BABY

Får ju inte glömma att jag och min fina man hade 8 månader i lördags! Tiden har gått så himla fort så jag hinner knappt med. Jag är så stolt över oss att vi klarat av distansen nu i 8 hela månader. Genom upp och nerförsbackar, medvind och motvind så har vi klarat det tillsammans ♥ 

Jag är så satans glad att du finns i mitt liv och lyser upp!


@BED

Det slog mig att jag inte har bloggat på ett tag så tänkte jag drar väl ett inlägg nu när jag ändå ligger med datorn här i sängen! Igår firades fröken Andersson ute i slagsta, sedan drog vi, eller en del av gänget, ut på krogen där det var KNÖKfullt. Och sjukt varmt. Jag var nykter så jag agerade taxi under kvällen, så var kvar tills stängning sen såg jag till att alla mina flickor kom hem säkert! Hehe.

Idag har jag jobbat och varit på guifmatch. Höll på att dööö, så jävla bra match och så jävla varmt!! Sinnes. -Nu på kvällskvisten så var jag hos lalle där det var massor av softiga people. Vi rökte lite vattenpipa och drack gottigt. Allt som allt så har jag haft en riktigt bra helg!

FRUKTANSVÄRT skönt med sovmorgon imorgon för övrigt. Behövligt så de bara sjunger om det. 


SEMZT

Setat på eskilstuna tågstation i över en timme nu. 21.06 tåget fucka ur och kom aldrig av olika anledningar så kunde inte annat än vänta på nästa tåg som gick 22.03. Sugit som fan har det vart, speciellt med en telefon som håller på att dö också. Panik.

Nej, glada miner nu. Ska ju trots allt få träffa min man och vad gör man inte för kärleken..


DIE

Dö PMS, DÖ.


YOU ONLY LIVE ONCE

Dagens bästa: Mat. Tänkasig att allting smakar bra just nu när man har jobbiga veckan OCH mördarvecka När Carro stod med en munk i munnen sa hon "jag tänker hela tiden att vi har ju fysträning imorgon" "så tänker jag med" säger jag då med munnen full av popcorn. Haha herregud. Tanken är att vi ska köpa kebab sen, tror nästan jag tar spicy istället. Får en gnutta ångest.

Äh. Man lever ju bara en gång. Och det är ju fysträning imorgon. Saaaatte, peace out!


ONE DAY CLOSER TO YOU

Mår lite bättre idag. Fortfarande scitzo humör. Imorgon vill jag bil klar med denna helvetes jävla projektrapport som tynger ner mitt liv. Som tur är ska jag i inte jobba imorgon så blir super plugg och sedan sovmys med Carro på kvällen. Och vet ni vad torsdag innebär? Att då är det snart fredag och då får jag träffa min käraste! Sen har vi planerat in en massa hit och dit åkande, men sånt får man ta i vårt förhållande. Kostar dock skjortan av en. Kärleken är dyr i min värld.

Nu ska jag sova. Godnatt m8s


B.D


DEPPIGT

Ligger i koma i soffan. Är helt orkeslös, förstår inte varför. Har vart i skolan och jobbat i vanlig ordning, men sedan är de ju den där veckan som alla tjejer har en gång i månaden..

Den som gör att man inte vill göra annat än att äta typ. Typiskt att de är just denna vecka också då jag har två feta inlämningar på fredag. Har inte tid med att ligga och inte göra nånting just nu.. Tyvärr har jag inte ork till något annat. Inte vilja heller för den delen.

Får plugga sönder imorgon efter skolan. Skulle hellre vilja gå loss på Tuna park.

Deppigt inlägg. Sorry. Bye.


-

Och jag saknar dig redan så det gör ont i hela kroppen...


MY SECOND HALF

Jag saknar min andra halva, behöver dig i mitt liv så mycket. Vill att du ska komma tillbaka och att allt ska vara som vanligt då det bara var du och jag, inga bekymmer. Då vi levde i vår egna lilla värld där ingenting var omöjligt, vi kunde göra vad som helst så länge vi hade varandra. 
Kom hem.


TAKE A CHILL PILL

Druckit vatten och käkat piller hela förmiddagen nu, så nu känner jag mig lite mer pepp inför jobbet. A girl gotta do what she gotta do. Lol. Har fått en del plugg gjort också på projektrapporten, vilket känns skönt. Imorgon ska jag åka tidigare till skolan för att plugga på morgonen, måste göras. Kan ändå inte träna.

