BUT I NEED YOU SO MUCH CLOSER

Ganska ofta undrar jag hur jag någonsin kunde levt utan dig ♥


NYÅR IMORGON

Det har varit en lång dag, tur var det iaf att jag var hemma och verkligen tog det lugnt igår. Man behöver egentid ibland det är en sak som är säker!

Dagen har bestått av lite shopping, ett låångt jobbpass för att vara mig, och nu på kvällen var jag med mina tjejer. Kommer sakna hela gänget imorgon då jag ska fira in de nya året utan er, för första gången så länge jag kan minnas! Menmen, jag är säker på att ett nyårsfirande i stockholm kommer bli minst lika bra. Med min älskling och hela rhodosgänget också. Woho!

Nu måste jag sova. Upp tidigt imorgon för ärenden på stan innan tåget till stockholm går! Kraaam



Såja!

CYPRUS, I MISS U










LOVE U MUM AND DAD

397335_224695460940437_192591077484209_504416_550570901_n_large

<3


BRUNCHDEJT

Dagmar härjar sönder här i kjula och ska snart ut och handskas med honom. Nemen sitter och väntar på att klockan ska ticka på. Har brunchdejt med Cajsa 12.15 och när jag vaknade fick jag för mig att det var 11.45 vi hade bestämt o upptäckte att de var helt fel först nu när jag är färdig och klar att åka, aldrig tur.

Idag blir det jobb i ett gäng timmar också. Ska lära mig en ny tur och redan imorgon ska jag köra den själv. Oherregud. Men äh, det klarar jag! Får man hoppas iaf.




Haha, är rätt efterbliven och tog hål i öronen nu på julafton.. Fick också ett par örhängen av bästa moster!


WILL NEVER GIVE UP ON SOMETHING SO STRONG, CAUSE WE MADE IT ALL THIS WAY









28 DECEMBER

Får ju ej glömma. Idag, eller ja, igår den 28e firade jag och min käraste 4 månader. Det har varit 4 av dom bästa månaderna i mitt liv, är så himla glad att du hittat hit för som jag känner för dig, så trodde jag aldrig att jag skulle få känna för någon.
Jag tror på oss




HEM KÄRA HEM

Sitter nu hemma i kjula för ovanlighetens skull. Måste säga att det är skönt att vara hemma! Lugn o ro behövs ibland. Har dock en ganska fullspäckad vecka framför mig så kommer inte vara hemma mycket, men jag gillar att vara på resande fot också. Det är ju trots allt lov. Men imorgon och på fredag blir det jobb, känns så bra att äntligen få tjäna lite egna stålar.

Puss och mys

En bild ifrån helgen! Så sjuuukt god mat
 

VARNING FÖR UPPSATS

Har haft en så jäkla bra dag hitills så de är nästan obehagligt! Började fint med att min boyfriend pratade i sömnen och finns ju inget roligare än det. Sen åkte vi in till stan o klippte av honom håret samt shoppade lite smått o gott, och de finns ju inget som är roligare än det. Nu har han åkt o jobbat och jag är på väg hem till Skogås! Ska först sola och sen ska jag bara koppla av, titta på film o spela lite supermario. HUR KUL? Fixade också klipptid hos Kevins mormor imorgon så håret ser lite bra ut tills nyår också. Guld! Sen blir det hem till Eskilstuna o mina babes, sen tillbaka till stockholm lagom tills nyårsafton! Har haft såna här super dagar ända sen i fredags, bra tider med andra ord. Måste vara för att det är lov. Ska förresten visa upp stolt vad jag fick av kevkev i julklapp sen. Han är ju för söt, finns ingen som kan göra mig lyckligare! Nu ska jag gå av tunnelbanan. CIAO!

MERRY XMAS

Har haft en väldigt bra julafton med min kära släkt! Dock min allra första jul utan min älskade Adam här hos oss, men förmodligen har han det fint i Australien! Apropå utomlands så fick jag rätt mycket cash i julklapp vilket går direkt till utomlands kassan. Sååå perfekt. Och snart kommer min fina pojkvän hit o firar lite till! Längtar en smula till han ska få sin julklapp, hehe. Ne, nu blir det gröt!! Pössssss Uffe hälsar!

JAG SKULLE BOKSTAVLIGEN KUNNA DÖDA FÖR DETTA.

Tumblr_lr5pclwjyv1r010fmo1_500_large_large
Tumblr_lwjexmi1tx1r8sawmo1_500_large



Tumblr_lvf78zauhp1qbq0hzo1_500_large


BUSY

Hallååådär. Har varit fullt upp i veckan med jobb, julklappshandling, handboll, vänner osv. Bloggen har inte direkt varit prio ett, eller det har den väl aldrig varit men wtf.

