Världens bästa

Allt var så mycket bättre med dig


Äntligen

Äntligen är dagen över.. Softilerar hemma i väntan på mina tjocka killar ska komma hit. Och jag bara njuuuter av att slippa tänka på att jag har fyra prov imorgon. Nu är det i alla fall fyra dagar kvar till nästa prov, så kan slappna av för ikväll i alla fall. För övrigt gick alla prov idag åt skogen, och får jag icke godkänd på nån av dom så tänker jag skylla på lärarna! Så de så.

Är hur som helst sinnes glad att det är helg imorgon, och känner på mig att det kommer bli en bra sådan! Blir nog både mys och partaj, precis som jag brukar vilja ha det. Men det är en skoldag imorgon också, o den består av bowling, film och engelska. Där har vi en nöjd tjej! För en gångs skull.

Bloggen tackar också Petra som ändrade header åt mig, thääänks mate! Gulligt av dig



Mina snygga vännor på deras stora dag


Simmar runt

Flikar in för sista gången för ikväll för att säga att fyfan vad jag är mätt på att plugga. Imorgon har vi tre prov och en inlämning, lackar pung på lärarna för att dom planerar så förjävligt. Pluggat hela jäkla kvällen och imorgon när alla proven är avklarade måste jag börja plugga på nästa prov som är nästa tisdag. SUG!

Nu ska jag titta klart på greys, sen big brother och sen sova ÄNTLIGEN!!

I see my future in you


KOM IGEN

Någon vänlig själ som vill ändra min header? Jag är trött på min nuvarande och känner för en förändring! Jag vet att det finns någon som vill görart, kom igeeen..

TA MIG DIT


Myz

Hade nyss besök här i stugan i form av Åkermän och Loppilus. Mysigt som alltid. Har inget mer att säga förutom att vi hade tester idag som gick helt ok för att vara mig, jag fick ett prov avklarat, jag fick i mig en go tårtbit m.m. hemma hos Carro, jag har dansat afrodans och nu intar jag soffan framför BB! Goooa grejjer. 


För övrigt, game on bitch!

 


GODNATT

Kvällen började skönt med tacos och slutade oskönt. Hatar det här. Jag hatar det. sIKSKWKD89383 N


-

I hate changes



Enough is enough

Plugg plugg plugg.. Jag har så det räcker och blir över i alla fall. Så nu har jag fått nog, GODNATT!

TRUE STORY


FINALLY

Har äntligen beställt min onepiece så jag har den till sälen! Ville egentligen ha en ljusgul men fanns inte i min storlek så det fick bli a pink one, vilket funkar bra för mig det med :) Onepiece som onepiece liksom


OnePiece Pink

10





Suntag

Söndag är numera min favorit dag. Speciellt när man inte vaknar upp med en baksmälla. Blev alltså en lugn helg till slut, vilket var skönt och behövligt!

Gårdagen spenderades i strängnäs. Vi hjälpte min mosters familj att flytta in i deras nya hus men jag agerade mest barnvakt hela dagen. Det är mer ansträngande än vad man tror, måste nog ha förbrännt minst 400 kalorier av att springa efter Freddie en hel dag. Hur värt som helst!
Summan av kardemumman vart i alla fall toppen. Huset blev maxat och hela dagen vart otroligt lyckad. Jag har världens bästa släkt, den saken är säker!







GODNATT

Upp tidigt i morgon för att dömma minihandbolls match i sporthallen!

Natti

DO YOU SPEAK HOUSE?

Dunkar house i mitt house! Nääämen såatte. Festsuget börjar ju komma lite smått kan man ju säga. Dumt av mig att lyssna på denna musik när jag tänkt vara lugn i ett par veckor. Kommer icke funka, lovar nästan.

Avici - ID
Avici - Rapture
Avici - Drowning
Avici - New world

Och sist men inte minst som icke är house

Beenie man - Gimmie gimmie gimmie

Skaka skakakakaka!!!!

