SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND

Trodde vi skulle äta på tingsgården klockan 19 ikväll men tiden hade tydligen blivit ändrad så jag fick vända och gå hem igen! De var bara att switcha om från jeans till mjukisar och kasta sig i soffan för att titta lite oth igen. Är sjukt rastlös men försöker ba chilla. Försöker också att motstå redbullen som står i kylen och godisskålen som står till vänster om mig..... Vill vara hungrig när de är dags för riktigt krubb.

Sjukt ont i huvudet har jag också och inga värktabletter har jag heller.. Sämst. Kan klockan bara gå liiiite snabbare!

Städade lite i mitt parfymskåp idag! Fint vaaaa



TISDAG

De var väldans många som var intresserade av skorna så de var sjukt skönt att få dom sålda! Jackan kanske Tove tar annars finns den kvar att köpa fortfarande :)

Just nu ligger jag helt utmattad på soffan och tittar på one tree hill, det är något speciellt med när det går på tv! Vet inte vad det är men det känns som att det blir så mycket bättre! Anyway. Har jobbat idag 7.30-14.00, igår med vilket resulterar i träningsvärk som tusan i benen. Ska bli skönt att vara ledig imorgon o bara chilla. Sedan är det två mördarpass som väntar torsdag, fredag! Bara att kriga på.

Ska snart ta ett litet ryck upp ur soffan och göra mig i ordning. Middag på tingsgården står på schemat! Ska bli himla gott och mys. Kan ju inte gå fel med mina bästisar.







FOR SALE

Säljer också min skinnpaj från ZARA i storlek M. Använd ett par gånger men är i samma skick som den var när jag köpte den för något år sedan. Förtjänar också att ägas av någon som använder den, vilket jag aldrig gör. Haha. Tycker den är sjukt snygg på andra men den klickar inte riktigt med mig helt enkelt!

Köpte den för 699:- har jag för mig.. Säljer den för 400:-

Bilderna ger ingen rättvisa över huvud taget men har inga bättre för tillfället!

Om någon är sugen så hör av er på sms eller till [email protected] :-) Eller här i bloggen. Vill bara bli av med allt så priser går absolut att diskutera!


FOR SALE

Säljer mina Nike skor. Dom är köpta i thailand så dom är alltså fejk men ser precis likadana ut som äkta. Båda paren är aldrig använda. De paret till vänster på bilden är mina egna som är använda 100 gånger men de paret jag säljer är likadana MEN i samma skick som dom högra! Kunde bara inte fota dom just nu då dom är i stockholm! Dom var en present men dom var för små för personen. Anyway, de hör inte till saken!

Storlek 38 på de högra och 36 på de vänstra. Sinnes sköna och snygga skor som förtjänar att befinna sig på någons fötter istället för på min skohylla.. Säljer dom för 200:- styck då jag köpte dom i Thailand för 250:- paret och dom är som sagt aldrig använda osv osv.


SÖNDAG

Haft en riktigt bra söndag ändå! Jobbat och sedan tränade jag efter jobbet. Hade tänkt att bara gå i högt tempo tills jag blev varm och sen köra styrka osv. Sen tänkte jag att nemen jag joggar lite också. Slutade med att jag sprang i 15 min på 11.5. Brukar ALDRIG hända att jag springer så fort och så länge (har världens sämsta kondition). Haha. Jag bara sprang och sprang utan att bli trött? Bra dag på löpbandet helt enkelt.
Sedan körde jag ruuuumpaaa. Squats och massa annat gott.

Efter gymmet bjöds de på kött och potatisgratäng hos Pär med brorsan och Anna. Och lilla Sebbe. Nu ligger jag hemma och softilerar. Ska snart ta ett ryck och fota lite grejer som jag ska sälja. Bland annat 2 par Nike skor =) Sugna? Hehehe kommer upp senare!


JB

Godmorgon mates! Chillar i soffan med min smoothie, åt nyss en dunderfrulle i vanlig ordning. Nu kollar jag på greys och laddar inför jobb 12.30! Ska bli skönt att få åka lite bil i det fina vädret. Hoppas på att man får köra Strängnäs så jag får stanna och hälsa på mormor och morfar också. Det vore mys!

Men men. Haft en helt ok helg. Hade varit snäppet bättre om min dröm inatt var på riktigt. Drömde att Justin Bieber kom fram till mig efter hans konsert och pussade mig på kinderna och sa att jag skulle följa med honom backstage. Han hade jätte mjuka händer och jag hade typ en känsla i kroppen som precis när man är nykär och sådär sjukt lycklig typ. Så kände jag! Och sen vaknade jag. Fan också. De som kändes så verkligt.. Anyway. JB, vet att du läser min blogg varje dag så jag tänkte bara upplysa dig om att du gärna får bli min boyfriend anytime soon! Jag kan vara din baby!

