BRA DAG

Haft bästa dagen hittills, fixat mobilskärmen, fixat present till dopet på söndag, lunchat med mamma på tuna park och fixat massa andra småsaker. Känns som jag har koll på läget med andra ord.

En aning irriterad på vissa personer dock. Dags att visa uppskattning kanske? Usch.


28 AUGUSTI 2011

Idag har jag och min man varit tillsammans i ett år. Ett helt år. Sinnes vad tiden har gått fort! Är lyckligare än någonsin när jag nu får BO ihop med killen man älskar och få träffa honom varje dag istället för 1 gång i veckan som det var förut. Men kan inte tro annat än distansen bara gjorde oss starkare som par!

Älskar dig till månen och tillbaka Kevin Dahlström <3


NIGHT TIME

Hoi mates! Min vecka utan Kevin i lägenheten går bra hittills, peppar peppar.. Har varit med mina nötter både igår och idag efter jobbet. Imorgon blir det jobb till 18 på in och finn och efter det ska jag försöka ta mig ut på en promenad om orken finns. Sen ska jag göra mat med Carro! Vi ska lära oss göra paj, haha.

Nu ska jag kolla klart på greys, sen ringa min man och sova! Godnatt!


MÅNDAY

Sjukt att jag alltid får för mig att blogga när jag är på ett speciellt ställe när jag jobbar. Har några minuter till övers och då får jag för mig att göra ett inlägg. Lite lustigt. Anyway!

Längtar sönder tills på onsdag då jag och Hanna ska gå upp tidigt och åka iväg till Ikea! Jag har planer på att köpa barbord. Samt andra småsaker som man ALLTID hittar på Ikea. Ska nog skriva en lista!

Nu ska jag kriga vidare! Puss


HAPPY FEET

Godkväll! Jag har nog haft världens bästa helg. I fredags slutade vi först tidigt och sedan hade jag och min älskling tacos-mys-godis kväll, sedan sov jag hemskt bra för att sedan gå upp tidigt för att shoppa i Stockholm. Hade en supernice dag på stan med mamma, Daniel, Anna och lilla sebastian. Hittade massa fint, bland annat en handväska inne på Warehouse. Grym butik btw. På kvällen hängde jag med Kevins familj, vi spelade med andra ord ända fram till 1 på natten. Sjukt kul. Sen somnade jag i min finas armar!

Idag har jag jobbat, firat Christina på akropolis och hängt med mina favvisar hos Hammar. Nu när jag kom hem känns det sjuuukt tomt utan Kevin här. Snacka om att jag drabbats av sällskapssjuka. Eller snarare kevinsjuka. 5 dagar kvar, låt nedräkningen börja.

Uppsats osv men så blire när man haft det bra och har mycket att skriva om!

Nu är det bedtime dock. Puss!


VACA

Haft en väldigt jobb-ig vecka så ska därför bli grymt skönt med ledighet imorgon. På söndag blir det jobb igen och sen laddar vi upp för en vecka till med jobb. Jobb jobb jobb.

Jaja. Morgondagen skall spenderas i huvudstaden där det ska shoppas osv. Sedan stannar jag förmodligen kvar på kvällen då jag saknar mina andra familjer väldans mycket. Men får se hur det blir med det!

Nu är det sovdags, vet inte ens vad jag gör vaken.
Natti!

Denna sötnos får jag också äntligen träffa imorgon!!


LOVE OF MY LIFE

Det finns nog ingenting bättre än att vakna mitt i natten, vända sig om och se detta. Min soulmate som ligger snarkandes/pratandes bredvid mig. UNDERBARA MÄNNISKA! Hur ska jag klara mig utan dig i veckan?! Behöver min dagliga dos av dig som du så fint brukar säga.

Älskar dig till månen och tillbaka, vill aldrig leva utan dig.


GOODIE

Idag är en helt okej dag. Har egentligen bara tränat, handlat och jobbat men dagen har varit soft på något vis. Tror det är för att fredag och helgen närmar sig!! Vilket är grymt. Ska nämligen till huvudstaden på lördag och gå lite på stan! Sedan får vi se vad kvällen bjuder på, Ska jobba på söndag såatteee...

