GLAD MED EN SMULA ÅNGEST

Godmorgon! Ligger i sängen och är typ död. På riktigt. Fyllde år idag och för att sammanfatta dagen så var den riktigt riktigt bra! Dagen började med att mamma och hasse kom och sa grattis! Himla gulliga. Sedan blev det shopping på erikslund med min kopia till vän Hanna, vi har kommit på att vi är väldigt lika när det kommer till shopping. Anyway. Fick i mig godaste pizzan där också, värt att nämna. Sedan åkte vi hem, fixade oss i ordning, och drog till akropolis där det som vanligt bjöds på sinnes god mat.

Och sedan började vi parta lite hemma hos Linus för att sedan knalla ner till stan och krogen! Dääääär bjöds det på mycket alkohol, inte bra. Men sjukt roligt. Vaknar upp idag med en smula ångest, vet inte vad det beror på men det är inte kul. Hatar att vakna med ångest.

Nåväl, ska rycka upp mig och åka till kjula om någon timme. Och träffa min bästa släkt<3


Idag bakas det muffins på törnerosgatan!


ITS FRIDAY TOMORROW

Dagen har gått så sinnessjukt fort. Började med att jag försov mig lite till jobbet men det var ingen större fara med det. Sen jobbade jag på hela dagen, unnade mig lite subway till lunch och nu på kvällen blev det tacos till middag! Vardagslyx! Jag och kevsor storhandlade lite nu på kvällskvisten också. Tror vi aldrig köpt så mycket onyttigt som vi gjorde idag. Cola, chips, dipp, frysta pizzor, osv.. Inte bra. Men vet att allt kommer gå åt i helgen så det är lika bra att handla det nu istället. Sedan fyllde vi på med allt det vanliga typ som pasta, korv osv. Så ni vet. Nödvändigt att skriva osv.

Anyway. Imorgon vill jag få med mig någon på stan en tur. Har inte ett plagg jag vill använda i helgen. Ännu. Har tänkt att träna lite också. Och lite andra småsaker! Så nu ska jag sussa. Pusspuss


LOVE


FRIENDSHIP


BEAUTIFUL


GET IT THROUGH YOUR HEAD

Det är ingenting man vill höra.


LIVING THE GOOD LIFE

Måste bara säga att jag har nu varit helt godis fri i 3 dagar!! Har varken ätit godis, glass, druckit cola eller någonting annat i sötsaksväg! Har däremot varit ute och sprungit tre dagar i rad, igår blev det till och med två vändor då jag och lupan tog en liten PW till ishallen där min man lirade lite hockey. Känner så mycket skillnad när man lever hälsosamt istället för den livsstil jag brukar leva i, haha. Känns väldigt skönt iaf!

Nu ska jag fortsätta kolla på one tree hill säsong 1, bra skit!!

Så jävla god frulle imorse


YOU NEVER KNOW WHAT TOMORROW WILL BRING

Bra dag! Vad morgondagen har att erbjuda återstår att se, kan bli 12 timmars jobb, kan bli erikslund, kan bli bara kvällsjobb. Kan bli lite allt möjligt. Löning är det iaf, och det är ju aldrig fel :-)

Nej, ska bannemig gå och sova nu. Blev rätt utmattad efter jobbet idag, fick jobba över nästan 1.5 h. Kul.

Godnatt!

Snygg kille


9E JUNI 2012

Ligger och tittar på gamla bilder från studentveckan och blir lite blöt i ögat. Fan vad roligt vi hade. Festen hos Linn som för min och några girls till del gick lite överstyr, hehe, men som blev så jäkla lyckad. Kvällen hos Kesia med kubbfajt mellan A och B, hur mysigt var inte det egentligen? Eller vattenkriget i skolan som alla gick in för så sjuuukt mycket, SÅ jävla lyckat och så roligt!! Eller kvällarna vi satt i djurgårdsparken och lyssnade på musik, spelade kubb och åt gottgott. Eller förfesten hos henis med kubb där med såklart och sedan freddes moonwalk dans på det. Haha I die. Saknar allt så himla mycket. Varje liten detalj med just den veckan saknar jag. Saknar känslan man hade i magen att den stora dagen när man äntligen skulle få ha på sig studentmössan närmade sig. Saknar känslan jag hade natten innan då jag var så nervös och förväntansfull så jag endast fick 2 timmars sömn. Och när sedan klockan ringde på morgonen så hoppade jag i sängen av lycka. Eller när jag körde till stan på morgonen med "studentsången" på högsta volym i öronen och ögonen fyllda med tårar. Herregud. Och ännu värre/bättre var det när Emelie och Anton sjöng sin sång på studentfrukosten, jag grät som en bebis. För att inte tala om Mackans tal i klassrummet, jag grät som en bebis återigen.