Nu ska jag byta om och sen ta mig in till stan! Ciao

Vill till värmen



SICK

Hemma från skolan, sjuk, utmattad, kan inte andas, sämst. Drömde att jag åkte på studentkryssning med posten och lilla rebecca, blev bjuden på shots och de var så äckligt så jag hostade till, sen vaknade jag av jordens hostattack, och nu ligger man här och dreglar. Jahapp.
Måste plugga nu och JOBBA sen? Hur skall det gå...

Nä ryck upp dig empo, de är inte synd om dig.


GOODNIGHT


JEFFREY CAMPBELL

På onsdag är det löning från mars månad då jag jobbade rrrrumpan av mig. Och jag kan då tala om att jag är så fruktansvärt sugen att klicka hem ett par Jeffrey Campbell som en liten belöning sådär.

Setat och drägglat över dessa skor i både röd och svart hela kvällen, såg också att de kommit in på nelly igen. Så jag har en plan, väntar tills på fredag och har jag då klarat av att lämnat in projektrapporten och idrottspsykologin i tid så ska jag klicka hem dom samma dag.



Vet ju dock att jag kommer klicka hem dom även om jag inte hinner lämna in uppgifterna..


BE THAT FEARLESS GIRL


VART. FINNS. DENNA. KLÄNNING ???


-






PROJECT X

Måste bara säga att fyfaaaan vilken sjukt jävla bra film jag och kevin såg på bio i lördags! Project X hette den, ni som inte sett den MÅSTE gå och se den. Handlar om tre nötter som ska anordna tidernas galnaste hemmafest. Vi skrattade nog konstant genom hela filmen. Haha helt crazy.




NO WORDS

Obeskrivligt bra två dagar har jag haft! Jag är så lyckligt lottad med alla fina människor jag har runt omkring mig <3


-

Det äcklar mig nåt så sjukt. Så mycket att humöret vänder på 20 sekunder. Jag är rädd att jag ger mig in i något som bara kommer att förstöra.




KAOZ

Fy vilken upp och ner kväll/dag. Stress, stress stress och återigen stress. Träning imorse, plugg och skola under dagen och sen direkt på ett kvällspass efter skolan. Till slut orkar man inte mer, och då är det extra bra att ha sin fina mor och styvfar <3 Ni är tokbäst. All kärlek till er.

Och till mina kära vänner hos linus som även dom gjorde kvällen snäppet bättre.

Godnatt!


REDBULL

Sitter och dricker redbull i bilen utanför jobbet, vill inte jobba i detta jävla pissväder.. Fruktar det. Kommer se ut som en blöt katt ikväll vid åtta när jag slutar. Då ska jag unna mig godis och en plocksallad på Ica. Längtar.

Please god, be good to me..


HEY MAILMAN

Och du som kommenterade och ville veta mer om mitt jobb, jag jobbar på posten. Jag är ett litet postjon som glider i gul personbil (INTE moppe som alla tror), lämnar/hämtar post på massa olika företag osv.
Trivs som fina fisken, de är lättförtjänta pengar och ganska roligt nu när man börjar få lite kompisar. Haha.

Inget jobb jag tänker ha föralltid men passar mig perfekt för stunden : )

Nu blir det jersey shore och bigbrother! Fint.




OBEHAG

Usch obehagligaste jag varit med om i på guifmatchen igår, hela hallen stannade upp och stämningen var så obehaglig efter smällen.. Fy tusan, inte roligt alls. Krya!!

Nu ska jag gå upp och ut på en PW om vädret tillåter, sen ska jag mot skolan och plugga projektrapporten.. Usch fy blä säger jag bara. Vill ta studenten nu!!!



GIVE ME SOME


OPEPP

Ligger i soffan och är sjukt trött, men förstår inte hur jag kan vara tröttt? Sov jätte länge och bra inatt! Fick en redovisning avklarad idag också vilket känns skönt. Bara 100 saker kvar nu i skolan, sug.

Är inte alls pepp på att jobba idag. Har varit ledig lite för länge (2 dagar) så har blivit lite för bekväm tror jag. Inte så bra. Menmen. Ska ställa mig upp nu så jag blir både varm och pigg. Ska ju för tusan jobba imorgon och på fredag också. Redbull får rädda mig som vanligt.

Vill bara tillbaka till Rhodos nuu, tur att de typ bara är 60 dagar kvar. 52 dagar kvar till studenten också. WIIIIHO




UNTSTAG

Sitter just nu i skolan, har vart här sen innan 8 för att jag sov hos carro som har stödmatte klockan 8, så de är bara att ställa upp för laget. Var heeelt slut igår kväll redan vid halv 10, så när vi la oss i sängen vid 10 slocknade jag på 10 sek. Hur skönt som helst att vara lite utvilad!