Happiness

Detta är förresten något jag saknar! Alla förfester hos bellan, förfesterna hos hanna, alla mysiga sommarkvällar. Allt med mina bästa blir bäst! Så länge vi är tillsammans hehe










Fanny Ekstörm

Fanny ekström är en pottsork som man bara vill sorka ner sig i. Sunksork. Nääämen såatte, gillar ju dig på sätt och vis. Bara det att du är den stördaste männska jag känner.

För övrigt: Imorgon är det 444 dagars festen. 444 dagar kvar till studenten! Wohooo

.

Så jävla saknad


RELEASE ME


VARNING FÖR UPPSATS

Jaaaaha! Både min kära mor och Anna plutten har klagat på dålig uppdatering här på bloggen. Så tänkte att jag slänger upp ett inlägg som är lika tråkigt som de andra!

Kan ju börja med o tala om att skolan dödar oss i smid 2A just nu. Nästa vecka har vi tre prov bara på torsdagen. På tisdag har jag ett geografiprov som jag inte gjort också. Veckorna efter det ska vi inte ta upp ens.
Att jag inte redan gett upp är nog för att när allting är avklarat så ska jag ÄNTLIGEN få åka till sälen. Skidor skidor skidor och dansa dansa dansa! Kommer bli maxat.

Annars då, jo jag har fortfarande inte smällt att jag fick godkänt på ännu ett matteprov i matte fucking B. För mig är det nästan ofattbart, jag är så gla', så gla'! Har också tränat stenhårt hela veckan nu och idag körde vi Zumba igen. Snusk skoj om man får säga det själv. Imorgon blir det förmodligen bodyattack och sedan mängder av godis på kvällen. SOM jag längtat!

Hittade nyss mitt fina gamla nattlinne så det åkte på på dirren sådär lagom till Big brother. Och apropå det så spyr jag om snusktjejen kommer in i huset. SPYR!

SÅÅÅÅÅÅ! Detta vart nästan en hel jäkla uppsats. Men här har ni, mamma och Anna. Bjuder tíll och med på en bild bomb från de senaste veckorna!









Den som läst igenom hela inlägget: Bra jobbat, där slösade du bort en minut av ditt liv..

DUKTIG TJEJ

Idag har jag varit duktig. Jag har tränat två stenhårda pass. Eller ett lite lättare pass imorse med skolan och ett STENHÅRT boxnings pass nu på kvällen. Helt sinnessjukt jobbigt, men riktigt roligt också! Jag har också pluggat rumpan av mig nu på kvälls kvisten så att allt som ska vara klart tills imorgon är klart i alla fall. Vilket känns jävligt skönt!

Så nu efter boxningspasset på kvällen åkte jag hem till Annis och Daniel och här bjöds det på god mat, greys anatomy, massage och snart big brother! Dagens höjdpunkt som vanligt. 

Men kram och godnatt, blir en lång dag imorgon!


Soffläge

Befinner mig i soffläge hemma hos min broder. Dom andra är dock på yoga så jag känner mig lite ensam faktiskt. Skulle också på yogan först men jag körde afrodans och zumba istället, skjukt roligt och även jobbigt så vi bestämde oss för att köra imorgon med! Men hur som helst så kikar jag just nu på lite handboll och väntar på big brother! Längtat lite hela dagen faktiskt. Nu kurrar magen så ska gå o hitta något att förtära. En sista sak: jag har världens bästa mamma.

Jag håller en tumme

Jaaaha. Har inget och göra så varför inte blogga lite! Sitter just nu hemma och väntar på att få åka in till fampan. Ska nog övningsköra lite också. Och hämta lite kläder hemma hos Barret. Och äta något. Och nojja lite för att det ska bli krig! Läskigt det där, hoppas någon dödar Khadaffi innan han bombar Rhodos i alla fall. Jag håller en tumme!