Och sedan när jag tänker på min älskade mamma som stod för kalaset med bal, student och allt runt omkring så blir jag ännu mer tårögd. Vilken hjälte du är som fixade allting så bra. Världens bästa mamma och vän!
Det var verkligen den bästa dagen i mitt liv. Allt var så perfekt det bara kunde bli.

Oj, vart lite långt. Men måste säga att det var väldans skönt att skriva av sig. Saknar och älskar er mina älskade smidare <3


BELIEVE


*


**

Spyr på detta. Får mig att vilja dra härifrån, på ett sätt eller ett annat. Skulle helst vilja dra utomlands på obestämd tid. Explore the world typ. Skita i allt och bara dra. Men antar att just nu är det ända sättet att dra härifrån på är att typ dra ut på en löprunda. Brukar dämpa dåligt humör.

Och en till sak, nu vet jag vad jag sparar pengar till. Har sparat ett bra tag bara för att, men nu vet jag vad jag faktiskt vill göra med dom. Och det känns grymt.



WORK

Godmorgon! Ligger i sängen och bara villllll inte jobba. Brukar inte känna så men det var så obeskrivligt skönt att vara ledig igår och bara sova hur länge jag ville och bara myspysa hela dagen. När jag vet att jag ska jobba däremot så kan jag inte slappna av.. Går bara runt och tittar på klockan hela tiden. Nämen, får skärpa till mig nu. Bara och göra det! Inte så länge som tur är så hoppas det går fort!

Höres!!

Saknar er<3


MYSHELG DELUXE

Säger bara MYSHELG <3

Idag har jag tagit en rejäl sovmorgon, som sagt skaffat mig en Iphone 5, njutit i kjula med familj, släkt och pojkvän och nu har jag och kevin precis kommit hem med godis, ostbågar och cola som vi laddat upp med inför avatar! BÄSTA filmen i världshistorien förmodligen. Så himla fint. Vill verkligen tro på att det finns en sådan drömvärld nånstans i världen. Vill tro på en bättre värld på nå vis.

Anyway! Har världens finaste pojkvän, släkt och vänner omkring mig iaf. Puss


IPHONE 5

Idag har jag beställt en Iphone 5! Tänkte bara meddela det:)))


••


CANT SLEEP


TACK!!!

Happy face


-

Har en fruktansvärt skön morgon måste jag säga. Vaknade först vid sju när min man gick upp, somnade om, vaknade sen vid 10, somnade om, och vaknade nu för typ en halv timme sedan igen! Så grymt skönt att somna om hur länge man vill. Funderar på att ha en ta-det-lugnt-innan-jobbet-dag idag, brukar alltid träna, handla eller ha någonting annat som måste göras innan jag börjar jobba vid halv tre. Men idag har jag inga måsten! Tränade stonehard igår och tanken var att jag skulle görart idag med meeeeen.. Har ingen bra ursäkt egentligen. Vill bara ta det lugnt innan jobbet idag!

Mamma ringde nyss och sa att vi förmodligen kör på Iphone 5 när den kommer också! Glad är jag :)))))

Heipa, nu blir det frukost och one tree hill!


KUNGLIGA


HE'S HOME

Och de firar vi med kyckling och grönsaker i teriyaki sås! Mums.


