HELLO GOODBYE

Denna dag måste jag säga har sprungit iväg. Helt sjukt. Ute på powerwalk innan jobbet, myste framför greys, tog mig till jobbet, och jobbade bort hela dagen! Gött. Mer av detta. Kom nyss hem iaf, så ska vänta in min man och sen börja med maten. Pasta och skinksås står på schemat! Dags att ta ett ryck. Peace out!!

Dagens lunch satt som en smäck. Tack älskling!


SKÄNKER EN TANKE ELLER TVÅ

Angående den där jäkla Sandy i new york. Tänker verkligen på alla drabbade, fybövelen. Men sen när jag ser bilder på Aftonbladet på hur jäkligt det ser ut och ser räddningstjänsten räddar allt från hundar till bebisar ur vattenmassorna och riskerar sina liv för att rädda andras. Sinnes. Vilka människor. Ni förtjänar allt de bra här i livet! Bara tvungen att säga det.

Nu ska jag gå och lägga mig. Så trött.
Puss



DEAD MEAT

I am dead. Är sinnessjukt trött idag. Var ute och sprang både igår och idag vilket är en sjukt skön start på dagen. Blir väldigt pigg och alert efter rundan vilket gör första delen av arbetsdagen mindre seg. MEN. Jag blir dötrött efter 5 på jobbet. Trött och hängig. Och jag tror jag vet vart problemet ligger, jag måste lägga mig liiite tidigare än vanligt. Igår tilll exempel la jag mig vid halv tolv och gick upp 08.20. Så jag fick ca 9 timmar sömn ändå. Och de är bara sinnes. Hur mycket sömn behöver jag egentligen?!?!? Blir knäpp!

Miss u tovan


<3<3


HELLO MATES

Hej vänner. Ligger och softar i soffan med min prins och dör av längtan efter den 22a november då jag ska se swedish house mafia med min partner Fanny! Ska bli så fucking kul så jag nästan dör. Älskar att ha saker att se fram emot!

Apropå nånting annat så inviger vi julen imorgon på jobbet. Julpyntet skall alltså pryda ca halva butiken! Kom in och kika vettja. Köp en tomtebög osv. Neeeejmen dags att dra den dagliga kvälls-plocken här i lyan. Så man kan somna gott. Peace out!


KNAZ

Knas. Inlägget publicerades lite för sent märkte jag!


SUNDAY

Hej babes. Ligger just nu i soffan och tittar på oth. Ska snart ta ett ryck och göra mig i ordning för work 12.30-17.00. Enkla cash, så man tar ju allt man får!

Efter jobbet ska jag åka och mysa ett tag med Anna, daniel och lilla älsklings Sebbe! Can't wait.

Nu ska jag fixa i ordning här hemma. Puss på er


BRA START

Startade dagen med en löprunda/PW. Och sedan lite go styrka på det! Sinnes skönt. Speciellt när det är så fint väder ute! Sedan plockade mami och Hasse upp mig för lite lunch och sedan bärde det av till kjula. Nu väntar vi på Maria som skall ta oss till barnkalaset vi ska till! Myspys.

Hörs senare!


ALWAYS HERE FOR YOU

Igår fyllde min underbara fina söta brorson 3 hela år! Tiden har bara sprungit förbi, man hinner inte riktigt med i svängarna. Liten har blivit stor, lovar att jag alltid ska finnas där för dig så länge jag lever<3!


HATE IT

Bokstavligt talat hatar när osäkerheten bryter in. Räcker med några ord från i princip vem som helst och jag börjar tveka. Man kan inte lita på någon, inte ens sig själv.

Tror jag snackar i nattmössan nu, jag hoppas det i alla fall. Spyr. Godnatt


25E OKTOBER

Hej vänner. Sinnes väder ute alltså! Blåste nästan iväg på vägen hem och när jag var ute nyss. Kom nämligen hem förut och tittade in i ett ekande kylskåp och kände hur jag bara inte orkade laga mat ikväll. Helt slut var jag. Sedan kommer min underbara pojkvän hem och när jag berättade att min dag varit sämst så erbjöd han sig att bjuda mig på mat ikväll, det gjorde nog min kväll för jag gav mig ut i stormen på en gång och köpte sushi! 9 bitar satt som en smäck.

