Sunday

Tjoho. Det är söndag och det har vart en relativt bra dag hitills! Jag har övnings kört med mamma och fan vad jag kicka ass, jag var grym alltså. Nu mot kvällen har jag också lite planer faktiskt. Klockan halv åtta ska jag och ett gäng tjejer dansa ragga! Haha, och det kan jag inte garantera att jag kommer kicka ass på. Men kul att testa på i alla fall :)

Efter det ska jag till Anna och Daniel. Om ni läser detta: Vi måste köpa godis!! Är sinnes sugen. Mys! Veckan kommer nog gå snabbt också med tanke på att jag slutar väldans tidigt två av dagarna, en glad tjej är jag.








V

I miss u

I'm done trying

Ligger i sängen efter en skum kväll. Är så jävla besviken o ledsen just nu så jag vet knappt vart jag ska ta vägen. En sak är i alla fall säker och det är att det ska bli jävligt skönt att komma hem imorgon. Jag saknar min mami. Du är BÄST och du förtjänar inte mitt humör på mina dåliga dagar. Men det är det andra som gör, faktiskt. Så jävla trött, orkar inte. Sov gott

You know you make me feel

Här i Stockholm är det fin fint väder. Ändå sitter jag inne och tittar på Beck med mickis! Världens bästa mickis! We'll get through this. Eller nåt. Neeemen funderar på att gå ut på en promenix faktiskt. Solen skiner ju trots allt. Hörs nog sen! Puss o den biten

I don't wan't to be anything other then what i've been tryin' to be lately

Vill bara börja med att säga att det inte var jag som bad hanna skriva någonting över huvud taget i förr-förra inlägget. Jag satt som en oskyldig hund 10 meter bort. Så ni vet bara.

Nu är jag ialla fall i Stockholm hos papi. Hela kvällen har varit gömysig, god mat, glad familj och allting är positivt. Typ. Bror min (inte svante, HANNA) ska ut på krogen och resten av familjen ska snart titta på parlamentet och äta grönsaks dipp! Det är grejjer det. Kvalitets tid. Ne, dags att flytta stjärten till tv soffan! Kraaaaaaam
  

.




my shoes are broken



Jag är i skolan med mina dumma idiot vänner. En häst, en hund, en apa och en söt liten råtta. Det luktar konstigt i skolan idag, lite svett typ eller nått? hm.. Nu gick empa på lektion, lilla skitunge som alltid kommer försent. Själv börjar jag inte fören om en kvart så ska sitta och göra om empas blogg lite tror jag. Empa lämnar staden våran ikväll, blir lite tomt måste jag erkänna men en lugn stund är också skönt. hihi puss emelie lilla och alla andra fula jävlar. 

/ Hannie the one



Empa tvingade mig att lägga in denna.... Svara vad ni tycker om henne! Bonde

gilla min status om du tycker jag är söt
puffa mig om jag är snygg
skriv ett ♥ om du tycker jag är cool

Snart fredaaag

Helloooo där! Dagen i ära har inte varit så överdrivet bra, men mini-handbolls träningen var nog nästan den roligaste träningen på väääldigt länge. Mitt lag vann och jag hade väldans roligt måste jag säga. Efter skolan blev det till att åka och handla mat och väl hemma lagade jag tacos! Riktigt mumsigt var det!

Nu har jag precis duschat så jag gick in för att packa väskan inför imorgon, och vet ni vad jag kom på då? Jag har för tusan inga kläder! Det är verkligen dags att fylla på garderoben. Kanske blir en sväng till stor stan i helgen, vem vet. 

Och är det någon som undrar så fick jag VG på mitt engelska tal, WEEEI säger jag bara. Det är mycket bra för att vara mig!

Jaja. Vi hörs, för det blir en kolugn helg för mig!


-

Nu stänger jag in mig i min stuga och tänker sitta här tills jag blir snäll igen. Eller nåt. Jag pallar inte bara.
Jag vet att jag suger, gör det inte värre än vad det redan är


Hej på er

Hej på er bröder! Sitter på bussen hem faktiskt, så här tidigt har jag aldrig kommit hem på en skoldag tror jag. Sjukt skönt att sluta tidigare så nu blir det hem och lägga sig i sängen o titta one tree Hill! Aaaah, längtar även fast jag typ är framme nu. Något annat jag längtar till är till att få shoppa! Jag blir galen, känner abstinensen komma lite smått sådär. Får nog lov att dämpa suget lite i helgen. Om jag inte åker till dalarna förstås. Får se hur jag gör med det. Nåväl. Måste passa på att tacka för sällskapet både igår och i förrigår också! Christina i måndags och Helena, limpan, hammar och philip igår. Trevligt trevligt! Nej men dags att gå av bussfan nu. Puss

kukdag

Mja, en riktigt kass dag har dagen i ära varit. Är hängig, djupfryst och bitter. Hungrig också. Det ända som varit bra hitills var väl att åka skridskor imorse, alltid kul.
Men senare ikväll kommer förhoppningsvis Limpis och Helena hit och gör dagen myycket bättre med O.C och grönsaksdipp. Om inte så kissar jag på dagen och sover bort den.

