BRING IT ON

Hej kompisar. Den dåliga uppdateringen just nu beror på att jag fortfarande inte har någon Iphone. Sjukt jobbigt. Så får använda mig av ipaden.. Igår bjöd på en 12timmars arbetsdag så tyckte de skulle bli skönt att börja 15.00 idag. Men icke, blev jobb 10-20.00. Jag tackar jag, drar ju på semester igen på måndag så bring it on känner jag:-))))))

Hemma på lunch nu, dags att ta sig tillbaka till jobbet.

Puss.


FULL RULLE

Landade i Sverige i lördags efter en helvetes flygresa, 11 timmar på ett SJUKT trångt flygplan med äcklig mat och en skrikande unge i stolen bakom. Söta Pernilla hämtade oss på Arlanda och skjutsade hem oss till Skogås där Tacos och massssor av godis väntade! Underbart var det. Tidskillnaden ställde till det för oss dock så på kvällen var vi som zombies. Somnade klockan 21 då vi återigen varit vakna i 24 timmar. Sov i 11 timmar och då var det bara upp och hem till Eskilstuna där jobb väntade. Zombies känslan fanns fortfarande kvar så somnade 21.30 igen, haha. Oooch som grädde på moset så var det bara upp och skina kl 06.45 då jobb till 16 väntade. HEMSK dag tyvärr. Huvudvärk hela hela dagen och en jävla massa post och reklam. Så belönade mig med subway efter jobbet och sen var det bara hem och kasta sig i soffan som gällde. Huvudvärken är kvar dessvärre vilket jag får lite smått panik på. Nu väntar jag på att mannen ska komma hem, han sa att han tyckte att vi skulle städa och handla ikväll. Händer ju inte direkt ofta att han säger så så borde ta tillfället till akt men är fortfarande för jävla trött. Spyr..

Uppsats vart det ser jag! Nu får de va nog. Ska nog sova lite. Heipa


ARG

Idag har min mobil blivit stulen. Jag och kevin skulle simma och köpa en drink i poolbaren, han lade sin under hans handduk och jag lade min i väskan med mina hörlurar, vad jag minns iaf. När vi kommer tillbaka hittar jag inte min mobil, vänder upp och ner på hela stället där vi låg, helt borta. Panik. Gick och frågade alla vid poolen om dom sett något. Ingenting. Gick till receptionen där det var en kvinna som kunde både thailändska och svenska så hon erbjöd sig att följa med oss till polisstationen så vi kunde få något papper som var bra att ha i Sverige till försäkringskassan. Polisstationen var väl något av de mest patetiska jag sett haha. De låg och sov, satt på fb, satt och spelade spel osv osv. En av typ 8 pers jobbade iaf.

Nåväl sedan var de inte mycket mer vi kunde göra. Jävligt tråkigt att folk inte kan köpa egna grejer. Jävla idioter. Förstörde våran sista dag här, humöret sänktes så hårt. Så de fick bli en helkroppsmassage som tröst.

Nu ligger jag i våran stoora hotellsäng, som jag kommer sakna sjukt mycket, och vilar. Kevin är i receptionen där de är lite bättre internet och försöker fixa filmer som vi kan synka till ipaden till planet imorgon eftersom jag inte kommer ha någon mobil. Gullig som han är<3

Nu måste jag ta ett ryck. Kevin ska tatuera sig ikväll och jag ska ta en fotmassage med scrub och nagellack hehe.

Laterrrr


LAST DAY

Jahaaaa då var sista dagen i thai här! En väldigt molnig sådan vilket är lite trist. Men vi la oss vid poolen ändå! Skulle ABSOLUT inte banga på att stanna kvar här ett par veckor till minsann. Men nu är det hem och jobba ihop mer pengar som gäller. Först väntar iofs New York om 1 vecka och 4 dagar också. U.N.D.E.R.B.A.R.T.

Längtar sönder. Efter det är det VERKLIGEN bara jobba jobba jobba som gäller, så vi kan åka ut och resa snart igen!

Dags för min dagliga Strawberry Smoothie!