Just nu sitter jag på toa hehe. Väntar på att fråga Olle ska börja och sen ska jag sova. Eller om jag går och sover direkt kanske.

Anyway. Vi hörs! Puss


DREAMS


EXCITED


OH YES

Helloooo! Dålig blogginspo just nu, vet inte vad det beror på. Jobbar och sliter som tusan gör jag. För tillfället sitter jag och väntar på åke och Philip som ska hänga med mig till godisland! Kände att jag behöver det idag! Lite bara. Men men.

Dessa månader framöver kommer jag hålla i mina cash så sjukt hårt. Har två STORA resor på gång i vår! Är överlycklig, ska äntligen få upptäcka världen lite. Men väntar med att berätta tills allt är färdigt, känns bättre då. Hehe.

Nej, dags att gå ut. Puss!


MOT KJULA


PW

Nyligen hemkommen från en timmas powerwalk/grubblande. Alltid skönt att rensa skallen! Och så himla skönt att komma hem in i värmen när man går i detta tråkiga, kalla väder. Nu ska jag tända lite ljus och äta äggröra! Och njuta av helg. Ikväll ska jag träffa mina tjejer, vad vi ska syssla med återstår att se!

Nej, dags att ta ett ryck. PEACE


I WISH


*


SKÖNT

Sjukt skönt med fredag och helg som jag alltid säger. Myser med kevin, x-factor och godis. Så himlans skönt! Har aningen ont i fötterna dock så ska be Kevin om lite fotmassage nu. Sen sova, dead meat. Puss


FRIDAY IS UP

Imorgon är det fredag. Eller, egentligen är det de nu redan. Och det tycker jag är sinnes. Veckan, som inte direkt varit någon höjdare, sprang förbi. Sinnes.

Efter jobbet idag gjorde jag iaf först en god kycklingpasta till middag och efter det gjorde jag chokladbollar och tittade på Jersey shore! Gott blev det. Och mysigt var de. Är så snäll som gör fika till mina arbetskamrater! Haha. Nej nu är klockan på tok för mycket nu, hörs gör vi! Puss


BUT TOMORROW IS EVEN LONGER

Idag har jag hämtat ut min iPhone5! Himla glad är jag. Har dock krånglat mycket med överföringen av mina kontakter till denna telefon så jag har bara några stycken just nu. Jätte konstigt. Men så ni som ser detta och har mitt nr kan ju skicka iväg ett sms med ert namn på så har jag det =)

Nej, ska sova nu. Är väldigt trött faktiskt och imorgon väntar en lång dag. Kramis


MISS MY BOYS


MÅNDAG

Hello world. Dålig uppdatering jag vet men har haft fullt upp med att... Äta. Och njuta av livet. Nu när jag blivit frisk(!). Mat har aldrig varit så gott! Jobbade både igår och idag och de känns mycket bra att vara tillbaka! Nu är jag taggad på en ny vecka med jobb och slit.

Jag och älskling har nyss varit och ätit American som jag längtat efter så länge. Träffade både hanna och jenny vilket var kuligt. (hej hanna, vet att du läser;) Det var iaf SINNES gott och SINNES god matlåda imorgon! Nu blir de inge mer utemat denna vecka förutom i helgen någon gång kanske, måste hålla i stålarna. Nåväl. Ska tvätta av ansiktet och borsta tänderna nu och sen lägga mig i sängen med oth! Mys. Puss!


Söndag<3


MYSKVÄLL

Sticker i händer och fötter som aldrig förr! Utslagen är dock borta för stunden iaf (peppar peppar) och de är nog de viktigaste.

Har haft en super kväll hemma hos Frida med världens bästa vänner. Hanna har fyllt år så hon fick en spa kväll av oss med massage, ansiktsmask, fotbad och en tre rätters middag! Himla lyckad kväll enligt mitt tycke.

Nu är jag så trött så jag vet inte vad, ska sova nu. Godnattis!


