snorkråke

Varför är man alltid extra sötsugen när man försöker vara nyttig? Var nyss ute och delade på en kebabrulle med Snorkråke, det var gudomligt. Och hur goda ser inte dom här sötsakerna ut liksom?


jag tror jag dör...


GE MIG DENNA BIL

PÅ EN GÅNG! MED ETT KÖRKORT I DEN


What's the point?

Ibland blir jag bara sjukt irriterade på folk som inte kan säga nej. Vill eller kan man inte ditten eller datten så säg det då för tusan, hur svårt är det? Ne huuujeda mig!

Idag var jag som sagt så gott som ledig, hade två kluttar hos mig inatt vid namn Ludwig och Daniel. Gött va. Sen flåsade jag iväg till bussen och drog till stan för att käka subway med Rebecca såklart.
Efter det drog jag med Petra till Balanze och just nu håller jag tummarna för att det är där hon ska köpa kort och inte nå jävla forever. Jaja.
Sen mina vänner blev det subway igen med rebecca, såklart ;) haha vi har blivet subwister. Förstår knappt själv hur gott subway är, jag menar titta bara på den här bilden? Hur gott ser det inte ut?








jaaaaha

Vet ni vad? Jag är för fan så gott som ledig imorgon! Faaan vad glad jag är. Så nu är två bröder på väg hit, kul skall vi ha. Puss på sånt där


 
Detta är en annan söt liten kille som jag saknar väldigt mycket


ÅÅÅH

SJUKT vad jag hatar att åka busss !!!!!!!!!! lick my ass säger jag. typ

byyy the way

Imorgon är jag med i tidningen, igen ;) Wii kändis. not

Förra gången, jävligt ful bild måste jag påstå

September nu tack

Hatar att augusti månad aldrig tar slut för jag vill att september ska börja någon gång

- Min Iphone kommer då
- Jag bastar 17
- One tree hill och Greys anatomy avsnitten kommer uuut
- PLUS massa annat som jag för tillfället glömt bort, but I come back to you about it 

1
en fet puss då


En sak jag gillar

..är när håret är sådär rent och lent så man knappt känner det när man drar fingrarna igenom det! Och saken är den att det alltid blir så när jag duschat på balanze, jag bara älskar duscharna där. Ska nog duscha där resten av veckan, vilket leder till att jag tränar resten av veckan, vilket är väldigt bra. Bra stradegi Emelie!

NU: Sovaaaa! Gonatt kramis 


gorilla stuk

Jag har så tråkigt så jag vet knappt vart jag ska ta vägen.. Tittar på livet enligt rosa vilket är rätt bra endå men vafan vem sitter ensam och tittar på livet enligt rosa i en liten stuga på landet? Jag! Vilket tidsfördriv.. Borde plugga men vem vill? Inte jag..

Nu har jag ingen skjuts till skolan imorgon heller så får nog övernatta i staden. Jaja. Jag klagar inte.
Fast jag stannar sååååå gärna hemma för titta va kul jag har? Not.. Men erkänn att de är lite gorillastuk på bild nummer två?


Jag har världens bästa mamma


"Det är fan inte hälsosamt att titta på två sagan om filmen ringer i rad"

Gillar endå söndagar, dom är liksom one of a kind. Som denna dag t.ex, sovmorgon, träna, lasagne(med massa fetaost), chill med film och cola i sängen - jag menar kan de bli bättre?

Igår var det sagan om ringen marathon med Elias, Ludwig, tre stora color och tre stora godispåsar. Det var riktigt mys måste jag säga. Och som Elias sa efter två sagan om ringen filmer irad: "Det är fan inte hälsosamt att titta på två sagan om filmen ringer i rad" Hahaha ja på slutet vart vi väldigt trötta vilket iofs bara var kul menee såatteee japp, en lyckad kväll.

Nu ska jag läsa världens tråkigaste bok, inte okej med inlämnings uppgift redan.. Snart äre OTH också, gött mos. Kram då


Louise lubbe nubbe

Är sjukt trött, och inte vet jag varför för har sovit väldigt mycket faktiskt.
Mysig kväll igår hos Louise lubbe nubbe. Tacos, massa skitsnack, sällskaps spel och senare lite sällskap utav de andra könet också så att säga! 