Nu är det dags att ta en dusch, inte lukta swettmonkey. Sen tror jag att jag ska ställa mig och steka pannkakor, bara för att liksom. Ja, så blir det.




101 dalmatinerna

Sitter och tittar på de 101 dalmatinerna, rätt sjukt att man kan få djur att göra saker som dom gör i den filmen.  Och jag smälter när jag ser alla hundarna som räddar varandra, blir ju helt blöt i ögat!

Titta bara på den här bilden liksom. Vill man inte bara greppa tag i en valp och äta upp den? Eller i alla fall gosa lite.. En sån vill jag ha!


Friday, dear friday

Mitt engelska bröllops tal idag gick faktiskt helt okej, så det har jag firat med en ny tröja, nya underkläder, subway, tacos och godis och cola nu på kvällskvisten! MUMMA! Och imorgon blir det rajjtan tajjtan. Gött, minst sagt. Längtar faktiskt lite, om jag nu hittar något att ha på mig vill säga. Nåväl. Dags att börja med tacosen!


Ni gjorde min dag, och det tackar jag för!


ELIN OCH LOUISE

Bloggen hälsar såklart grattis till mina goingar som fyllt 18. Nu e ni stora tjejer! 
Lavio det vet ni!


There is a place for us

Hej hopp. Har samma problem som igår. Jag är svinigt hungrig men orkar verkligen inte röra mig. Måste vara min minimala träning jag kommit igång med nu! Taha. Skämt å sido. Imorgon är det dags att hålla det där rackarns bröllops talet. Och jo men det känns väl helt ok! Får se hur det går när stunden väl är inne, då kan vi snacka annan femma. 

När talet är gjort är det ett steg närmre lördag, då det är dags att fira Lusen själv. Jag lääängtar som bara den. Och om det är någon som undrar så går jag nog naken i mina nya pjucks, för nåt att ha på mig hittar jag inte nånstans. Så ni vet liksom. Kram hej


Vrid lite på huvudet så ska ni få se på en skönhet! Du e så go Carro!

I need u

Hej hej bloggen.
Är lite smått jätte trött. Eller inte trött som i trött utan typ, trött på att försöka. Nej jag vet inte vad jag snackar om faktiskt. Men att jag är hungrig är en sak som är säker i alla fall. Så blir till att gå in och ta en tallrik gröt kanske, och en macka o nåt glas oboy kanske. MUMMA!
Ni hörde ju hur gott det lät, och ändå orkar jag inte röra en fena. Ya'll now what I'm SAYING??? Jag är trött!
Och jag borde plugga på mitt engelska tal, men inte gör jag det inte. Men det sitter nog ändå. Hoppas jag. Jo det gör det. Nej nu skriker min mage efter mackor!

HEJDO


Boy, you know you are going to be mine


Don't think twice, it's allright

Ibland, eller nej, väldigt ofta undrar jag varför jag ska göra allt så svårt. Varför inbillar jag mig alltid att jag inte klarar saker och ting när jag egentligen kan ta det på en klackspark? Det är en fråga jag skulle vilja ha svar på, så om någon har nåt bra svar kan ju den höra av sig till mig omgående! En vän sa här om dagen: Allt blir precis så enkelt som du gör det, vill du dit så tar du dig dit. Och det är faktiskt något jag verkligen måste lära mig. Det ska jag lära mig. Jag ska dit.

-

HOW COME I ALWAYS REALIZE WHAT I WANT WHEN I DONT HAVE IT ANYMORE?

Tänkte bara säga att

.. jag tänker på dig bästis♥



18 bast. OFÖRSTÅELIGT

Måste bara säga att Louise blir den första av mina vänner (tror jag) som fyller 18 detta år. Och jag är så avundsjuk!! Finns inga ord. Men är såklart glad för din skull. Och jag ska göra din 18års dag sååå minnesvärd för det förtjänar du min skrutta!



