READY 4 PROM

Balklänning hittad. Puh, kan andas ut. Ska bara firra skor till den och sen ska jag tillbaks och sy in den lite så den sitter som en smäck! Tackar av hela mitt hjärta min fina pojkvän och mamma som följde med och hjälpte mig. Ni är GULDVÄRDA!

Fina du


I LOVE U TO THE MOON AND BACK

Ligger i sängen med mitt hjärta på bröstet, jag vet det ska vara tvärtom men han råka vara den som tycker om när jag tar hand om honom, sötnos.

Ska snart resa mig upp och göra mig i ordning, vi ska åka till Västerås och leta balklänning idag! Hörs kanske senare.
Pöss

Denna oootroligt goda mat bjöds det på här i kjula igår. Satt som en smäck!


BIG LIKE

Taaagggga studentkryssning på måndag tisdag!! Fucka uuuur med mina älskade smidare, längtar sönder. Längtar ännu mer till balen, studenten, Rhodos, summerburst. Det blir fina kommande månader, dock med mycket slit i skolan också. Men man måste ju kämpa lite här i livet också!

Blir mycket jobb i april och maj nu också, känns bra det!


COUNTDOWN

Längtar så jag dööör efter min älskade pojkvän, ska bli så otroligt skönt att få träffa honom i ett par dagar iaf, till skillnad från i lördags när vi bara fick träffas i två timmar.. Mja, ibland går det inte riktigt ihop. Men det är sånt man får ta i vårat förhållande. Men varje sekund är så värd så de finns inte. Nåväl.

Puss!


VI SKA REJVA FRAM TILL KLOCKAN TRE

Sitter i skolan och här har jag varit hela dagen ända sedan jag slutade klockan 10 i morse. Sämst. Hade åkt hem om fallet inte var så att jag är duktig och pluggar istället. Och skriver fucka ur lista till studentkryssningen med mina käraste vänner. Denna studentkryssning kommer bli storslagen alltså, jag känner verkligen på mig det!

För övrigt har jag sinnessjukt ont i ryggen, så jag hoppas av hela mitt hjärta att det inte är mycket på jobbet idag. Hoppas också att det går fort som vinden, för efteråt ska jag hem till systrarna Karlsson och mysa till det med lite one tree hill osv.

Och så börjar vi tagga helg efter det. Blir spökbollsturnering imorgon bitti och sen kommer min man hit. På lördag ska vi till västerås och titta på balklänning! Och på söndag blir det jobb igen. Cash is king.

Ne, ska börja röra mig nu. Höres babes

Dessa bilder hittade jag precis på skoldatan. Enjoy! 





ONSDAG

Tjoho. Idag är det bara Carolines dag som bastar 19 och grejer. Hoppas dagen blir utmärkt hjärtat!

Idag blir det jobb som vanligt och sen åker jag och käkar med Tove, sen ska vi på Guif match och sen åker vi hem till mig och myser. Måste plugga lite också, känns som det är lugnet före stormen i skolan just nu så de gäller att ligga i! Längtar för övrigt otroligt mycket tills jag kommer hem, mamma säger att jag har en liten överraskning som väntar på mig. Nyfiken? Nej vadå... KLARAR INTE SÅNT HÄR!!

Haha. Hörs seeeen bröder


7 MONTH, WE MADE IT ALL THIS WAY

Ligger i sängen och pratar med min man. Är dödstrött. Blir en go sovmorgon imorgon, värt!! Btw, jag och kevsan har 7 månader imorgon. Det går fort när man har roligt <3


BUT THEN AGAIN..


WORK

Jobbet gick bra, utan redbull till och med! Nu ska jag öva en gång till nästa söndag sen ska jag köra själv... Aahhh, jag dör. Läskigt!! Men borde gå bra.

När jag kom hem kände jag mig så duktig så jag kände att jag förtjänade en pizza. Satt där den skulle kan jag tala om. Och nu, tjock som jag är, så kan jag inte släppa tankarna på en fet godispåse.. Så om någon timme sitter jag väl i bilen på väg in till ekängen. Haha. Typiskt mig.

Ska i alla fall duscha nu, sen blir det deg i soffan heeela kvällen lång!


Bästa du.

REDBULL GER DIG VINGAR

Sitter i soffan och drar mig. Börjar jobba om 45 minuter, och ska jag vara helt ärlig så är jag inte jätte taggad. Blir till att köpa redbull på vägen in. Håll en tumme för mig! Hörs senare.