Ikväll blir det kanske att åka till Louise igen, men känner lite för att vara hemma också faktiskt. Nåväl, vi får se hur det blir! Kram på er

Allt kan hända när man äter tacos med fanny, som nästan sagt





Vrid på huvudet för jag orkar inte rotera..


27 augusti

Har varit glad, och nyttig såklart idag. Förutom pastan på lunchen då men den är ju faktiskt för god för att motstå. Börjar bli sjuk också så ikväll ska jag vara mindre nyttig, blir tacos och godis med några favoriter, längtar nästan för jag är så otroligt sugen på både och!

Så här kan det se ut om man äter tacos med Fanny



och ser det inte ut så så ser det antagligen ut så här..

Every single second of every single day

I miss you


Schitzo dag

Dagen har varit... Lång. Den var jävligt lång tills vi kom till vilsta med handbolls smidarna, då hade vi riktigt roligt och då gick den fort helt plötsligt. Sen var det slut och då började det regna, då blev dagen lång igen. Schitzo  dag säger jag då.

En glad carl i vilsta idag
 

Efter skolan gick förresten jag och louise på stan en sväng, fick med mig en tröja och en go subway macka hem! När jag skulle lägga in tröjan i garderoben så fick jag ryck och börja rensa hela skiten. Fick ihop två stora påsar som ska ärvas, känns bra att dom används av någon annan eftersom dom aldrig använts av mig.. Skandal Emelie, skandal.
 
Den här saken kommer jag ALDRIG att göra mig av med. Nog det bästa jag gjort i mitt liv faktiskt.


ÄT MIG


"Man blandar väldigt lätt ihop människor och hästar, jag menar jag kallas ofta för hingsten på helger"

Hahaha, time out är fan sjukt kul! Skönaste komikerna som är med också, går faktiskt runt och garvar för mig själv här i stugan medan jag lägger fram allting till imorgon bitti för att få sova en liiiten stund längre! Jag är en ganska klok tjej faktiskt, tro det eller ej ;)

Nu ska jag fortsätta fixa och dona här, sen ska jag självklart titta PH och sen sova så tidigt som möjligt.



Och du, förresten. Jag vet inte. Jag vet verkligen inte. Fan.


Who said it will be easy?

  • Cooper test imorse, gick som det gick, jag orkar inte riktigt bry mig
  • Skolan sen, känns verkligen som att poletten inte kommer att falla ner på ett bra tag
  • Har vart sjuuukt trött, svimfärdig, svettig hela dagen, nästan så jag tror att jag börjar bli sjuk
  • Nu blir det paradise hotell resten av kvällen, sen sova tidigt.

  • Jag tycker verkligen att det är jobbigt och jag vill verkligen förbättra mig..


Hård dag


Sliten tjej efter första dagen i skolan


...men rätt gla' endå

DET ÄR INGEN ANNANS

ÄN LOUISE LUBERTS DAG IDAG! Grattis gummpi och ha en bra dag ♥



SCHOOL DAY

Japp, dags för den där jävla skolan igen. Gick upp en timme för tidigt typ, så nu sitter jag här helt stenklär. Orutinerad tjej.

Tittar på vädret nu också, blir bara kallare och kallare</3 Men som jag sa så längtar jag efter vintern så jag ska försöka tänka på det istället för å deppa. Hehe nej nu ska jag ta min ipod och gå till skolan, puss på alla mina fans








jag är bara tvungen

att slänga upp ett inlägg bara för att jag inte vill somna. Jag vill inte somna för då vet jag att det är skola när jag vaknar. Balle. Ledsen jag blir. Men men. Så istället för att sova så sitter jag och funderar på om det är hunden eller Chrille som pratar i sömnen, tror faktiskt att det är hunden. Söt liten(?) krabat. Ne, gonatt.

rumpie

1. Längtar tills det är vinter
2. FAN vad du ska vara snygg jämt, dööör förej
3. Sagan om konungens återkomst är nog ganska okej
4. FAN vilken rolig helg jag har haft!
5. Nu somnar jag
6. Gonatt




Åh din söta lilla unge


-

Never give up


Goa dagar

Igår vart som jag sa minst lika rolig som i fredags, ett lyckligt slut på sommarlovet känner jag. Och nu är de back too school? Fan hände där? Känns som det var nyss vi sprang runt och firade att det precis börjat, helt jäkla ofattbart.

