OMW HOME

Nu sitter man på tåget till Sverige, faktiskt busenkelt att komma upp imorse. Mysigt på nå vis att gå runt när alla sov, Victoria sov i Tove o Linus säng som är bortresta o hon hade inte släckt lampan så gick in o stoppa om henne o släckte lampan. I vardagsrummet låg Jesper och sov med en filt så gick och hämtade mitt täcke o la på honom haha. O sen att vakna bredvid Kevin är alltid lika mys, han är lika söt varje gång han sover. Älskar life in oslo och så är det! 

Idag kommer jag till Eskilstuna vid tre, då blir det mys med mami en timme o sen ska jag hänga med Christina! Skoj! 

Bild från igår på olearys!



BRA DAG

Godafton. Har faktiskt haft världens bästa dag, fick ett tråkigt slut kanske fast ändå inte. Victoria startade min dag på bästa möjliga sätt, se bild nedan. Världens finaste tjej de där. Bra dag på jobbet helt enkelt, bra kväll också för den delen. Bestämde oss för att göra något annorlunda så vi gick till olearys o käkade o drack osv. Bra sällskap o god mat! I like. Sen tog sig hela sällskapet hem till oss o tittade på paradise. Mys var det. 

Nä, nu måste jag sova. Vill inte sova fast ändå vill jag det. Vet att jag kommer vara så fruktansvärt jävla trött när jag vaknar imorgon klockan 06.50.. Ooh herregud, ryser bara jag tänker på de.
Men snart hemma i etuna ju så jag är nöjd! 



BAM

SatsEnergy imorse då. Sats helt klart jobbigaste pass, av dem jag testat. Med bästa instruktören, skriker, peppar och bara är allmänt awesome. Riktigt skönt att ha de passet avklarat i alla fall. Efter det gick jag och handlade mat, förvånas ju varje gång över hur dyrt det är.. Inte ok. 

Anyway, sen gjorde jag en MAGISK carbonara. Duschade och tog en runda på stan. Behövde köpa lite nödvändigheter som tops, toffsar och spray till mina uggs. Och nuu ligger jag i soffan igen. Sjukt trött, längtar tills jag jobbat klart ikväll o får gå hem o titta på paradise med mina killar här hemma! 

Imorgon jobbar jag AM på min, återigen, egentliga lediga dag! O sen drar jag till sverigeeee. Nu ska jag sminka mig och snart gå mot jobbet.

Ser inte alls gott ut men ack så gott det var. 




GOING TO SWEDEN

Seeeeg dag på jobbet. Sov mig typ igenom den. En bra sak med den är iaf att jag lyckats byta skift i helgen så jag kan åka hem till Sverige i några dagar! Är så glaaaad o taggad på att få träffa familj o vänner igen. Framtills dess fortsätter vi med jobb och träning som tusan. Nu har de varit helg och har ätit allt möjligt. Så nu kör jag all in på denna vecka o unnar mig igen när jag kommer till Sverige. 

Börjar veckan med Shapepulse 11.00 och jobb efteråt imorgon. Awesomeness. 

Godnatt!



GOTTA LOVE IT

Hade världens mysigaste morgon med världens mysigaste kille. Bra start på dagen om man säger så. Vet inte varför jag ens är uppe nu, antar att de är för att varva ner. Slutade 01 inatt, riktigt bra dag på jobbet rent teamworkmässigt men sååå segt att vara på mezzanin så jag kunde ju ha levererat mer individuellt om man säger så. Satt kvar ett tag efter jobbet o snackade, älskar mina kollegor punkt o slut. 

Nu måste jag sova, jobbar 12-19 imorgon på min egentligen lediga dag. BAM. Blir många timmar i januari. I like.

Puss och godnatt





GODMORGON LÖRDAG

Godmorgon lördag! Vaknade för någon timme sen och har bara legat o pillat på mobilen sen dess. Sov som en stock inatt då det var craaazy på jobbet igår. Rätt sjukt, men tog mig igenom det i alla fall. Var helt död efter träningen på morgonen och ännu dödare var jag när jag kom hem från jobbet. 

