HEJA GUIF

Ville så gärna se guifmatchen och var så taggad efter jag betalat och satt och väntade på att den skulle börja. Nä men då startas sidan om igen och det står att jag måste betala!!! Jag som trodde Guif skulle prestera betalar igen. Fick se första halvlek där Guif inte direkt var bra i, låg under med typ 6 bollar osv. Och nu dog det igen! Paniiiik måste få se:(((

Lackar!!!!!


STANDARD

Hahaha orkar inte. Skrivit ett helt inlägg och sedan försvinner det out of the blue? Skrev iaf att jag vaknade med ångest som inte borde vara där och att jag får panik på alla som lägger upp bilder på skidåkning och perfekta backar med blå himmel.. Nu måste jag få ut något av dagen för det verkar lite som att jag sovit bort halva! Men men. Önskar jag hade sol på min balkong, men nu är det inte så! Får ta mig till en sådan.


Bild från för och efterfesten igår!


Mar. 29, 2013


GLAD PÅSK

Hade en bra dag igår! Guiiif var helt jävla sinnessjukt bra. Dom vann och sporthallen verkligen kokade när slutsignalen kom! Älskar när det är så. Där fick ni så ni teg Sävehofklacken! Grymt bra match iaf. Efter det drog vi till Burger king hela gänget och efter det så åkte vi till Åke och softilerade en bit in på småtimmarna! Sen somnade jag riktigt skönt. Bra kväll.

Idag står det träning på schemat, sitter och funderar på om det blir gymmet eller långpromenad. Sedan ska jag hem till mami och tvätta bilen, och sen kommer hela goa släkten till Kjula för lite påskmys! Mys. Efter det får vi se vad som händer!

Dags att ta ett ryck som Jeppe T hade sagt! Byee


TORS.

Sinnes vad jag älskar vädret. Gör mig automatiskt på bra humör. Även fast denna morgon fick en halvdan start innan jag såg solens strålar! Lol. Nejmen ska snart gå upp och få frukosten serverad, helt underbart. Blir nog äggröra och knäckebröd med ost och skinka. Muuuums. Sen ikväll ska jag på Guif med födelsebarnet Carro, 20 år o grejer. Grattis wifi!<3 Ska bli kul iaf, sjukt taggad! Ne nu ska jag gå upp. Hörs sen! Kramiz

Saaaaknar min gullunge så mycket!


VÄGSJÄL.


-


ONSDAG

Ledsen för dålig uppdatering. Har haft annat på tankarna och annat att göra. Idag har jag faktiskt varit helt ledig och då har jag spenderat tid i sängen, tagit det lugnt, ätit lunch med mina babes, varit på slagstaglass, kanske pajat bilen igen (inte bra), och hängt med mina bästa nu på kvällskvisten! Vi är verkligen världens bästa gäng.

Nu ska jag nog ta en dusch och sedan lägga mig i sängen och sova. Hoppas på jobb imorgonbitti!


UP AND DOWN AGAIN

Upp 05.15, jobba 06-08, hem till sängen vid 09, somnade om pladask (inte meningen men prova lägg dig nyduschad i ett stor fluffigt täcke i en skön säng, går inte att hålla sig vaken) tills nu!! Nu är bara frågan hur de ska gå att sova ikväll. De återstår att se. Ska först tillbaka till jobbet till 17 och sen efter det ska jag mysa till de med våfflor hos Carro, så kanske hinner bli trött. Man vet ju aldrig.

Hejpa


Mar. 25, 2013

GODNATT


.


BEAUTIFUL PEOPLE ALL AROUND ME

Kommer hem efter en jäkligt jobbig dag på jobbet och möts av först en lapp på golvet vid dörren från brevbärarhannes och sedan en lapp på sängen från bästa Felicia! Detta gjorde mig väldigt glad, jag har då världens bästa människor runt omkring mig!

