LIFE LEKER

Jag dööör vad skönt jag har det här nere alltså, finns inga ord för hur mycket jag längtat till sol och bad alltså. Just nu ligger jag och mitt hjärta vid poolen och glassar. Klockan är halv sex och solen steker fortfarande på duktigt. Helt underbart!


=D

Nästa: GREECE!!


-

NÄSTA: Summerburst!


LILLA HJÄRTAT

Vill träffa bebis Sebastian inom en snar framtid Anna, vet att du läser ;) Allra helst innan jag åker på lördag..

Lilla sötnos <3


-

Har haft det så galet bra på den senaste tiden. Snacka om att man har världens bästa människor runt omkring sig. Nu är jag på väg hem till Tuna, jag ska jobba kväll både idag, torsdag och på fredag. De tackar jag då inte nej till!

Längtar sönder till helgen. Satan vad den kommer bli bra!


TISDAG

Befinner mig hemma hos min älskling i Stockholm just nu. Snart går tåget till min kära styvsyster som tar studenten idag, satan vad jag är avis. Skulle egentligen åkt med på hennes flak idag men eftersom jag gått och blivit sjuk efter mitt eget flak så var de nog ingen bra idée. Inte nu inför Rhodos och summerburst i helgen(!!). Ska bli så skönt att träffa alla efterlängtade människor ikväll, och ska bli sjukt gott med mat, hehe.

Imorgon ska jag åka hem till Tuna, jobb står på schemat när jag anländer sen vet jag inte vad jag ska göra resten av veckan. Träna och äta rätt är prio ett men sedan ska jag klämma in mys med Tove, och sen vill jag träffa min bezta Emil som är hemma.

Pöss


Pusspuss


FÖR VI ALLA ÄLSKAR SMID, DET HAR JU VART VÅRT LIV

Studenten igår, SATAN alltså. Bästa dagen i mitt liv, den kunde inte ha blivit bättre! Och tur med vädret hade vi också, heeelt underbart. Eftersom de är mayham på facebook med folk som tackar så valde jag att göra det här istället. Lika bra.

Så till och börja med hemskt mycket tack till alla som kom till min mottagning hemma i kjula och tack för alla fina presenter. Är så sjukt nöjd med allting som hade med mottagningen att göra, ville knappt åka därifrån på kvällen. Så ett ännu större tack till Mamma och Hasse som ordnat allt så bra!

Men störst tack av alla ska utan tvekan mina älskade smidare ha, dagen hade aldrig blivit så bra om de inte vore för er. Flaket var det roligaste jag gjort i hela mitt liv, fan vad vi öste!!! Och champangefrukosten var en så himla bra start på dagen, trots regn och tårar. För tårar rann det mycket av under dagen. Efter Emelies och Antons fina låt de skrivit om smid så grät man duktigt, för att inte tala om Mackans tal i klassrummet. Till och med lärarna grät. Så himla fint.

Och måste också passa på att tacka våran älskade Emelie Lundberg som lagt ner så mycket tid på att styra upp alla föreberedelser inför detta med flaket och allt. Du är grym och vi alla är evigt tacksamma! ♥

Kärlek och ett sista galet stort tack till varenda en som var med och gjorde min dag så GRYM!

Foto: Världens bästa Empa!!

