Samma gamla känsla

Och samma gamla känsla kryper sakta fram.
Igen.
Det gör mig galen.





Resfeber

Nu är det inte långt kvar och jag blir bara mer och mer nerrig inför flyget och allt annat med.. Resfeber tror jag det kallas. Vill bara komma fram och bort från det här landet på en gång!!

Har i alla fall fixat och donat inför resan hela eftermiddagen idag. Växlat pengar, laddat kameran, packat ihop det sista, jamen you name it. Blev till och med tvungen att hoppa över spinningen idag vilket inte kändes så bra eftersom jag tryckte i mig en pizza i ugn när jag kom hem.
Men men. Kram på er, nu ska jag titta på handboll och sen sova tidigt för att det ska bli fredag kl halv 8 så fort som möjligt!

Se och njut nedan

   


Onsdag

Shiiit, två dagar kvar tills lov och spanien! Jag blir galen för nu orkar jag knappt vänta mer. Väntar just nu på att mamma ska komma hem så hon kan skjutsa mig och resväskan till linn, därför tänkte jag att de e bra att fördriva lite tid här! Nu ska jag äta nåt så ni vet. Hej.







sov då

Åke och philip åkte för någon timme sen och endå är jag fortfarande vaken? Jag skulle ju sova tidigt idag men det gåår inte!! Får panik för jag vet hur jobbigt det blir att komma upp imorgon bitti. Så därför skriver jag detta inlägg i väntan på att tröttheten ska komma. Smart jaa.

Hur som helst spelade jag och åke tetris i timmar kändes det som så nu ser jag inget annat än alla pinnar osv i huvudet.. Men behövde lite skratt och sånt där, så tack för det och puss på er mina favvisar.
Nej nu måste jag somna oavsett om jag är trött eller inte, bläää puss hej gay

 




Och får inte glömma. Idag fyller min älskade, underbaraste brorson ett år!! Helt sjukt vad fort tiden går!







Tänker på dig min vän

Du är bäst!


De e så vackurt

Och du e så snygg



HB

I love you ♥




Trött

Trött på bloggandet, sorry alla mina kära läsare. Jag jobbar på det, lovar. Kan bjuda på en liten bildbomb i alla fall.









VAFAN?

Jag har längtat efter nya avsnittet utav kungarna i en fucking vecka. Hinner bara se 20 minuter och sen fuckar tvn ur? Ingen kanal funkar. Efter en kvart till funkade alla kanaler förutom 5an, vaaaafan? Nån som inte vill mig väl, detta förstörde min kväll. Gonatt.

Livet är för kort för att vara allt annat än nöjd

Livet är för kort för att vakna upp på morgonen med ångest.

Så älska dom människor som behandlar dig rätt och glöm dom som inte gör det.

Och tro på att allt händer av en anledning.

Om du får en chans, ta den. Om den ändrar ditt liv låt den.

 

Ingen sa att det skulle vara lätt, dom bara lovade att det skulle vara värt det.

Det kommer komma en dag i ditt liv när du inser vem som verkligen är viktig och

vem som inte var och vem som aldrig varit.

Så glöm folk från ditt förflutna, det finns en anledning till varför dom inte klarade sig

till din framtid.

 

När vi växer upp, får vi veta att även den personen som inte var meningen att någonsin

göra dig besviken förmodligen kommer att göra det.

Du kommer förmodligen att få ditt hjärta krossat mer än en gång och det är svårare för varje gång.

Du kommer också krossa hjärtan, så kom ihåg hur det kändes när du var sårad.

Du kommer bråka med din bästa vän. Du kommer gråta för att tiden går för fort,

och så småningom kommer du att förlora någon du älskar.

 

Så ta för många bilder, skratta för mycket och älska som om du aldrig har varit sårad.

Eftersom alla sextio sekunder du spenderar, är en minut av lycka som du aldrig kommer få tillbaka.

Skratta när du kan, be om ursäkt när du bör och släpp det du inte kan ändra på.