ONE CHANCE

You have one chance, one life and what you do with it is up to you.



Du däremot, mmm

Sitter i bilen på väg hem från en behövlig helg i Dalarna. Igår blev det skidåkning i ovanligt sköna backar och idag blev det en liten scootersemester med lilla familjen. Summan av kardemumman är ju faktiskt att det är söndag idag och det är ju mindre roligt eftersom jag verkligen inte vill till skolan imorgon.. Orkar inte. Tur i alla fall att jag har världens underbaraste människor runt omkring mig:) En sak som är ju att det är solsidan ikväll! Glaaa jag blir! Blir till att krypa ner i soffan o kika. Om man blir ensam eller inte får jag se, för tillfället HATAR jag att både vara och sova ensam. Eller jag vene. Kanske blir skönt att vara ensam iallafall. Ne nu vet jag inte vad jag snackar om. Ska sussa nu. Godnatt

Regret is a waste of time

Hello bloggen.

Har vart en rolig dag i skolan, som alltid. Har fått mycket av mitt engelska tal gjort och jag har fått skratta med människor jag gillar, och det är ju liksom det jag gör bäst.
Efter skolan har jag också hunnit med att äta spicy med hannovic och pissabell. Mysigt. Puss på er! Och nu snart bär det av till kallare delar av landet. BJÖRBO here we come. Ska fetta duktigt och åka skidor imorgon. På söndag blir det snöscooter och fetta ännu mera med godis och annat gott. YIHAAAA

Dags att gå och plocka fram skidorna. Puss till alla mina underbara vänner, hörs på söndag!



Happiness

Happiness comes in many forms.
In the company of good friends,
in the feeling you get when you make someone else’s dreams come true,or in a promise of hope renewed.
It’s ok to let yourself be happy,
because you never know how great that happiness might be.
Sometimes pain becomes such a huge part of your life,
that you expect it to always be there,
because you can’t remember a time in your life when it wasn’t.
But then one day you feel something else.
Something that feels wrong only because it’s so unfamiliar,
and in that moment you realize you’re happy.


Love the feeling

Jag blir galen, kan inte sitta still, älskar känslan. Men måste nog hålla mig sysselsatt för att det inte ska gå överstyr. Så snart kommer mina älsklingar hit.

Vääärldens bästa sysselsättare




The start of something good

Klockan är 11 och jag är inte trött. Trött har jag varit exakt hela dagen men nu när det är dags att sova är jag inte trött längre. Och inte hungrig heller. Som jag alltid är. Hur blev det så? Har ätit en äggmacka och en halv skål med äckliga nudlar idag liksom, är det mycket att hänga i granen eller? Nej!!

Nej nu ni ska jag försöka sova, annars blir mami arg.. Nattinuffsan på er.


FÖRRESTEN! Jag måste utomlands snart. Så är det bara. Punkt slut.




The biggest risk


Untstag

Ligger i sängen och mår illa efter nudlarna jag tryckte i mig vid fyra, det är det enda jag ätit idag för min matlust är total veck. Bara o hoppas på att pencelinet börjar verka snart. Glad är jag i alla fall att huvudvärken från igår är borta, aldrig haft sån jäkla huvudverk alltså. Nåväl.

Har försökt söka lite jobb över internet nu på kvälls kvisten Och man förstår ju inte direkt mycket utav företagens hemsidor. Dumt att bara göra så folk förstår exakt vad man ska göra istället för att kräva massa registreringar på ditten och datten.

En till sak jag vill göra förutom att tjäna pengar är att träna. Jag vill röra på mig och tjäna mig fräsch! Usch för detta virus skit jag har i mig. Dags för en dusch, inte lukta usch! Man vill ju inte vara en swettmonkey ;) Internt, grattis till er som förstår! KRAM DÅ


GÖTEBORG

Vissa dagar får jag ryck och tänker på Göteborg veckan hela tiden. Man vill ju bara tillbaka alltså. Tror allt att sista kvällen var den roligaste kvällen i hela mitt liv, den blir verkligen svår att slå.

Titta bara här hur glada vi var, och detta var dagen efter! Det måste vara göteborg som gör det.


I can't tell you what it really is

Jag hade helt glömt bort att jag skulle på handledar kurs idag med mamma och hasse. Den där kursen jag har fasat för, har hört att den ska vara riktigt tråkig, och jag hatar att ha tråkigt. Men vet ni, det kommer göra min dag! Jag blev glad när jag kom på det för fy tusan vad tråkigt jag har haft idag. Det dämpade nog min ångest inför skolan också. Att hålla sig sysselsatt gör faktiskt att alla sorters ångest dämpas, det har jag allt lärt mig.