Hahahaha loool! Jag är fan störd. Heipa, dags att göra sig iordning.


WHAT ARE WE SUPPOSED TO DO


**

Hej babes. Blev kind of opepp på att skriva här efter att mitt inlägg om bieber försvann.. Haha. Men nu är jag tillbaka! Sitter just nu i louise bil och väntar på matte och Louise som är inne på systemet och handlar. Jag palla inte hänga med in, sjukt trött i benen efter att jag både tränade och jobbade imorse. Men de var skönt att röra på fläsket lite. Ska ju till Cypern om 19(!) dagar så måste börja röra på mig lite mer än vanligt nu! Imorgon har jag tänkt ha en frossdag och sedan något glas vin ikväll, sen blir det träning och bra mat i veckorna igen. Framtills Cypern iaf. Mat gör än lycklig som tusan ju, de ska man ju ta vara på. Men vill man vara fin får man lida pin!

Ikväll blir de vin med tjejerna och imorgon mys hela dagen. Sedan är de jobb på söndag och sen är det måndag igen. Redan ångest.

Puss och hej


-


BEAUTIFUL DAY

Irritationen som uppstår när ett långt jäkla inlägg jag precis skulle publicera försvinner.. Får väl skriva ett nytt ikväll eller så. Efter jobbet som slutar 20 och efter jag ätit tacos med henis som är hemma i swedeeen och Carro! Underbart!

Var nyss iaf ute på en timmes pw i det fina vädret. Och nu ska jag börja göra mig i ordning för jobb till 20 som sagt.

Peace out!



23/4

Blogg.se appen funkar igen! Och de är också svaret på varför jag inte uppdaterat. Faktum är att dessa dagar är typ dom dagarna jag VERKLIGEN behövt skriva av mig och självklart har inte appen funkat.. Så de har kliat lite i fingrarna.

Är iaf i Stockholm nu och laddar inför JB imorgon. Sjukt mycket hysteri runt Globen idag när vi var där och hälsade på Julia som ställde sig i kö klockan 6 imorse!!! Och då var hon inte ens först.. Sjukt.

Träffade på gubben som är med i Comviq reklamerna också men hann inte riktigt ta bild.. Ångrar mig som fasen nu! Han är ju för go.

Nu blir det mys i soffan och sedan sova.. Helt slut. Puss


VÄX UP.


Blä.

Arg. Kokar för minsta lilla. Alla borde återigen akta sig för fröken Bäckström.


HARD WORK PAYS OFF

Hej vänner. Idag är jag sjukt trött och typ yr i huvudet. Nästan så jag kände mig svimfärdig när jag jobbade. Sjukt irriterande är det iaf för jag som sov så djupt och länge inatt. Anyway. Fick reda på nu att jag jobbar 11-20 både imorgon och på fredag. Bara o görart. Skulle egentligen inte jobbat alls på fredag men vad gör man inte.

Min fina mor har lärt mig sedan jag var liten att jobbar man hårt så får man göra mycket roliga saker här i livet. Är glad att jag lärde mig det tidigt, tycker numera om att jobba och tjäna pengar för jag vet att det leder till bra saker! Tack för det morsan.

Nu är lunchen slut. Dags att jobba vidare.. Puss och kram


GREYS

Börjar 11 idag och jag vaknade nio när morsan ringde. Hade ändå en typ alldeles för bra dröm så de var lika bra. Plus att jag fick ligga och softa i sängen med greys anatomy i en timme! Underbar start på dagen. Ska göra det ännu bättre nu med smoothie och ägg till frulle. Bästa!

Dags att gå upp. Jobb 11-20 idag. Puss och kram.



-

Känslan av att vara färdig. Den är fan amejzing!


FINITO

Återigen färdigjobbad för idag. Så jag åt nyss bacon och pasta, bäästa maten, och nu har jag landat i soffan. Typ det bästa jag gjort på hela dagen. Helt underbart skönt att ligga här och bara vila huvudet på kudden!

Tänkte bara kolla klart på One tree Hill som går på tv och sedan ska jag ta min rumpa till gymmet och köra ett litet pass där. Sen ska jag möta upp Tove! Och ikväll kanske de blir en godispåse synd till och med, månadens jobbiga vecka är här och jag känner typ för att äta upp hela livet. Lite därför jag kör träning OCH jobb idag, kompenserar lite. Det händer verkligen inte ofta då jag får nog med träning på jobbet. Så när man kommer hem är man slut som artist liksom.

Nu ska jag ta ett ryck, peace out!

En söt tjej jag stötte på idag på jobbet!