Nu ska jag gå och handla och sen göra pannkakor! Imorgon börjar jag 06.00 så de blir en tidig kväll ikväll. Puss och kram! Heipa


FLICMYS

Jag och flican har myskväll hos mig. Dör lite åt partaj och snackar skit! Så de ska vara. Är heeeelt död, kom hem vid 4 imorse om jag minns rätt. Sjukt kul men sjukt trött också. Så idag har jag ätit pizza, sushi, cheesburgare, godis, druckit cola och redbull. Gottigt värre. Imorgon blir det pizza till matlåda och efter det så är det stopp med godsakerna under veckodagarna. Unna mig får jag göra med något litet när jag behöver det, skulle aldrig sluta med det bästa i mitt liv. Mat<3 Satt och pratade om det idag. Hellre småmullig och lycklig än smal och olycklig! Så länge man lever hälsosamt och är lycklig så kan man känna sig nöjd tycker jag.

Nu ska vi fortsätta titta på partaj här. Puss


THIS IS F*CKING AWESOME

Shiiiit vilken vändning det blev på min kväll och dag igår! Hade en dålig dag, träffade Thaeer, hade en bättre dag, fick träffa min underbara brorson som är världens bästa, kvällen fick en bra start, åkte hem, skulle sova, fick sms angående beerpong och utgång, switchade från pyjamas till klackar, drog dit, drog ut, hade SJUKT kul. Behövde verkligen en sån här kväll. Det var helt underbart att få komma på andra tankar. Nu skulle jag alltså kunna DÖDA för någonting ätbart. En kebabrulle eller tallrik, eller pizza.. Eller max. Åh jag drägglar.

Ikväll kommer Felicia till mig, vi ska äta gosa och ha så mysigt så. Nu måste jag ha mat. Hejhej!


SHINE BRIGHT

Tur är att solen skiner idag. Annars hade det mesta varit grått och trist. Sitter just nu i Kjula hos mamma, jag har någon JÄVLIGT jobbig granne som spikar på väggarna konstant låter det som. Bank bank bank bank, hela jävla tiden. Den onda grannen fick mig iaf att fly staden ut till landet där det alltid är lugnt och skönt. Ingen som stör.

Klockan tre ska jag fika med en kompis och sen ska jag till min kära bror ikväll. Ska bli trevligt. Behöver lite bebiskärlek och mat o godis. Och det brukar det inte vara ont om hemma hos dom. Nu ska jag nog sätta mig ute i solen eller lägga mig i solariumet en halvtimme. Lika bra för jag ser ut som ett spöke.

Förresten. Jag saknar dig.


EN INFLIK

Min kompis är en stjärna! Så jävla grym


FÖR TIDIGT

Blääääää hatar att bli inringd tidigt när man egentligen börjar 11. Är slut som artist idag. Men det är bara att kriga sig igenom. Nu ska jag ta ett ryck, göra frukost och sen ta min stora rumpa till jobbet.

Hörs sen. Om jag överlever.



DET ÄR FREDAG IMORGON

Hejhej. Har haft en jävligt blandad dag. Solen sken så humöret var det inget fel på till en början. Hann också med ett hårt ATC pass vilket var grymt kul, och sedan en fika på waynes med dalle efter det. Och sen var det jobb som jag var ganska taggad på, så dagen fick faktiskt en väldigt bra start när jag tänker efter. Sen började tankarna cirkulera och humöret började sakta men säkert sänkas igen. Typ som att min hjärna sa "tror du själv att du ska få vara glad idag eller?" och sedan vare kört. Typ. Faktum är att så fort jag träffar vänner, jobbarkompisar, familj eller vad som helst så känner jag igen mig själv mera. Känner mig glad och typ som att inget kan stoppa mig.

Kommer ihåg att mamma alltid sa när jag var liten "du skulle nog helst av allt vilja bo i ett stort slott tillsammans med alla dina vänner". Och nu när jag tänker efter. Det vore fan drömmen alltså. Fatta sinnes.