Kyss passionerat, spela hårt, förlåt snabbt, ta chanser, ge allt och ha ingen ångest.


Livet är för kort för att vara allt annat än nöjd!



Texten är från Beccis blogg och det kan ha varit en utav dom bästa texter jag någonsin läst, varenda ord stämmer så jäkla bra!

http://www.nattstad.se/rebeccanilsson?id=1134662


Onstag

Svinigt trött idag. Svinigt onödig dag också, fast lite jobb på självförtroendet på idrotts psykologin behövdes dock så lite nytta har den ju gett faktiskt. Och en fika med några snygga tjejer på stan behövdes också, er gillar jag. Gillar inte att det börjar snöa när jag har skinnjacka, det var obekvämt, obehagligt oväsentligt otrevligt oskönt jag tror ni förstår..

Men det är onsdag och det är jag glad för, för ikväll är det bara massa bara skit på tv! 
PH, Greys anatomy, kungarna av tylösand och sen har jag ett one tree hill avsnitt att titta på också.


För övrigt saknar jag dom här dagarna med pussyn


Trött

Idag är jag trött. Vart lite för sent igår känner jag, så igår ska jag sova tidigt! Senast 22.00 har jag tänkt. Och nu är det såhär också, att jag behöver nytt i garderoben! Och jag är shopping sugen också, så jag behöver bara en kompanjon och sen är jag redo att fylla på garderoben ett slag.

Nu ska jag kika på en rulle eller två, klockan är inte ens mycket? Känns som klockan är 9 typ

H E I P A


Det gör ont utan dig

Det finns ingen som du bästis


WIHO

I slutet på augusti, tror jag, är en resa bokad till cypern med mami o hasi, grymt!
Och den 15 juni, ska jag ännu en gång få åka till älskade, bästa, fina rhodos! Ska bli så skööönt. Och kan även bli gryyymt kul om man får med sig någon kompanjon också. Adam, jag vet att du vill ;)

Och sen får man ju inte glömma, SPANIEN om mindre än två veckor!!!

WOOOOHOOOOOO



Hard work work

Hård träning denna vecka som gäller!! Spinning pass cardio2 på tis och torsdag, är galet taggad för det var så grymt kul förra gången. Träning både tisdag, onsdag, torsdag och fredag morgon i skolan också. Imorgon blir det PW och lite sådär vanlig träning. Yeaaah.

Och i helgen vill jag komma bort. Kanske åka till pappa? Vore endå rätt skön-t




Fast helst av allt vill jag nog åka till favoritstället♥








-

Igårs kväll var grym. Jag och hanna började kvällen helt ensamma hos henne, och det kan ju vara den bästa förfesten jag vart på, fy tusan vad vi skratta! Stort tack för det hanna! Sedan fortsatte vi i slagsta och det var väl ungefär lika skoj där om jag får säga det själv.

Orkar inte skriva något om idag, jag har sovit mig igenom hela dagen även fast jag vart vaken sen tio haha. Nååååväl nu ska jag däcka i soffan om några minuter, vi höres!!

Lite bilder från hannas och min grymma förfest.
Ni får vända på huvudet lite nu, det fungerar ju inte att rotera för fan



Lördag

Lördag lördag lördag. Jag älskar helger, känner mig levande för en gångs skull. Har varit med bästa hanna lunkan hela dagen, du är störd och det gillar jag med dig. Mysig o sova med är du också, flås häst!

Vad som händer ikväll är som vanligt inte bestämt. Men till hanna barrökör ska jag ialla fall och vad vi än gör och hur vi än gör det så ska vi ha skoj :) Det brukar ju inte vara några problem på den fronten. Jaja nu orkar jag inte sitta här längre, ska nog käka nåt och börja ta mig till stan! KRAMIIIIIIIS

haha


TORSDAG

Det är torsdag igen, vilket innebär fredag imorgon. SOM jag längtat! Ska köra en fredags rutin som vanligt och moffa godis som fan. På lördag är det tänkt att jag och hannis ska vara hos henne och ha lite roligt, hehehe.

