BIG LIKE

Tumblr_lyk9txdcgv1r0i5jeo1_500_large
Tumblr_lxmy7d2kqr1qdwp9co1_500_large
Tumblr_lu7kirmwme1qd23jbo1_500_large

-

404341_232818673466380_165832880164960_527727_430788678_n_large

-

Aa. Har sjukt mycket o göra men istället hänger jag på tumblr. Vafan? Plugga människa! Skyller på att jobbet sugit det sista ur mig idag. Nu: Jersey shore sen sovaaaa, längtat hela dagen.

Gonatt.
Funny-life-post-quote-teenager-post-favim.com-277040_large


SÅ BRA

Kiss me like it is for the last time.

ALWAYS LOOK ON THE BRIGHT SIDE OF LIFE


BLÄ.

Dör av kyla, trötthet och illamående. Har varit proppmätt ända sen igår vid lunch då mamma bjöd mig o kevin, och min mage full av alkohol, lasange. Åt som en gnu för ack så gott det var. O för att orka jobb idag tröck jag i mig en korv och när jag kom hem var jag lite hungrig så varför inte äta lite lasange? Sagt o gjort, så nu är jag tillbaka på ruta ett.. Maten sitter i halsen och lider av en matkoma så de skriker om det. </3



Undrar någon så har jag haft världens bästa helg. Jag har aldrig varit såhär kär ♥


GOOD NIGHT

Såå bra kväll igår! Det blev plankstek och efterrätt på akropolis, en drink blev till två som blev till tre som blev till fyra... Ja, u name it. Sen gick vi till brasseriet och dansade lite, jag har världens bästa vänner och världens bästa kille i alla fall, det är ju en sak som är säker.

Nej nu törstar jag ihjäl. Pöss på er




28 JANUARI

28 januari betyder att jag och min kära har 5 månader! Det ska vi fira med middag på akropolis, bokade bord kl 7 ikväll redan imorse så ska snart åka in, det ska bli super gott och mysigt.

Efter middagen kan väl lite vad som helst hända, men vi hittade ingen som kunde skjutsa hem oss sen så jag får bli den nyktre ikväll.. Träligt.

Och i väntan på en långsam kevin i duschen så sysselsatte jag mig med detta, haha




DAGENS ILANDSPROBLEM

Dagens ilandsproblem. Slutar skolan kvart i två, hämtar ut studentmössan och skulle sola, 13 kr kvar på kortet.. Har min lönecheck hemma o den kan jag inte lösa in förens måndag. Suck. O där satt jag när klockan var 1420 o hade noll att göra innan jobbet som börjar 15.30. Ingen bensin hade jag heller så kunde inte ens åka nånannanstans än till postenparkeringen. Så där är jag nu, sitter o fryser i bilen. Hm. På dåligt humör är jag också. Klaga klaga klaga, sorry. Nu ska jag vara tyst

RUNNING OUT OF BATTERYS

Varfööör är det så svårt att lita på folk?

MISS

♥ ♥ ♥




FINALLY

Äntligen är dagen över. Upp tidigt, skrillor, skola, jobb. Puh. Förstår inte vad jag fortfarande gör vaken. Eller jo, jersey shore är på tv och jag kan inte slita mig. Kom igeeen! En nästan likadan dag väntar imorgon, förutom att kvällen förhoppningsvis får ett bättre slut. Äntligen helg och kärlek igen säger jag bara. Som jag längtat.

Oj vad jag inte skulle klara mig utan dig mami


-


-


-


.

297005_249061818462033_224388840929331_864663_3527255_n_large


EXCITED

Har mycket roligt att se fram emot nu känns det som!

Bokade nyligen Åre vecka 11, helt underbart! Ska också boka hasseludden spa till den 28e februari med kevin då vi firar 6 månader (sjuuukt!!), först är det dock 5 månader och det är nu på lördag och då ska vi ut och käka på någon mysig restaurang. Sen är det ju sportlov snart också, fint. Har inga planer då så hoppas på jobb hela veckan! Om inte så vill jag åka skidor någonstans. O apropå skidor så ska vi till romme med skolan snart också, brukar va årets höjdpunkt! Nog inte i år då studenten lär maxa rätt hårt ;)








Bilder från les alps, 2011


LIKE

Som vanligt dålig uppdatering på helgerna men de stör nog ingen då jag hoppas de flesta har bättre för sig då än att läsa bloggar, hehe. Denna helg har varit gudomlig. Stockholm i mitt hjärta säger jag bara.
Började helgen i fredags med godisland och på kvällen hade jag det super mysigt hos mina älskade marie och mikaela i sthlm! Fick träffa Petter och Jesper också vilket var en liten bonus sådär. Den kvällen slutade väl lite sisådär men efter en lång promenix ute i kylan med Marie blev den bättre, till slut.