VÄRME TACK

Ord finns inte att beskriva hur mycket jag vill bort till värmen just nu. Vill se mer av världen än att bara leva livet i denna håla. Jag gillar mitt liv som det är, jag är lycklig, men jag vill testa något nytt. I slutet av oktober får Kevin reda på när han är ledig och då pang på rödbetan ska vi boka resa på en gång. Längtar som en tok!!

Hade en super mysig kväll igår med mannen med xfactor och god mat. På slutet flippade mina utslag så då fick jag nog och gick och la mig!

Nu ska jag ragga sushidejt!

Mina allt


INSPOKICK


PÅ BÄTTRINGSVÄGEN

Bestämde mig för att vila från jobb en sista dag nu för att vila upp mig 100%. Haft en bra fredaa med massa flängande. Var på vårdcentralen i en timme med mamma och tog tester hej vilt (livrädd för blodproven var jag, hatar sprutor). Så jävla trött på utslagen är jag. Men ska inte prata mer om denna jobbiga sjuka mer, försöka iaf. På söndag är det posten som gäller och sen kör vi på med en veckas jobb till! Taggad som fan.

Eftersom jag kunde äta idag så fick jag McDonalds till brunch och nu på kvällen bjöd jag min man på lövbiff och potatisgratäng när han kom hem från jobbet. Hoppas det smakade älskling!

Puss out


HÅLL EN TUMME

Idag vaknade jag upp av att jag i alla fall kunde svälja utan att ta två låna andetag innan! Great news. MEN. Är de inte ditten så är det datten. Min sötnos till brorson har förmodligen smittat mig med höstblåsor. Har utslag på armar, händer, bröst och fötter. Kliar as fuck. Ska till vårdcentralen igen klockan två och kolla vad felet nu kan vara. Sen vill jag ha sushi!!!!!!

Håll en tumme att de inte är höstblåsor så jag kan få medicin och slipper vänta bort skiten i en vecka.

Oooooch sen vill jag säga förlåt för att jag bara klagar just nu men har inte så mycket annat att komma med. Ska iaf snart åka och träffa min älsklings Sebastian och Anna med mami <3


##

:(((((


SRY

Märkte att det blev bugg på förra inlägget.. Aldrig tur. Men som sagt! Kontakt sker till [email protected]

Peace


PÄLSVÄST TILL SALU

Pälsväst säljes! Består av äkta päls och är i mycket fint skick då jag använt den endast 3-4 gånger. Känner helt enkelt inte riktigt att jag passar i den. Den är köpt för ca ett år sedan för 1500 kronor om jag minns rätt!

Pris kan diskuteras om intresse finns :-)

Och finns det intresse så kan man maila till mig på mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">[email protected]

Puss!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1474259/images/2012/pic_5077256fe087c3602e1014bc.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1474259/images/2012/pic_5077256fe087c3602e1014bc.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1474259/images/2012/pic_5077256fe087c3602e1014bc.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1474259/images/2012/pic_5077256fe087c3602e1014bc.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1474259/images/2012/pic_5077268ae087c3602cd20ed0.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1474259/images/2012/pic_5077268ae087c3602cd20ed0.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1474259/images/2012/pic_5077274de087c3605cdf67cb.jpg" class="image">


SUG

Idag vaknade jag av ett samtal från vårdcentralen, fick tid 9.30. Studsade dit i hopp om att någon äntligen kunde berätta vad felet är på mig. Kommer dit och får en doktor som undersöker mig lite smått och säger efter ett tag "är det pencelin du vill ha eller?" WTF? You tell me? Hur ska jag veta? Han kunde inte mycket svenska heller så jag förstod inte alls mycket av vad han sa felet var. Fick sedan gå till Apoteket och köpa pills för 350 spänn. Sedan gick jag till jobbet och gjorde ett försök till att jobba, gick inge vidare då dem mer eller mindre skickade hem mig. Vet själv att jag borde vara hemma och ta det lugnt.

Bög. HATAR detta. Aldrig varit så hungrig i hela mitt liv. Har nog druckit ca 20 koppar te snart! Glass har börjat göra ont det med.