Jaja, ska fortsätta jobba nu! Slutar om tre timmar.. Wiho. Då ska jag hem och pussa på min man+göra köttfärssås!! Mmmmm

Later!!


**

Shuuu! Lanar greys anatomy i vanlig ordning, kaos på sjukhuset för tillfället! Gråter en smula osv när galningen skjuter och har sig.. Nåväl. Dagen har bestått av huvudvärk och jobb, och greys. Enbart. Tråkig dag faktiskt. Imorgon ska jag träffa mina tjejer ett tag efter jobbet vilket ska bli skönt för jag saknar dom väldans mycket..

Annars har jag inte mycket mer att säga, somnar snart...


MÅNDAG

Färdigjobbad för idag kommer jag hem till en städad lägenhet med mat på bordet! Ack så gott och fyyyy vad min pojkvän är bra ibland!!!

Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sen ska vi kolla klart på säsong 6 av greys. Har alltså nött av en hel säsong på två dagar(!!!) Riktiga nördar.

Annars har dagen vart relativt bra! Jag är kär och lycklig. Det är jag glad för nu när det börjar bli sjuuukt mörkt på kvällarna..


YOU ARE LIKE MONDAYS, NOBODY LIKES YOU

Ligger i sängen och vill inte somna, för att jag inte vill vakna i morgon bitti.. Vill inte jobba, vill inte ha måndag, vill bara inte. Ångest. Ska det vara så? Men det är bara o bita i det sura äpplet och stiga upp.

Har iaf löning på lördag att tänka på och se fram emot. Då blir det Stockholm med mami plus några till. Längtar.

Aej, godnatt nu. Puss

Två bilder från idag hemma hos Emil <3


.

NÅGON SOM VET VAR MAN LADDAR NER ELLER STREAMAR SÄSONG 6 AV GREYS? ABSTINENS!!!!


FRIDAY I'M IN LOVE

Välförtjänt sovmorgon som tusan! Sov som en riktig prinsessa bredvid min fina man. Vaknade nu av att han skulle till jobbet, annars hade jag nog sovit ännu längre. Ska ta mig ut till kjula nu tänkte jag, annars finns risken att jag går till stan och shoppar upp mina pengar..

Läääängtar tills nästa helg, då får jag börja inreda vår lägenhet på riktigt!! Ska bli sååå kul, har redan lite planer faktiskt. En annan sak jag längtar efter är mina två familjer i Stockholm. Lycke och Dahlström! Från att vara i Stockholm flera gånger i månaden till knappt något alls.. Känns tomt, saknar er!!

Jag och Dahlström family på studenten! Bjuder på den... Haha


STAY POSITIVE

Herreeeeguuuud vilken otrevlig och tråkig människa jag träffat idag. Spred ingenting annat än negativ energi runt omkring sig, fy. Att man ens orkar vara en sån deppig och tråkig person.

Är grymt väder ute verkar det som men är för trött för att röra på mig. Är nog för shoppingsugen för att röra på mig också. Kan man vara det? Illa!

Later!


SPINNING

Imorse körde jag och Carro spinning. Grymt skönt att vara tillbaka! Haha tog ett litet uppehåll sedan balanze lades ner. Nu ska jag iaf försöka hinna med 1 eller 2 pass i veckan. Mycket för att vara jag!!

Spinnigen körde dock slut på mig så nu blir det sova! Jobb på både in& finn och posten imorgon. Godnatt!


