Shut up

Det finns inget som är mer irriterande än näsor som låter.. Dom ska bara andas, inte låta över huvud taget.. Nu drar jag till min granne Emil och myser! Hej

Summertime

Har haft det helt otroligt bra de senaste dagarna. Har badat hos lalle och mig, myst med tjejor här i kjula och myst i björsund på avskedsparty för båvis. Och apropå Båves avskedsparty så var det helt galet fint på kvällen, jag visste inte ens vart jag skulle ta vägen. Typiskt att min mobil var död också så jag kunde inte ta några bilder. Snodde dock andras telefoner så väntar på att få dom skickade till mig just nu!  

Idag var vi hos mig hela dagen ända tills det var dags för att ha körlektion + träna! Körlektionen gick sådär, jag börjar inse hur mycket det faktiskt är o lära sig o börjar även tveka på om jag någonsin kommer få ett körkort.. Träningen med Rebecca och Michelle däremot var rolig och rätt jobbig efter en dag i solen så nu ligger jag typ i koma här i sängen. 

Imorgon ska vi glassa i solen igen och på kvällen blir det super mys hos emil med mina bästa! 
Värt att nämna är också att jag och Fäny drar till Partille nästa tisdag! Känner på mig att det blir en maxad vecka som vanligt.

 

För övrigt så märks det ju att man inte bloggat på ett tag, lilla uppsatsen..


Limitless

Min midsommar kunde inte blivit bättre. Den spenderades hemma i Kjula med nära och kära! Ännu bättre var att inte en droppe alkohol förtärdes från min sida! Vilket betyder att man mår som en gud fysiskt idag! Och psykiskt.. Ja, better then yesterday så att säga. Och ännu ännu bättre är att jag snart får träffa mormor, morfar, anna, Daniel och Freddie o sen ikväll bär det av till Mikaela och Marie! Som sagt, family comes first. På återseende!

FAMILY COMES FIRST

Finner inga ord för hur mycket ni betyder för mig






Sucks to be me

Wish I could make things better and make things undone
But I can't, and I have myself to blame


Let's make a long story short

Och så var man hemma i kjula igen. Vill inget annat än att åka tillbaka till Rhodos eller till nåt annat varmt land. Känslan av att gå ut på parkeringen på arlanda i shorts och linne, och känna håren resa sig på benen för att det var så jävla kallt, var inte okej. Så ska kolla upp allt med boendet i Rhodos och samma sekund som det löser sig ska jag boka en enkelbiljett tillbaka!

Nåväl. Veckan som gått har varit så jävla braaaa.
Har gjort allt från att åka trampbåt, shoppat, fort runt i värmen och dillat om jobbet, bestämt mig för att stanna kvar i rhodos, bestämt mig för att åka hem, solat, badat, festat, spöat hasse i ölhävartävling, haft tequilarace med familjen och sist men inte minst mått bra med människor jag tycker om♥ 







Orkar inte lägga upp mer, lär komma på fb sen. Nu: sova. 
Heipa

What a feeling

Åker hem inatt. Bossen sa att jag kan komma tillbaka om en vecka och chanserna att jag gör det är sjukt höga. Skulle dock vara nice att åka ner med någon man kan dela boende med och som går att lita på, finns du där ute så slå mig en pling! Nu blir det grekisk sallad för sista gången med mitt egna lilla crew. Jag, anna, Daniel mamma och hasse! För övrigt så hade vi ölhävartävling och tequilarace igår. Jag var king i baren! Återkommer sen. Heipa

Tankar

Tror jag har bestämt mig för att kolla med bossen om det skulle vara okej att åka hem en vecka och sen börja jobba när jag kommer tillbaka. Komma hem, packa om och ha allt bestämt så jag vet vad som väntar mig när jag kommer tillbaka. Tror det skulle vara det bästa! Glömde förresten säga i förra inlägget att det är sjukt kass lön så måste liksom veta att jag får saker att fungera o gå runt när jag är här. Vill liksom inte hamna i svält. Känns för övrigt skönt att passa på att skriva av sig i bloggen nu när man ligger o chillar i solen med en breaser i handen. Villll bara vara kvaaaar här!!!!

