NÖJD

Godafton! Hoppas ni alla haft en bra jul, de har jag:) Min släkt bestämde sig för att vi inte köper några julklappar i år. Förutom till barnen då. O så hade vi ett julklappsbyte istället då alla köpte en 100krs present o så bytte vi osv. Gillade det systemet! Trodde först det skulle kännas konstigt med en jul utan julklappar men det var faktiskt skönt att springa runt o leta efter klappar till hela släkten, o sen är ju inte klappar det viktigaste med julafton (vuxenpoäng) ;) 
De är bara sjukt kul att träffa släkten o sen se småbarnen öppna presenter. Hade tomte i år också, sjukt söt!!!

Efter det åkte vi o åt gröt i Strängnäs o sen kom Kevin och hämtade mig med bilen samt hälsade på släkten. Världens bästa pojkvän, helt klart. Fick sedan världens bästa välkomnande hos familjen Dahlström, masssor av klappar fick vi. Bland annat en dammsugare! Fick också Justin bieber lakan och ett grymt schampo/balsam/inpacknings-set. Får ju inte glömma de fina klapparna jag fick av mamma o Hasse också. Världsbäst allihop! Så nöjda är vi. 

Nu sitter vi på tåget hem till Oslo igen. Ska bli skönt ändå att komma tillbaka till sin egen säng o garderob osv. Dock hade vi så mycket julklappar/packning med oss så vi fick inte med oss nå mat från Sverige. Crap. Äsh, betyder bara att de blir en hemvisit till inom en snar framtid! Först jobba som tusan framtill nyår också.. Är också astaggad på att få träna igen, i vanlig ordning så är man ju lagom uppsvälld efter all julmat.

Nej, vilken uppsats detta blev. Här får ni lite bilder! Puss på er





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0