Bye. Älskar min pojkvän och mamma och styvfar väldigt väldigt mycket idag! My heroes <3


WORST PEACE OF SHIT

Hemsk dag. HEMSK. Nog aldrig haft så ont i halsen som idag. Mina halsmandlar is killing me. Långsamt. Har därav inte jobbat idag vilket även det gör mig lite panikslagen. Är en workaholic ni vet. Speciellt efter att jag var ledig både söndag och måndag så känns de ännu värre. Krigade mig igenom dagen med feber igår, idag kunde jag knappt svälja eller prata. Äta ska vi inte ens tala om så min käre man mer eller mindre tvingade mig att vara hemma idag. Vilket var lika bra. Blä alltsåååå lackar! Har inte ätit nåt annat än halstabletter på hela dagen, gjorde försök på varm oboy men de gick inte hem. Gjorde även ett försök på en liten makaron från matlådan som Kevin gjorde igår kväll, men gick inte det heller. Glass har jag tröttnat på. Skulle kunna döda för friska, normala, halsmandlar så jag kunde få trycka i mig en fet pizza..

Någon som vet vad som är fel om man har blåsor under tungan, röda prickar i gommen och på insidan av läppen? Och sedan enorma halsmandlar. På ena sitter en liten blåsjävel/liten böld bland annat. Blääääöööääöä spyr. Nu ska jag gå ut en sväng tror jag. Svettas ner mig själv här inne.


TISDAG

Antar att min måndag igår var för bra för att vara sann, gick och la mig så gott som svimfärdig (trodde det berodde på tröttheten) och vaknar upp i feber, dödlig halsont och huvudverk så de sjöng om det. Var nära på att börja grina när jag skulle upp för att gå till jobbet. Efter det har jag mått upp och ner under hela dagen, knaprat Ipren typ en gång i timmen känns de som. Nu är jag iaf ÄNTLIGEN hemma och däckad i sängen. Ska försöka sova lite nu innan min kära man kommer hem från jobbet.

Nåväl. Puss och kram


SÖNDAG

Lyckades röra på mig lite idag iaf. Åkte förbi min bror med familj och hälsade på dom lite, sedan åkte jag vidare till mamsi och Hasse. Saknat dom väldans mycket! Sedan åkte jag in till stan och hämtade Kevin på jobbet och sen åkte vi hem tillsammans och efter det skjutsade jag och tove honom till tågstationen. Jag vet, han är världens bortskämdaste. Efter det åkte jag och Tove hem till mig och lagade supergod mat och myste massor tills hon somnade så sött i min soffa!

Imorgon ska jag upp tidigt för att åka till Stockholm under dagen. Möter upp kevsor där för lunch på dagen och sedan middag hos svärföräldrarna på kvällen. Blir nog en lång dag med massor av myspys.

Nu blir det sömn för hela slanten. Puss


Detta inlägg skulle publicerats igår kväll men det gick tydligen inte. Koppla själva, haha :-)


STUCKED

Idag är jag fast i soffan framför one tree hill, fast. Sinnes. Kan typ inte röra på mig. Vad det beror på har jag inte en aning om. Är väl avslappnad eller något. Men det är jobbigt också för här ligger jag förstenad i soffan och ser hur fint väder det är ute. Borde gå ut och ta en promenix eller vad som helst. Eller ta bilen ut till kjula. Min kropp vill inte lyda mig. Känns som jag är bakfull fast jag inte ens drack igår.

Nej, ska sluta bluddra nu och kolla klart detta avsnitt sen ska jag nog ta mig till kjula och softilera lite!

Saknar mina fina <3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1474259/images/2012/pic_507164b7e087c33d9943072f.jpg" class="image">


SUNDAY MORNING

Igår upptäckte jag att jag är ledig imorgon med. HUR GLAD TROR NI JAG BLEV? Minns inte senast jAg var ledig i tre dagar i streck. Så himla behövligt och skönt känner jag. Bra uppladdning för många nya veckor med jobb!