Sommaren som gått har vart mye bra tycker jag. Kunde ju varit bättre dock. Förra sommarn satte fan ribban högt.

Göteborg var helt klart roligast denna sommar, sjuuukt lyckat. Speciellt sista kvällen på valand, någe jag aldrig glömmer faktiskt. Rhodos var också grymt kul, dit ska jag igen kan jag ju lova. Alla poolhäng hos lalle med mina favoriter och veckan med hanna i dalarna. Midsommar, riktigt skojigt! Avslutningen och studenten, och alla andra dagar med världens bästa tjejer.















Saknades en mycket viktig person, världens bästa vän. Världens mest saknade tjej. Saknar dig varje dag Victoria♥


Kräftskiva hos luberts

Igår kväll hade jag riktigt jävla skoj, jag mådde verkligen bra! Och jag älskar dagen efter när man vaknar upp med en känsla av att man precis har haft en riktigt bra kväll, då blir man gla.
Därför har jag vart glad idag, och det glädjer mig ännu mer att ännu en bra kväll väntar mig med många favoritas! En glad, grå och regnig dag! Nu blir det träning och sen möter jag upp loppilus för att börja göra kvällen bra:)

Några bilder från igår kommer en dag när jag har tid!


Such a gooood day!

Denna regniga, tråkiga torsdag har vart den bästa på länge ska ni veta.
Vaknade upp hos min kära broder där jag alltså också spenderade kvällen igår :) Gick till skolan i ösregn och möttes av en glad (som vanligt) Carro och Rebeccisen. Sen satte jag mig och skrev det där nedrans matteprovet som jag kämpat för så jävla länge. Det gick OTROLIGT bra, jag fick G :D Hur glad tror ni att jag blev på en skala? Jätte jätte glad blev jag.
Sen tog jag mig till stan för att bli bjuden på ming och vara med i tidningen, GO KDU!!! (?) Gott och trevligt med mina bästa tjejer och annat folk :) Sen tränade jag steeenhårt. Ujuj. Så nu känns det extra bra när jag hunnit med så mycket idag. De är jag gla' för.

Imorgon drar jag och mor min till stockholm och shoppar! WEEEI, längtar.


Hej mina fans

Jag sitter i min stuga och undrar hur mitt matteprov kommer gå imorgon.. Har pluggat som en jude, så ena stunden går allt på räls men nästa går ingenting som jag vill. Äh, återstår att se hur det går. Hoppas hoppas på de bästa.

Föresten så är jag ungefär såhär sliten just nu
I
I
V


har så OTROLIGT tråkigt.

1.Vilken stad bor du i? Eskilstuna

2.Vad är sommarens hetaste planer? nästa sommar är det mycket resor på gång!
3. Favoritoutfit en varm utekväll? Nee men shorts, linne, "flipflap" som pappa kallar det

4. Filmkväll eller bio? Båda är goa men filmkväll är nog mysigare
5. Någon sommarflört? Neje ;)
6. Senaste drinken? Hm.. Fanta och rosé
7. Blir du lätt brun?
8. Härligaste stranden? Kreta nånstans

9. Ska du på någon festival denna sommar? Nästa sommar, ja det vill jag ialle fall
10. Sommarens favoritdoft? Nyklippt gräsmatta, eller grill doft!
11. Saknar du någon just nu? ja
12. Sportar du mycket i sommar? Nej, haha
13. Sommarens topplåt? Hm.. Dancing on my own kanske

14. Vilken skola börjar du i efter lovet? Rekarne still
15. Kan du tänka dig att använda stringbikini? Om jag måste så why not

16. Har du tältat under sommaren? Nej det är skandal :(

17. Är du rädd för småkryp? Ja spindlar är äckliga..
19. Föredrar du pool eller hav?  HAV!
20. Eller är du en badkruka? lite kanske.. ibland (a)

21. Vad är det för datum nu?: 18 augusti
22. Längtar du till skolan?:  nej...

SENASTE
1. Kompisen du träffade:
Fanny och louise<3

2. Personen du pratade I telefon med: Mami
3. Du fick SMS av: Ludwig W :)
4. Du kramade:  Marie

IDAG
5. Kläder:
Converse, en virkad(?) tröjan och jeans på det. en tråkig jävel
6. Bättre än igår: Nää