Jag och Adam i Rhodos för några år sedan 


PANG

Tänkte bara flika in och tala om att jag faktiskt är riktigt laddad inför ikväll. Kommer bli STÖRSTA förpärlan = mycket dans, dricka och skratt! Sen bär det av till Emelie och Lina.. PANG!

I TAXIN, I TRAPPEN, I HISSEN, I HALLEN, JAG FALLER


PIZZZZA

Idag var jag hemma från skolan, förkyldningen tog över.. Så har sovit halva dagen. Och tittat på Sanctum. Vilken jävla film. Hade för tusan panik 90% av filmen. Men den var bra gjord, det var den. Den rekomenderas starkt från min sida!

En annan film som jag MÅSTE se är "Hur många lingon finns det i världen". Haha jag skrattar ihjäl mig bara jag ser trailern. Sjukt rolig.
Eftersom jag har sovit lite för mycket idag så kommer några nötter hit och gör mig sällskap snart. Hoppas dom tar med sig min önskade kebabrulle. Har nämligen inte fått i mig så mycket idag..


Säger bara det att vissa pizzor glömmer jag ALDRIG!

Denna pizza förtärdes på en förfest hemma hos linn. SJUKT GOD
 

Denna jäkel var också riktigt mumsig. Som alltid på american!


Denna familjepizza delade jag, calle och sunkan på en dag. MUMS!
Jag fick alla ananazer också, kanske därför just denna pizza var så minnesvärd.


Tjock, men vad gör det. Nu svälter jag ihjäl tror jag. kram då


Den gamla vanliga

Hej på er. Känns som att jag har mycket o berätta men ändå ingenting. Så jag kör väl på min gamla hederliga punkt lista.

- Idag halkade jag två gånger. Ensam. Ena gången ramla jag på höger sidan och andra gången pladask på svanskotan. Skön-t.

- Jag har blivit sjuk, igen.

- Snart är det helg!

- Matteprovet är avklarat, godkänd eller inte - det är frågan!

- Saknar och tänker på käraste Marie och Mikaela, ni förtjänar såååå mycket bättre

- Fick en idol bild med käraste danne p idag, han skämdes lite men vad gör det om 1000 år!


So fuck it

It will never be the same again


Congratz

En ännu viktigare detalj glömde jag nämna! Grattis till Anna och Christina som klarade körkorts teorin idag =D bara uppkörningen kvar och den klarar ni galant det vet jag =)

Sick

Har varit sängliggande hela dagen, det lär nog bli ett par såna dagar nu i veckan. Börjar nämligen bli sjuk. Mamma har smittat mig den rackarn. Ska iallafall till bajspraktiken imorgon så loppan slipper vara själv sen får vi se hur resten av dagen blir. Matte skas det pluggas i alla fall, viktig liten detalj. Nu ska jag försöka få ut någon vän på en promenad i den fina kvälls solen, behöver luft känner jag.

Mobilblogg

Det är måndag och jag fick sluta vid elva! Snacka om skönt. Så jag drog till bror min o käka godis och drack cola. Lite måndags lyx sådär. Tänkte snart åka ner till bilskolan ett tag också. Och apropå bil så övningskörde jag till mormor och morfar igår, gick faktiskt sjukt bra! Några tabbar skedde ju såklart men sånt får man räkna med:) Vill bara fylla år nu så jag kan få ta det där sablarns körkortet! Längtar lite smått gör jag också. Nej, ska ta en tupplur nu innan jag beger mig till stan. För nu för tiden är sova det absolut bästa som finns. Hajdooo

I just realized

Har precis tagit en pluggpaus. Och kan ju säga att jag har så det räcker och blir över, men jag kämpar på jag.

För övrigt har jag kommit på ett par saker idag

- Har snackats mycket om rhodos idag och jag har tänkt på hur underskattat det stället är. Det är helt klart min favorit stad. Där finns det allt! Fest, avkoppling, god mat, trevliga människor, fina stränder! Jag nästan ryser när jag tänker på det för jag vill bara dit nu nu nu. Så bara för det är så underskattat så säger jag i detta inlägg: alla som tänkt på att åka dit men tvekar - ÅK DIT!

