Dagens fetdiss

Dagens fetdiss: Dåliga bortförklaringar. Sånt går fetbort, lägg ner det på en gång..

Tisdag

Det är tisdag och det känns som det är måndag, vilket är skönt för då är det inte liiika långt kvar till helgen. I helgen vet jag inte alls vad som händer, förutom julbord på lördag. Gottigott gott att få träffa världens bästa släkt!
Har en småbitter period nu har jag märkt, så att alla vet om det menar jag.





Saknar denna lilla solstråle så mycket♥


MYS

Hejhejhej!

Igår sov jag, Rebecca och Louise hos Carro och jag måste bara säga det att det var nog det mysigaste jag gjort på riktigt länge! Vi handlade mat, lagade tacos, åt godis, fick lyxmassage av Carro, kollade beck och one tree hill, åt tacos igen, åt godis igen, vaknade, åt tacos igen och sen lämnade vi lägenheten för lite julklappshandling. Och... Ehm, det gick inte så jätte bra på julklapps fronten. Jag fick istället med mig ett par byxor, två tröjor och ett linne hem. Till mig själv, haha. Schysst ju!

Nu har jag precis pluggat lite, skrivit CV och ätit macka. Så ni vet bara. Visste väl att ni ville veta!

Just idag saknar jag Göteborgs veckan 2010, faaan vad roligt vi hade!







Mobil logg söndag morgon

Fastna för det här med mobillogg så kände för att dra upp ett inlägg nu när min kära vän Hanna ändå ligger och snarkar! Stackarn hon har haft en tuff natt.. Dagen i stockholm igår var sinnes bra, hittade mina dröm skor och mycket annat också! Skrapade också ihop lite julklappar till tjocka släkten vilket kändes skönt! Kvällen började bra och slutade kanske lite mindre bra. Den här staden är så död så jag ska nog vara nykter tills linns maskerad. Inte långt kvar nuuu! :) nu kommer snart mamma och hämtar mig och då ska jag nog tjata till mig en kebbe, för på tisdag gör jag ett nytt försök på en nyttig vecka då gäller att fetta tills dess! Ikväll ska jag till Carro med underbara vänner, like it a lot! KRAM

finally

Ikväll smäller det. Varenda jäkla klack ska upp i taket!


Saknar dig fylleralle ♥


Mobil blogg

Jag sitter i bilen till Stockholm för tillfället och jag kände för att testa nå nytt. En mobilblogg alltså :) Schysst ju! Jag känner i alla fall hur det rycker i både shopping och dans nerverna. Så denna dag kan nog inte bli annat än bra. Och inte nog med det, det är ju lång helg så behöver inte ha ångest för skolan imorgon, det behöver jag inte ha förens på måndag kväll! Nu är vi framme bröder, puss på dig

HERREGUD

Det kommer inte sluta bra för någon imorgon. Allra minst för Emelie B, det har redan börjat att spåra. Hon hoppar och rider runt som en tok, det gör vi aallllaa. Och hennes hus dunkar som aldrig förr. Tror nog förresten att jag tar och kaster mina egna planer för morgondagen åt skogen, funkar ju liksom inte.. Så ja, imorgon.

Många kramar f.d. kryckan 


25 NOVEMBER

Yttligare en månad har gått och saknaden blir bara större
Och jag kan fortfarande inte förstå att du är borta


24 NOVEMBER

Aldrig ska man ta någon för givet, det har jag lärt mig. Jag tänker på er alla anhöriga, och jag vet vad ni går igenom. Men uppförsbacke ger starka ben, be strong ♥


.






Längtar

Jag känner att den här veckan kommer gå riiiktigt sakta. Det är grått ute, det händer ingenting i skolan och jag längtar för mycket till helgen.  

