JAPP

Måste faktiskt säga att jag är sjukt stolt över mig själv. Trodde ALDRIG jag skulle kunna vara stark igenom detta men på något vänster har jag lyckats vara det. För varje dag som går så kommer jag närmre och närmre till den gamla, riktiga Emelie. Säger som jag alltid gjort, uppförsbacke ger starka ben! Can I hear a aaamen? 

Har framför allt mina kära Oslotjejer att tacka för all hjälp på traven. Men också alla andra fina vänner både här och i Sverige. Och sen min älskade mamma såklart. Love u all <3
 THURSDAY

Precis vaknat, drömt som fa-an inatt. Som tur är var det bara hetsiga, konstiga drömmar. Bättre det än såna man mår dåligt av när man vaknar! 

Idag har jag lite planer som jag tänkte avklara igår men det blev aldrig av. Gick en runda på stan med Dave, åt och drack på jobbet, gick till snäckan med oliver och hälsade på henne, sen till utestället och såg på fotboll, o sen gick jag hem och däckade rätt hårt! En bra ledig dag tycker jag helt klart. Idag är jag faktiskt ledig igen. Tokskönt. Ikväll får vi se vad som händer, nåt kul ska ske iaf!
MONDAY

Nu blir mamma glad när bloggen är uppdaterad igen, hehe.

Ligger i sängen och filosoferar. Finns inte mycket skönare än att komma hem till en bäddad säng, krypa ned o bara koppla av. Pilla på mobilen lite osv, så mys.

Idag har jag sovit och jobbat. Himla bra dag på jobbet men passet gick såå långsamt.. Men de var det värt. Var lite småsliten efter gårdagen då vi firade lite midsommar igen. Firade ju inte så mycket på den riktiga midsommaren så igår gick vi till lawo och där var de riktigt firande! Midsommarmat, nubbe, blomkransar, folk dansade på borden till sommartider, midsommarstång.. Hela kittet! Så lyckat.

Nu däremot så ska jag sova! Imorgon är de jobb igen, men innan det ska jag ut o röra på fläsket, handla lite mat, och sätta in sparade drickspengar på kontot. Har lite att checka av imorgon faktiskt så behöver min sömn. 

Här är lite bilder från gårdagen

WHAT TO DO

Vill verkligen blogga. Är endå van att skriva av mig här var o varannan dag. Vet inte hur många år jag gjort det! Men är så trött på själva bloggen, vill byta portal men vet inte vilken jag ska ta. Och när jag väl bestämt mig för det vet jag inte hur man pimpar bloggen så den blir fin liksom. Haha. Problems!! 
Någon som har några tips på lösningar? 

LATER

Lagt bloggen på hyllan. Har för mycket personligt och privat att skriva om så börjat skriva dagbok istället. Töntigt, ja kanske. Men jävligt bra för själen. 

 IM HOME

Haha noooooot... Lurats hela tiden. Jobbar inte i helgen, är inte i Oslo, är hemma i Eskilstuna över helgen för att hälsa på men framförallt för att överraska Tove på hennes 20årsfest! Såå kul var det. Har hunnit med mycket alltså! Myspys, familjetid deluxe och sen partaj med vännerna också. Skulle vilja åka o hälsa på mormor och morfar också o sen skulle jag känna mig fulländad! Men har ju både idag och morgondagen på mig, så man vet ju aldrig.

Idag blir det 2årskalas och sen mys med tjejerna på kvällen. O imorgon vid 15 går tåget hem till Oslo igen. Laateeeer


Och de finns inga ord för hur mycket jag älskar mina fina tjejer.

RSS 2.0