- Apropå snack så är det fan det värsta jag vet. Hatar det. Och som jag sa i föregående inlägg: jag hatar denna stad just nu. Vill flytta till nåt bättre vilket nog inte är så svårt att hitta..

- Jag mår nog som bäst när jag är med min familj/släkt. Med dom lyckas jag koppla bort precis allting, ni är bäst!



Anna och min fina brorson som jag älskar sååå himla mycket!


Opepp

Och så sitter jag här igen, med datorn uppepå ett par böcker fyllda med plugg. SUG! Men jag har faktiskt inte tid med det just nu, ska iväg och fira morfar om 45 minuter. In i duschen nu, plugga sen. Ja, så får det bli.

Kan ju sammanfatta gårdagskvällen lite fort. Vi var hos Emil Emanuelsson hela kvällen, den började bra och sen spåra det för min del. Och inte spåra som i övertaggad utan spåra som i för lite taggad. Opepp. Irriterad. Arg. Ja, you name it. Hatar denna stad. Full av skitsnack..

Hur som helst så var det en trevlig kväll med kortspel, mysiga hundar och mysiga vänner. Tackar här gör jag för att man fick komma! Puss

En extra puss till hanna, tack för allt du gör ♥


Maxad dag

Nyligen hemkommen från en heldag i stockholm med min kära mor! Har nog aldrig kommit hem så nöjd med vad jag köpt. Blev bland annat en pälsväst som kostade stjortan av mig, så nu blir det lugnt från min sida på shopping fronten ett tag. Måste ju spara till SÄLEN :D Menmen. Ska åka iväg till Hanna lunkis snart, vi och några andra kisar ska se till att avsluta dagen på ett bra sätt!

Nåväl. Tack mamma för dagen och allt annat. Du är bäst!

Föresten, fick hälsa på Björn gustafsson idag också, vart nästan i extas! Förstår hur alla små stalkers känner nu, han var ju rätt söt. Haha jaja heipa




Friday i'm in love

Har haft en kväll för mig själv. Precis vad jag behövde! Några godisbitar har jag tryckt i mig samt en tacopaj. Under kvällen har jag också tittat på lets dance, parlamentet, 101 sätt att komma ur någon gameshow och sist men inte minst big brother! Känns bra att ha avfyrat allt det.

Nu funderas det för fullt på om jag ska gå och lägga mig. Ska nämligen till stockholm med mamma imorgon bitti för lite shopping!! Fruktansvärt taggad. På kvällen lär det bli party men ska försöka hålla mig borta från alkoholen. Det ska nog gå bra.

Kram puss och sånt där


Bjuder på en glad bild från sälen!

Ilska.

Blir förbannad när människor jag bryr mig om blir sårade. Så jävla förbannad. Och besviken.

A diary would be something

Väldigt ofta, jag ska inte säga alltid, så känner jag bara att jag måste skriva något i bloggen. Eller inte måste, utan jag känner att jag skulle tycka det var skönt att skriva i bloggen. Men sen när jag har själva bloggen framför mig och det är dags att börja skriva så står det helt still. Har inte en aning om vad jag ville skriva från början. Därför denna blogg suger så hårt, jag bara ordbajsar som man gör i en jäkla uppsats i skolan. Jag bryr mig inte egentligen, för jag är nog inte ute efter att bli nästa blondinbella. Ne men ni fattar vad jag menar. Jag tror jag ska ska skita i bloggen och börja skriva dagbok istället. En dagbok som bara jag läser. Det vore nåt! Jäklar vad jag skulle skriva!