Så nu ligger jag och småsvettas i sängen. Kevin ligger och sover bakom mig, sjuk och väääldigt varm är han också, o han envisas om att kramas och ligga med armar och ben över mig. Försöker flytta på mig lite diskret men då sträcker han bara på sig och lägger sig ännu närmre. Det är mysigt älskling men du är kokhet, blir lite varmt för mig..... 

Idag jobbar jag PM, o imorgon är jag ledig! Soft ju. Nu ska jag gå o äta frulle! Later 

Trött boom igårmorse innan träningen 




GODNATT

Spinning imorse, känns ju alltid lika bra efter. Dock var de inte en jättebra instruktör, vill gärna ha lite mer jävlar anama osv. Så körde igenom mage och rumpa efteråt, så sköööönt. Älskar att pumpa rumpa! 

Skulle egentligen vara ledig idag också men blev inringd. Varade inte så länge dock men 4 timmar iaf, alltid något. Gick sedan hem o hamnade i soffan ganska omgående! Nu är de bara en tidsfråga tills när jag ska flytta mig till sängen och somna till greys anatomy. Åh dör vad mys. Imorgon ska jag köra Shape 11.00, sen lunch med massa goa tjejer och sen jobb 16-stängning. Fina grejer!

Godnattttt





HALLAH PEOPLE

Hallaah people. 

En fin dag ändå. Tränade fritt imorse, satte konditionen på test på bandet medans jag tittade på galningar som simmade med hajar, tiden sprang förbi. Haha "sprang förbi", sprang på bandet, fattar ni? Kul ju..

Anyway, åkte sedan till Ikea och mixade ihop världens billigaste tvbänk. O lite annat tjafs som man alltid får med sig från Ikea. En filt, diskborste och ljus osv. Men så nu har vi iallafall en tv på rummet vilket är awesome. Den vill inte funka till kevins FIFA dock, vilket Kevin grinar lite över haha. Stackare, typ därför han ville få upp tvn. Ska försöka hitta nån sladd så det löser sig. Så vi båda slipper bo i vardagsrummet mer eller mindre. Så soft o kolla film i sängen  juuu. 

Sen på kvällskvisten gick jag och Kevin på olearys. Tittade fotboll, snark. Han mutade mig med att bjuda på middagen OCH 2 fotmassager. Deal!

Sen blev det ph i soffan och nu är de sovdags. Spinning 11.00 imorgon, ska kriga mig upp. Vilken uppsats detta blev, har inget liv jag vet. Natti





SOVDAGS

Tjäna. Klockan springer iväg som vanligt. Jobb idag var grymt, en bra kväll liksom. Slutade såå tråkigt dock då de blev fel med min cashout.. Fuck. Anyway. Imorgon är jag ledig, weeei. Så behövligt. Ska träna, åka till Ikea, och på kvällen ska jag och kevva gå ut o äta. Kvalitetstid deluxe! 

Nu är det sovdags. De var de för längesen egentligen. NATTI



UPPSTIGNING

Blev ingen träning imorse. Sov så sjukt dåligt inatt och drömde alla möjliga konstiga drömmar. Dessutom vaknade jag med halsont. IGEN! Nä, jag vägrar fan bli sjuk igen alltså. Vägrar. Ska gå och köpa apelsiner och clementiner o sen trycka i mig så mycket c-vitaminer jag kan. Och dricka te. 

Skulle gå till clasohlsson och köpa min anslagstavla också men känner mig inte värd att gå o köpa den när jag inte tränat. Haha sjukt de låter! Tror jag ska köra två pass imorgon istället, shape och yoga. Eftersom jag är ledig osv! Sweeet ju

Nä, dags att stiga upp. Hadeee




-

Godafton! Igår efter jobbet blev det några öl med alla homies vilket var sjukt trevligt. Några öl blev några fler o ledde till en jobbig och seg dag på jobbet idag. Fan, jag som skulle ha en vit månad. Äsh. De var värt det i alla fall. Blev McDonalds och PH efter jobbet också. Mys som fan

Bestämde mig precis för att köra SatsEnergy imorgon 11.00. Bara o görart. Sen är de jobb igen, efter de är jag ledig i 2 dagar! Weeeei. Börjar faktiskt bli lite trött på o jobba nu. Har blivit lite mycket på senaste. Men de är nice ändå. Man måste kriga!