Har två lektioner idag, sen blir det jobb och guifmatch ikväll! Mys. Längtar tills jag ligger hemma i sängen ikväll. För då är det snart torsdag vilket betyder att de snart är fredag och då får jag snart träffa min man igen.

Nu ska jag förbereda min och linns redovisning litegranna. Later bitcheees




BRA SKIT

Bra dag. Börjades med träning på munktell, åkte till skolan och fick massor(!) gjort för en gångs skull. Efter skolan gjorde jag ett litet bankärende och sen drog jag ut på jordens PW vid halv tre. Sprang första 20 minuterna tro det eller ej, sen gick jag runt själv ett tag. Sen gick jag förbi Hanna och hon ville gärna haka på, så vi tog en sväng förbi skolan och sen gick vi förbi Tove som även hon hakade på. Väldans mysigt! Vi gick sen längst ån och pratade av oss lite. Sen skildes vi alla åt, sött.

Nu sitter jag hos Carro i väntan på att hon ska komma hem så vi kan börja göra våfflor!!! Dör av hunger.

Ne, ska duscha nu. Pussar



SATAN

Har pluggat några timmar nu. Behövligt. Sinnessjukt vad jag fruktar nästa vecka, kommer liiiida så mycket så lika bra att börja plugga nu.

Längtar tills maj, allt kommer vara så chiiiilll!


-









Att titta gamla bilder kan ju vara det roligaste..

SUNDAY

Duktig som jag är har jag jobbat idag. Körde själv första gången i Strängnäs, Mariefred osv. Sjukt glad att jag klarade det även fast gps:en inte ens funkade, sämst. Tur att jag har min kära mor återigen, hon är en levande navigator!

När jag kom hem väntade min man på mig och vi tänkte åka till irsta blixten och titta på finalen som hans lillesyster spelade. Men tyvärr gick de inte vidare så vi åkte och köpte tacos istället! Gottigott gott som vanligt. Nu ligger vi i soffan och tittar på bigbrother. Hatar Joe och vill att han ska uuut så röstade på honom och får ett sms tillbaka "...Joe tackar för din röst" Va???? Ahaaa.. Man ska rösta på den man vill ha kvar... Sug.

Ovanligt onödigt inlägg.

Förresten så är min pojkvän oftast bäst bäst bäst


MUMMY

Hittade finaste bilden på min fina mamma. Vad skulle jag då göra utan dig? Världens bästa är du. Även om jag inte visar det alla gånger så är du verkligen det bästa jag har!!

Love u


-

Mina bebes.


FREDAG DEN 13e

Okej, det helt klart bästa på denna fredag den 13e. Kevin ringer mig, meddelar att han kommer under dagen redan imorgon!! Tanken var att han skulle komma på söndag kväll och åka måndag förmiddag. Ingen är gladare än jag kan jag tala om.

Sämsta denna dag var att de inte vart något hos emil ikväll. Väldigt tråkigt, såg fram emot det! Kommer fler gånger!

Ciao


SMID

Skolan nu, stan sen, kjulamys ikväll. Blir nog bra det här.

Sitter just nu i skolan, Caroline gör en fläta på mig, finns inget skönare. Efter skolan ska jag till stan och fixa massor av saker, måste till Apoteket, sola, och lite andra småsaker. Och ikväll blir de som sagt lek och stoj hos Embo i kjula! Blir nog några vita helger nu framöver. Mye mye bra.

Ska njuta av carros pill i mitt hår nu. Puss


KEEP IT COMING

En gång till.. Inte. Ge. Upp.


HUMOR

Haha roligasteee


@KARLSSONS

Ligger hos carro, nöjd av att klarat av dagen. Den gick rätt fort ändå. Vaknade upp bredvid tovan, sen skola och sen jobb till 20. Min rygg har verkligen DÖDAT mig konstant hela dagen, har så fruktansvärt ont. Ska till naprapaten imorgon igeeen o se om de blir nån skillnad. Sämst.

Ne, hoppas på bättre dag imorgon. Och hoppas på bättre väder! Behöver lite solsken just nu.

Godnatt!

Detta inlägg skrevs igår, kom aldrig fram!


-


JUST SAYING

Att jag inte ens orkar bry mig längre är något du verkligen borde oroa dig för. Just sayin'.



MY ATTITUDE IS BASED ON HOW YOU TREAT ME

Jävla psykfuckingbryt. Verkligen trött på denna skit, snart lägger jag ner totalt. Behave för fan.


--

Ligger och drar mig i sängen. Haft längsta natten någonsin! Drömde huuuur mycket som helst verkligen och sen vaknar jag till och tittar på klockan.. 23.50? Wtf.. Ganska skönt att somna om då men sen när det händer typ 4 gånger till så är det inte lika skönt. Inte en ända lugn stund när man drömmer o vaknar hela tiden, haha. Nåväl.