På måndag kanske jag ska ta tåget till Stockholm och möta upp mannen min där och gå på stan lite. Jag vill hitta vinterjacka och det går inte i denna stad. Plus att en liten utflykt skadar ju aldrig (:

Heipa broes, ska nog ta tag i dagen nu!


I LOVE YOU TO THE MOON AND BACK

Tänka sig att jag är så kär i dig idag efter över ett år tillsammans. Älskar att vakna med dig, älskar att somna med dig. Älskar att leva varje minut med dig vid min sida, låt det alltid vara så <3


JS


NJUTER

Njuter av att vara ledig. Njuter av att inte ha något att göra. Njuter av att inte stressa. Så himla skön dag helt enkelt. Vaknade, tittade lite oth, gjorde mig i ordning utan att titta på klockan en enda gång, gick ner på stan, köpte ett par byxor och en halsduk och lite saker till lägenheten, träffade mina bästa Hammar och matte och sedan gick jag hem igen i det fina höstvädret! Mannen har begett sig till kjula/min bror där han ska spela FIFA turnering med typ 15 andra grabbar. Knäppgökar. Nåväl. Ska rycka upp mig nu och börja göra mig i ordning för kvällen tror jag!

Peace out!


GAVIN DEGRAW

What a man...


-

Lackar lite smått. Orkar inte med dålig attityd. Räcker med den man får stå ut med under dagarna.

Så nä, humöret är inte på topp just nu. Var glad när jag kom hem men nu vände det. Skulle egentligen ha åkt och handlat idag innan greys anatomy men har för ont i fötterna. Får duga med grillkorv och pommes idag. Låter bra i mina öron iaf.

Ska börja nu! Puss


3E OKTOBER

För exakt ett år sedan idag satt jag och repeterade det sista med min körkortsteori. Jag hade preciiis kommit hem från Göteborg där jag vart på min kära gudmors bröllop och jag hade övningskört i stort sett hela vägen dit och på i stort sett hela vägen hem blev jag förhörd av mamma, Hasse och Kevin. Och jag kommer ihåg att allt satt så bra, det var inte några fel alls på frågorna. Jag kände mig liksom.. Redo. Därför sov jag så gott det bara gick och när jag vaknade så kändes det som jag skulle gå till skolan och skriva ett prov. Jag var inte nervös, jag var kolugn. När Anna kom och hämtade mig på morgonen så frågade hon "är du nervös?" Kändes så konstigt, kände ingenting alls. Jag hade ju väntat på denna dagen i år och dagar! Den enda gången jag VERKLIGEN blev nervös var när jag skulle klicka på rätta. Mina händer skakade till och med (mer än vanligt haha). Sinnes. Ännu mer sinnes var efter uppkörningen. Ahhhh, kommer till och med ihåg minen på min körskolelärare som stod och väntade utanför. Nej, nu får jag sluta snacka. Men saknar känslan av något nytt, stort som händer i livet. Eller typ känslan av att lyckas. Det saknar jag.

Kan tänka tillbaka på känslan hundra gånger om. Så jävla underbar. Jag dör lite inombords när jag tänker på det. Nåväl. Det jag ville komma till är att imorgon fyller det mest värdefulla för mig, i matrialväg, 1 år! Mitt körkort <3 Beeeest day of my life


SAD BAD DAY

Måndag och en halvdan sådan. Deppig och typ, grå. Vet inte riktigt. Bara för att jag spyr på fängelset. Eller nej, spyr på folket i fängelset. Själva fängelset är det egentligen ingen fara med, gillar fängelset. Men hatar folket. Grattis till alla er som förstod detta inlägg. Har i alla fall sökt tre nya jobb idag. Nu kanske ni förstod mer.

Höjdpunkten med dagen


FULLMOON

Får lite små panik över att jag inte kan somna. Har vart så fruktansvärt bakis hela dagen så det finns inte, har typ bara velat sova hela tiden och när jag väl får göra det så GÅR det inte. Tror att det är den där satans fullmånen som ställer till det för mig. Ska jobba imorgon och behöver min sömn!! Låt mig sooooova nuuuu


RSS 2.0