Mina fina, men inte helt normala, Fridayshoster haha





GODMORGON FOLKENS

Godmorgon folkens. Idag är det jobb igen, på ett annat Fridays dock men de är bara kul. 16-01 står på schemat, hoppas det går fort och bra så är jag nöjd. Det betyder alltså att jag har 3 timmar kvar tills jobb - AWESOME. Ska tvätta o ba mysa. 

Letar förresten efter en anslagstavla/liten whiteboardtavla som jag ska ha i vårt rum. Där jag kan skriva gymmets öppettider, vilka pass som går och hur jag jobbar för veckan osv. Skulle vara helt perfekt. Någon som vet var man kan hitta någon? Sist jag var på Ikea fanns de inte ens..

Nu ska jag gå o handla. 

Söt lollet



ALL YOU CAN DO IS TRY


Och så är det! Fan kan ju inte tänka på annat än min feta godispåse jag ska få äta på söndag. Att det öppnar svenskagodisbutiker överallt gör inte saken enklare heller. Nedå det var lite krydd, så jävla sugen är jag inte ännu men är så van att äta nånting sött varje dag så suget finns liksom där. Jobbigt att vänja bort det. Ska verkligen försöka nu iaf. De är allt jag kan göra! 



SICK OF IT

Körde shapepulse igen idag, får inte nog, helt perfekt pass. Kondition 30 min och styrka 30 min. Idag stretchade jag ordentligt ett tag efter passet också, verkligen behövligt. Mår fan dåligt när jag tänker på hur vig jag var i gymnasiet och hur stel jag är nu. Inte ok, måste bli skillnad. 

Nu på kvällskvisten har jag ätit nachotallrik o tjurat över jobb. Så jävla segt just nu då alla är så extremt desperata efter timmar.. Älskar mitt jobb men de blir ju dålig stämning. Synd att de är januari, känns som de är omöjligt att få jobb. Skulle så sjukt gärna vilja ha ett extrajobb..

Sån ja. 



LEDIG

Vill inte vara ledig idag.. Vill jobba ju!!! Men vad ska man göra. Bara o försöka njuta istället eller något. Ska ta mig iväg till gymmet om ett tag. Köra lite fritt hade jag tänkt. Sen ska jag städa och tvätta också. En sann hemmafru. 

Höres!

Bild från nyårsafton





5 AV 5 TOASTERS

Shit vilken bra dag jag haft idag. Började med sovmorgon, sen gick jag upp och ut i snökaoset och köpte lite bröd och ägg. Kom hem, tände ljus och käka sen dunderfrulle med kevvan och David. Tittade på tv och myste i soffan osv. Sedan var de jobb som flöt på sjukt bra, sprang runt som en idiot men det var det värt i slutänden. Kände mig också sjukt duktig då jag inte drack en enda klunk cola på hela skiftet. Höll mig också ifrån att köpa redbull innan OCH efter jobbet faktiskt. Flink! 
Sen när jag kom hem så tittade vi på ph o myste. Hade också fått en present av älskling ifrån bodyshop, en bodylotion i en doft jag inte hade innan. Vilken gentleman! Älskar små spontana presenter/överraskningar. Jaha, nehe. Denna dag får iaf 5 av 5 toasters.

Imorgon är jag ledig så då står träning och tacos på schemat! 

Btw. Denna tröja skulle passa så bra på Linus, Tovelina ;)



5 AV 5 TOASTERS

Shit vilken bra dag jag haft idag. Började med sovmorgon, sen gick jag upp och ut i snökaoset och köpte lite bröd och ägg. Kom hem, tände ljus och käka sen dunderfrulle med kevvan och David. Tittade på tv och myste i soffan osv. Sedan var de jobb som flöt på sjukt bra, sprang runt som en idiot men det var det värt i slutänden. Kände mig också sjukt duktig då jag inte drack en enda klunk cola på hela skiftet. Höll mig också ifrån att köpa redbull innan OCH efter jobbet faktiskt. Flink! 
Sen när jag kom hem så tittade vi på ph o myste. Hade också fått en present av älskling ifrån bodyshop, en bodylotion i en doft jag inte hade innan. Vilken gentleman! Älskar små spontana presenter/överraskningar. Jaha, nehe. Denna dag får iaf 5 av 5 toasters.