Lydig man som håller mina shoppingpåsar hehe


HEHE

Hehe, Tove såg ditt inlägg nu! Gulle, klart jag saknar er ocksååå. Det vet du babe. Så tänkte bara flika in och säga till alla att SJÄLVKLART saknar jag mina fina tjejer där hemma också. Vi har nog lots of roliga saker att prata om som vanligt! På söndag när jag kommer hem ska jag jobba till 17 men seeeen ska jag mysa och pussa på dom hela kvällen låång<3



SEMESTERNS VARMASTE DAG

Semesterns förmodligen varmaste dag är här. Inte ett moln och över 30 grader varmt. Kevin är galen som vanligt och ligger insmord i olja med näsan upp mot solen flera timmar i streck. Jag skulle försöka joina honom men klarade inte mer än... Ja inte mycket alls. Blir så yr i huvudet, även fast jag har keps på mig. Så nu satte jag mig i skuggan ett tag.
Och solblåsorna hänger med! Längtar inte hem för fem öre. Eller jo lite efter mamma och lite efter godis och tacos. Ikväll ska vi till patong och uträtta lite ärenden som vi fått ifrån Sverige.

Lateeer


Lateeeer


LIFE

Jag haaaatar när jag får små blåsor på ryggen och typ mellan brösten! Får det alltid när jag varit i solen länge. Någon som fått det och vet hur man får bort dom? River typ bort dom hela tiden för att jag får PANIK utav att känna knottror på axlarna osv som alltid brukar vara så lena.. Tog också en helkroppsmassage idag och det var bokstavligen TORTYR när hon gjorde på ryggen, ville gråta där ett tag. Tänk er att ni bränt er på övre delen av ryggen och att någon drar hårt som fan med tummarna på det stället. Hon hade dessutom vassa naglar som då och då drogs hårt genom huden. AJ!!!!

Men resten av kroppen var de skönt som vanligt.

Nääääj nu ska jag simma till baren och köpa en frukt Smoothie. Livet <3



OH YEAH

Igår åt jag sushi och herre min Gud vad gott det var. Så gott så jag tror att jag ska äta det ikväll igen! Kevin satt bredvid med McDonalds, gullefjun.
Fick också gå på pingpong show, vilket var överskattat.. Men finns säkert bättre shower att gå på. Annars hade vi en riktigt trevlig kväll som avslutades i lagom tid på grabbarna grus.

Blir patong ikväll igen men denna gången för att bara gå runt och titta, utan att ha några tider att passa. Jag har hittat en toksnygg väska också som jag verkligen vill ha med mig hem!

Denna dag har för övrigt varit grym! Maaassor av sol! Pusshej


AMAZING

Det tog 1 timme och sedan var det tomt på moln! Lyckliga som bara den studsade vi till poolen och pressade som tusan. Så nu ligger vi här! Jag ligger på mage och försöker sola nacken (den är helt vit) , ni kanske kan tänka er hur skumt det ser ut.

Under den timmen det var dåligt väder tog jag och Kevin en timmes helkroppsmassage och det var SINNES. Så skönt! Och kostade knappt nånting heller. Och ikväll väntar patong, pingpong show och SUSHI. Skiter i om jag blir magsjuk. Jag har ABSTINENS!

Känner på mig att denna dag kommer bli en utav dom allra bästa, vet inte riktigt varför. Men gillar känslan :-)

Nåväl! Dags att ta ett dopp i de blå och sedan käka lite lurre!

Btw. Går inte att ladda upp bilder här men på instagram finns det överflöd av dom. @emeliebackstrom heter jag där! Ni får nöja er med enbart text här! Kraaaaam


KOM FRAM

Solen är INTE i Thailand idag vilket är sjukt trist. Vi som hade planerat in att ligga vid poolen först fram till lunch och sen gå till stranden efter det. Okej att det är moln, men över hela himlen?! Får panik för tusan! Nej more sun to the people!

Igår var vi på Phi Phi med halva Kina kan man tro. De har varit kinesiskt nyår här så det kryllar av dom verkligen. Phiphi var fint iaf. Magiskt vatten!

Nu ska vi gå och ta massage :-) Pusss


FEELS LIKE A DREAM

Vet inte vart jag ska börja riktigt, det känns som att jag drömmer eftersom vi inte sovit på över 24 timmar och så helt plötsligt är man här liksom. Paradiset!! Flygresan har gått bra iaf, det var bara själva flygresan som var lite jävlig. Väldigt trångt och både jag och kevin fick ett rackarns magknip då flygmaten inte var den bästa... MEN när vi anlände så möttes vi av ett sinnesväder i form av strålande sol på en blå himmel. Underbart! Nu ligger vi vid poolen på hotellet som visade sig vara ENORMT haha. Massor av pooler, skitfräscht gym och massor av trevliga thailändare.

