövrigt så har de varit en lång kväll på jobbet. Glad att den är slut. Skulle INTE ha gått till gymmet imorse. Nu är man inte kaxig. Saken gör de inte bättre att våra grannar verkar ha århundrades fest. Nu ska jag försöka sova. 

Lunchdejt idag med kevvan 23.30. Haha



:(

Alltsååååå jag är så jävla arg nu.. Jag som äntligen blivit frisk och kommit igång med träningen har fått ont i halsen igen.. Jobbig halsont som gör ont hela tiden, så sjukt störande. Nu vet jag inte om jag ska ta risken att gå och träna även om jag känner mig krasslig eller om jag ska gå och köpa te och c-vitaminer och kurera mig istället. Jobba ska jag göra om två timmar också.

Nej, nu ska jag be till gud eller vem som nu sitter där uppe och önska att jag blir frisk igen. Villll inte vara sjuk..

Tjäna lollet



OM BAKFYLLA HADE ETT ANSIKTE

Staffparty igår då. Grymt kul och bra ordnat osv! Hade super skoj tills de blev för mycket och jag gick hem. Hängde med tjejerna o åt nudlar o somna sen sött som fa-an.

Vaknade inte lika söt. Så jävla bakis. Säger då det, om bakfylla hade ett ansikte...... Nejdå. Här är lite bilder från gårdagen. Temat var fancy. Och att man skulle ha hatt/huvudbonad!










BÄSTA POJKVÄN OCH VÄN





SUNDAY

Efter en öl på jobbet lyckades jag somna 04 inatt. Helt okej ändå tycker jag. Vaknade runt 12 och tog mig iväg till gymmet. Körde på så både ben och armar skakade när jag kom hem. Så ska det vara. Sen gjorde jag lax i ugn vilket var sjukt gott! Längesen jag åt det faktiskt. Nu sitter jag och väntar på att något ska hända, vi ska på adventsmys hos Victoria och comp. Äta lussebullar o sånt gott. Fick precis reda på att vi inte ska dit förens senare dock så hoppas de blir snart. Vill komma i säng i tid för imorgon är det STAFFPARTY och vill vara pigg och vill även hinna träna och gå på stan innan alla kommer hit imorgon. 

Fick bodyshops julkalender av Kevin imorse. Bästa! Vill bara öppna allt på en gång.




RSS 2.0