Imorgon är jag ledig så då står träning och tacos på schemat! 

Btw. Denna tröja skulle passa så bra på Linus, Tovelina ;)



GODMORGON

Nemen godmorgon. Sen när blev klockan så mycket? Vaknade ändå vid 12 o sen har jag bara myst duktigt i sängen. Har sån sjuk träningsvärk o det känner jag av att bara ligga ned o inte ens röra mig. Illa! Passet igår var helt klart det jobbigaste passet vi varit på hittills. Tummen upp! Men nu kommer jag inte kunna gå på några dagar.

Anywaaaay, idag blir det ingen träning. Men jobb blir det. Sen är jag ledig imorgon o sen jobb i 4 dagar till! Jeeey better work bitch









VS

La mig i sängen för att sova men råka klicka mig in på Victoria Secrets hemsida. Sheet alltså. Jag ber till gudarna att det finns någon fet butik i London. Någon som vet? Finns de många butiker? Stora, små? 
Kommer iaf sluta med att jag åker hem med en sjukt massa grejer därifrån haha. Ska köpa massaaa nya underkläder, parfymer och framför allt bikinisar till baliiii. Längtar ihjäl mig tills både Bali och tills jag får gå loss på vs!





OUPS ..




SHOPPINGSUG

Idag körde jag Shape med Emma. Vi håller på o kör igenom passen som Sats har o erbjuda. Vill testa på allihop haha. Shape var i alla fall sjukt kul och bra pass. Lite uppvärmning och sen styrka i 55 minuter. Skakar fortfarande i kroppen, speciellt armarna. Underbar känsla!

Efter gymmet gick vi hem i snöstormen o när jag kom hem slängde jag ihop en liten laxröra! Stekte lax i chili, lök o paprika. På med lite soya och kryddor. Blev riktigt gott. 

Så nu ligger jag i soffan med lite halvt matkoma. Helt ensam hemma vilket är rätt skönt endå. Chillilicious liksom. Är såå fruktansvärt shoppingsugen så vet ju knappt vart jag ska ta vägen. De bästa(?) med Oslo är att stan stänger sent. De två största varuhusen har öppet till 22 liksom. Så man behöver aldrig känna sig stressad direkt haha. Ligger här och vet verkligen inte hur jag ska göra. Gå ut i kylan o gå en sväng på stan, eller ligga kvar här och ha allmänt tråkigt? Skulle ju spara pengar men har faktiskt inte shoppat på riktigt länge. Kliar i fingrarna. Vet också av erfarenhet att ibland blir mitt shoppingsug stillat bara av att gå runt o titta. Okej, nu vet nog alla hur detta kommer sluta.

Nejjjj, nu ska jag ta ett ryck. Gå o dammsuga eller något. Lateeeer!







ASAP

Idag på min, vad jag hade planerat, lediga ätardag blev de jobb 15-22 istället. Jobb går först, hur jobbigt de än är... De blev godis efter i alla fall, utplockat var de så fick bara de minst goda godisarna, vilket sög litegrann. Sen blev de chips, dipp och film. 12 years of slave fick 9 av 10 toasters. Lite för seg för min smak men annars jävligt bra! Och hemsk.. 

Känner att min ätardag har uppfyllt kriterierna för ett väl godkänt så imorgon börjar veckan om med träning o helt okej nyttig mat. Haha. Blir förmodligen spinning imorgon och yoga efter, men först ska vi upp till skatteetaten och fixa norskt personnr! Vårat 6 månaders har gått ut. Tiden går fort när man har roligt.

Och dumma tankar får gärna försvinna asap. 





