Just an allusion full of false hopes and dreams


House, dans och kliande ögon

Hemma från en kväll med mina bästa. Denna gång var det dags för Fanny och Tove att bli firade! Kvällen började med god mat, skratt, nostalgi och mys. Slutade med house, dans och kliande ögon. Kattjäveln gjorde mig blind och house musiken fick mig att längta lite sådär extra mycket till imorgon! Det ska bli så roligt om allt går som det ska! Ska i alla fall börja dagen med en fet powerwalk samt lite solning, sedan blir det till att gå en sväng på stan. Har tänkt införskaffa en cowboy hatt bland annat! Kan ju vara kul att ha liksom. Ha-ha



LIVE LIKE THERE IS NO TOMORROW


We belong together

När du fanns här på jorden så behövde jag ingenting annat än oss. Det ända som krävdes var att du och jag var tillsammans, så länge den saken stämde så stämde allting annat i mitt liv. När du sen försvann så försvann också en enorm bit av mig, en bit som hörde till dig.
 
Jag saknar mitt gamla jag. Jag saknar dig. Oss.
 Och nu när jag behöver dig som mest, så finns du inte där längre..
KOM HEM!
   
 


Duttig flicka

Har vart en fin dag. Har haft många lektioner med eget arbete på vilket är så JÄVLA skönt för nu är jag snart klar med en uppgift som ska vara klar imorgon! Duttig flicka. Skippade träningen idag också för att plugga ännu mer, vilket jag gjorde ute också, ute i solen! Satte mig i en solstol och läste 40 sidor och jag bara njöööt. Hur skönt som helst. Gillar när man kan sitta i bikini ute, då är det fanemig sommar!


Förresten, har glömt att säga! Ska till RHODOS i juni!!!! Äntligen får jag återvända till mitt favorit ställe!


INTE ok.

KP: Martin e så go, hade nog varit en extremt bra pojkvän...  Foto: TV11

SM FINAAAAL

NU SKA NI FÅ SMAKA PÅ HANDBOLL SÄVEHOF!!

Fan vad gött GUIF


You make me sing

Äntligen dags att sova igen. Denna dag har varit bättre än igår som tur är! Tackar mig själv som har pluggat som in i bomben, (Nog därför jag är nöjd med dagen för när jag tänker efter så sög den minst lika hårt som gårdagen) och så vill jag tacka mina vänner för att dom finns, you make me sing! 

Dagens ros går till loppilus, för allt du gör för mig

 

Smilin' but i'm close to tears


Fan också

Vill inte vill inte vill inte gå upp.. Ska åka hem så fort jag bara kan efter skolan och kasta mig i sängen!

Jag signar ut

Sova. Dom bästa timmarna på min tråkiga vardag är dom då jag sover. Finns inget skönare!

Så godnatt


Watch and learn boys


I NEED SOME INSPIRATION

Fasat hela dagen inför morgondagen då man ska tillbaka till skolan, INTE ok att lovet gått så fruktansvärt fort! Det ända jag vill för tillfället är att åka tillbaka till sälen.. Där behövde man inte tänka på ett ända dugg, där kunde man bara vara.

Ni kan ju förbereda er på mycket klagomål dom närmsta dagarna. Har plugg upp till hakan, träningsvärk och är för det mesta irriterad på allt o alla. Sen är jag så shoppingsugen så jag vet knappt vart jag ska ta vägen. Måste till stockholm i helgen, MÅSTE!!



Fan

SKOLAN DÖDAR MIG. BOKSTAVLIGEN! Inte ett jävla rätt har dom som sätter allt på samma vecka. Sen att man har ca 2 stora restuppgifter gör att man vill slå näven i en stenvägg!
arg är jag nu. Fan.


ROSCOE SÄLEN

Jag lovade ett inlägg men tror jag tar tillbaka det. Håller på och ladda upp bilderna på datorn samt in på facebook och kan ju säga att det är ett jäkla jobb. Fasen vad många bilder som tagits! Jag borde få pris för bästa Cameraman någonsin.

Och som man brukar säga, bilder säger mer än 1000 ord så klicka er in på mitt album så ska ni få se på grejjer!



DeppEmpa

Hallå där. Just nu kan ni kalla mig för deppempa. Är på väg hem från Sälen nu. Dagen som jag fruktat för hela veckan ärhär. Det är ju förjävligt. Känns som vi nyss var på väg dit och nu är vi på väg hem!?!?! Wtf.. Veckan har i alla fall varit MAXAD. Jag kunde faktiskt inte ha haft det bättre. Jag skriver mer om allt festande, skidåkningen, flippandet, och om resten av veckan senare ikväll när jag inte sitter o lökar i en bil som guppar och har sig. Senare ikväll blir när min underbara släkt åkt hem om dom fortfarande är kvar när jag kommer hem vilket jag hoppas av hela mitt hjärta! Hehe. En till sak jag hoppas på är fint väder imorgon så jag också kan få lite färg på kroppa! Hajdo

Days in the past

Dag 4 i sälen är snart avklarad och ångesten inför skoljäveln börjar sakta krypa fram. Fyfan vad jag verkligen inte vill hem! Jag vill inte hem till skittuna, jag vill flytta bort nånstans och börja om på nytt. Det vore nästan för bra för att vara sant. Nåååväl.

