COOOZY DAY

Har haft världens mysigaste dag. Det var ju till och med fint väder så man hann ju med lite sol och bad vid poolen, huuur skönt som helst. Nu längtar jag ännu mer till Rhodos! Under dagen hann jag göra en god tårta till min brorsa som fyllde år och som även fick massa snygga kläder (styled by me), spöa han och Rasmus i kubb(;)), och umgåtts massor med mina närmsta.

Såhär på kvällskvisten ligger jag i soffan och tittar på Jersey shore, finns ju inget bättre. Har också lite smått ångest för de grillade halloumi ostarna jag precis tryckte i mig, men wtf, ska ändå träna bort det imorgon. Då ska jag även till bilskolan och sen hem o packa! Nu vet ni det också. 

Här kommer lite tråkiga pix till alla gläda 

 

Har fått grannar.. Läskigt




Gillar sista bilden lite extra mycket. ÄLSKAR mitt hus, det är bäst!

SO TAKE MY HAND AND COME WITH ME

Dålig uppdatering från min sida måste jag erkänna, fel av leif som min gamla lärare brukar säga.
Befinner mig ialla fall i kära strängnäs hos kära moster och hennes familj, som alltid lika mysigt. På senare timmar vill jag parta lite men får se hur det blir med den biten, känner att jag borde spara pengar till rhodos. Endast två dagar kvar nuuuu! Tagg tagg.
Ne, dags för krubb osv. Puss på kusin

A WOMAN GOT TO DO WHAT SHE GOT TO DO

Okej, here is the deal. Om en timme ska jag ha körlektion (suger pung). Ikväll ska jag på volleybollturnering med mitt lag, även kallade könspimplarna. Imorgon kväll ska jag ha roligt SOM FAN, och på dagen vill jag ha solsken så man kan sola osv. På torsdag ska jag leka med helenis och på fredag vill jag till Strängnäs och fira Daniel! Annars funkar Kjula fint det med, men tårta skall förtäras ialle fall! Ne nu ska jag ta mig till körskolan, fy fan va tråk. Heipa

MM

Listen...
2a-9e augusti: Rhodos baby
12-19e augusti: Cyyypern


2

2 år sedan den värsta dagen i mitt liv. 2 år sedan den dagen du togs ifrån mig, jag saknar dig bästis.
Hoppas du har det bra♥


BTW

Alla tankar går idag till Norge, det är helt sjukt det som har hänt. Verkligen tragiskt. Tänder ljus för er.


WONDERBAR

Den här veckan har varit en ända lång mys vecka! Titta bara vilka fina kvällar jag har haft, sickt ju?





FRIDAY I'M IN LOVE

Dagen i ära har vart helt ok, vaknade upp första gången hemma hos bex vid sex imorse utav åskan, fy tusan vad rädd jag var. Så rädd så jag var tvungen att ringa mamsen o säkerhets kolla att inte blixten kunde slå ner i min luftmadrass. Vad skulle jag göra utan dig mami? 
Nästa gång vaknade jag vid 11 och då tog jag och bexi en promenix till balanze där vi körde stenhård core! Sen råka jag få med mig två mysiga hoodtröjor från bik bok hem, sjukt nöjd. Kommer bo i dom! Hitta också lite smått o gott som man behöver till vardags.

Nu ska vi till min kära moster m.fl. och äta gott o ha mysigt! Imorgon ska jag klippa av kaluffsen btw. Skönt. Baj baj



Jamen leka med kameran gör väl alla nån gång, vad gör det om tusen år liksom..

------------------------------------------------------------------

Du som undrade vart jag laddar ner säsong 8 av one tree hill, here you har!

http://extratorrent.com/search/?search=one+tree+hill&new=1


MOMENTS

Jag måste säga att jag hade en riktigt riktigt dålig dag framtill 7snåret idag. Mensvärk, humörsvängningar, uttråkad och typ deprimerad av någon anledning.
Men sen kom min ängel till granne Emil och hämtade mig och då vart dagen genast bättre! Vi drog ut till björsund och Oscar, sjukt mysigt återigen. Bastu, bad, jordgubbar och skratt bjöd även denna kväll på. Precis vad jag behövde när den tråkiga veckan som alla tjejer har är på besök..