SPOILED BOYFRIEND

Måste bara berätta vilken bra flickvän jag varit idag. Min man har varit ledig hela dagen så när jag kommer hem klockan åtta efter jobbet så börjar jag direkt med maten (potatismos, köttbullar och brunsås MUMS) så han kan få titta på sin fotboll. När vi ätit färdigt plockar jag undan allt på bordet OCH diskar allt som finns att diska. När jag sen är klar är det bara en kastrull kvar som är helt förstörd då Kevin brände fast våra stuvade makaroner i heeela botten på kastrullen. Haha söt jag vet. Den lovade han iaf att han skulle göra rent idag vilket inte skedde såklart. Men bäst som jag är så gjorde jag rent den också. Värt att påpeka är att de tog typ 20 minuter bara att göra rent bara den kastrullen. Nåväl. Visst är jag väl för snäll? PLUS att jag bäddade rent sängen åt oss även fast vi sa att vi skulle göra det tillsammans senare. Varsegod älskling, de var du värd<3


-

Första dagen på "nya" jobbet avklarad. Kändes helt okej. Åkte sedan och jobbade på posten, kändes helt okej. Åkte sedan till godisland och det kändes mer än okej. Fy vad gott. Åkte sedan hem och softade. Min man försökte sig på stuvade makaroner vilket resulterade i kaos.... Haha gubben lilla, vi fortsätter med att jag lagar maten och du diskar. Tror det blir bättre så.

Just för tillfället ligger jag och Kevin och gråter till greys anatomy. Cancer är verkligen en hemsk sjukdom. Fy.

Godnatt! Spinning imorgonbitti.



I'M SO SURE

You are the love of my life


BAD DAY

Det jag bad er hålla tummarna för förra veckan var ett jobb jag sökte. Jag sökte på En inredningsbutik som heter In&finn och imorgon börjar jag jobba deltid där! Har fortfarande kvällar kvar på posten så det blir deltid på båda jobben framtills september iaf, sen får vi se vad som händer beroende på hur det känns och hur de går! Spännande som tusan :-) Behöver någonting nytt just nu känner jag.

För övrigt har jag en extremt dålig dag idag. Sov som en kung men vaknar på helt fel sida? Underligt. Måste ha drömt något tråkigt. Känner iaf inte för att vara glad alls eller ens prata med någon idag. Min man lovade dock att han skulle ta hand om mig när jag kommer hem från jobbet, tur att han finns.

Jobbar just nu faktiskt. Väntar bara på att klockan ska bli tjugo i, vilket den snart är. Så ska kämpa vidare nu!

Ciao



FAITH


BRA KVÄLL

Vilken kväll igår alltså. Sinnes kul! Kom hem vid 05.20 inatt vilket resulterar i en trött kropp idag. Baksmälla så de heter duga och trötta ögon. Men, har ändå lyckat få i mig både pizza och spicy. Gjorde inte att jag vart piggare dock, tvärtom. Vill spy.

Nääänä. Just nu är dalle och Anna här och myser med oss, dallovic ska ju lämna oss för Örebro... Glad för din skull!

Godnatt nu, eller nåt. Puss!


HAPPY BIRTHDAY

Får ju inte glömma att nämna, idag fyller min fina vän Hanna 19 bast! Dagen har goda möjligheter till att bli AWSOME. Solen skiner och jag är astaggad inför ikväll!

Grattis i alla fall bästa du <3

Hanna, jag och Fanny på balen


DET ÄR FEST HOS MIG IKVÄLL OCH HELA VÄRLDEN ÄR MIN

Godmorgon! Helt sjukt, andra natten i rad som jag drömmer mardröm! Igår drömde jag att Kevin gjorde slut och sen dog han, inatt drömde jag att mamma och bästa Hasse separerade. Fy. Och när jag väl vaknar är det såklart en lättnad men sen kan jag inte somna om! Lack blir man. Nåväl. Vad ska man göra idag då? Och imorgon? Vad gör man när man är ledig? Har glömt bort..

Ska i alla fall ta en dusch och titta ett greys avsnitt och äta lite godis från igår. (Godast på morgonen) Och njuuuta av ledighet!!!

Later homies!


NEED A CHANGE

Dödligt sugen på förändring. Typ byta hårfärg vore något. Vill alltid göra det när hösten är på väg, så i år tänkte jag att det måste bli av. Men vågar jag? Nää tror inte det va. Önskar någon kunde göra det i sömnen på mig typ.