Blogg.se vill inte funka som jag vill, vilket är lite tråkigt. Vill ju lägga upp bilder och så men de går inge vidare..


@ARLANDA

Halli hallå där. Just nu sitter jag och Kevin och väntar på flyget. Det går om ca timmen dock så vi har gått runt lite och fördrivit tiden. Oerhört skönt och mysigt! Har också ätit korv, ätit min matsäck, pratat med mormor och Marie,
Kevin har spelat Wii och sen träffade vi på Guif killarna också! Trevligt trevligt.

Nu ska jag nog ta och stretcha lite och titta på lite coola flygplan.

Btw, kunde inte åkt på ett bättre tillfälle, är så sjuuuukt jävla trött på snö och kyla!

Heipa


TRAIN INSANE OR REMAIN THE SAME

Shiiiit vad träningen satt som den skulle imorse. Jag och Frida körde ATC som vanligt och idag var det sinnessjukt jobbigt för armarna! Men de börjar likna något, börjar få muskler igen och det känns riktigt bra! Sen har vi gym på hotellet i thai också, så fortsätter köra där borta också.

Just nu är jag i Kjula hos mami, Kevin ligger i solariumet och värmer upp lite och jag sitter och tittar på oth! Myspys. Bjöd också mamma och Hasse på middag idag, kyckling teriyaki! Succé:))))

Hörs imorgon! Puss


---

Vet inte vad det är med blogg.se appen just nu för igår skrev jag typ två långa inlägg och sen går det inte att publicera! Blir ju tokig. Och imorgon drar vi till Thailand hohohihiehehre. Ska bli sjukt kul men jag kan inte låta bli att vara nervös.. Blir lite panikslagen när jag tänker på den långa flygresan. Hoppas det är ett stort flygplan annars kommer jag få panik.

Idag ska jag fixa det sista och så ska jag storstäda lägenheten också så att den är fin när vi kommer hem! Men först, träning 12.00. ATC står på schemat! Go hard or go home


WAZZAA

Hejhej blöööggen som Kevin alltid säger. Ligger här i sängen och tittar på step up, samt ligger och suktas av den sinnessjukt goda doften av Max som min pojkvän nyss kom hem med. "Jag köpte med mig en såndär cheesburgare till dig som du tyckte var så god" var typ det första han sa. Duktig som jag är just nu så stod jag emot. Känns bra nu i efterhand. Men det är fan tortyr att ligga och frestas av denna doft!

Idag började jag packa lite smått också. Pirrar lite i magen när jag tittar på resväskan! Nära nu..

Och nu är det sovdags också utifall att någon ringer in mig imorgon. Oavsett så har jag massor att göra så de blir inge deppdag iaf! Godnattttt



A GOOD FEELING

Mmmmmm. Tillagade nyss en himmelsk köttfärssås och tittade på top model som numera är mitt favoritprogram! Längtar redan till nästa veckas avsnitt som jag kommer att missa dock för att jag är i Thailand då.. Får streama på nå vis! Nu väntar dusch och sedan sömn för imorgon står morgonträning på schemat och stängning på jobbet. Sedan hoppas vi på jobb på onsdag och torsdag, om inte så har jag en del att stå i så det gör inget (bla införskaffa mig ett par Rayban aviators för ett kalaspris) men hoppas alltid på jobb!

På torsdag ska jag och kevin få sova i Kjula igen också, för som det ser ut nu så skjutsar mamsen oss till Arlanda på fredag. Hon är ju för bäst min mamma!

Puss!



TRUE TRUE


JESUS CHRIST.

Jag har absolut INGENTING att säga förlåt för. Väx upp, herregud.


HOME

Att landa hemma hos morsan är inte helt fel! Först pasta carbonara serverat och undanplockat efter mig, sen landade jag i soffan framför en läskig film med mami och hasse. Och så lite vindruvor, kex och ost på det! Gottigt.

Jobb idag i de fina vädret gick bra också. Imorgon väntar jobb 10-18 och sen träning med Frida. Bra skit!


RSS 2.0