I lördags tittade jag och Kevins familj på hans lillasysters handbolls match och efter den åkte vi till heron city med henne. Bowlade och spelade massa olika spel, riktig kvalitetstid. När vi kom hem sen var det ännu mer kvalitetstid. Bubbelbad med älsklingen, god mat och filmmys. Vet nog inget jag mår bättre av.

Och idag tittade vi på lite minihandboll igen, kevins yngsta syster som ville lära sig denna gång! Mys. Sen åkte jag hem i snöstormen, inte lika mys. Tur att man börjar bli van med jobbiga farväl och att vara utan min finaste i veckorna.

Neee ursch, vilken uppsats detta blev. Aningen inspirerad kanske? Möjligt!




.

Hittade galet gamla bilder som jag knappt visste extisterade, enjoy haha











-




!


I SEE THE GIRL I WANT TO BE, RIDING BAREBACK, CAREFREE, ALONG THE SHORE

Hade vääärldens bästa dag i skolan. Rolig skridskoåkning imorse med bästa smid och i bästa vädret. Rolig och kort skoldag. Dampade ur och körde bussen full, jag var lika dålig som vanligt men glad var man ju för det! Sen åkte jag och solade och där vände dagen. Fick ett samtal som drog ner hela mitt humör. Tur att man har sin kära mami. Nåväl - to the point! Nu ska jag rycka upp mig, jag tänker inte låta någon förstöra min föredetta jätte bra dag. Jag ska nu istället städa huset (bästa terapin!), mysa och leka med min absoluta favorit kille i världen och sen ska jag nog åka o hänga med mina homies. Inte ska jag deppa i alla fall.

Jag och min fina brorson ♥




IM NOT GOING TO BE ANYBODYS LAST RESORT

Jag orkar inte. Tappar hoppet och all tro inom loppet av en minut. Orkar inte kämpa i varken motvind eller medvind. Jag orkar inte. Vill inte heller för tillfället. Nu tar jag ett steg tillbaka och ger inte ett dugg mer än vad jag får. Asshole.

MUM


TRUST NO BITCH



TISDAG

Det är tisdag och dagen e avklarad. Fika efter skolan och sen åkte jag hem o tog en powernap på 3 timmar. Behövligt! Oerhört skönt att bocka av veckodagarna måste jag säga, går bara runt och väntar på helg hela tiden.

Ligger nu och tittar jersey shore i sängen, finns inget bättre. Fäller en tår över att Vinny lämnat huset dock </3

Riktigt tråkigt inlägg. Har ingenting att dela med mig av, ville bara uppdatera lite! CIAAAO

WE MADE IT ALL THIS FAR, I WILL NOT GIVE UP

Aldrig trodde jag att jag någonsin skulle hitta någon så perfekt för mig. Du får mig att vara världens lyckligaste.
Jag trodde inte ens på kärlek innan jag träffade dig, men du fick mig att börja tro igen.
Jag tror på oss ♥


VILL HA

Tumblr_luy182iwtw1r6am1bo1_500_large

16 JANUARI

Morsan klagar på uppdateringen. Sorry mumi. Har ju haft världens underbaraste person här hela helgen så det har varit min prio 1!

Ligger som vanligt hemma i kjulasoffan och bara tjillar, känner mig spyfärdig efter allt jag ätit idag. Egentligen inte så mycket men stora portioner... Ojojoj. Jag som skulle äta tacoresterna idag. Sad. Får bli imorgon istället! 
 
Är sååå trött nu så ska faktiskt sova snart. Stor dag imorgon. Not. Hatar mig själv ibland.

Ne, dags för softmode. Peace out!


SOFTILATION

Heeeej hopp. Softilerar under en skön filt och väntar på att klockan ska ticka på lite. Ska nämligen hämta kevsor på stationen om ca timmen! Ska bli så skönt att äntligen få träffa min käraste igen, som jag längtat!