Nåväl, är iaf klar med alla julklappar nu! I alla fall de som ska vara klara tills i helgen o de känns skönt. Längtar så mycket tills de jag köpt till ska öppna sina paket. Är också sjuuukt spänd inför vad jag själv ska få, känns lite speciellt i år..

Tove och hanna var iaf nyss här, tackar för mysigt sällskap. Nu blir det sängen så det kan bli julafton någon gång. LÄNGTAR!


.

Det gör så ont. Du har ingen aning. Och du har förstört så mycket. Jag orkar inte


ZERO

Kände för att skriva något men har väl sisådär noll inspiration, alltså noll att skriva.

Nämen sitter för tillfället hemma i soffan, nyduschad och slappar. Ska snart ta fram religion boken och studera lite inför imorgon. De blir lite träning i morgonbitti, sen prov, jobb och på kvällen får jag träffa käraste Rasmus igen! Wii

Nä, ta tag i studierna nu boom. JULLOV PÅ TORSDAG, kämpa sista dååå. Fyfan vad skönt det ska bli med jullov, sinnes.


Kungen har talat!

shasha blöööggen! Idag har jag har inte gjort något särskilt alls, puss på er alla mina fans! /Prince


MÅSTE.TILL.VÄRMEN.







JAG MÅSTE.


JUST SAYING

Det är småsakerna som gör det. Just saying ♦


LOL

Idag har varit en bra dag. Framsteg lite här och där samt nästan klar med några arbeten i skolan. OCH om några timmar ska jag in till stan för att hämta en väääldigt efterlängtad pojkvän. Ända tills måndag stannar han och jag vet en som inte kunde bli gladare. Jag. Fy vad jag saknar honom! En till som kommer till stan denna helg är Ralle K, o dig saknar jag också! Sad sad sad.

Nu ska jag fortsätta plugga religion och samhäll så jag slipper göra det i helgen.

Hörs gör vi nog inte på ett tag :)


KEEP ON DANCING


HOS MY BROE

Befinner mig hos min broe för tillfället! Efter en helt okej utgång igår så gick jag hem väldans tidigt. Kände mig inte på topp, halsmandlarna var som pingis bollar och kändes som jag hade feber, sjukt. Feber, alkohol o hög musik = ingen bra kombination. Nu ska jag i alla fall ta mig i kragen och åka o köpa nåt att äta! Sen blir det jobb 14 till 18! Wiiho

PANG

Ikväll blir det utgång! Pang i bygget, ett halvår kvar till studenten! Galet


FREE

Halllllåå.

Idag har jag varit så gott som ledig. Gick upp vid 10 för att gå på någon utbildning på posten kl 11, (tacka gudarna att felicia var där)
Sen drog jag mig ner på stan för att vakta min drömvinterjacka som jag la undan till två idag, så jag skulle ha tid på mig att skaffa ihop lite pengar, men icke. Istället satt jag i bilen utanför o väntade på att ett mirakel skulle inträffa, typ att jag hittade en gammal trisslott i fickan o vann den lilla kosing som jackan kostar.. Det gjorde jag inte.

Såatttee, blir väl min svettiga, fula vinterjacka som jag haft i tre år, de här året med. Kommer aldrig hitta en finare jacka </3



Söt o så


MIXER

313344_10150280398671992_507361991_8358121_4577270_n_large







FINA GREJER

Idag var det jobb som vanligt efter skolan och det gjorde min eftermiddag/kväll. För jag satte mig i bilen, sätter på radion och att rockklassiker bjuder på Rammstein det första jag hörde gjorde mig sjukt pepp! Fick helt plötsligt en jäkla massa energi och jobbet gick sjukt fort och var roligare än vanligt. Tänk vad lite musik kan göra. Underbaaart skulle jag säga!


SUNDAY

Japp, det är söndag och det betyder tacomys, onepiece och mys med bra people.


BABY YOU ARE EVERYTHING I ALWAYS WANTED


BRA SKIT

Gårdagen blev precis lika bra som jag hoppats, om inte bättre! När jag jobbat klart åkte jag hem och väl hemma är min fina pojkvän och väntar på mig. Mami hade köpt kebab till mig också, söt som hon är. Gott var det.
Innan det var dags att åka in till Henis för förpärla så hann vi mysa en hel del. Helt sjukt vad jag saknat min bebis så det var lite tungt att åka ifrån honom. Hur som helst så rullade kvällen på och den blev sjukt lyckad! Som alltid grrrrym förpärla med smidarna, och sedan en hejdundrans utgång! Tackar både Helena och Linn för kalaset!!

Idag har jag och Keffe bara myst hela dagen. Varit en sväng på tuna park också, eller "tonfiskparken" som han så fint trodde att det hette. BRA HELG HITILLS, för att vara kortfattad! Nu ikväll ska jag bara mysa, är för trött för något annat. Så jag och Anna ska bara köpa gott gott och njuta av lördagskvällen i ära!