Och det här jävla körkortet SKA jag ta. För jag SKA till New york. Punkt slut.


Miss those moments













Like I'm indestructible

Sitter i min lya och tittar ut på det fina vädret. Men blåser gör det så tänker då inte röra en fena där ute. Skulle inte sitta fel med en solsemester nu, eller en semester vart som helst. Längtar till helgen för då är det dags för att komma bort och få leva loppan!

Har sån sjuk ångest att skolan börjar snart också . Vill verkligen inteeee dit. Får hjärtklappning och någon slags av panikångest tror jag. Måste hålla mig underhållen idag men verkar inte vara många som vill göra något. Så får underhålla mig själv och göra mamma en tjänst genom att STORstäda mitt hus som hon själv kallar det. Jag som bara gillar att städa när det inte är någon som tvingar mig till det.. 




Saknar spaninen..


SÅ SANT


Jag behöver det mer än någonsin

Idag är en sån dag jag skulle kunna ta nästa tåg till pappa. En sån dag då jag skulle behöva komma bort i några dagar. Rensa skallen, äta gott, sova gott, spendera tid med världens bästa pappa. Eller åka till björbo skulle jag också behöva. Det perfekta stället för terapi som Mikaela säger.

Nånting annat jag behöver är någonting jag inte vill ha när jag väl har det och nu när jag inte har det,
behöver jag det nog mer än någonsin..






 


NEW YORK

När jag ser bilder som dessa, kan jag inte sitta still. Det blir som om jag sitter på nålar. Mamma har lovat att vi bokar resa den dagen jag skaffar körkort. LOVAT! Blir lite smått taggad ja, synd bara att jag fyller så jävla sent. Ska nog plugga lite teori nu tror jag!





Lill barret

Har svårt att slita mig från lill barrets nya säng. Kände att vi klickade direkt! Jag vill också ha en jätte stor säng, så om någon vill göra mig glad vet ni vad ni ska göra! Idag bjuder dagen på många olika saker. Handboll, mys med tjejer, tacos för fjärde gången inom loppet av 6 dagar och sen hoppas jag på att få sova hemma ikväll. Skulle vara bra skönt faktiskt. Dags att ta tag i kragen för denna dagen! Puss kram

Skön dag ja

Jag har nog aldrig varit såhär hungrig. Tur att det står en lasagne i ugnen tycker jag. Annars har dagen varit mys, har träffat efterlängtade vänner, solat, ätit subway, vart på körskolan och träffat älsklings freddie och comp. Kan det bli bättre? Nej. 
Igår kväll var jag med Fanny och Tove också, satt uppe till halv två och pratade om exakt ALLTING mellan himmel och jord. Behövligt må jag säga. Nu svälter jag ihjäl tror jag, höres!
 

Jag hör hur den här maträtten ropar på mig lite smått. Det är dags att äta lite av Marans mat snart känner jag, finns inget bättre!


Äntligen hemma

Äntligen hemma! Det är både skönt och oskönt. Känns väldans tomt att inte dansa runt i en smutsig, rutten och sjukt lyhörd stuga i sälen. Men det är också skönt att vara hemma, framför allt att få maten färdiglagad och framdukad på köksbordet. Men nudlarna som man fick tillaga helt själv varenda dag i sälen funkade också, fan vad mumsigt det var! Tröttnade ju aldrig.

Jaja. En annan sak som är skönt med att vara hemma är att jag fått träffa mami, världens bästa mami. Hon har nu köpt GULDIGA hörlurar till sin iphone för att lyssna på musik i sängen på morgonen.. Herren. Är det värt det mamutten? Du har ju vita vanliga som alla andra!?
En till sak är mina fina tjejer samt killar jag får träffa imorgon hoppas jag. Har saknat er så myckeeet!

Nåväl. Några bilder från en tung vecka kan jag ju bjuda på!







Vänd på huvudet på sista bilden så ser ni våran jätte super mysiga stuga


Last day

Sista dagen i Sälen är lugnare än Någonsin. Hela gänget är riktigt trötta efter ett enda långt sex dagars partaj. Gött har det varit, så lite tråkigt men jävligt skönt att komma hem. Mitt nya liv börjar återigen imorgon. Jag ska träna som aldrig förr och inte äta skräpmat, jag ska vara så duktig så! Jaha men nehe, dags att titta lite Mamma Mia och äta McDonalds va, puss vännor

RSS 2.0