Var förresten precis barnvakt till denna sötnos. Alltid lika mysigt.


SATURDAY MORNING

Haha Tove sov hos mig inatt, vaknar upp av att jag ligger och kliar henne på armen? Tror jag trodde det var Kevin som låg bredvid mig, tur att jag inte börja göra andra saker också ;) Haha ne skämt o sido.

Ska strax upp och hoppa till mitt godis, Tove ligger bredvid och smaskar på sitt och blir ju inte mer än assugen på mitt.

Senare ska jag till älskade Strängnäs och min älskade släkt! Längtar.

Puss



MYZ

Har typ världens mysigaste kväll hemma hos mig med loppan och tovan. Lite tjejsnack, one tree hill, godis och tända ljus. Precis vad jag behövde!

Imorgon hoppas vi på solsken och glada miner. Borde inte vara några problem då jag ska på släktträff, vara ledig från jobbet för en gångs skull, kanske vara barnvakt och sen hänga med Tove en del också!

Blir nog bra. Nu ska jag mysa vidare och loppan ska få logga in på sin fb på min mobil för hennes lur typ inte existerar. Haha, stackare. Puss


Jag saknar dig


A GOOD DAY

Halllow.

Har som i samma gamla vanliga visa varit i skolan och sedan jobbat idag. Jobbet var roligt idag då alla man mötte överallt var så glada och snälla! Det gjorde att jag också blev glad och snäll tror jag, tills jag kom hem och hamnade i koma för att jag var så trött. Vet inte vad jag fortfarande gör vaken ens.

Imorgon kväll ska jag, louise och bexor har super mys. Kan bli storslaget. Kan bli sjukt mysigt och gott.

Godnatt!

Vill inget hellre än att ta studenten här och nuuuu


PUT ON A BRAVE FACE

Tjolahopp tjolatisdag. Sitter hemma i soffan och leker vuxen med min digipass! Förde över lite pengar osv. Ska snart åka in till min kära vän åke och hänga med lite vänner. Det behöver jag efter denna dag, har varit som en zombie. Jobbet gick fort iallafall, hoppas det fortsätter så i veckan. Ska nämligen jobba imorgon, torsdag fredag och söndag denna vecka. Och nästa vecka jobbar jag också hela veckan förutom lördagen. Då ska jag och mamma till stocholm och fixa balklänning, OCH då får jag träffa mitt hjärta igen. Nedräkningen kan börja.. Sug.

Ne, upp med hakan nu boom. Hejpa


PUPPYS

Vill ha en egen som stapplar omkring här inne i mitt hus, skulle jätte dämpa ensamheten! Mami, vad säger du?


EVERYTHING I ALWAYS WANTED

Min älskling och jag har sovit med varandra varje natt sen i onsdags. Och kan säga det att jag aldrig sovit så trångt och tätt inpå en person, och samtidigt sovit så bra och känt mig så trygg. Bara det att vi sov bredvid varandra på tågsängen (som var typ sisådär 60 cm) även fast det fanns tillgång till varsin säng, tyder väl på att vi saknar varandra rätt så mycket i veckodagarna..

Älskling, jag kommer sakna dig inatt. Kommer sakna hur du snarkar och gnisslar tänder och när jag får vakna i dina armar av dina pussar på morgonen. Det gör nästan lite ont i mig när jag skriver detta, då jag vet att jag inte kommer få uppleva detta på kanske två veckor till..

Men jag älskar dig. Och jag kommer aldrig att ge upp. Aldrig.





HOME

Hemma i min älskade soffa. Har packat upp lite smått och landat igen. Kollade precis på nya one tree hill också. Herre. Jävla. Gud. Jag dööör, så bra!! Fruktar den dagen det sista avsnittet kommer. Ledsen hund..

Men men, förstår inte ens varför jag fortfarande sitter upp. Har typ träningsverk i armarna efter att ha burit på skidor, väskor osv hela dagen igår och idag. Sattteee, ska nog gå och lägga mig nu för det var bara jätte jobbigt att skriva detta inlägg haha.

GODNATT


ÅRE YEAH

Mja, Åre är fett. För det mesta grym skidåkning, bra fest, bra mat och framför allt bra människor runtomkring mig.