MORNING

Godmorgon godmoorgon! Vaknade upp med ett FÖR jobbigt shoppingsug. Är just nu mitt upp i ett pengasparande, eller ja de är jag väl alltid, men sparar både dricks och använder inte kortet. Minns knappt sist jag shoppade. Eller jo, de var mina träningsskor men det var sjukt nödvändigt. De är tur att allt är stängt idag så jag inte kan gå ut o göra av med pengar i alla fall. Hoppas att jag blivit av med suget imorgon för då är jag ledig o då finns de alltid risk för att göra av med cashen. 

Godis har jag inte heller ätit på FÖR länge så ska försöka få med mig kevva till gotteslottet när han har vaknat. Låg också o funderade lite på om jag skulle göra scones! Kan ju vara de godaste. 

<3



GODNATT

Jobbet flöt på sjukt bra idag. Trevliga o mysiga gäster och en go stämning helt enkelt. Skulle egentligen vara ledig och äta godis hela dagen imorgon men plocka på mig ett skift så blir jobb endå! Kan inte säga nej för fem öre. Men efter det blir det godis o cola <3

Nu säger min extremt ömma kropp godnatt. En sinnessjuk träningsvärk väntar mig imorgon, de känner jag på långa vägar! 

;)))



WOOPWOOP

Med glädje kan jag meddela att vi nu betalat och bokat resan till Bali! Så jävla awesome, nu är de bara o börja nedräkningen. 17e april drar vi till sol och bad. En månad ska vi få götta oss i värmen. Ett stopp i Bangkok blir de också. Helt underbart. Vetifan hur jag ska klara mig så länge utan att känna brännande sol mot huden men de får gå helt enkelt. Snart en månad kvar tills London också så framtills dess borde tiden rulla på i bra takt i alla fall. 

Dagens träningspass var sjuuuukt kul och sjukt jobbigt. 30 min kondtition och 30 min styrka. Helt perfekt så de ska vu göra oftare! Nu däremot ska jag sminka mig och gå till jobbet. Imorgon är jag ledig o då ska jag kanske träna och sen ska jag fan äta godis hela kvällen. 

Bye




THATS IT

Spinning och magpass efter, check! Sjukt nöjd med dagen. Imorgon blir de förmodligen ingen träning så då får man passa på o köra på när man kan.

Nehe jaha, de var väl de jag hade o säga. Skulle väldigt gärna vilja se Justin Biebers nya film snart också. Typ, imorgon kväll kanske? Nu är de sovdags iaf, en sak som är säker. 

Fin mami



TUMMEN NER

Kollade nyss på Studio Paradise. Jeppe är ett typiskt exempel på killar jag inte tål. Tror att han är kung för att han svinar sig o spelar tuff osv. Nä, blä. 
O de var sista gången jag kollade på det programmet. Pinsamma programledare också. Tummen ner!

Nu ligger jag i sängen iaf. Har sovit såå bra bredvid min finaste som jag alltid gör. Nu har han kilat iväg till gymmet och jag ska nog gå o göra lite ägg och bacon. Ensam hemma för en gångs skull också! De är ok så länge de inte är mörkt ute.

Senare blir de träning med Emma! Tror de blir något gött pass. Frågan är vad jag ska göra framtills dess. Den som lever får se. Lateeeer



GOT NOTHING BUT LOVE FOR YOU

Pratade nyss med min fin vän Louise som är borta i Australien med min fina vän Tovan. Fan, vad jag skulle vilja vara där och uppleva allt med dom. Saknar dom båda så sjukt mycket. Snart är de mars o då kommer ni hem, o då ska vi hitta på en massa äventyr tillsammans igen! 

Apropå ingenting så jobbade jag 11 timmar idag. Sjukt nice. Sedan kom jag hem till min utvecklingsstörda familj, de enda vi gör är att såga o mobba varandra men de är så vi visar kärlek här på solsidan. Got nothing but love for you <3 

Godnatt, imorgon ska jag träna. BAM




NEED SOME MORE OF THIS

























CHECK

Halloooj. Softilerar som bara tusan i soffan, de jag längtat o drömt efter hela dagen haha. Tänker alltid innan jag ska iväg till gymmet, speciellt när jag ska köra spinning, att tänk vad skönt de kommer bli när jag kommer hem o bara får landa i soffan o känna sig nöjd med vad man åstadkommit. Träningen gick förövrigt sjukt bra. De var en tjej som höll i spinningen o hon skrek o hade
sig så man blev sjukt taggad. Hade Emma med mig också vilket gjorde de ännu bättre. 
 