Kom iaf precis hem från Hammar. Hade myskväll med mina favvokillar. Nu blir det oth med mig själv! Mys

Fick en liten överraskning idag iaf. Det och fler saker gjorde mig glad när jag kom hem från jobbet. Godis i mitt<3


ANOTHER LONELY NIGHT

Kvällen började bra med vänner och sen var de bara hem och titta greys och oth. Tur det finns annars hade denna kväll varit totalt värdelös. Tror nästan jag hellre jobbar kväll nu för tiden. Skönare att komma hem, vara trött och inte ha så många dötimmar för sig själv framför sig! Nu är jag taggad på jobb imorgon. Ska bli gött. Ni som läser måste bli helt förvirrade. Allt går så mycket upp och ner, de är förklaringen. Ni får lov att hänga med helt enkelt.

Nu ska jag fortsätta titta oth. Hatar Alex dupre för hon förstör bara. Men jävlar vad snygg hon är.

Godnatt!


KORT JOBBDAG = SLAPPA HELA DAGEN

Kort kort arbetsdag idag, väldigt behövligt kan jag tala om. Ligger nu i soffan och tittar på one tree Hill på tv. Varför är det alltid så mycket bättre när de går på tv? Bara för att man vet att man bara får se ett avsnitt typ. Här ska jag ligga ända tills ikväll vid sju då jag ska äta på ming med tjejerna. Fy satan vad skönt det ska bli. Den som kommer med en påse av mitt favoritgodis är min hjälte. De är de ända som fattas! Fick nyss i mig lite sushi och det var det godaste jag ätit på länge! Love it.

Detta inlägg blev inte publicerats. Det var iaf underbart att softa och andas ut lite på eftermiddagen nu. Kvällen bjöd på ming också med mina kära vänner. Myspys!

Nu ska jag mysa ner mig i soffan helt ensam framför Greys anatomy!




HAN ÄR FAN EN GUD


-


MITT HUVUD HÄNGER INTE MED.

Bytte bort mitt morgonpass idag. Fick jobba över till 21.00 igår. Efter det var jag helt förstörd. Nog för att man redan var förstörd när jag skulle till jobbet liksom. Känner mig helt slut i både kropp och knopp hela tiden numera, har 150000 tankar som flyger runt i huvudet dygnet runt, samtidigt som jag jobbar vilket gör att jobbet blir tyngre än normalt. Tankarna flyger runt när jag ska sova också vilket gör att när jag kommer hem och är helt sjukt trött så kan jag inte sova ordentligt heller. Och det gör att jag inte orkar någonting. Sömnen är A och O och jag önskar verkligen att jag kan få tillbaka den snart. Blir ju inte bättre heller när man ligger på spänn och vaknar var femte minut för att man väntar på att jobbet ska ringa. Skulle vilja ha ett schema där jag vet varje dag när jag börjar så man slipper vakna 7 varje morgon utav att dom ringer och flyga upp på en gång. Mja. Fuck livet just nu. Som grädde på moset börjar jag bli sjuk. Tack för den. Hej



A WALKING DEAD

Ligger just nu i sängen. Är helt jäkla utmattad. Jobbade som en tok förra veckan så fort jag kom hem från NY, ledig lördag, jobbade söndag, sen idag mellan 08-15 och nu ska jag in och jobba till 20 igen. Jag orkar verkligen inte egentligen men what to do. Bara och görart. Börjar 06.00 imorgon också och sedan ska jag jobba kväll på det. Haha alltså, hör ni hur de låter? Im a walking dead.

Jaja. Inte fan kommer jag jobba aktivt ikväll iaf.

Nu ska jag och JB kriga oss igenom detta. Tror ni jag klarar det? Har chansen att byta bort morgonpasset imorgon men vad ska jag göra hemma hela förmiddagen? Sova såklart tänker ni. Men man vet aldrig när man kan räkna med att sömnen samarbetar tänker jag. Så kanske är lika bra att kriga sig upp imorgon klockan 5. Usch ryser av tanken. Ska röra på mig nu så jag hinner köpa redbull innan jag börjar jobba.