IMORGON
7. Är det:
Torsdag

8. Planer: Matte prov på morgonen, träna, va med i tidningen, hem?
9. Något tråkigt som händer imorgon: Matte prov


FAVORIT
10. Nummer:
Har inget som ger mig tur.. men 15.
11. Färg: Svart eller miltiär grön
12. Årstid:  Sommar !
13. Saknar du någon? Ja sa jag ju
14. Humör för tillfället? TRÖÖÖÖÖTTT

FRÅGOR OCH SVAR

15. Det första du gjorde I morse? Tappa mobilen i golvet
16. Vad åt du sist? Frulle !
17. Vad irriterar du dig på? en person. och när någon smaskar, eller när en näsa låter
18. Tror du på distansförållanden?

19. Vem tänker du på just nu? ingen?

20. Tror du att personen tänker på dig med? haha jaaadå
22. Vad gjorde du igår kväll? Hm, kollade på tv åt och sov!
23. Liknar du din mamma eller pappa? Mamma har jag hört ibland
24. Ler du ofta? haha, jag tror det

25. Välj en, kärlek, skönhet kreativitet? kärlek eller kreativitet

26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? Ja-adå
27. I vems säng sov du i igår natt? Vet inte riktigt, den jag sover i hos pappa
28. Vilken färg har din tröja? Brun? beige?

SORG

29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut? ja

30. Har du någonsin gråtit dig till sömns? för många gånger
31. Gråter du när du skadar dig? Ibland kanske de kommer en tår eller två:)

 

GLÄDJE
32. Är du en glad person? YEEEE
33. Vad gör dig glad? Mina vänner, mamma och pappa och när jag gör bra i från mig:D
35. Är lycka överskattat? nej?
36. Kan musik göra dig glad? ja!

KÄRLEK
37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"?
aa

38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det? Jaa
39. Har du en flick/pojkvän? Nej tacka gud


HAT
42. Vem hatar du verkligen?
ingen nämnd ingen glömd
43. har du någonsin gjort en hat-lista? haha ja i kjula skolan
44. Är du en mobbare? Nej jag är snäll!
45. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta? JAAAAAA
46. Har du blivit sviken någon gång? aa

SKOLAN
47. Gillar du skolan? Nej inte nånstans
48. Favoritämne? Rast? ne men kanske psykologi

49. Värsta ämne? matte såklart

 

Jackpot jack pot, på fredag på fredag

My mami ringde mig nyss och gav mig glädjande nyheter, på fredag skall vi till huvudstaden igen för att handla lite grejer inför den stooora skolstarten! Och jag kan inte bli gladare. Dock betyder det att jag inte får sova ut varken i morgon, eller i över morgon.. Men har ju sovit ut hela sommar lovet så ska nog inte klaga. Betyder även att det är sommarlovets sista helg, fäller en tår eller två gör jag. Nästan.

Ska bli skönt att komma hem ikväll, även fast kvällen enbart består av plugg. Jag ska fan klara det här jäkla provet nu, annars vet jag inte vad jag gör.. 

Nu måste jag fortsätta jobba! Have a good day babes


Close..

Jag tror nästan att jag svimmar snart.... Helt slut är jag faktiskt

Tisdags.......

Dagen i ära kommer vara en jävligt lång sådan, hoppas det går fort till lunch så kan man snart få åka hem och träna med pappa! Har inte tränat sen i lördags vilket känns som en evighet sen, knubbie knubbie empie. Haha kram till er då


Goa tider


I'm done

Efter att ha försökt och försökt om och om igen så skiter jag i det nu! Lägger min tid på annat istället, bara så du vet liksom..


 
Jag saknar dig Victoria ♥

NU NI

Är det bara en halvtimma kvar.. It's been a looong day.


Tankespridd tjej här.

När man sitter och flyttar papper från en pärm till en annan så är det mycket tankar som snurrar runt i huvudet.

Typ

- Fan vad trött jag är..
- Vad är klockan?
- Måste gå till skåpet och hämta nästa pärm, jag orkar inte..
- Nu somnar jag snart
- Pengar, pengar, pengar<3
- If god was too describe you, wheeere would he begin? If only you can see the way yooou shine.. 