Efter träningen gick jag och handlade mat. Laxpasta stod på menyn, vart sjukt gott faktiskt!

Nu blir de häng i soffan och senare ikväll ska familjen ha skräckfilmsmys. Men blir tidigt för imorgon är de jobb 13-21 som gäller. 



GODDAGENS

Goddagens. Somnade i soffan igår och vaknade upp i sängen. Måste ha gått hit i sömnen eller något för jag har inget minne av att jag gick till sängen eller ens borstat tänderna. Haha sjukt. Idag är jag ledig igen och dagens enda planer är att träna med Emma runt tre ungefär. Efter det återstår de o se vad som sker! Laga lite mat o mysa lite kanske. 

Sjukt att jag blir galet rastlös av att inte jobba på två dagar.. Vill ju bara gå på stan och göra saker som kostar pengar när jag är ledig, de bättre o jobba hela tiden istället. Dra in lite cash osv.

Igår tittade vi på Kevins hockeymatch. Han har fått så fint hockeyhår haha







FLÄNGT RUNT

Idag har jag farit runt på stan med min älskling. Varit på Ticket o hittat en bra biljett till Bali i april, gick igenom stan och råka fynda ett par nikeskor, halva priset osv. Det kallar jag awesomeness! Sedan åkte vi till jysk för att hitta lite grejer. Gick inte så bra, åkte därifrån tomhänta. Åkte hem, gjorde köttfärssås, fick matkoma, la mig i sängen (inte bra), o nu är jag sjukt trött. Ska ta mig i kragen om en stund och gå till gymmet, o inviga skorna. Hehe. 

Nehe, jaha. Hadeeee, ledig imorgon med! Iiiiiiihhhhaaaaaaa 




IDIOT

Så jävla arg så jag kokar. Vaknar mitt i natten av, vad de kändes som, 10 vuxna män som skriker i vårat rum. Har fortfarande hjärtklappning för blev så sjukt rädd. Den delen kan jag gå med på. Fulla människor skulle göra en "kul grej". Men sen när man kommer ut i lägenheten och ser att nån jävla IDIOT har gjort ett hål i våran vägg. Det tar jag fan inte. Har lagt depositionspengar på denna lägenhet och tänker inte låta en krona gå till att laga den väggen. Fulla jävla människor! De bara kryper i mig just nu, kan inte ens somna. Alkohol är fan bara skit alltså. Jag har med glädje en vit månad i januari.





EN LÅNG DAG

Idag tog jag tummen ur rumpan o gick till gymmet. Pumpade rumpa som aldrig förr vilket resulterade i en sjuk träningsvärk. Men de är skönt! 
Blev längre jobbpass än väntat idag också så har varit en lång dag. Sjukt tungt i början för var så seg, men de blev bättre. Efter jobbet gick jag hem och myste gärnet med min älskling. Nu på kvällskvisten blev de en liten natt tacos också. Sjukt gott!

Nu ser jag fram emot två lediga dagar! Dock skulle jag inte tacka nej till jobb om de skulle ringa. Förutom imorgon kanske, jag o kevva ska till Skatteverket och förnya vårat personnummer eller något. Har inte riktigt koll på hur de där funkar men de löser sig nog på nå vis. Sen ska vi uträtta lite andra ärenden, så imorgon får jobbet gärna inte ringa in mig. Lär ändå inte ske så behöver nog inte vara orolig. 

Nu är de dags att sova. Natti



TIDSFÖRDRIV

Snodde frågorna av aasserstam.blogg.se 

Gjorde du något 2013 som du aldrig gjort förut?
Mja, reste utanför europa en del! O så blev jag ju jenta också.




Har du några nyårslöften?
Inte direkt. Det enda är att jag ska sluta dricka cola på jobbet. Har fått för mig att de gör mig piggare haha

Vilka länder besökte du?
New York, Thailand, Ayia napa, Spanien, Danmark o Norge om de räknas! 