Och fick även njuta av solnedgången återigen, kalla mig mormor men det gör mig så glad när himlen är fin haha


FAIRYTALES DO COME TRUE

JAG VILL SHOPPPAAAAAAA! Och en walk in closet vill jag också ha..


Tumblr_lh1qxevybv1qewl8go1_500_large
Gasl_organizing_tips_13_large


JUST AN ILLUSION FULL OF HOPES AND DREAMS

Godmorgon världen! Ligger inne i mörkret och tittar på one tree hill även fast solen skiner lite halvt ute. Ångest. Tänkte plugga lite teori nu, sen mer oth, sen äta, sen träna, sen leka. Vill göra något lika mys som igår, otroligt miiisigt. Men men, dags att göra lite nytta. Puss



I NEED YOU HERE


KEEP SMILIN'


I WOULD LIKE TO BE SOMETHING TO SOMEONE

Nyligen hemkommen från den mysigaste kvällen på väääldigt länge! Vi var ett gäng hos Oscar i björsund och åt god mat, spelade kubb, badade bastu och bara satt och umgicks. Helt otroligt mysigt var det!

Har moffat för mycket godis och cola på senaste tiden, visserligen har jag tränat regelbundet men man känner ju sig inte nå vidare fräsch. Så från och med nu blir det inget mer sådant på ett tag, nu börjar mitt nya liv för typ... hm, sjunde gången? Haha. Ska spara alla pengar jag har också så jag har råd att göra allt jag vill göra, för allt som är roligt att göra kostar ju har jag märkt. Typ som paintboll, resa eller typ att åka till gustavsvik? Allt kostar, sug säger jag bara.

Nä, dags att slagga. Tack homies för denna kväll, godnatt!




Så jävla fint!

SENASTE NYTT











Nu orkar jag inte mer för nu ska jag och Tove titta på käraste one tree hill! Puss o kjam

ONE OF A KIND




IT MIGHT BE HARD FOR NOW, BUT IT CAN'T RAIN FOREVER


COZYYYY

Det är söndag och det är också en bra sådan. Jag har firat att saker och ting äntligen skett med mina bästaste på akropolis och även haft Eva&Adam marathon med min Henis! Alltid lika mysigt om jag får säga det själv.
Och nu på kvällskvisten när mina bästaste lämnade mig för bio kommer min käre granne Emil och hans vänner hit för lite film mys. Jag blir så glääääd.

Förresten!! 3 saker jag inte får glömma nämna!
1. Min kära lofisen bastar 18 idag, stort grattttisss till dig!
2. Igår införskaffade jag mig ÄNTLIGEN min efterlängtade klädhäst! Stort grattis till mig själv.
3. Körde en spontanvända paintboll igår, fruktansvärt roligt! Så nu ska jag tjata på mina tjejer o pojkar att vi ska åka o lira, fifan vad roligt det skulle varaaaa



HEADIN' HOME

Är lack på den människas näsa som visslar högre än vad mina hörlurar spelar och även på den som har lagt ett ruttet banan skal i papperskorgen bakom, det stinker som fan. För övrigt är jag glad eftersom jag fått vara hos världens bästa Caroline! Super mys var det! Siktar på lika hög mysfaktor ikväll. Nu ska jag hålla andan resten av resan och sedan spränga mina hörlurar och övervinna näsan. På återseende!