Och det var allt jag orkade skriva idag.
Eller aa fast ne! På fredag är det TVÅ VECKOR KVAR tills jag och några guzzar åker till spanien! Helt ofattbart ju, det har gått så jävla fort!! Ska bli så skööönt

Godnatt babes




Skägg

Och idag fick jag lyssna på I made it, som jag sa för längesen att jag skulle göra när jag klarat en grej. En prutt grej men endå stor för mig! Jaja, vilken tönt jag är egentligen..

Orkar inte med bloggen idag, dagen har varit bra, kungarna av tylösand var sjuuukt bra och mina vänner är dom bästa som finns!





-

You are everywhere to me, you are everything that makes me belive

-

Imorgon ska jag göra en pytte fis grej som känns avgörande på nå vis. Är nerrig, så håll alla era tummar för mig okej? Fast förresten det behövs inte, för jag SKA klara det oavsett vad annars blir jag så JÄVLA arg på mig själv.
Jaha men nehe, nu vet ni det också. Nu ska jag sova för jag är svinigt trött.

Hejdå alla fans

Ett lycka till från mig till dig också! Du e en kämpe Felicia!


Jag vill tillbaka nuuuu







17 är en sugig ålder..

Jag blir så jäkla arg för att jag inte är 18 ibland. Eller ibland, hela tiden vafan. Jag var nyss ute och surfade på nätet eller hur man säger, och kom på nå vis in på barskolan.net. Man åker till mallis eller liknande i tre veckor och får lära sig blanda drinkar och jobba i massa barer o sånt där. Jag tänker shit, fan vad kul! Började titta på vad det kostade och allt det där.
I exakt samma ögonblick jag ringer mamma för att kolla vad hon tyckte så hittar jag en fucking mening som löd: Det enda kravet är att du är 18 år.

SUUUUUG AV NÅGOT!!!!


Music is what feelings sound like

Ibland kan jag känna att musik är det bästa jag vet. Jag förstår inte hur några toner kan hjälpa en genom livet så lätt? Jag säger tack till den som uppfann musiken, den hjälper mig igenom varenda dag.


I'm sick of it

Du är inte bra för mitt självförtroende


Måndag

Jag kom precis in från en sjukt härlig promenad ute i det fina vädret! Skönt både fysiskt och psykiskt måste jag säga, men skönt att rensa huvet framför allt. Skön musik på det och sjukt skönt väder gjorde det ännu bättre.

Nu däremot sitter jag här och fördriver tiden för att jag inte orkar gå och duscha, inte läsa 100 sidor i en bok med förorts språk heller för den delen. Sånt är livet! För övrigt såg jag en göööölet bra film tidigare idag, Cell 211 hette den. 4 av 5 toasters!

Kram på den, snart börjar PARADISE HOTELL också!! Går före allt annat, inge snack om saken.




WHY?

Känner att såhär dagen efter brukar man vara otagg på alkohol och fest, men varför är jag fortfarande fest sugen? Det kan man ju fråga sig

Ones upon a time var jag sleten


En mye bra kväll

Dagen igår slutade sjukt bra, det blev fest till slut. Jag visste nog lite hela tiden att det skulle bli så tror jag. Börjades hos Alexandra, sen begav vi oss till slagsta, senare dansade vi vidare mot tuna park området. Och kuuul hade vi och draaack gjorde vi, vart kanske lite för mycket för vissa dock. Hehe ingen nämnd ingen glömd!
Jaja, en mye bra kväll helt enkelt.

Tjoho.