Igår var det verkligen rajjtan tajjtan här i sälen. Fullt ös i stugan och ännu mera ös på krogen! Krogen bjöd på världens bästa DJ och en massa dans, och jävlar vad kul vi hade. Ikväll ska vi vara soffpotatisar och imorgon blir det fullt ös igen. Nej, nu ska jag ta en powernap innan handbollen börjar. GOGOGO GUIF!

Några bilder från dagarna som gått!





Mobilblogg

Hej hej bloggen. Igår partade vi fullt ut, jäklarns vad roligt vi hade. Då idag vart vi så bakis så vi bangade skidor. Vilket inte ska hända igen! Imorgon blir det heldag i backen, korv med bröd, skidor och afterski! På kvällen blir det rajjtantajtan. Är sjukt pepp! Värt/ovärt att tillägga är ju att det har fettats duktigt idag, men imorgon blir det andra bullar. Ska leva på nudlar, vatten och alkohol! Jaja. Dags att sova! Alla ni där hemma, jag saknar er, tänker på er och älskar er! Ni vet vilka ni är:)

Glada för sälens skull

Hoi bloggen! Medan jag sitter här med hårfärg i håret så tänkte jag bara flika in att sälen är för jävla bra i år. Inte ett moln på himlen, helt ok backar (jämfört med the alps så erre nada), och sjuuukt gott sällskap. Kan knappt bli bättre! Nu ska jag skölja ut hårfärgen och sen knäppa första, för ikväll ska vi bli glada, glada för sälens skull höhö

Heipa

I take off for a while

Nu drar vi snart bort från skittuna i en vecka så här lär ni inte höra mycket av mig på ett tag, puss så länge!
 

TRUE STORY


Idol bild

Hehe en söt läsare ville ta en bild med självaste Empa boom, sötis!


GODAFTON

Godafton bloggen. Idag har det varit full fart hela dagen. Har varit i stan och gjort lite ärenden och sen har vi ätit god mat med masssor av nära och kära här hemma i kjula. Har åkt fyrhjuling, öppnat poolen, spelat kubb och bara myst som man bara kan göra i kjula.
Imorgon ska vi mötas 13.00 utanför sporthallen, längtar nåt så sjukt gör jag. Ska bli obeskrivligt skönt att komma bort.

Vi fick också ha kvar en liten krabat vid namn Freddie här under natten, och titta bara så söt han är. Vet nog inget sötare faktiskt, puss på dig älskling! 



You make me want to be a better person

En kväll hemma är aldrig fel. Imorgon blir det nog likadant på kvällen och under dagen ska ett gäng ärenden uträttas! Och på söndag.. DÅ smäller det! SÄLEN IS ON




Sug av någonting livet

Så jävla förbannad.
För en gångs skull så har du fel!



Come too mama


And it's all going to be allright, as long as you believe in it



Var är du när jag behöver dig?


Be yourself is all that you can do

Jag ber nästan till gud även fast jag inte tror på han nån jäkla stans att det blir detta väder imorgon med. Orkar inte grått och den biten. Vill ha solsken!!!
Trots att det var jätte soligt ute idag så gick jag och sola solarium med några nötter, och jag vet det var dåligt gjort.. Kändes extra dåligt efteråt då jag märkte att jag bränt mig på skinkorna. Skinkorna!? Vem fan bränner sig där i ett solarium? Jävla skumt enligt mitt tycke..


Längtaaar till sommaren!





Way better but still no good

Dagen har vart lång o eländig men ändå WAY better än gårdagen. Fick trots allt träffa Lovisen vilket var super skoj. Även guifmatchen var väldigt skojig, trots dödshot o den biten! 
 
Nu ligger jag efter många om och men hemma i soffan med Henis och det är dags att sussa! Två skoldagar kvar, sen snackar vi loooov. Vilket betyder sääälen! Så kämpa på nu Empaboom..

Jag och en kär vän idag, samt en till kär vän som står bakom kameran. (Viktig detalj) Ni är bäst!










Puss på alla mina fina vänner, även dom som ogillar bloggar men läser dom ändå! KRAM

Man these times are hard, they are making us crazy

Sömnlös natt, typ. Nemen vaknar 3.50 och har två sms, varav ett som nog förstört både idag inatt och imorgon. Så suuuug av livet. Nejmen måste sova nu innan jag blir galen. Ska bli skönt med Sälen på söndag i alla fall, det är en sak som är säker!

So close, but so far away


Damp, tack och förlåt

Idag är det söndag. Hade varit en skön sådan om det gick bra att övningsköra som jag gjorde nyss. Vilket det inte gjorde. Förfärligt. Damp har jag. Verkligen damp. Bokstavligt talat.

Och kommer inte min onepiece till imorgon så får jag ännu mera damp. Tur att jag åker till sälen på söndag så jag kan få av-dampa mig lite.