Ungefär det. Kram på er




jag sitter här och steker i mitt egna lilla kontor

Jag gillar att ha ett eget kontor och sitta och flytta papper från en pärm till en annan. Det känns lite som när man lekte kontor när man var liten för att man ville känna sig vuxen, och nu sitter jag här och steker i mitt egna lilla kontor ;) Låter lite som det är mitt föralltid, men det är ju mitt tills på onsdag i varje fall, hehe. Och mitt i stockholm ligger det också vilket är en fördel för på lunchen hann jag införskaffa mig ett par glajjor, och då blir emelie glad.

Och apropå onsdag så börjar jag skolan på torsdag, typ.. Har avgörande matteprov, nerrig är jag men jävligt taggad också! Riktiga skolan börjar dock nästa måndag, otaggad som fan. Eller njae inte som fan, längtar lite men vafan sug av något..

Eftersom jag inte har nåt att göra för stunden så kan jag informera om att jag ska till lupan på kräftskiva på fredag, WII! Något att se fram emot


Good morning Estockholmo

Igår kom jag fram till stockholm och blev hämtad med båt nästan precis utanför centralen, GÖTT säger jag bara. Stockholm är tamigtusan fint på sommaren alltså. Och imorse blev jag väckt 05.15 för att åka hojj till jobbet med maran. Cashflooow, cashflow! Gla' är jag :) Nu ska vi gå och köpa frukt, sen äre hard workwork. Puss så länge, detta är nog inte sista gången jag vänder mig till dig idag bloggen..


känns som

jag redan är bakis. för övrigt var kvällen PRECIS vad jag behövde. Gonatt !
  


SHIIIT

...vad jag hatar flugor!!! Flippar snart, därför drar jag in till stan och tränar, sedan blir det handboll. Ikväll hoppas jag på att få skaka lite ass med goa people!

Hejrå, puss på tå


värdelöst

Just nu känner jag att jag nästan längtar tills skolan börjar. Jag menar då händer det ju ialla fall något? Det händer ju förfan INGENTING i mitt liv just nu, haha och jaaa det är precis lika illa som det låter.. Jag vill göra nåt roligt, vad som helst. Bada? Åka till nån annan stad? Kröka? Skratta? Haha låter som jag är helt sjukt deprimerad, och det känns det nästan som jag är också, tråkigt..

En sak som också är ännu mer deprimerande är att jag såg att vinterjackorna börjat säljas på stan..
Och att jag inte hajjade att det var fredag idag, trodde det var imorgon. Vilket betyder att skolan börjar om nästan en vecka? Skojjas det med mig eller? Aja. Ska väl sätta på en rulle nu eller något. Herrå.

Tittade igenom bilder från sommar 09, saknar dessa dagar massor just nu. Fan vad kul vi hade!










At Hannas

Sov hos barris inatt, och tönten tränar ju med bihålsinflammation så hon ligger fortfarande och sover den rackarn. Jag har hunnit med mycket jag. Druckit ett glas juice, kollat på top model, kollat på 7e himlen, druckit ett till glas juice och gått på toa två gånger! Gratis information for you bröder. Nej nu jävlar ska hon inte sova längre. Puss då

Hittade lite söta bilder här på datan, orkar inte rotera så vrid på huvudet




hahaha, sött


Hannas day

Tjuhu bloggen.

Ligger just nu i min sköna soffa, som har blivit min nya säng eller liknande, slutar alltid med att jag sover i den hur jag än beter mig. Jaja, hur som helst så var jag, Lovisa, Hanna, Hanna och Fampan på papas tapas för att fira Hanna lunkan som bastar 17 idag! Jätte mysigt och mumsigt var det. Inte långt kvar tills du fyller krogen och körkort nu ;) Och inte långt kvar tills jag fyller år, längtar som ett litet barn efter presenter o.s.v!

Nu ska jag titta klart på coach carter, sedan försöka sussa! Vi hörs väl senare när jag inte kan somna som vanligt.. Puss

 



This aint a scene

Något som är jobbigt är när man ska byta plastpåse i soptunnan, och så har man bara systemet påsar som är för små... Tråkigt.