My angel

Vi som minns dig, och minns hur du var
önskar så att du ibland oss fanns kvar.
Men nu har du gått dit vi alla en gång ska gå
Med glädje vi minns allt det fina endå

Victoria


No regrets


KUNGARNA AV TYLÖSAND

Jag blir typ knäpp utav det programet, Nemo är så jävla skön som går och stoppar sin snopp i en ledsen mans öra, Jockiboy är rädd för allt och ingenting så sjukt gullig, Erica har en dialekt man kan skratta åt hur länge som helst, Nathalie är mysigast på jorden, James är snyggast på kanal5 i alla fall, Emelie är sjukt klockren med securitas vakten. Cami hon e bara go. Och jag trodde jag skulle sluta titta på skiten när Rang åkte ut men jag tycker nästan det är bättre. Även fast även han var rackabajsans skön.
Haha shit vilken tönt jag är som skriver nån jävla analys men jag kunde faktiskt inte låta bli,
Det här avsnittet gjorde nog min dag!

Och sen hör jag att dom kommer till harrys på lördag!? Fyfan vad sur jag blir att jag inte är 18 nu.....

Jag har hört att uppförsbacke ger starka ben

En riktigt jävla depp kväll. Och allt, eller nästan allt, för att jag började kvällen med The last song. Visste jag att den var så sorglig hade jag nog inte tittat på den. Inte idag och inte ensam i alla fall! Kvällen blev ju inte bättre utav andra saker heller. Många saker jag är besviken på. En speciell. Och det är du. Men som vanligt så bryr du dig inte.


Jag saknar dig Victoria, hela tiden.


Yeeea

Imorgon ska jag få stilla min shoppingabstinens och åka till stockholm med några sötisar, längtar en smula faktiskt. Vi höres!

Detta är något jag saknar

Alla dagar jag haft med er har vart dom bästa i mitt liv
Jag saknar oss


Tjock och äcklig

Har mått som man förtjänat idag, och ber om ursäkt för humöret (mamma).
Har legat i sängen och ätit godis precis hela dagen, förutom när jag tog mig till andra huset för att äta och duscha. Känner mig tjock och äcklig typ. Mår illa gör jag också. Normalt att fortfarande vara bakis nästan en dag efter? Hm. 

Ligger nu i sängen igen. Måste snart upp och packa väskan och lägga fram kläder tills imorgon, allt för att sova liiite längre.


LH

Dig tycker jag om ♥



yesterday

Alltid är det kul när elias styr upp något, igår var en av många fester från hans sida som blev väldans lyckad måste jag säga! Full rulle var det, mycket dans som vanligt och mycket dricka. Mycket annat också men det är sånt som ingår ju. Det var också svinigt kul hos isabelle innan med goa tjejer från alla håll o kanter!

Jaja. Jag tackar varenda en från gårdagen! Till och med du calle som fick min axel o bli fuckad igen genom att förlora på stå på händer tävling ;) Tack!

Flera bilder kommer snarast möjligt på fejjan



HEHE

You knoooow youre going to be mine


V

Det var under den här tiden du, jag och lovisa skulle flytta ihop i en lägenhet tillsammans. När vi börjat tvåan. Det har vi ju till och med skrivit under på. Och efter det, ja var det inte då du och jag skulle bo högst upp på tunavallen? Vad hände? Jag tänker om och om på vad som kunde blivit, och vad som gick fel på vägen. Men jag hittar inget svar.
 
Jag saknar dig, varje dag är du i mina tankar. Varje dag.


FUCKING GODKÄNT

Och huuuur glad är jag idag då? Det har varit en underbar dag, och det är nog enbart för att jag lyckades fixa ihop mitt efterlängtade G på matte provet! O gu' va gla jag blir! Det lönade sig att koncentrera sig varje lektion :DDDD haha

Jag har hela veckan försökt att hitta något att ha på mig imorgon, har jag lyckats? Nej. Men är jag taggad? Ja! Ser fram emot imorgon som in i bomben, kan nog inte bli annat än bra. Nu ska jag sola, äta mos och falukorv, duscha och krypa ner i soffan! Blir riktigt fredags mys idag, och förmodligen kommer en kis eller två hit, funnnnn

KRAAAAAAM


RSS 2.0