Och gårdagen.. Ja, tackar linus för att vi fick vara där och tackar Casablanca för att vi fick komma dit. Tackar också min kära bror o flickvän som körde oss och tackar också mig själv för att jag var nykter. Sen kan jag ju passa på att säga förlåt till mamma som fick skiten för att jag var sämst bakom ratten idag.

Så tack och förlåt, dags att sätta på en film och vänta på mina pojkar som kommer hit om några timmar. HEIPA



Saturday mornin'

Vilken fin lördags morgon! Vaknar upp hemma hos mig med fanny tack vare sjuuukt snälla killar igår. Fampan ligger i vårt solarium för tillfället och jag ligger här och väntar på vår spicy hot beställning som kommer snart. Mmmmums. Senare kommer min bror, christina och FREDDIE hit! Efterlängtat! 


Gårdagskvällen var mysig och nästan precis vad jag behövde. Blir en lugn helg känner jag redan nu, ack så skönt!

 

Och det är helt sjukt vad jag saknar det

Needed

Jag saknar dig Vicks. Du behövs här nere, men hoppas du har det bra där du är just nu!

Together

Tror helt seriöst jag har nåt fel på mitt hjärta. Det bultar ojämnt, för snabbt, för sakta, ja you name it. Det slår konstigt. Hur det än slår så vet jag att det slår för mina 10. Tillsammans klarar vi ALLT!

Unanswered questions

Och än en gång. När ska jag lära mig att inse vad jag har chansen till när jag har den framför näsan? När ska jag lära mig att ta risker? VARFÖR vill jag ha allt jag inte kan få? Godnatt

I always realize what I want when I dont have it anymore

Ikväll ska jag sova hos Anna och Daniel! Vi ska snart sätta igång och göra tacos o sen blir det myyys med cola och big brother resten av kvällen. Alltid lika mysigt med dessa männskor!

Annars då, jo idag var jag guide, jag hade sönder min mobil, jag invigde våren med att köpa nya converse, jag var glad, jag var trött, och jag har också tänkt väldans mycket.. Det vart nästan lite svårt att sammanfatta dagen. Den har gått väldigt upp och ner.
Måste passa på att gratta Louise, som är kung och som har tagit körkort! För jävla bra är du tjejen.




Och Emelie Ö! Jag ska lägga in fanbilden så fort jag har laddat in bilden på datorn, jag lovar ;)

Never regret something you cant stop thinking about


I will survive

Mitt hjärta slutade inte slå igår, så jag överlevde vilket jag faktiskt inte är så glad över. För imorgon har jag geofrafi prov, visserligen har jag pluggat hela dagen idag men är ändå lite nojjig.. Vill faktiskt bara inte ha G på detta prov!

Näämen såatte nu sitter jag hemma i väntan på skjuts in till stan. It's zumba time!


Hjärtklappning

Ligger i sängen och försöker sova men det går inte för att mitt hjärta slår jätte konstigt. Brukar ha hjärtklappning men inte såhär. Jätte obehagligt! Känns som det ska sluta slå vilken sekund som helst! Ne nu är jag töntig. Godnatt för tredje gången denna kväll!

Älskade söndag

Har sovit halva dagen, den tid då jag borde pluggat. Men får skylla mig själv helt enkelt! Har ialla fall fått i mig en FET kebab rulle under kvälls kvisten, även tittat på jersey shore, big brother och taken. Angående jersey shore så är jag kär i Vinny! Mums. Och angådende big brother så är jag gla' att vanessa åkte. Och kebab rullen(jag vet att ni undrar) var obeskrivligt god. Hade längtat hela dagen!

Nu har jag inget mer att tillägga, ska plugga en timme nu och sen sova. GNATT!


Saknar dig Rasiii


galet

Säger bara det: Gölen natt.
Somnade vid 6 imorse, dessa ord och en bild får räcka för dagen. Godnatt!




EMPABOOOM





Saturday night

Det är lördag och hittils har dagen vart grym. Har fått besök här hemma av mina bröder och deras brudar samt en liten krabat på ett och ½ år. FULL FART! Har också svängt förbi tuna park där jag fick med mig en rackarns snygg ring hem.

Och igår var vi hos gurra. Det var mys och den biten, tackar för man fick komma gör jag här i bloggen :) 

Nu blir det handbolls tittande och sedan in mot stan för lite partaj. GOGOGO!

En liten freddie och en liten empaboom för längesen


HANNA BARRÖGÅÅÅÅRD

HEJ BLOGGEN!

Dagen gick som tur är snabbt så nu är det fan äntligen helg. Denna känsla är nog veckans höjdpunkt! 4 reaaal. Sitter i alla fall hemma hos barris med loppis just nu. Vad kvällen bjuder på är ännu oklart men roligt ska vi i alla fall ha, jag och barret! Loppan dissar. Men jag och hanna klarar oss bra på egen hand, det har vi ju gjort förr. Ojojoj vilka tider vi har haft/har.. OJOJOJ!
Näää men ska nog ta och vara lite social nu. Äta lite, kramas lite, dansa lite.
WAAAH DET ÄR HEEELG

RSS 2.0