Detta möttes jag av i ett trapphus idag. Nöden har ingen lag! #spyr


-


HATOBJEKT

Blääääää vill inte gå upp!!!!!

Jag verkligen hatar måndagar. Speciellt på posten också för att det är äcklig reklam.. Nu måste jag gå upp. Tur jag har en redbull i kylen idag med..

Bye


Mar. 17, 2013

Åt tacos, ostbågar och en jävla massa godis hos brorsan idag. Sinnesgott med tacos, sjukt längesen. Och sen fick jag mysa med fina Sebastian. Nybadad unge i pyjamas, finns det något mysigare?

Nu hoppas jag att jag får sova i natt. Har en känsla av att det inte kommer gå. Somnade på soffan tidigare.. Alltid lika skönt men brukar inte få somna på kvällen när jag sover powernaps.

Sötaste ever. Dör

https://cdn2.cdnme.se/1474259/7-3/pic_5146450a9606ee027c39996a.jpg" class="image">


HARD WORK

Färdigjobbad och klar för idag. Känns sådär extra bra när jag tackade nej till att åka till bodaborg för att jag hade jobb, kunde ju lika gärna tackat nej till jobb och ja till nöje. Äsh. Kommer fler gånger! Bra känns det iaf. Fick ju till och med en väldigt kort men mycket fin och värdefull stund hos mormor och morfar! Fick våfflor och tårta eftersom morfar fyllde år igår, bästa morfar<3

Nu sitter jag och funderar på om jag ska vara så duktig att ta mig till gymmet också eller om jag ska sova en stund. Eller om jag ska städa lägenheten som ser förjävlig ut.

Nåt måste hända i alla fall! Hejpa

Och såklart så har hon köpt en MacBook, sjukt avis..


ALL THOSE SLEEPLESS NIGHTS

Lyckades väl somna till slut strax efter 6 imorse. Haha, sjukt. Låg och spelade Sims på ipaden och nötte We heart it. Var liksom inte ens trött. Inte en gäspning kom det. Till slut slocknade jag iaf, de var ju bra. Nu väntar jobb 12.30 - 17.00. Känns bättre när jag tänker att jag har en redbull i kylen som väntar på mig. Mums. Hoppas att den får fart på mig.

Vaknade också upp med världens halsont. Har nog pussat för mycket på lilla Sebastian.. Men blir förmodligen så att jag åker dit och pussar på han ikväll med ändå! Återstår att se.

Hörs sen vänner, puss


I WOULD RATHER BE SLEEPING

Jotack. Lite sömn hade suttit fint. Fick en timme och sen kom första mardrömmen. Blir kul att jobba imorgon medans alla mina vänner är på bodaborg och roar sig. Eller inte.

Heipa


GODNATT

Hemma efter en bra kväll faktiskt. Gött sällskap gör ju allt. Sen att kvällen slutade med att man diskuterade saker som varit är en annan femma. Det resulterade i alla fall i att jag ligger här i sängen och är så arg så jag inte kan sova.

Ska aldrig släppa in någon så nära inpå igen.


-


SHE DONT LIKE THE LIGHTS - JUSTIN BIEBER


LÖRDAG

Underbart med sovmorgon. Älskar när jag sover non-stop hela natten. Finns inget bättre! Nu så blir det utflykt till Kjula i det fina vädret. Vaknade upp med ett jävla sug på pannkakor med grädde och sylt då typ 10 st lagt upp bild på det på instagram. Men morsan bjuder på min specialar kycklingrätt så bara att ta vad som bjuds på.

Först en dusch. Hej.


Mar. 15, 2013

DIE IN YOUR ARMS


WORD


OVER AND OUT

Jobbdagen gick fort. Sprang som tusan i trapporna till min älskade housemusik vilket ledde till att det blev ett satans träningspass? Sjukt skönt känns det i benen nu, helt döda är dom. Varje gång jag går brevbäring så går mina tankar runt i huvudet så mycket så jag nästan blir yr. Och jag har ju blivit tillsagd att verkligen tänka framtills lördag och de kan jag tala om var en bra(?) idee. Blir bara mer och mer uppenbart för mig att jag förtjänar bättre än såhär.