CONFUSED

Har ett säkert jobb här i Rhodos om jag vill, men vågar jag? Kan jag? Viljan är det ingen fråga om, har inte velat något mer på väldigt länge. Men allt krångel som tillkommer, riskerna, blir det för mycket? Väger nackdelarna mer än fördelarna? Jag är sjukt förvirrad, funderar på om jag ska åka hem en vecka och tänka för att sen åka tillbaka igen när jag vet de exakta arbetstiderna, löner, hemkomsten, boende osv osv. Det är också så mycket andra tankar som snurrar i skallen på mig så jag vet knappt vad som är höger eller vänster. En sak är säker och det är om jag åker hem på onsdag, så kommer jag ångra mig resten av mitt liv. Ibland måste man ta chanserna när man har dom för ibland kommer dom bara en gång. De sägs ju att man ska ta risker, lev i nuet, no regrets o hela faderullan men satan vilket svårt beslut detta kommer att bli..

LIFE

FRAMME I RHODOS!

HUR SKOENT? Fyfan vad detta er behovligt. Nu ska vi ut o shoppa och sen sova tidigt for imorgon blir det stranden heeeela dagen! Mmmmm livet leker

Forresten, alla moste holla en tumme for mig angoende en sak. Hoppas hoppas hoppas


Lets take of for a while

Drar till utlandet nu. Fruktansvärt jävla skönt. Heipa


<3

Saknar min ända bästa,
lever för dig


Untstag

Ge mig onsdag NUUUU, står ej ut här


Water for elephants

Bästa jag sett


I need a savior

Vill bort nu nu nu, och vill inte komma tillbaka. Det är just det som är det värsta, att jag inte vill komma tillbaka. För att jag vet att jag måste. Jag vet att det är så sjukt omöjligt att lämna den här skitstaden för alltid. Men just nu vill jag faktiskt göra det. Tur att jag lämnar landet på onsdag, och tur att det inte är långt kvar efter det tills jag lämnar landet igen. Måste stå ut med mig själv också. Måste orka, men är bara så jävla trött. Trött på allt.



Long day

Hemma i kjula efter en låång dag! Har varit i strängnäs halva dagen och firat min kära kusin som tagit studenten,  och snacka om att man är avis..  Längtar så in i bomben tills min dag kommer!

Gårdagen var btw mycket skojig. Mer orkar jag faktiskt inte skriva, är sjukt jäkla trött nu. Så godnatt!




Tisdag

Detta inlägg är tillägnat felicia som klagar på dålig uppdatering trots att jag varnade om det innan. Men vad gör man inte för sina fans ;) Skämt o sido, ligger på flodmans gräsmatta och solar helt ensam medan mina vänner roar sig på sjön.. Inte kunde man haka på för vissa har faktiskt ett körkort att jobba på.. Körlektion 14.00, lagom oskönt. Efter det tänkte jag ta en liten joggingtur/powerwalk tills mina sambos har tränat klart! Nåväl. Längtar iaf tills imorgon, inte mer med det. Kommer bli maxat återigen. Nu orkar jag inte skriva mer, hoppas du är nöjd fellan :-) PUSS

Suck on it

Kommer att vara kass uppdatering på bloggen nu när det är så bra väder ute! Sen kommer jag nog ha mycket att stå i i veckan då det är skolavslutning, student firanden hos kusiner, träningar och andra småsaker! Kanske kommer upp nåt inlägg då och då :) imorgon blir det i alla fall åvarvet och sen lagfest! Maaaxat kommer det bli. Nu: godnattttis

Långledighetsplanering wiho

Idag: Balen, nå god mat på stan och sen bio! Myyys
Imorgon: Ska ladda upp dagen med godis, cola och tacos! På kvällen ska jag vara barnvakt åt min favvokille!
Lördag: Lagfeeest. Klack i tak, dyngrak!
Söndag: Have the biggest hangover ever - äta godis med gott sällskap förhoppningsvis!
Måndag: Mm, njuta av att vara ledig!


Läget just nu

Förlåt, förlåt för allt. allt. allt. Jag ska bli bättre. Jag kommer bli bättre. Men mest av allt vill jag bli bättre. Känns bara som att mina reservkrafter som jag har känt att jag gått på den senaste tiden börjar rinna ut. Måste samla nytt innan jag kan fortsätta. Snart. Jag lovar. För dig.


Texten kommer från Mikaelas blogg. Var tvungen att kopiera och lägga in för det passar så jävla bra in på mitt läge just nu.

Fan vad bra vi är SMID2!

Hemma efter två dagars hajk.. Herregud. Nog det fysiskt värsta jag vart med om, två mil gång och 9 mil cykling sammanlagt. Känns helt overkligt att vi tog oss i genom det? Fan vad bra vi är SMID2!!

En av många bilder som kommer upp på facebook när jag orkar resa mig upp och hämta sladden till mobilen

RSS 2.0