Vilket datum från år 2013 kommer du alltid att minnas?
Oj, den var svår.. Kanske dagen jag fick jobb på Fridays! Den var sjuk. 
 

Bästa köpet?

Ännu svårare! Minns inte om det var i år men min boomerangjacka var ett för jäkla bra köp. 


Vad spenderade du mest pengar på?
Säkert massa inredningsprylar. Och mat!

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Hm. Många saker. Men mest av allt var nog när Louise och Tove kom och överraskade mig i Norge på min födelsedag. Kunde inte fatta det, haha. 


Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2013?
A little party never kill nobody, wake me up, en massaaa Håkan låtar, finns sjukt många! 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Alltså de har gått så upp och ner. Tappade bort mig själv ett tag där och kände mig ganska lost. Sen dess har jag försökt att hitta tillbaka till de gamla jaget, som de känns nu så börjar jag nog äntligen känna att jag lyckats faktiskt! 

Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat lite mer kanske. Rest mera. Tänkt efter mer innan jag gör saker. 

Favoritprogram på TV?
Tv och tv, norsk tv är inget o hänga i granen. Men paradise hotel följer jag. Love it 

Vad gjorde du på din födelsedag 2013?
Firade ordentligt, Louise och Tove var här och massa från jobbet. Jag var lite övertaggad dessvärre o låg vid toan redan vid 10, oupsiii. Annars var dagen sjukt bra! Var väääldigt nöjd med att bli 20 äntligen. 




GODNATT

Hej kompisar! Jag krigar på här, var precis extremt taggad på en ledig dag imorgon men Jeppsor behövde byta skift så fick lov att ställa upp. Ledig måndag tisdag istället, om inte chansen till å plocka upp skift kommer, inte så bra på att tacka nej nämligen. Om de blir lediga dagar ska jag åka till jysk, och träna. De är mina planer. Ska också ta mig till gymmet imorgon innan jobbet. Ska släpa med mig kevva också, får se hur de går ... 

Nu ska jag sova. Vet inte riktigt hur de blev så sent idag faktiskt, tokigt. Godnatt på er 



GULDSTJÄRNA TILL BOOM

Så sjukt att jag var så jäkla bakis och hade tänkt att sova redan vid 23. Kollade på en Wallander film och sedan kunde jag inte somna. Såå trött men de gick inte att sova! Så jag fick nåt ryck o börja göra pastakyckling sallad så hela familjen, (förutom david, sorry norsken<3) har matlådor till imorgon. Sen efter maten var jag fortfarande inte trött så fick ännu ett ryck o städa undan allt i lägenheten. Guldstjärna till mig! Måste ju vara den bästa roomiesen nånsin, mohaha

Nä, gå o sova kanske. I mitt mysiga sovrum. Hade rehab tidigare idag, höll mig vaken hela tiden för att jag skulle kunna sova ikväll. De gick ju bra.. 



2014

Godafton och välkommen 2014. Ändå sjukt att de är 2014. Tiden har ju bara sprungit förbi de senaste året. 2013 fick en riktigt dålig start faktiskt. Eller, de första 2 månaderna var för bra. Var i thailand och var tydligen för lycklig. Det var nog för bra för att vara sant så när mars kom o sista dagen på resan till new york, så rasade världen samman i några månader. Och så kom juni då jag valde att tro på andra chanser och förlåtelse istället. Började om på nytt till 110%, tog mitt pick och pack o drog till Oslo. Började jobba på TGI Fridays o fick galet många nya vänner. Kom in i en helt annan arbetsbranch också så fått lära mig en jäkla massa nytt o fått mera på cvt osv. Sedan har man bara krigat på jobbet sedan dess. Varit i Barcelona, sett Håkan, flyttat till större lägenhet med grymma roomies har man också hunnit med. Och många goa hembesök lite då och då. 

Nu har man 2014 framför sig och har en väldigt bra känsla av att året kommer bli dunder. Redan planerat en resa till London och en till Bali! Iiih. Can't wait.

Work hard, play harder. De blir årets motto! 



RSS 2.0