Mår illa som fasen gör jag nu när jag pratar om de. Har jag gjort i flera dagar!? Panik

Nej nu ska jag ta bilen till JC på Tunapark. Ska se vad dom kan göra åt mina nya brallor som är lite för långa. Trafiken kommer dock vara hemsk på vägen dit så tar det nog lite senare.

Min mamma är en riktig hjälte alltså. Kolla vad hon hade skickat med för matlåda idag :'))) Tårögd! Redbull i mitt hjärta <3




FREDAG

Ni vet det jag skrev igår om att det skulle bli skönt att vara ledig... Scratch that. Ska in och jobba nu. Skjut mig please. Nejmen pengar är bra, får tänka på det. Hur skön, varm, mysig och helt jävla perfekt sängen än är just nu..

Blääääääää !!

Åtminstone skönt att solen lyser på en under tiden


UPPFÖRSBACKE GER STARKA BEN

Uppgångar kommer och går under livets gång och så kommer det alltid att vara. Det går inte att undvika att vissa tider är tuffare än andra. Vad som spelar roll är hur man tar sig igenom såna här perioder och hur man väljer att hantera dom för att komma förbi alla uppförsbackarna som kan dyka upp när man minst anar det.

Det känns som att jag har blivit van med att hantera uppförsbackarna. Hur illa det än låter. Jag vill tro på att allting tråkigt som händer i livet har en anledning. Jag vill tro på att man efter varje uppförsbacke har en lång nedförsbacke att njuta av. Att varje uppförsbacke gör mina ben lite starkare inför nästa backe. Nu blev det väldigt metaforiskt här men det är såhär mina tankar oftast går i huvudet på mig.

Jag kan tala om att utan mina vänner och familj så skulle jag ALDRIG kunna ta mig förbi en enda uppförsbacke. Jag skulle aldrig någonsin klara mig igenom livet utan dom. Saken är den att under den här tiden har så himla många hört av sig, frågat hur jag mår, visat sitt stöd till 100%. Och det uppskattar jag så sjukt himla otroligt jävla mycket!! Bara ni som kommenterar bloggen anonymt och skickar peppande kommentarer, bara det liksom. Att bara några ord på en dataskärm kan betyda så mycket, det har jag verkligen märkt på senaste tiden.

Vad jag vill komma till är att jag vill säga tack för allt ni gör för mig. Ni är bäst. Och jag hade gjort samma sak för er, alla dagar i veckan. Känslan av att veta om att man har någon att luta sig mot när livet blir jobbigt är oslagbar. Min mamma och hela min släkt, mina vänner, mina jobbarkompisar, kompisars kompisar, ni får mig att tro på att allting kommer bli bra igen.

Tack igen och kärlek till er.
Utan er hade jag aldrig varit där jag är idag!




@BRODERDANIEL

Ligger med matkoma i soffan hos min broder Daniel. Haha broder Daniel, fattar ni? Roligt va? Haha jag tyckte det var roligt.. Min bror heter Daniel om ni inte visste det, hehe.

Nåväl. Har precis tryckt i mig pizza och godis och lekt med gullebastian. Han har växt så mycket så kände knappt igen honom! Men alltid lika glad och söt.
Har lite svårt att koncentrera mig här medan min bror sitter och drar dåliga skämt här så tar nog ett tag innan jag kan avsluta detta inlägg.

Imorgon är jag ledig hela dagen tror jag iaf och det ska bli sjukt skönt! Vet inte varför. Vill bara ligga i sängen hur länge jag vill och göra vad jag vill liksom. Känna frihet typ. Nej men fan. Orkar inte skriva mer. Onödigt inlägg. Kommer upp ett mycket mer betydande inlägg senare idag eller imorgon. Har lite tankar som behöver komma ut!