Har ni sett detta SMID 2A?



smått och så, men annars ser det gaaanska okej ut tycker jag allt


SILVIIII-I-I-I-I-IAAA

Kan omöjligt fått en värre början på dagen. Det gick från att ha skjuts till stan, till att inte ha en enda skjuts jävel, till att fråga varenda en, till att fått ett nej tio gånger, till att ringt världens bästa philip som är på väg hit nu, till att äntligen ha skjuts. TACK, du är ju för bra.

Nu blire hårdträning med perra, och sen får jag träffa min efterlängtade Irene :) Puss va


SOOOV EMELIE

Jag kan inte somna :( det är omöjligt.. Nu ska jag testa sätta på sova gott listan på spotify och försöka igen, men skiter väl sig. Herrå

Det är dags

för dig min vän att komma hem nu.. JAG SAKNAR DIG!



fixdag

Idag har jag fått rätt mycket gjort. Jag och petra tränade, (vilket skas göra imorgon också) Jag fick träffa plutthanna, jag har städat huset, ska sola nu tänkte jag, och sist men inte minst, jag har pluggat matte! Duktig jag är, mmm.

Nu blire krubb och sen film resten av kvällen. Påminn mig att lägga mig tidigt och inte halv sex som igår..



ABO

Klockan är över 4 och jag är fortfarande inte trött? Vad ska man göra? Ledsen jag blir...


Vänt på dygnet

Jag tror jag har blivit nattdjur. Precis som alla andra sommrar så har jag lyckats vända på dygnet igen. Sover bort dagarna och lever på nätterna, försöker verkligen vända tillbaka det men jag bokstavligt talat hatar att sova ensam vilket leder till att jag aldrig somnar..

Elias och Ludwig lämnade mig precis, riktigt mysigt vare må jag säga. Trots att Elias har damp syndrom..

Gonatt people


EY!

Någon som vet någon bra film? Inte action, och inte skräck! Hjäälp mig

Hemma endå bäst

Riktigt skojigt igår, först förpärla hos lupan såklart, vi drog vidare, och drog sen vidare igen. Vi hamnade i slagsta där man fick träffa efterlängtat people, vilket gillas sooo mycket. Sedan tog vi oss till stan för att vi skulle käka, men har nog aldrig sett så långa köer. Det sket sig, så vi drog hem och sov! En riktig rolig kväll med andra ord. 

Nu känner jag mig jävligt ofräsh, så nu väntar duschen och sen väntar nog en fet pizza med one tree hill. Mmmm vad bra bakisdagar kan vara ibland! PUSS


hey handsome

You knooow you gonna be mine


Otagg

Vetefan vad den här kvällen bjuder på. Är otaggad och irriterad för stunden. Men en rolig sak är att jag gjorde riktigt bra ifrån mig när jag körde bil idag ;) Och för det andra så provtränade jag på balanze för någon timme sen, och det var väl bra tycker jag. Får se hure blir med allt bara. Jaja, nu ska jag göra någon nytta och städa huset, hoppas det får mig på bättre humör..

Inga pussar. Heipa.


Bond hole

Kom precis hem efter att ha varit först hos beccis ett tag, och sen på lite partaj här hemma i bondhålan. Orkade inte mer sen så jag drog hem och nu ligger jag hemma i min goa soffa och tittar på one tree hill som vanligt! Love it. Puss på mina tjejer


LYCKA TILL PÅ RIKS2 SNYGGINGAR!



When you tell the world you're mine

Jag säger bara FÖRSVINN SOLEN! Jag orkar inte ha ångest för jag inte ligger ute och solar, för det är något jag verkligen inte orkar göra. Speciellt när det inte går att svalka sig nånstans. Så istället sitter jag här inne i min ensamhet och lyssnar på "When you tell the world you're mine" med Agnes carlsson och Björn Skifs. Jag bara älskar den!

Råkade befinna mig i dalarna med 3 tvkanaler när kungabröllopet gick på tv, så jag följde hela skiten haha. Och när denna låt kom grät jag som ett litet barn, fint vare!