@TÅGET MOT KATTEHULT

Släpper allt och drar till kattehult och Carran. Senare kommer Henis också, kan inte bli bättre! Förutom att dom planerat in harry potter marathon??? Hatar Harry Potter.. Men ställer upp såklart om dom nu vill titta på't. Bara dom e happy så är jag happy. Blir nog faktiskt ännu lite gladare om jag har en cola i ena handen och en godispåse i andra! Bara lite gladare. Lite. Ne, nu ska jag lyssna på Justin Timberlakes motherlover för sjätte gången denna resa. We shuld fuck eachothers mothers? Eachothers muuuuums

BELIEVE IT OR NOT

Tro det eller ej men ett program som alltid får mig på andra tankar - Jersey shore. Världens bästa. Känns som jag känner varenda kotte! De förgyller alltid mina kvällar på skoltider. Den vanliga visan lyder alltså: Skola, träna, plugga, jersey shore, sova. Under kommande skoltider kommer visan också lyda såhär: Skola, träna, övningsköra, plugga teori, plugga teori, plugga teori, sova. Alltså får jag lov att byta ut Jersey shore mot teoriplugg och övningskörning. I'm sooo excited!

Apropå ingenting, tittade precis på Just go with it. Helt klart sevärd film.


Saknar mitt SMID och gymnasieSM lite måste jag säga



I SEE THE GIRL I WANT TO BE, RIDING BAREBACK, CAREFREE, ALONG THE SHORE

Palla. Denna staden är död, vill tillbaka till Rhodos.



WHATEVER OUR SOULS ARE MADE OF, HIS AND MINE ARE THE SAME





Tumblr_lo9pgshr631qj51cto1_500_large

Tumblr_leb5q89abc1qd94w9o1_500_large

THE MOST BEAUTIFUL ANGEL

Jag visste inte det var möjligt att sakna någon så mycket som jag saknar di. Allt var så jävla mycket bättre med dig. Jag mådde som bäst när jag var i din närhet, det var där jag trivdes som allra allra bäst. Och jag vet att du fortfarande är med mig i varje steg jag tar, men att inte få höra din röst eller höra ditt skratt klinga i öronen varje dag gör verkligen ont. Det gör lika ont nu, som för snart exakt 2 år sedan. Det gör så fruktansvärt ont att behöva leva utan dig, vilket jag ALDRIG trodde jag skulle behöva göra. Men nu är det som det är, du är himlens finaste ängel och jag är här på jorden. Vilsen, fövirrad, lycklig, hoppfull, hopplös. Ja, det går verkligen upp och ner. Ena stunden lycklig, andra stunden vilsen. Hur det än står till så kommer jag leva så länge jag bara kan för din skull. Jag vet att du hade velat det. Min allra bästa vän. Jag kommer ALLTID att leva för dig.

BRYT IHOP OCH KOM IGEN

Blir galen. Vad är det med mig? Jagar jag upp mig för att jag vet att det inte är nåt som ens är möjligt? Jag är ju för tusan som ett barn på julafton, nu får jag ta o skärpa mig. Det är för fan påfrestande att titta på mobilen så mycket som jag gör nu för tiden bara för att se om man fått nåt????? Jag orkar inte!!! Så nu ger jag upp.. Aa. Jag ger upp och ger allt på sjukampen ikväll istället! Go Go Go

BOY, YOU ARE EVERYTHING I LOOKING FOR



To make a long story short

Då säger vi hejdå till älsklings staden och hej till Eskilstuna igen, tyvärr.. Har återigen haft en helt jävla oförglömlig vistelse i Partille. Känner att jag lyckats fått med varenda liten detalj, för veckan har fan vart perfekt. Vi har fan gjort allt från att gå runt på heden o myst, till att dansat tills fötterna gör ont, till att gå på Liseberg, till att käkat ute varenda fucking dag, till att mått dåligt men gått på't igen, till att shoppat, till att åkt hummer-limousin,till att åka cykel taxi, till att tappat bort en vän som vart på stan hela natten(icke okej, förlåt Rebecca), till att ätit subway tre gånger om dagen, till att haft sex med maten(loppan ofcourse), till att haft en ända lång fyra dagars fest, till att ha förstört levern, till att hittat kärleken(skämta), till att bara stekigt runt som vi gör bäst. För det är vi. PUSS PÅ ALLA SOM DELTAGIT och gjort veckan till världens bästa. Nu ska jag sova för jag är trött. Förresten, grattis till min älskade mamma som fyllde år här om dagen! Du är såååå jävla bäst. Världens bästa mamma! Love you