DET ÄR VERKLIGEN NÅGOT SPECIELLT MED SMID 09-12

Jag ligger och försöker sova hemma i min kära säng. Trött och nöjd efter vääärldens bästa vecka. Har umgåtts med älskade smid3 varje dag. Vi har druckit, ätit, förmodligen gått up 10 kg var, spelat kubb, kramats, gråtit, skrattat, dansat, degat, myst, flippat.. You name it. På något sätt vill jag bara somna så morgondagen kan komma men det är något litet i mig som gör att jag inte vill eller kan somna. Tanken på att jag inte kommer få träffa mina älskade smidare varje dag längre gör ont i mig. Tanken på att imorgon är sista dagen då vi verkligen är samlade allihopa tillsammans svider som salt i ett köttigt jäkla sår. Jag har haft dom tre bästa bästa bästa åren i hela mitt liv ihop med världens bästa smidare. Kommer sakna allas små speciella egenskaper och hur alla klickar perfekt ihop med varandra. Kommer sakna att komma till skolan och ha alla vänner där att prata och umgås med. Såhär i efterhand känns det som man tagit skolan för givet och man har nog inte riktigt fattat hur bra man haft det med alla goa vänner omkring sig på ett och samma ställe. Det finns bara en enda sak som jag ångrar nu när mina tre år har gått. Jag borde ha njutit av varenda dag, varje år, som om det vore min sista dag. Jag vet inte hur många gånger vi frågat oss själva denna vecka, varför har vi inte gjort såna här saker tillsammans förut!? Har haft världens mysigaste och roligaste vecka, den kunde inte blivit bättre.
Det är verkligen något speciellt med Smid 09-12.




GREJT

Återigen en superkväll igår. Dock snäppet galnare... Närmre studenten, mer dricka, glatt folk - grym stämning. Haha, spårade duktigt där ett tag men man lever ju bara en gång. Haha typ.

Ne, nu ska jag till stan och hämta min bil och sen ska jag hem och göra rent stolar inför studentmottagningen. Ikväll blir det AUWSGANG med bästa smidarna.

Kärlek!


HÖGSTA GRADEN AV VÄNSKAP

Heeelt underbar kväll hos Kesia igår. Alla, eller många, av mina kära smidare var samlade och vi spelade kubb, drack, åt, sjöng och hade de gött. Idag blir det film mys i skolan och krrrrök hos Linn ikväll. Då jag inte drack igår så ska jag gottgöra mina kamrater idag med alkoholförtäring utan dess like. Älskar er smid 09-12


MAMMA PAPPA SER NI EJ..

Jag dör av tanken på att lämna dessa tre år på SMID bakom mig. Utan tvekan de tre bästa åren i mitt liv, dem kunde inte blivit bättre. Alla vänner man fått och som man gått igenom allt från hajker till tårar, till glädje, till blod, till kärlek. Det gör ont i mig att jag inte kommer få träffa alla glada själar som jag gjort nu i tre år. Jag älskar alla er mina kära mates, ni är kungar!!!












-

Jaaaag har blivit faster igen! Och gudmor denna gång, jag är så så glad. Hoppas på att få träffa lille pojken idag!


-


-

Haha precis mamma..


LIFE IS GOOD

Livet är bra. Jag är kär, jag är lycklig, jag har inget plugg att tänka på, jag har en helt underbar vecka framför mig och en helt underbar vecka efter det, och sedan två ääännu underbarare veckor på Rhodos efter det. Som sagt, livet är bra.

Mina fina smid tjejer<3


1A JUNI

De är 1a juni och jag borde typ kunna sitta i shorts här på tågstationen men nä, jag har på mig skinnjacka med kavaj under och jag håller på att frysa IHJÄL. Har nog aldrig frusit så mycket som nu, helst av allt vill jag bara krypa ner i en varm säng eller i ett bad. Men först blir de ett stopp hos Kevins kompis som tagit studenten. Wiiii snart min tur!! 8 dagar sen smäller det med dunder och brak.

Trodde jag skulle bli lite varmare utav att skriva lite på mobilen men nu håller jag på att dö av kyla. VART ÄR TÅGET!!?!?!


TODAY I DONT FEEL LIKE DOING ANYTHING

Ligger i sängen och kusilurar! Ska snart ta mig upp och göra mig i ordning, men täcket är så satans varmt och skönt. Skulle kunna ligga här hela dagen men har ett jobb att sköta. Tänkte också dra en lunch med Fanny och Tove! Fruktansvärt sugen på spicy eller waynes.

Later bitches!


RSS 2.0