Freitag: Hårfärgning. Behöver hjälp förresten! Brunt, blondt, mellan? Vad tycks?
Lördag: Julklapps handling i Stockholm på dagen och partaj på kvällen!!
Söndag: Vara bakis och äta tacos med Rebecca och Carro på kvällen!
Måndag: Sova ut och njuta av ledigheten! Wihooo


Regrets

I vanliga fall brukar jag säga no regrets, för det som har hänt har hänt och går inte att ta tillbaka. Gjort är gjort liksom. Det är bara att acceptera saker och ting som händer utav misstag eller mening. 
Men: Varför tar jag inte chanserna när jag har dom?






Oh herren

Vet inte om det här är en film att se egentligen, jag menar det där är ju typ ens värsta mardröm som skidåkare. Tror nästan endå jag ska titta på den, den verkar galet bra!





Jo men jag var faktiskt så arg.

Hej tjolahopp. Min kväll igår vart inte riktigt som jag tänkt mig, slutade med att jag tog bussen in till fanny och louise på grund utav att jag skakade. Jo men jag var faktiskt så arg så jag skakade. Men men, idag är en ny dag som har en kväll den också. Hur den blir får vi se, kanske blir lite partaj om man har tur! Hoppas på det.
Imorgon ska vi i alla fall träffa förra klassen och det ska bli mycket trevligt måste jag säga! 

Om ni undrar så är jag riktigt rastlös just nu, har inte ett dugg att göra. Så jag funderar lite på att ta en pw och sen sola kanske? Orkar jag? Nej, jag tror inte det....


Puss!

Ja så är det.

Det är fredag men det känns som lördag eftersom jag var ledig hela dagen idag, mycket skönt måste jag säga. Gott med kebab var det också! Ikväll kommer mina män och två väninnor hit och tittar idol, mys då.

Måste också dela med mig utav att det börjar krypa i mina ben, dom är nog ganska redo att slå lite klackar i taket! Imorgon kanske? Ja men kanske det.


Hos hanniboom

Sitter hos hanniboom och väntar på att den andra hannan ska träna klart så vi kan åka och mysa hos henne med godis och cola, sweeet det ska bli alltså. För övrigt så har dagen varit... Speciell. Och annorlunda.
Det känns wierd och jag vet precis vad det är som stör mig, usch fy och allt liknande. Nej nu ska jag hjälpa hanna med hennes efterlängtade Iphone!

kram, puss på smid en en gång

Och puss på hannis också, saknar dalarnaaaa
 


DU

Du är bäst, det finns ingen som du.
Jag saknar dig





Onsdag

Tjo, det är onsdag om ni kanske hade missat det! Det glädjer mig för att imorgon är det torsdag och på fredag är det fredag vilket betyder ledig o guuu vad glad jag blir, ska bli mycket skönt. Ska nog hålla till i sporthallen hela dagen, trycka i mig en kebab eller två. Mmmuuums vad gott det ska bli! Apropå mat så satt mina pannkakor fint i magen.

Om sisådär 10 minuter är det Greys anatomy om ni kanske missat det också. Så jag har kurat ner mig i soffan under x antal filtar för att värma upp mina tår. Dom är nämligen Ice cold, men ack så skönt det är under täcket.

Tvdags nu, höres!


En skit tråkig, vanlig måndag.

Idag är en sån där skit tråkig, vanlig måndag. En sån där dag då jag skiter i de mesta. Skiter i allt jag har att göra, skolan, vad jag har på mig, vad jag äter, you name it. Det är en sån dag som söndagar brukar vara. Då jag skulle kunna börja grina för att en fluga surrar i en lampa, enbart för jag stör mig på det sjukt mycket. Det är en sån dag som egentligen inte finns, en dag som jag kommer glömma så fort den är slut. Hoppas jag i alla fall.