Idag hade vi med oss en videokamera ut i backen. Ingen sån där vanlig videokamera utan det var en sådan som vissa brukar ha sitta fast på hjälmen. Bara det att vi hade den där lilla kameran i handen på nån slags stav, som man åkte runt och filmade med hela tiden. Svårt att förklara men filmerna blev riktigt bra, så tanken är att sätta ihop lite klipp så de blir en ända lång film, med lite house musik i bakgrunden. Blir sinnes bra.
Fick en överdos av livet idag också. Det var bara vi i en lång tom backe, med perfekt snö och solen lyste för fullt. Och i öronen spelades avicii, DET var livet. Kunde knappt ta in känslan!

Såådär, liten uppsats från mig till alla er. Som förlåt för den dåliga uppdateringen på senaste.

Nu ska jag sova en stund, sen äta, sen supa, sen dansa. Puss.

---------------------------------------------

Detta inlägg skulle blivit publicerat i lördags eftermiddag, av någon anledning blev det inte det.. Då var jag iaf i Åre i en mysig våningsäng, nu sitter jag på tåget hem till tråktuna. Ska bli skönt att träffa alla homies och min kära mor också, men annars skulle jag gärna stanna i Åre eller stockholm ett bra tag till. För jag har verkligen världens bästa bästa pojkvän <3


AH AH AH


THE TIME HAS COME

Ligger hemma hos min älskling och väntar på att klockan ska ticka på. Vid kvart i tio ska nämligen jag och Kevins mamma åka och hämta honom på jobbet och sen ska vi till centralen för att ta tåget till åreeee! Blir så glad, har längtat länge efter denna dag. Och längtar efter Kevin. Och Marie och resten av gänget. Ska bli skönt att träffa alla igen.

Nu ska jag titta på gårdagens bb-avsnitt o lite sånt. Hörs kompisar


ORKAR EJ MED MIG SJÄLV

Blir så trött på mig själv. Brukar oftast ha koll på mina värdesaker osv, SPECIELLT min mobiltelefon. Den skyddar jag med mitt liv. Men, idag tog jag med mig plånboken i postbilen för att jag skulle köpa redbull. Självklart glömmer jag kvar plånboken i bilen. Nu ber jag till gud att alla små postjoner är snälla och lämnar in den om de ser den imorgon eller inatt. Är de någon som snott den kommer jag mudda varenda en på posten, svääär på gyd. Haha.

Blir så oerhört trött på mig själv, ska ju för tusan till Åre imorgon. Måste ju ha plånboksjäveln. Tur att jag hade körkortet i fickan så jag iallafall kommer in på krogen om det nu är så att någon snor den. Haha prio 1!  

Nåväl. Håll en tumme för mig, måste ju köpa underställ och solglasögon innan också.. Balle. Godnatt.


DISTURBIA

Om jag gjort en lagning på min framtand, då en bit gick av en gång, är det vanligt att det ilar och har sig efteråt då? Ska det vara så eller? Någon som vet!? Det är fruktansvärt störande.


ORKAR INTE


PANIC.

Paniken stiger. Att jag tänker i dessa banor skrämmer mig. Att jag har övervägt en specifik sak alldeles för många gånger nu. För det här är inte jag. Någonstans på vägen tappade jag mitt gamla jag. Jag blir rädd för den nya versionen av mig och bara det är ett tecken på att det inte kan fortsätta såhär. Måste ske en ändring. Men hur? Och vad? Och vad vill jag? Blä. Blä för detta, alla dagar i veckan.


MORE THAN WORDS CAN TELL


INSE


PUSS

Idag saknar jag min kära granna Emil och våra filmkvällar extra mycket.
Dags att komma hem till kjula nu Embo ♥


SOBER

Var nykter igår så bestämde mig för att köra mina vänner och just go with the flow ungefär. Ångrar mig inte för en sekund, hade mycket kul med mina redbull! Kom väl hem vid halv tre ungefär, lagom trött och irriterad för ingen anledning. Men sen somnade jag gott och vaknade torrt! Haha lol.

Idag blir det jobb 12.30-17.00, lite små nervös faktiskt! Ska öva in en ny sväng, läskiiigt..

Nåväl. Nu ska jag bocka av sista saken som måste göras denna helg förutom jobb, tvätta bilen! Ciao


TRUE WORDS


MYSER

Sitter och myser med min älskade brorson hemma hos dem. Underhåller honom medan hans pappa sover och hans mamma jobbar. Det gör jag med nöje kan jag tala om! Underbara unge.