Vill vill vill vill inte gå upp. Är så fruktansvärt oredo för kommande veckor i skolan.. Bara o görart.

Bajs


FOREVER ALONE

Ligger nu ensam i sängen min, ligger och taggar för en vecka full med jobb, skola och plugg! Blir work tisdag, onsdag, torsdag och söndag. Nervös som satan inför söndagen!!

Annaaars så har jag ätit godis osv varje dag i nästan 2 veckor så nu är det STOPP med det ända fram till lördag iaf. Längre än så klarar jag mig faktiskt inte utan godis. Addicted? Tror det.

Godnatt på er! Hårdträning imorgon bitti!



-


-

Aldrig roligt att säga hejdå till mitt hjärta. Vill somna och vakna bredvid honom varje dag, vill skaffa nya minnen och må MAXbra varje dag. Men nu går inte det så vi får gilla läget, som vi har gjort nu i snart 8 månader. Aldrig att jag ger upp när vi kommit så långt, aldrig i livet faktiskt.

Älskar dig mer än ord kan beskriva <3


<3

Min favvis!


FAMILY TIME

Idag är det påsk för släkten, inga sura miner här inte! Släkten kommer till kjula wihoooo. Och solen lyser också, hoppas de är varmt också. För de är de under mitt sköna täcke som jag snart ska lämna. Måste duscha, städa och göra mig i ordning osv.

Dags att ta tag i life!

Pöss


PRAY 4 TONIGHT

Så jävla trött på att gå runt och vänta på dig. Det suger.


PROBABLY

Jag är nog dum i huvudet på riktigt. Blä för denna sida av mig.


FRIDAY

One treeee Hill, sista avsnittet igår.. Så jääävla bra! Så fint på slutet och allt var så bra, tår i ögat att det inte blir något mer.. Nu ska jag ladda ner säsong 1 och börja titta om på't.

Ligger nu i sängen med Tove, funderar lite på vad vi skall göra idag. Det har ju för tusan SNÖAT här. Fucking kidding me!? Haha. Nemen jag blir så trött. Förra påsken satt vi utomhus här hemma kommer jag ihåg. Menmen..


Detta åt jag igår! Satt som en smäck.


TRUE WORDS


SMILE IS THE SECOND BEST THING YOU CAN DO WITH YOUR MOUTH


ZÖTIS

Kevins familj har skaffat vääärldens sötaste lilla puppy! Jag är nerkärad! Och typ jätte allergisk men man kan ju då inte låta bli att pussas och gosa med den. Kliande hud, ögon, näsa, hals och till och med svullen överläpp(?). Haha. Tacka vet jag allergipiller.

Skulle egentligen åkt hem idag men känner att jag inte riktigt återhämtat mig ifrån gårdagen så tar tåget imorgon vid lunch istället. Sen blir det jobb och mys med Tove på kvällen! Trevligt trevligt.

Super zötis


CREJZY

Faaasen vilka jävla sjukt galna 24 timmar jag precis gått igenom.. Jag säger då det. SMID. Smid smid smid, finns det något bättre? Fyfan vad vi öste. Det fanns inget stopp! Allt från att springa nakna i korridoren, till att sno underkläder, till att få tjejer att flasha tuttarna, till att dra ner byxor, till att spy, till att däcka, till att bli bortförd av vakt osv osv osv. Kärlek. Dock har jag fått kanske 2 timmar sömn inatt så nu är jag helt slut. Sitter hos kevkev nu med lite grönsaksdipp. Men han däremot kollar på fotboll. Kul.

Nä. Vi höres hörni! Puss och kram


STUDENTKRYSSNING! PEACE AAOUT


DET STÖR MIG ATT DET INTE STÖR DIG


FINALLY

Äääntligen klar med dagens jobb! Och äntligen klar med mars månad. I made it! Nu blir det inte jobb förens på torsdag :) Mye mye skönt!!


GOODMORNIN'

Godmorgon godmorgon! Ligger och drar mig i sängen med min man bredvid mig, den stackaren fick migrän tidigt i morse så fick ta hand om han lite. Ska snart gå upp och städa i ordning huset som ser förtäskigt ut, som alltid när Kevin är på besök. Sen blir det jobb 12.30-17.00, längtar inte direkt men ska bli skönt att öva för sista gången så man slipper känna sig som en 2åring som inte kan nånting. Nåväl.

Dags att ta tag i dagen lite. Äta frulle osv. Peace aaaaoouuut



RSS 2.0