-

HAHA. Märkte nyss att jag stavade beerpong med BEARpong! Fan vad festligt. Kan inte ta bort heller för bloggar från mobilen så det får stå helt enkelt! Puss


-

Har ÅTERIGEN haft en satans bra helg alltså. Har haft så sjuuuukt kul. Igår speciellt. Började med en klassisk förfest med bearpong och massa festligheter och sedan blev det krogen! Sinnes roligt! Var inte meningen att jag skulle vara kvar så länge då jag jobbar idag men på något vänster blev jag kvar till halv 3. Idag har jag inte mycket kvar av min röst så ska ta de lungan hela kvällen med fina vänner.

CIAO


ITS FRIDAY TOMORROOOW

Ligger faktiskt ute i soffan och morgonmyser med min fina just nu. Han har så svårt att komma upp på morgonen så han sätter mobilen i högtalarna så när alarmet hoppar i gång på morgonen så låter det över hela kvarteret haha.

Apropå ingenting så var jag rätt duktig igår faktiskt! Jobbade 11.5 timmar och när jag kom hem ställde, eller rättare sagt satte jag mig på en stol pga onda fötter, i köket och gjorde köttfärssås. Tyckte faktiskt jag lyckades bättre än någon av de andra gångerna denna gång! Sjukt gott. Och eftersom jag både lagade maten och diskade efter så fick jag en fotmassage av mannen som belöning. Så värt!

Somnade såå gott sen och idag vaknade jag på en bra sida för det är FREDAG!!! Ikväll blir de rajtantajtan med massa härliga tjejer. Först jobb och lite ärenden som ska göras!!

Ciaooo

Täskig bild men har det väldigt mysigt


-

Befinner mig just nu på jobbet och har en liten rast då jag är så jäääävla snabb. Sitter och drömmer mig bort tills helgeeeen, blir en del partaj vilket jag ser fram emot. De var ett tag sen jag var ute hemma på riktigt med tjejerna!

Såhär kan de se ut en utekväll med görlsen


I FOUND THE ONE


JUST BECAUSE

Ligger i soffan, nyligen hemkommen från en sköööön träningstur med lite löpning, styrka och PW! Satan vad bra det går att träna med lite ilska i kroppen.
Hur skönt som helst! Nu ska jag ta mig i väg och sola innan jag ska till vårdcentralen vid 13.40, ska bli himla skönt att bli av med detta!!!

Puss så länge


-


LIVE THE LIFE YOU LOVE

Godafton! Har haft en alldeles underbar söndag och en mycket bra helg i allmänhet. I fredags myste jag med Tove och kevsor. Även Louise var med ett tag! Vi käkade tacos osv. Otroligt trevlig kväll förutom att man satt på toan halva natten pga urinvägsinfektionen. Men nu, snart 3 liter tranbärsjuice senare så känns det lite bättre. Peppar peppar.

Anyway. Igår for jag runt på tp och stan med Tove. Fick med mig ett och annat hem faktiskt! Och nöjd blev jag. Sedan tog jag och min man bilen till Stockholm och kollade lite handboll och myste med svärföräldrarna! Somnade gott och vaknade torrt. Sedan var de dags för Ikea för att hitta det där satans barbordet ....som var slut där med. Verkar vara väldigt eftertraktat, lackar. Gillar ikea i västerås mer dock för det var verkligen kaos i kungens kurva, gick vilse o kände mig allmänt lost. Fick iaf med oss rätt mycket hem som t.ex lampa, blommor, matta, hatthylla, krokar, toalock, förvaringslådor och massa mer. Efter det höll vi på att dö av hunger så vi drog och käkade på Heron, blev sushi för min del och donken för Kevin. Satt som en smäck!

På vägen hem stannade vi i kjula och myste med mami och Hasse ett tag. Ni är bäst!