Vid halv ett tänkte jag åka hem igen och städa huset samt göra mig i ordning för att åka in till stan och titta på handboll. Efter det återstår det o se vad som sker, kan bli lite vad som helst. Dock inte alkohol då jag ska jobba imorgon. Det botar nog söndagsångesten rätt fint, har lovat mig själv en pizza efteråt om allt går bra.

Värt att nämna: JAG SKA TILL ÅRE PÅ ONDSDAG!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1474259/images/2012/pic_193224646.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1474259/images/2012/pic_193224650.jpg" class="image">


HERREN

Jag dör vad snygga.


-


FU

FU.


CAUSE I HAD A BAD DAY

Kom precis hem från jobbet, är sinnes trött så satt kvar i bilen ett bra tag o bara väntade på bättre tider. För denna dag har faktiskt inte varit så jätte bra alls faktiskt. Det var kul att öva på baldansen imorse, och det var kul att jobba och det var kul att jag fick reda på att jag ska få börja jobba på söndagar! Ska öva redan nu på söndag. Det kändes bra att höra. Annars har det mesta sugit idag. Måste nog vara vädrets fel! Grått o tråkigt. Och som grädde på moset saknar jag min pojkvän väldigt mycket idag. Kan nog ha lite med det o göra också. Älskar han alldeles för mycket för att vara ifrån honom såhär mycket. Men men. Avståndet stärker kärleken har jag hört!

Nu blir det bb, sen mat och dusch. Och sova!! Återigen längtat hela dagen, utan tvekan det bästa som finns!


NU SÅ. TITTA PÅ HELA FILMEN TACK


KONY 2012

Eftersom jag inte vet hur man lägger in youtube rutan här i bloggen så får det väl räcka med denna poster och några kloka ord från fb, det är väl de minsta man kan göra!
Detta var en av många statusuppdateringar på facebook som jag var tvungen att låna:

Ett jävla tjat om organisationen och vad det är, vad som är rätt och vad som är fel! "So what om de är sponsrade av facebook, det är väl bara bra i så fall eftersom de får mer pengar. Allt är kanske inte perfekt med organisationen Invisible... Children, men de GÖR ju iaf något för att förbättra världen, det är mer än vad man kan säga om de flesta av oss. Bara grejen att vi nu diskuterar Joseph Kony och vet vem han är visar ju på att de är på rätt väg."...Kunde inte sagt det bättre själv!

Håller med så de ba sjunger om det.

 

INTERNATIONELLA KVINNODAGEN

Grattis på internationella kvinnodagen homiezzzz







Nu tjatar Carro för mycket på att vi ska gå så nu hinner jag inte lägga in mer. Kommer kanske senare!! Hehe. Congratz anyway

EXHAUSTED AGAIN

Återigen trött på skiten. Ska sluta bry mig över huvud taget. Om det ändå vore lika lätt att göra det som att säga det, då skulle jag vara nöjd.

Ne. En otroligt bra dag fick ett sugavslut. Hejpa


SLEEP TIGHT

Klockan är halv tio och jag säger GODNATT! Har väl aldrig hänt. Är sinnessjukt trött, har varit en lång dag. Pusspuss!


@APOTEKET

Sitter på apoteket och väntar på min tur.. Bara 11 nummer kvar, sweet. Var nyss och fick en väldigt otrevlig grej överstökad, sjukt skönt.

Imorgon blir det Romme med världens bästa smid. Eller delar utav det iaf, kommer bli super!! Ingen längtar nog mer än jag. Så ska börja jobba sen vid halv tre idag och då är denna tisdag klar för min del. Tacka gudarna. Då blir det hem och sova på dirren, längtat hela dagen!

Två bilder från paradiset i alperna.. Saknad.


LUNCHDEJT

Jag och min egna lilla fru möttes upp för en lunchdejt idag. Vi tänkte för vi kommer ju liksom inte ses förens imorgonbitti.. Katastrofalt! De var inte vilken lunch som helst heller, de var en bil lunch. Slog oss ned i min bil och tryckte i oss varsin subway. Satt som en smäck ska jag tala om! Bästa lunchen på sjukt länge också.

Ne, nu är det sovdags. Är helt sluuut..