Puss då

En solig och fin dag må jag säga, ingen vill hitta på något idag verkar det som så jag får väl underhålla mig själv med lite pyssel och sånt dära. Sol också, synd bara att "grönen är pool" så det icke går att bada. Men men. Nu ska jag hämta fetaost och sen lägga mig i solen, puss


Kära skiftinge<3



Fan vad skoj vi hade loppsi

TORSDAG

Kom hem vid sju i morse, faktiskt. Känns skönt att dagen är ung! Hoppas att mitt bankomat kort har kommit så jag äntligen kan få införskaffa mig ett par klädesplagg, it's been way to long... Lovisa, ska vi gå på't igen? ;)

Jaja. Ligger i soffan och tittar på OTH säsong 6, gråter som ett litet barn för att Jamie är så söööt och för att det är så jävla långt till 14 september.. Men det är ju något att se fram emot, och när 14e september är här är det bara cirkus två veckor kvar tills jag fyller år, och då är det inte långt till höstlov, och när höstlovet är här är det snart jul och sen är det ju snart sommarlov igen? Gött mooos för efter det är det sista året i skolan, SOM JAG LÄNGTAT! Lugn nu. Nu ordbajsar jag bara. Dags att käka frukost och ta mig in till stan, puss på rumpie



Miss


Nu är det så att

Jag tänkte upplysa om att jag var nyss och tränade med pappa, och är nu en ny människa. Eller ska i alla fall bli. Alla mina dåliga vanor (förutom alkohol), går fetbort från och med i förrigår. I feeel so good

Har lite fler grejer jag känner att ni garanterat vill veta
- Jag vill utomlands nuuu!!!
- Jag längtar till helgen och the voice
- Jag orkar verkligen inte börja skolan
- Och du som undra vilken sport jag går i - handboll baby, handboll. Avdankad dock..

SOMMARLOV

"Man vänder på dygnet därför att man faktiskt kan. Nattbad blir till en ny vana. Vara spontan. Ja, framför allt spontaniteten. Att äta brunch tillsammans med vänner och sedan låta dagen mynna ut i vad endast humöret är kapten över. Låta huden möta havsytan. Tveka för en sekund. Doppa sig i nästa. Torka på en uppvärmd brygga. Ljumma kvällar. Ljusa kvällar. Hår som luktar svagt av grillat. Den lukten man helst vill bli av med, ni vet? Men samma lukt som påminner en om något så värt i mörka oktober. Sand i skorna. Att göra absolut ingenting. Att näst intill bli sambos med sina närmaste. Lukten av blöt asfalt efter ett ösregn. Känslan av att ingenting är omöjligt nu. Man är kapabel till allt. Bosätta sig i kompisars sommarstugor och umgås. Grilla, skratta, leva i nuet. Just för att vad som sker imorgon inte har någon betydelse just då. Man bara är. Känna lukten av solkräm. Och solbränd hud. Göra sandänglar. Cykla barfota. Sluta ögonen i kvällssolen. Känna stunden. Utbrista "Ååh åh minns ni?" när vissa låtar sätts igång för att det påminner en om...ja, sommaren."

Ojojoj. Vilka ord, får en klump i magen när jag sen tänker på att skoljäveln börjar om 21 dagar. Nåväl. Mye bra skrivet av
http://lisaplace.devote.se/





I dont want you to go

Idag får jag träffa världens bästa daddy, och innan ska jag träffa rasmus. Fattar inte detta.


Let's do it

NU börjar min nyttiga vecka. Skall hålla mig borta från all skräpmat så mycket jag kan, förutom subway för det är ju oundvikligt. Och om bara min jävla förkyldning kan lägga sig liite mer så ska jag börja träna också! Ska verkligen gå in för skiten tro det eller ej ;)



För övrigt så börjar jag sakna detta gäng mer och mer,och snart drar det igång igen.. daaaamn it


TA MIG TILLBAKA









mupp

Heeej bloggen

Sitter hemma i kjula och myser med en fet godispåse framför one tree hill, och kan icke längta mer efter säsong 8! Och för er som undrar så pluggade jag precis matte, känns otroligt bra. Och imorgon ska jag fixa gymkort eller vad det nu heter, dags att komma i form nu känner jag!

Igår var det party som aldrig förr, kvällen stod grymma tjejer för vilket jag tackar för och natten spenderades sen hos linn. Kul som vanligt, mycket dans och skratt som vanligt. Och Emil dampungen markström flippade såklart på vägen hem och skulle upp och klättra, som vanligt... 


RSS 2.0