Det märks när jag haft bra helger, får mycket inspiration och de leder till uppsatser i inläggen, haha. Nåväl. Nu taggar vi en ny vecka med jobb och skojigheter! Goodnight kompisar


KILL ME

ALLTSÅ ÄR DETTA SERIÖST! Har nu sprungit fram och tillbaka mellan sängen och toan 100 gånger den senaste timmen. Har drabbats av urinvägsinfektion. Har dock gett upp springandet nu och sitter istället på min mörka toalett och försöker komma på andra tankar. Vill att tröttheten ska överrösta kissnödigheten så jag kan få sovaaaaaa! Att jag ska till tandläkarn imorgon 9.30 gör inte saken bättre. Planen är att åka dit och sedan på en gång hem igen, väl hemma ska jag sova i ett mörkt rum. I många timmar. Förhoppningsvis ska jag ha blivit bättre över natten. (ber till gud) På kvällen ska vi till Kevins föräldrar! Aeeeej de här med att försöka komma på andra tankar gick inge bra.. AAAAAAH PANIK. Kill me


ÄR DET INTE DITTEN SÅ ÄR DET DATTEN

En riktigt bra dag och slutar sedan konstigt som vanligt. Allt kan aldrig bara få vara bra heela dagen utan de är alltid något som rör till. Så störande.

Ska försöka sova nu. Godnatt.


SNART FREDAG

Hej vänner! Ligger och drar mig i sängen och njuter av att vara ledig framtill 3 i alle fall. Men snart ska jag ta mig upp och då ska jag nog ta mig ut på en promenad och sedan gå förbi Ica. Sen ska jag göra kycklingsallad så de ba sjunger om det, ska äta det ikväll och då kan de lika gärna göras nu! Måste dammsuga lite också då vi får finbesök av några goa tjejer ikväll. Roligt roligt!

Ne, dags att rycka upp sig. Puss


-

Är på jakt efter en militärgrön väst, svårt att förklara men som en armyjacket fast bara militärgrön och utan ärmar då. Någon som vet? Såg en idag över en skinnjacka på en tjej, sjukt snyggt!!


THE HARD PART

Det jobbiga med att jobba på in och finn är att man vill ha allt man ser. Man står i kassan och tar betalt för grejer och hittar grej på grej som man vill ha.. Denna vecka ska jag jobba 3 dagar där, undra om jag kommer lyckas komma hem utan ljuslyktor i alla dess former eller krokar och förvaringslådor i olika färger och storlekar varje dag. Crap. Lyckades ialla fall idag, det kändes bra!

När jag kom hem idag lagade jag potatismos, köttbullar, brunsås och lingonsylt till pojkevasken och sen kastade jag mig i sängen där jag nu ligger och tittar greys. Laddar upp för imorgon då jag ska träna och sedan jobba på posten. På kvällen ska jag göra ett försök till stuvade makaroner, ska försöka lyckas bättre än min kära man gjorde sist! Puss och godnatt


EFTERLÄNGTADE


AWESOME

Har haft en grym helg. Grym. Blev en tvådagars, först massa fezt i Stockholm i fredags och sedan dunderfest hemma i etuna igår! Dock relativt lugn igår då jag hade både jobb och dop idag. Vart väldigt stressigt där ett tag så humöret var inte jätte bra efter jobbet men de släppte! Mamma och Hasse kom hit och hjälpte till med lite hyllor osv samt firade Kevin med mig litegrann. Han fick en mikro av dem men vi ska få en av hans mormor så när vi åkte till maxi för att handla så lämnade vi tillbaka den och bytte den mot en toastmaker och en grym stekpanna, plus lite fina ljuslyktor. Jag och kevsor blev sååå nöjda. Har världens bästa mamma och styvfar, helt klart!!

När vi kom hem från storhandlingen gjorde jag mumsig mat. De blev stekt kyckling i Teryaki sås med massa grönsaker i. Sedan pitabröd till det. Den ni! Herregud vad gott det blev.
Till efterrätt blev det grönsaksdipp och lite ostbågar! Mm, bra helg alltså.



SATURDAY HANGOVER

Hej där. Befinner mig i huvudstaden för tillfället, hann med att träffa efterlängtade Mikaela och Petter innan man ska hem till Tuna! Där vankas det något glas vin med Emil och vännerna trots att jag har en hangover from hell.. De ska nog gå bra ändå. Dop och jobb imorgon så blir lugna puckar i alla fall!

Nu ska jag ta tag i kragen, hitta en godisaffär och ta tåget hem! Pöss

Kevins söta fast mycket onda hund


RSS 2.0