Gårdagen var bra. Skola, jobb, party. Var väldigt trött på kvällskvisten när de var dags för alkohol, men lyckades rycka upp mig till slut och det blev en bra kväll! Imorse väcktes man av finaste Freddie som ropade på mig så fint, haha.

Nefan, jag är dödstrött nu. Kommer vara tråkig flickvän och somna ikväll när det skall mysas! Haha nedå, ska kämpa. Ska göra mig i ordning nu! Höres!


DISTANCE MEANS SO LITTLE WHEN SOMEONE MEANS SO MUCH

Jag är så fruuuktansvärt sötsugen. Skulle kunna sluka en hel godispåse på 5 sek. Kors i taket om jag kan hålla mig tills lördag! Kaaanske om man får lite andra sötsaker i form av alkohol på fredag. Mja, vi får la se!

Saknar dig


VRÅLHET


ONSDAG

Kort skoldag idag med så åkte hem och städade lite o sen slocknade jag direkt efter det. Sjukt trött nu för tiden, måste bli en tidig kväll ikväll annars kommer jag aldrig komma upp när vi ska åka skridskor(!!) imorgon. Roligt men kallt osv ----> garanterat svårare att lämna varma sängen.

Nåväl. Ska iväg och tvätta bilen nu, sen ska jag äta något gottigt o ikväll blir det förmodligen mys med tove!

Nu drar jag. Byeeee


WAITING FOR YOU SEASON 9







.


.

Tumblr_lw5ah1t8rr1r693cjo1_500_large

-

Denna eftermiddag blev exakt som planerat. Varm säng, oboy och några timmars sömn! Såååå skönt. Och nu har jag laddat ner en film som heter Colombiana, trailern verkade iaf väldigt bra. Återstår att se!

Later!


TISDAG

Dålig uppdatering här på bloggen. Kände för att dra några inlägg igårkväll efter jobbet, vilket var sjuukt jobbigt igår, men var för trött. Tog istället en långdusch. Finns ju inget bättre än att ta en lång varm dusch efter en lååång stressig o kall dag. Duscha bort alla bekymmer!

Nu sitter jag här i skolan och är för trött. Min kropp har inte ställt in sig på att vara vaken såhär dags än. Nä, ge mig en varm säng, varm oboy och en bra film. Nu. Jag måste koppla av!

I söndags kom förresten Kevkev till mig igen, över natten bara. Som alltid lika mysigt, finns ingen som gör mig så lycklig. På lördag kommer han igen, och på fredag har jag tänkt att vara med mina tjejer. Hoppas veckan går fort!

Och nu har bilderna från nyårsafton kommit upp, finally! Så sjukt lyckat.









Dålig skärpa osv på vissa bilder för att bilderna är för stora för denna skitblogg.


CRAZY

Galen kväll igår. Galen kväll ikväll med? Nja. Kanske. Tar det som det kommer, nu står i alle fall powernap på schemat. Bye


WE WILL ALWAYS MAKE IT THROUGH

Tumblr_lxfn7d3j4o1r2qmmro1_500_large

KLIRR

WORKING 15.00 - 20.00



IF YOU ARE NOT MINE, WOULD I HAVE THE STRENGTH TO STAND AT ALL

I don't know why you're so far away
But I know that this much is true
We'll make it through
And I hope you are the one I share my life with
And I wish that you could be the one I die with
And I pray in you're the one I build my home with
I hope I love you all my life




SOMETHING BORROWED, SOMETHING NEW

Hemma i kjula nu. Mycket skönt må jag säga. Kallt o ensamt som in i hvete dock, så ska snart in till åkis o comp! Har gått och blivit sällskapssjuk nu när jag varit i stockholm så mycket med så mycket bra människor.

Igårkväll var jag hos Carro för massa mys. Tacos, glass och fruktsallad. Magen var glad med andra ord. Både idag och imorgon väcktes jag av jobbsamtal också, vilket betyder mer cash. Har dock tappat inspiration till att spara pengarna till thailand då reglerna för frånvaro i skolan har ändrats, 4 timmar frånvaro i månaden och studiebidraget ryker.. Kul.

Ne nu ska jag in och göra en äggmacka!

Peeace out


LIVET E BRA

Jag ville bara flika in o säga att jag inte kunde haft en bättre nyårsafton! Har idag ätit pizza och städat huset, som såg minst sagt förjävligt ut, med bästa människorna. Har de sjukt bra i alla fall, jag älskar lov!

RSS 2.0