Nä, dags att åka nu. Blev en liten uppsats, de får ni allt leva med ;)





hahaha så jävla ful sista bilden


IF IT'S MEANT TO BE, THEN IT'S WORTH IT ALL

Tumblr_lptj301r0g1qajjdco1_500_large

TOMORROW

Super längtar tills imorgon! Det kommer bli en mycket mycket bra dag, det känner jag på mig.

Jag ska för det första få träffa min älskling som jag saknat så jag nästan dött, sen ska jag få dansa i mina favoritklackar med mina favorit smidare på kvällen. Dock jobb och skola också men det stör mig inte ett dugg! Resten av helgen tar jag som den kommer. På lördag känner jag i alla fall att jag vill köpa julklappar och på söndag blir det nog en pluggdag med en fin avslutning hos Anna och Daniel på kvällen, mys!

 


CASH IS KING

En bra dag är vad jag precis har haft. Sitter nu färdigjobbad o väntar på att klockan ska slå 18.00 då parkeringen är så gott som gratis efter det. Måste hitta något att ha på mig imorgon då jag inte har ett enda piss hemma i garderoben. Verkligen dags för en rejäl påfyllning! Längtar tills min lön kommer, mmm va kul jag ska ha :) Fytusan. Fast ne, det ska jag inte ha ändå. Ska spara hela kittet så jag kan åka till värmen nu i vinter. Blir galen på alla som ska till Thailand nu, är minst sagt avundsjuk. Ne, nu är de snart dags att vända alla stans butiker upp o ner. CIAO!

SPÖKTANKAR

Befinner mig i skolan, fuckar ur lite smått. Dessa tankar jag har gör mig bokstavligt talat galen. Jag går sönder utav dom, det är inte nyttigt och jag är trött på att dom ständigt ligger i bakhåll i min hjärna. Jag har kommit på att dom kommer att vara där länge till. Jag hoppas verkligen tiden går fort, jag är rädd att jag ger upp på vägen.


LONG DAY

Ligger hemma i sängen efter en ganska lång dag. Jätte onödig dag i skolan och efter skolan blev det jobb. Sjukt vad jag gillar det, jobbet alltså. Passar mig perfekt! Dock läskigt nu när det är så halt på vägarna. Höll på att köra på en idiot som gick rakt ut i vägen med kolsvarta kläder dessutom, vilka idioter det finns.

Meeen så nu är jag skapligt slut. Blev inte så mycket sömn inatt heller, blev en myspys kväll hos Daniel och Anna och vi kollade på tv in på småtimmarna. Sen pratade jag med min käraste ett tag också.
Saknar honom så det gör ont i hela kroppen.



BEDTIME

Kommer till skolan, har lektion i fem minuter, sitter här i världens största håltimme. Nödvändigt. Nä, nu åker jag hem och sover i min nya stoooora säng! Lovely!


ÖVERLYCKLIG

DET KOMMER EN TILL SÄSONG AV JERSEY SHORE, BACK IN JERSEY!!




Tumblr_luxczo8vby1r5tk4ko1_400_large
Tumblr_lsx2j5m6gs1qd23jbo1_500_large
388778_1635836553365_1760272780_788747_307217583_n_large
Tumblr_lh36zumqcg1qhqjkao1_500_large
Tumblr_lsq582uiwe1qc58hlo1_500_large217259_216951914985590_100000123494858_1034555_4434319_n_large
Tumblr_lua1lhqnh01qg0gmqo1_500_large

Haha dör en smula för Pauly o vinny

NEVER AGAIN


LOVE HURTS

Tjillar i nya sängen hemma, har numera en säng som är ca 190 cm bred istället för ynka 120. Nöjd tjej, det är roligt med förändringar! Vad kvällen bjuder på är ännu oklart, skakar gärna lite rumpa för jag behöver ha roligt. Men jag gör gärna tacos eller liknande med mina favoriter och bara myser också. Hur som helst så ska jag ha roligt o vara glad! Skiter i allt annat.

Nu ska jag titta på någon bra film, kanske sova en stund och sen åka in till staden. Ciao  


FRIDAY AND IM IN LOVE

Dålig på bloggfronten, jag vet. Tänkte att jag passar på nu när jag väntar på min sega man som duschar. Ikväll ska jag till käraste Marie och han ska på julbord. Får nästan ingen tid alls tillsammans denna helg men what to do. Livet går ju vidare. Ska bli oerhört gott med pasta ädelost sås i alla fall! Och godis. Och cola. Och umgås med bra människor. MUMS. Kan också bli en spontanutgång. Allt kan hända! Lol. Nää, ska göra mig iordning och pussa lite på min finaste innan vi drar. Puss och kram



....

RSS 2.0