Nej. Nu blir det jobb 11-20, kämpa kämpa sedan är det helg! Wohooo


TORSDAG

Haft världens bästa kväll med mina favoriter. Tove och jag gjorde köttfärssås medan Kevin spelade FIFA så efter maten fick han diska! Ha-ha. Sen kom fanny förbi och myste med choklad i folie osv. Sedan fick jag kli i huvudet av Tovster och kli på benen av Kevsor, lyckligt lottad med alla underbara människor runtomkring mig. Bortskämd skulle man kunna kalla det.

Haha. Pusshej! Dags att somna in till greys i min mans armar. Peace!


V


UNTSTAG

Hej blööööggen. Har haft två underbara dagar! Så blire när jag inte jobbar kväll. Då har jag tid för allt möjligt. Som gårdagen tillexempel, bestod av jobb, powernap, spinning, tvätt och en massa mys med god mat och greys anatomy med min älskling. Ja, vi har fått nån knäpp. Han har inte sett någon och jag tittar gärna igen, just nu är vi på säsong 4. Sjukt bra!!

Ikväll ska jag och Carro mysa med våfflor och OS-tittande (är tvingad).. Nejdå det ska bli så mysigt så. Ska faktiskt iväg och handla inför det nu. Och inför imorgon då jag ska göra pasta och skinksås! Mumma. Pusshej


I TRY TO TRY

Hemma, jättetrött, småirriterad. Vill sova och det ska jag. Slutar tre tis, ons, tors denna vecka och de är rena rama julafton kan jag tala om. Imorgon har jag tänkt spinna faktiskt. Inne i nåt träningsflow just nu vilket är väldigt skönt. Sen har jag tänkt hinna med att åka hem till kjula någon dag också. Saknar min mami en smula. Nej, en dusch på det här då. Godnatt homiez


--


NEW IN

Taaack mamma för världens bästa studentpresent!! Hur nöjd som helst. Nu väntar jag in regnet :)))


BLOGGTORKA

Heeeeej! Bloggtorka tydligen fick jag höra från min kära granne. Sorry m8. Just nu sitter vi hemma hos mig och pratar och pratar. Så mysigt så! Jag var nyligen ute på en joggingtur medan mannen min är på bio. Och nu är Carro här och myser så länge. Egentligen var detta inlägg bara till Carro just för att hon klagade, så ska avsluta och vara social nu. Hörs! Kram


TORSDAG

Hallååå där. Börjar 11.15 idag, woho julafton. Slutar däremot 20.00 och det är inte lika kul. Samma imorgon. Har egentligen ingenting att skriva förutom att jag hade världens mysigaste kväll på åbryggan med fampa igår, sen kom Bex också men då hade jag hunnit bli för trött så jag drog hem och sov bredvid min kärlek<3 Och hörni, fortsätt håll tummarna!!!!


LINGONVECKAN

Jobbigaste veckan i månaden is here och den är INTE rolig. Det är den väl aldrig men just denna är sinnes jobbig. Värk i mage, rygg, illamående, humörsvängningar, you name it. Vill låsa in mig i ett mörkt rum. Och sen att man kommer hem till en äcklig och ickestädad lägenhet gör ju inte saken bättre. Blä. Nu ska jag duscha länge och sen bara inte göra någonting.


KEEP IT UP

Har fått lite kommentarer vilket är skitskoj. En kommentar var om jag fortfarande spelar handboll och det gör jag inte. Jag tränar inte nånting förutom när jag jobbar då, för det är faktiskt rätt bra och nyttig träning, för mig iaf. Det har faktiskt pratats om att starta ett handbollslag med massa avdankade handbollstjejer men vi får se hur det blir med det. Skulle va dökul! Sedan var det någon som ville veta om när jag och min pojkvän träffades första gången. Och det berättar jag mer än gärna om! En annan dag dock för nu är det sovdags. Förresten, håll tummarna för mig denna vecka för en viss sak. Tack på förhand!


RSS 2.0