Later


NU BÖRJAR KAMPEN

Hejhejhej. Livet rullar vidare med mer i släpet än någonsin! Nu börjar kampen mot mig själv. Kan bli tufft men måste göras.

Idag är det jobb 15-20 som gäller, efter det ska jag till min kära bror och äta pizza! Börjar få tillbaka aptiten litegrann nu iaf, fick till och med i mig nudlar igår! Nä. Dags att ta ett ryck. Hej

Bästa ni <3


UPS AND DOWNS

Tänker inte på att de är ganska många som läser min blogg, kanske inte ska öppna mig för mycket om tankar och saker som händer osv.. Jag vet inte, kanske borde skaffa en hemlig blogg där jag kan skriva av mig. Så får jag skriva om de vanliga livet här och låtsas som att man lever de perfekta livet, som så många andra gör. Får ser hur det blir. Kanske till och med lägger bloggandet på hyllan ett tag! Kanske färgar håret brunt och flyr landet. Som en nystart på ett nytt, sunt och förnuftigt liv! Haha näfan detta är ju sjukt. Nu får jag lugna mig.

Oklart inlägg! Så kan de va också. Nu ska jag försöka sova. Puss

Tur jag har mina underbara vänner!

 


LIKE A BOSS

Sov som en kung inatt? Jag som hade ångest inför att sova själv. Grymt skönt att få röra sig fritt hur mycket man vill i nybäddad säng. Nu blir jag stolt över mig själv att jag tog tag i det på en gång istället för som andra gånger något varit på tok så har jag inte sovit själv på år liksom.

Nu ska jag strax gå upp och träna! Antingen en löprunda eller så blir det gymmet! Bye


HJÄRTKLAPPNING

Hjärtklappning varannan minut som påminner om att verkligheten inte är en mardröm. Väntar fortfarande på att få vakna imorgon och få säga till alla "vet ni, vilken sjukt hemsk mardröm jag hade inatt" Kommer förmodligen tyvärr inte hända!

Och inatt får man sova själv ändå.. Bara att vänja sig. Heipa


Mar. 10, 2013


RUTA 1

Och så var livet för bra för att vara sant. Så fort man känner sig lycklig så är de dags att bli huggen i ryggen så hårt så man inte ens minns hur det kändes att vara glad. Så fort man är nöjd med livet så är det dags att börja om på ruta ett. Rutan där tilliten skapas. Rutan där man står tills man känner sig redo att släppa in någon. Rutan där man står i dagar, månader, år. Och när man väl vågar sig över till nästa ruta så börjar man se ljuset. Man börjar föreställa sig framtiden och bilda planer. Sedan när man tar sig till nästa ruta där det är dags att genomföra planerna, då börjar man verkligen känna sig säker på att det här är verkligen rätt. Man känner sig lycklig. Det är då. Det är då det är dags att bli skickad så långt bak på rutstigen det bara går. Det är då man får börja om. Det är då man lämnas där, överkörd av lögnen.

Uppförsbacke ger starka ben, det ska gudarna veta efter att jag kommit över detta.


GODMORGON

Hellooo people!

Trött som ett as var jag igår efter dagen, helt utmattad blev jag! Somnade vid nio och vaknade vid 6 som varje annan dag här borta. Nu ska vi hoppa på en buss som ska ta oss runt här på Manhattan! Ska bli intressant vad denna dag har att erbjuda. Puss och kram

Förresten, det var någon som undrade vem jag är här med och det är med min mamma och min moster! Skojigt värre:-)

Bye


SHOPPING SHOPPING SHOPPING

Sjukt bra träning att gå och gå och gå om dagarna, från butik till butik, ut och in! Har träningsvärk både i benen men också i armarna efter att man håller i alla påsarna som bara blir fler och fler dessutom! Men men. Jätte nöjd med dagens köp är jag iaf men är långt ifrån färdig. Ska köpa converse, Uggs, kängor.. Är också ute efter en skinnjacka och en tunnare vårjacka men det är det faktiskt ont om här! Tråkigt nog. Anyway, ska gå vidare nu. Pusssshej


@APPELSTORE

Sitter for tillfellet po Appelstore Newyork. Var precis uppe i en skyskrapa och tog nogra glas vin(!!!) med tanterna, hehe. So javla nice, sjuuukt bra housemusik till gott vin och en magisk utsikt. Underbart!