Vår egna Caroline Karlsson i sina bästa dagar.


#A TEENAGERS BUCKET LIST






NEXT EXIT

en fråga!
Vad har du tänkt göra efter gymnasiet? :)

Fick denna fråga här om dagen så tänkte ta o svara på den för det är något jag tänkt på väldigt väldigt mycket på senaste tiden. Och de är ingen liten fråga. Har inte heller något riktigt svar, då jag faktiskt inte vet helt vad jag ska göra ännu.

Men vad jag ska göra och vad jag vill är två helt olika saker, de ska gudarna veta. Listan kan göra väldigt lång på saker jag vill göra. Jag vill tjäna och spara ihop pengar, resa(!), flytta ifrån eskilstuna såsmåningom, plugga såsmåningom, åka till tomorrowland, gå en bartenderutbildning, jobba utomlands, flytta ihop eller till samma stad som min pojkvän, detta är bara några saker.. You name it. Det är en del.

Det ända som nästan är bestämt är sommarjobb på posten. Tanken är att jobba ihop lite pengar under sommaren och spara spara spara, vilket jag redan gör iofs, och sen sätta igång och göra alla saker jag vill göra. Haha. Det kommer ta ett tag.

Skönt att skriva av sig måste jag säga! Sjukt spännande och lite läskigt att vuxenlivet är så nära nu.. Sinnes. 



MR BRIGHT SIDE

Igårkväll skulle jag egentligen gått o lagt mig ensam men världens bästa följde med till kjula och åkte hem idag! Har varit fyra helt underbara dagar, tack hjärtat <3


SMELLS LIKE TEEN SPIRIT

Var och luktade på dessa skönheter här om dagen, och i vanlig visa varje år så måste jag köpa en. Har blivit nån slags tradition. I år siktar jag på någon av dom två till vänster, tanken är någon av de ska bli min på torsdag! Så jag har lite betänketid.


WONDERBAR

Bjuder på lite bilder från ännu en helt underbar dag ute i vårsolen. Idag tittade vi återigen på handboll och sen grillade vi korv! Mumma.


-

Någon behöver växa upp och det är illa kvickt.


LÖRDAGKVÄLL

Myser på duktigt här i Stockholm. Har det sinnes bra med cola, godis och bra film. Bra skit med andra ord. Är helt sjukt trött efter denna dag. Har gått flera mil känns det som, mina fötter värker. Och mitt huvud. Skulle helst vilja gå och sova faktiskt. Ska få somna helt själv och vakna upp med min älskling. Perfekt. Kan ändå aldrig somna när jag är med honom, vill alltid ta vara på varje sekund.

Nåväl. Ska fortsätta myset nu!

Bjuder på lite bilder från min nuvarande situation.


PJUCKSEN


GÖTT MOS

En sinnes bra dag på stan i Stockholm. Dagen började med grym frukost at Dahlströms, sedan kom mamma och Hasse o hämtade mig för lite shopping i stan! Grymt. Fick med mig lite allt möjligt. Bland annat ett par vinröda Converse och lite underkläder! Samt en fin päls och solglasögon. Och lite annat smått och gott.

Att solen lyst hela dagen och att man fick vapiano i magen var ju heller inte helt fel! Satt som en smäck.

Nu sitter jag på pendeltåget hem till Dahlströms igen, blir myskväll med handboll och melodifestivalen och säkert massa godis. Dock inte med min käraste, han får jag träffa imorgon/inatt. Ikväll myser jag och hans familj utan honom! Hehe.

Kanske kan slänga upp lite bilder på köpen vid ett senare tillfälle. Puss och kram!


FINA DU

De bästa som hänt mig


SEJTFLEJSK

Saaaatfläsk, trodde vi började åtta men nej 9.15 idag tydligen.. Tack för infon!!! Lackar, kunde fått sova en hel timme till.. Det hade varit behövligt också efter min och Toves sena natt, höhöhö. Nejmen vi låg uppe ett bra tag och pratade om allt mellan himmel och jord. Tittade one tree hill gjorde vi också, orkar inte vänta en hel vecka på nästa men det går nog fort!

Nu ska jag köra lite situps och osv, duktig osv osv. Senare idag blir det jobb i vanliga visan, sen åker jag till älsklingen och imorgon blir det shopping! Hoppas på solsken! Puss



RSS 2.0