Johnny, la gente esta mi loca

HALLÅÅÅÅ BLOGGEN! Tänkte flika in såhär på kvällskvisten och säga att våran första utekväll var flippAd. Från att ha astråkigt till att ha as roligt till att ha tråkigt igen, från att vara glada till att bråka med snubbar till att skaffa nya vänner från america till att åka limosin och till sist åka cykeltaxi genom ett glatt Göteborg!! Nu ska vi sova och imorgon ska vi kolla handboll, flytta, gå på stan (mina kollegor ska shoppa, jag är pank. ) j Godnatt

Göttteborg

Ligger i lägenheten i götet med en sovande fampa. Ska snart väcka henne och då ska vi gå ut i regnet till nån mysig uteservering. Sicken tur att man har gummistövlar så man inte blir våt om fötterna. Imorgon blir det heldag på Liseberg och förmodligen/förhoppningsvis en go utgång på senare timmar. Äsh, dags att väcka människan så det händer något nån gång. Puss o den biten

What the fuck

Dagen har varit lång och jävlig. Det ända som skett är väl typ att jag har tränat bodypump och yogamed becca, glott på greys anatomy och ätit subway. MUMS, way to long ago. Så, då fick ni veta vad jag gjort idag!

Igår däremot fick jag med mig mamsi ut till TP! Hittade lite saker på rean och sen gummistövlarna som jag är förälskad i. Struntar från och med nu om folk tycker det ser sjukt ut. Jag tycker det är dösnyggt.



Dags att deppa och sen sova. Den gamla vanliga visan..

-

Give me a chance to prove that I can be better than I ever have been


Live like there is no tomorrow


Every song has a end, but is that a reason not to enjoy the music?


Svart på vitt

Ligger här i mitt mörka rum och filosoferar. Tänker på hur roligt jag haft de senaste dagarna men också på misstagen jag har gjort. Samma sekund som jag var klar med tänkandet sä bestämde jag mig för att det inte är någon ide att gå o grubbla över dessa misstag. Dom är en del av mitt liv nu och det är något jag inte kan ta tillbaka, hur mycket jag än vill och försöker. Istället kan jag lära mig av misstagen och titta framåt. Så det är vad jag ska göra. Jag ska gå vidare. Självklart kommer det bli svårt, och ångesten kommer krypa upp väldigt ofta men då ska jag fokusera på de sakerna som jag mår bra av att göra. Detta är ändå mitt sista sommarlov och jag tänker göra det absolut bästa av situationen. Imorgon drar jag till Partille och tänker ha the time of my life. Jag är färdiggrubblad och är redo att gå vidare! Tack bloggen för stödet, nu ska jag börja packa! Kram från en djup Empaboom

Quality time

Tjoho. Befinner mig i strängnäs hos min kära moster o comp. Valde återigen att vara med familjen framför festkväll med tjejerna, oerhört skönt faktiskt. Men nästa vecka blir det andra bullar för på tisdag drar vi till GOA GÖTET!

Dagen har bestått av volleybollspelande och mycket skratt. Det tog dock musten ur mig då det var väldigt energikrävande att springa runt i värmen, så kvällskvisten bjöd även på en jäkla massa huvudvärk. Aouch.

Imorgon vill jag köpa klackskor, så ska försöka få med mig mamma på en runda men de lär inte funka.

Nåväl, nu är det dags att åka hem. Somnar snart sittandes!
Puss på alla mina nära och kära där ute, you make me sing


RSS 2.0