Tur att SMID och dess innehåll finns. Återigen: ni gör mina dagar

..även fast ni inte alltid är så normala



Längtarrrr

;)





Mitt namn är mycket och jag vill ha mer

Måste säga att jag har feta extreme home make overn på gång nu. Jag planerar att göra en walk in closet utav mitt lilla sovrum i mitt hus. Ni som inte har vart hos mig vet nu att jag har ett större rum och ett mindre sovrum i mitt hus. Och nu ska jag göra en fet garderob utav hela det lilla rummet, kommer bli hur grymt som helst!

Gäller bara att ta tag i saken och införskaffa lite krokar, galgar , skohyllor, speglar och lite stänger, . Måste också försöka få mamma och hasse att hjälpa mig i helgen! Yeee shit vad taggad jag är på detta. Wiho!!

 



Torsdag

Det är torsdag vilket innebär spinning, sinnes jobbigt idag. Men idag har jag varit riktigt duktig och tränat massor så jag belönade mig med spicy med två kära vänner. Och imorgon åker jag till pappa och firar nog det med en kebbe på lunchen. Men det återstår o se, kanske fortsätter med nyttigheten ett tag.

Nu ser jag nästan i kors så ska nog ta och packa väskan o sedan sussa helt gölet bra. Sovmorgon imorn baby, skööööönt



Fucking love smid, gör mina dagar så jäkla bra. Så kram




Like always

It's all coming back to me now









Monday

Såhär efteråt det tråkigaste spinningpasset någonsin känns det ganska bra endå!
Och jag skulle även vilja påpeka att fyfan vad kallt det är ute.. Så jag köpte jordens skönaste tofflor idag, kommer garanterat upp en bild på dom senare.

Nu: Mat
Sen: Famp och hannie kommer! WIHO



Just be yourself

Just be yourself
because life is to short to be anybody else



Gokväll

Go kväll människor.

Tänkte låta er veta ett par saker innan jag går och sussar!

- Jag längtar tills helgen då jag ska softilera hos pappa
- Jag känner mig tom när jag inte spinnt på över en vecka
- Jag ska spinna tisdag och torsdag!!!
- Jag ska vara sjuukt nyttig fram tills fredag
- Jag vill inte börja skolan igen
- Jag vill ha lov i minst en vecka till
- Jag är hungrig
- MTV EMA är ett mycket tillfredställande program tycker jag
- På måndag och kanske onsdag får jag natt besök utav fina tjejer
- Herregud vad bra step up2 är och herren vad jag skulle döda för den killen

Sådärja. Känns mycket bättre nu.
 


hahaha alltså

Hahaha skämmigaste. Jag råkade ladda upp ett halvt album på mig själv i mitt profil bilds album nyss! Som tur är hann jag avbryta så det var bara 4-5 bilder som hann komma upp, som om det var någon som hann se dom bilder som kom upp så vet ni att det inte var med flit!

Puss i alla fall

hemma hemma hemma

Så himla skönt att komma hem faktiskt. Även fast jag blev tvungen att åka tillbaks till stan direkt för jag hade fått med mig fel väska hem.. Jag och linn hade likadana väskor och tittade inte vems som var vems när vi tog dom, hur tröga får man vara? :( Haha herrejösses.
Nu är jag hemma och borde duscha med tanke på att mitt hår har drinkar i sig och luktar rök. Men jag orkar inte för nu är jag sjuuukt trött. 

För övrigt så har jag kommit fram till en sak, jag vill börja rida! Gäller bara att ta tag i saken och acceptera att man är lite ringrostig i början, vilket jag inte är så bra på.. Haha. Nu ska jag moffa godis och dricka COLA<3


Och kan ju inte glömma, tack tjejer för en skitbra resa! Fan vad bra vi hade det!  







hey babes

Tänkte bara passa på att visa att jag lever, och gusan vad jag lever. Goa tider säger jag bara. Ikväll blir det lite fiesta för första gången på hela veckan faktiskt, ooooo guuuusan vad kul. Haha har tappat gnistan på att blogga känner jag, de var ju ett tag sen! Nu ska jag äta carbonara sen knäpper jag nog första

pyss


RSS 2.0