Har shoppat massor idag ockso, mycket mycket nojd er jag!

Kvellen borjade egentligen inte so bra, men nu jevlar. Bye bye! Puss

HELLO SWEDEN

Hello Sweden! Ni alla ligger nog och sover just nu och jag är förvånad att jag inte också gör det. Här i NY är klockan ca halv nio på kvällen och mina kära resekompisar har redan slocknat! Ska göra detsamma strax men av någon anledning är jag inte så trött. Väldigt konstigt.

Anyway! Idag har jag fått se en del av new york. Helt sjukt coolt här alltså. Älskar pulsen, amerikanarna, alla gula cabs överallt, butikerna.. Jävligt häftigt ställe detta. Har fått kollat in mitt käraste Victoria Secret idag också, fick med mig en mys pyjamas och en hoodie. Kan ju säga att jag är INTE klar där inne! Den butiken kommer göra mig fattig.

Imorgon blir det till att kolla in ground Zero och den nya skrapan som håller på att byggas där. Sedan ska vi shoppa vidare också såklart. Underbart underbart!

Näää, sova kanske då. Puss på er alla där hemma och puss på min älskade finaste bästa pojkvän som ALLTID finns där och gör mig glad<3

Godnatt!


ALL THE THINGS I WOULD LIKE TO DO

Har dunder mycket att göra idag, eller.. Egentligen inte men har mycket som jag VILL göra. Inga måsten. Men innan det - jobb! Mycket av sånt just nu vilket är väldigt bra. Peace out, ska iväg och kriga nu!


FORTSÄTT I DESSA BANOR

Har haft en sjukt bra helg. Nu tycker jag att solen fortsätter i denna bana! Man blir så glad bara man vaknar och ser solsken på morgonen. Nåväl.

Har börjat packa lite smått nu, inte direkt mycket man ska ha med sig om man säger så. Har ju tänkt fylla upp den duktigt där borta! Woop Woop.

Nu ska jag städa och rensa garderoben och göra plats för lite nytt! Ciao


INGET KAN STOPPA MIG

Sjukt kul kväll igår! Slutade hemma med min älskade man. Dagen idag har börjat på bästa sätt. Vaknade tidigt och la mig och kolla oth i soffan, väckte sedan älsklingen och gjorde brakfrukost! Nudlar åt mig och annat vanligt gott till honom. Nu väntar jobb i de vackra vädret, det ska bli mysigt faktiskt. Älskar att jobba i solsken!

På tisdag drar vi till new york och sinneslever! Ska bli sååå kul och ingenting kan faktiskt stoppa mig. Jag ska leva loppan, punkt slut!

Puss nu är de dags att göra sig iordning. Ikväll ska jag och Kevin ha en riktig myshelkväll tillsammans. Vi ska äta spicy och gå på bio.
Hopplöst förälskad i dig min fina<3


HELLO LÖRDAG

Sinnes jobbdag igår, åt ingenting mellan 9 och 5 vilket resulterade i en FET jävla kebabtallrik efter med tove och kevin. Efter det blev de raka vägen till Stockholm och Marie och Mikaela! Där bjöds de på god förrätt och ännu godare varmrätt! Mums. Sjukt underbart att träffa dom igen i deras asfräscha lägenhet på söder i Stockholm. Helt nyrenoverad och helt perfekt!
Nu sitter jag och väntar på tåget på centralen med Justin bieber i hörlurarna, bästa. Idag ska jag umgås med tjejerna och kolla guifmatch. Sugen på sushi är jag också. Jaja. Later homies <3


RSS 2.0