Vicks


Fina, underbara, bästa du.


regnig jävla dag

Idag är det fredag och det ser ut att bli en riktigt tråkig sådan.. Ser ut som jag blir hemma ikväll, fast kanske är bäst så endå. Måste krya på mig och sen kanske jag borde vara hemma någon dag också, som min mamma brukar säga.. Och apropå mamma så är hon på väg hem nu och hon säger att hon har nånting med sig till mig, är ganskaaa nyfiken nu faktiskt. Och hungrig är jag också, hoppas hon köpt fetaost eller något mumsigt.

Och imorgon ska jag med mamma, chrille och freddie till ikea, äntligen något att se fram emot! Pusshej gay
Men vet du,

det är inte du heller.


i want to feeel greatDen som vill göra något riktigt roligt kan ju kontakta mig med detsamma, är rastlös och vill göra något kuuulI could really use a wish right now

Ligger hemma hos lovisa för tillfället och tittar one tree hill, och fyfan den serien måste vara den bästa som finns. Helt sinnes va bra det är! Längtar till 14 septiembreee!

Hur som helst så har dagen varit otroligt bra. Fått träffa många favorit tjejer på en och samma gång, vilket inte var igår direkt. Fick shoppa lite också, vilket inte heller var igår. Underkläder, en klänning, en tröja och ett linne! Fatta nöjd tjej jag e nu! Subway på det också, och inte ens det var igår :) Och inte för att glömma, jag fick träffa världens bästa bror och brorson en stund också, som grädde på moset.

En tråkig sak är att jag börjar bli sjuk. En rolig sak är att man får träffa Wallinder och comp idag, inte igår det heller! Inte mycket som var igår eftersom man har vart i dalarna och låtit hanna smaka på naturen ;) hehe. Och apropå det så var det huuur skönt som helst att komma bort och hade jävligt skoj med bögen också. Tackar jag för!

En puss går till mina 10 och till mina päron, ni är utan tvekan bäst.

VL

Under den här veckan, för just precis ett år sen, så befann jag mig i åhus. Jag hade bokstavligt talat the time of my life med mina närmaste. Spelade handboll, drack gott(?) och åt ingenting haha. Hur som helst så var det bland de roligaste jag har gjort, helt klart! Och jag saknar det, jag saknar förra sommarlovet. Visst, det här lovet har ju också vart helt sjukt bra men det är inte alls samma sak. Man känner verkligen hur det är någonting som fattas. 
I år ska jag inte till åhus.. Riktigt tråkigt såklart, men kanske lika bra så. Väcker nog för mycket minnen.

Det är så konstigt hur livet kan förändras på bara några dagar. För bara några dagar efter jag haft the time of my life i åhus, vändes allting till rena raka motsatsen. Allting vart till en enda stor röra och helt plötsligt så levde jag i en mardröm. Det har snart gått ett år, ett helt år, sen mardrömmen började och jag kan fortfarande inte inse att det faktiskt inte är en mardröm. Önskar bara att någon kunde väcka mig och säga att allt är okej nu, men allt är inte okej, det är
någon som saknas.

Victoria Lindqvist, världens vackraste ängel, jag saknar och älskar dig varenda dag. Och jag kommer att leva för dig här nere på jorden så länge det går.
Motvind eller medvind, jag gör det för dig ♥


jag börjar tro att vi kan gå genom eld

hej alla fans. snart kommer världens bästa pappa och hämtar mig, sen hänkar jag honom till stockholm ett par dagar! Kommer tillbaka på onsdag för partaj och eventuellt åka till Åhus eller Gothia, eller så drar jag till dalarna och chillar där tills på cpsöndag. kuken. jaja, ska packa och käka gryta nu, hörs kanske inte.

och för er som undrar tränade jag STENHÅRT idag
och lycka till till tjejerna som lirar i gothia, kötta och vinn skiten
och fuck you rasmus karlsson


-

I know you are in heaven smilin' down
Watching us while we pray for you
Every day we pray for you
Til the day we meet again


Every single day, every time I pray, I'll be missing you
summer feelings

Dagarna bjuder bara på mer och mer summer feelings och man blir ju så gla! Sundbyholm hela dagen och sen fick jag träffa lovisa, louise och ett kilo bigaråer. Nu bär det snart av till stan för grill och dryck, goa tider säger jag bara!Förresten, Åhus eller gothia?

Göteborg för i helvete

Vilken jävla svin bra resa!skulle lätt kunnat stanna kvar i en vecka till, utan tvekan! Gött folk i en go stad med mycket go dryck, känns som de knappt kunde bli bättre. Känns även som man lagt på sig ett kilo eller två, men jag får nog skylla mig själv på den fronten. Kvällen igår var bland dom roligare jag vart med om tror jag. Grymt skönt place! Nej nu orkar jag inte skriva mer. Är lite smått sleten efter en vecka som denna, och mer väntar! Åhus till exempel, längtar redan gör jag

Sjukt skoj på vägen hem också, börja ösregna och elias vägrade öppna bilen. Schysst elias, nu är mobilen ganska fuktskadad. Fast okej, det där med fuktskadan var ju kanske inte bara ditt fel...... hehe
Hej hej

Vet ni vad, just dessa dagar är för jävla bra. Just dessa dagar är jävligt roliga. Och lite dimmiga också känner man. Gillar det i alla fall riktigt mye, och inte får man glömma gillar mina vänner riktigt mycket.

Nåväl, just för tillfället ligger jag på rummet med tre sletna, snarkandes, söta människor. Jag själv kan inte sova på grund av hööög förväntan på kvällen! Känner hur party suget kommer sakta men säkert, men först är det krubb på gång. Puss och puss hörs inte på ett tag

Hittade lite bilder från förra partille hehe
RSS 2.0