Torsdag

Hej hopp. Dagen har sugit, men ändå vart bra. Och jag har varit opepp, men ändå glad. Fast nog mest opepp. Förmodligen för att jag badar i plugg, aldrig mer åka bort på skoltid. Blir ju ett helvete rent utsagt! Så tänkte kika klart på beck här hos anna och Daniel o sen sätta igång med plugget och lägga mig i skaplig tid! Då skulle jag känna mig duktig. Måste också nämna att jag fick träffa min fina brorson och christina idag. Min lilla älsklings pojke är så fin! Längtar redan efter honom :-) Har även en 14 ifrån spicy i magen. Satt fruktansvärt fint! Men nu är det dags att plugga lite om man ska lyckas få G på Matteprovet nästa vecka.. Ytterst tveksamt! Heipa!

Efterlyst

Tittade precis på efterlyst och det var så äckligt så satt och bara rös till slut. Handlade om barnporr, pedofiler och sånt där idiotiskt, äckligt jävla skit. Blir så arg, såna som ger sig på någon mot dens vilja borde inte få exictera! Dom borde dö långsamt! Bokstavligen! BLÄÄÄÄÄ


Emptyness

Tom på ord.
Saknar min Victoria..


Tillbaka på ruta ett

Prata inte med mig.
Titta inte på mig.
 Gör inget av de sakerna som gör att jag faller tillbaka på ruta ett.


åååh vilken underbar dag

Igår kväll sov jag hos Helenis, vi åt maxad tacos och började titta på The switch men jag somnade såklart.. Måste verkligen suga snabel att kolla på film med mig, så förlåt Henispenis, jag får gottgöra dig!
Och idag gick vi upp med tuppen för att åka till romme med skolan, jag åkte bräda vilket faktiskt känns bättre och bättre. Ramlade ett par gånger bara och det var stillaståendes. Nästan. Känner nästan som så att dagen knappt kunde blivit bättre. Kommer bli ett fint minne att se tillbaka på, höhö. Och än en gång: Jag älskar SMID. Vad vore man utan er? Ni är så goooa

Nu sitter jag hemma och är en soffpotatis. Känns som jag blivit sällskaps sjuk för det känns helt tomt utan någon vid min sida. Så ska nog gå in till mami nu, äta lite, duscha lite, mysa lite. Kramas lite.

Och själsig kram till helena min smörgåstårta ♥


Just can't get enough

Skidor och sånt kan man nog aldrig få nog av. Drar till romme med skolan imorgon för att glida lite i backarna med några homies, kan nog inte bli nå annat än bra. Så ikväll drar jag till Henis och äter tacos! Där snackar vi grejer. En till GRYM sak är att sälen är bokat till påsklovet! Återigen med några homies. Mmm, längtar så mycket!


-

Fyfan vad äcklad jag är. Förstört allting har du gjort. Usch. Fy. JQWWHeEKLQL!!!
Mer skriver jag väl inte för då måste man ju berätta för halva världen vad jag menar..


What I've done

Fuck. Anushuvud, snopp, mus och alla fula ord just nu.

No regrets

GE MIG





Whats your fantasy

I miss you buddy
Everyday




Yesterday is a day in the past and the past cannot be changed, lets skip the regrets

Om man bortser från vissa saker från gårdagen så var den riktigt rolig! Mycket dans, skratt och alkoholhaltiga drycker! Och det är väl ungefär det som finns att säga. Det räcker faktiskt så.

Dags för lite handboll och solsidan nu, höres broes!


Homehome home

Efter en minst sagt SJUK vecka så sitter jag nu hemma i kjula igen. Det har vart en vecka fylld med mängder av skidåkning, festande, harmoni, glädje, mys. Känner mig helt paff för jag kan inte förstå att veckan är slut, kan inte förstå att jag äntligen ska få träffa mina brydar ikväll, kan inte förstå att jag inte kommer få glida runt i Saalbashs underbara backar och chilla i alla ascoola resturanger i backarna förens en lååång tid frammåt. Jag vill tillbaka på en gång! Det är nog först nu som jag inser hur jävla bra jag hade det där borta, är så jävla nöjd. Tack papi, marie och söderkisen för en helt AWSOME vecka :)

Måste bjuda er på några bilder känner jag, varsegoda!










RSS 2.0