-


MÅNDAG

Färdigjobbad för idag, väldigt skönt för jag var sjukt trött i början men det blev bättre. Nu ligger jag här hemma i soffan och ska snart göra i ordning lite käk. Lutar åt nudlar idag faktiskt, orkar inte göra något annat. Skulle dock behöva matlåda tills imorgon men de löser sig. Älskar ju nudlar så jag lider inte!

Först är det husräddarna och livet blir bättre på tv, skönt att slappna av ett tag. Blir att sova tidigt idag för börjar 7.30 imorgon, slutar 16 och då ska jag träna och sen söka lägenheter och jobb in norwaaaay. Efter det ska jag hänga med Tove och säkert fler. Saknat henne!

Godnatt och kramiz


-

Du är faktiskt bra jävla korkad just nu.


OMW TO ETOWN

På väg hem till Eskilstuna för tillfället. Typ de 10e tåget jag sitter på inom loppet av två dagar. Nu ska jag hem till verkligheten. Jobb och elände! Vad som gör mig peppad är iaf att jag åker till Cypern om exakt 1 månad. Ska bli underbart att bara få komma bort med mina underbara vänner!

Fan, nu är jag snart framme. Skulle vilja sitta på ett tåg hela dagen. One tree Hill på ipaden och en plocksallad från Coop till brunch också!

Höres!


NEED THIS

Har glömt att säga att jag ska få gå på Justin Biebeeeeer om bara typ 10 dagar! Den 24e april kommer jag alltså vara den lyckligaste någonsin!!! Sjuuukt taggad! Ska försöka hitta någon bra tisha tills dess också så det blir maxaaaat




@OSLO

Ber om ursäkt för dålig uppdatering men jag befinner mig faktiskt i Norge för stunden! Kom hit igår och åker hem ikväll. Blev en snabbvisit för att åka och kolla läget litegrann innan det blir flytt. Har en bra känsla för detta iaf. Kan bli väldigt bra! Oslo är för övrigt en väldigt fin stad med sjukt mycket folk överallt!

Igår mötte vi upp Kevins kompisar och tog ett glas vin och lite öl på en mysig uteservering. Sedan åkte vi hem till Roger och Julia, där vi bott över natten, och åt god lasangette! Efter det skulle Roger börja jobba vid 23 på en nattklubb som heter Raspoutin, så vi hängde med och tog ett glas där! Mycket trevligt! De är också på en nattklubb i närheten där som jag förmodligen och förhoppningsvis kommer börja jobba extra på på helgnätter när de blir flytt! Mer om de en annan gång ;-)

Nu ska jag äta lite lasangette från gårdagen och sen börjar det faktiskt bli dags för hemfärd!

Puss


FRIDAY MORNING

Godmorgon godmorgon. En väldigt känslosam kväll igår, det mesta bara svämmade över. Var inte alls beredd på att de skulle bli så. Men antar att det är nyttigt det med.

Nu ligger jag här i sängen, HELT genomtäppt i näsan, och laddar inför jobb. Tråkigt väder har jag dock hört så de blir nog en sån där tråkig jobbdag. Vill antingen ha bara sol eller bara regn, (jag älskar regn). Ska ta mig upp och göra frukost nu tror jag. Blir äggmacka med en god smoothie till det, muuums.

Bye bye


-


I MISS MY PERSON


-

Undrar hur jag ska kunna leva med denna hjärtklappning hela tiden. Hur ska jag kunna leva med rädslan för att hamna där igen? Så fort jag ens nuddar vid den tanken blir jag livrädd och allt känns bara värdelöst.

För det mesta känns det som att jag lika gärna ge upp på en gång.


TORSDAY

Färdigjobbad för idag. Tack och lov för det, är helt sjukt trött i benen efter allt jobb nu för tiden.. Dom är som spaghetti verkligen. Mitt jobb är min träning har jag kommit på. Ganska bra faktiskt.

Nåväl. Nu måste jag gå och handla mat.. Sen ska jag städa lägenheten för den är sjukt äcklig nu, sen ska jag duscha, för jag är typ lika äcklig jag.

Dags att ta ett ryck! Puss


-

Hatar idioter. Godnatt


TODAY CAN GO FUCK ITSELF

Idag är en sån dag då jag inte orkar jobba egentligen. Ingen kraft i kroppen. Men what to do. Bara att görart. Slutar 20 vilket innebär att jag missar Guifmatchen och att få träffa alla mina vänner.. Förmodligen åker jag hem och byter om direkt och ser om dom vill hänga efter istället.

Denna dag kan alltså gå och dö typ. För mycket tankar i ett redan alldeles för tungt huvud. Orkar inte. Och orkar definitivt inte med dig. Väx upp?


SNUSK.

Fortfarande äcklad över situationen. Och många gånger blir jag bara äcklad av dig och undrar vad du tänker med. Usch. Nä. Måste jobba på nu men ville bara få ut dom orden! Det blir såhär när jag åker bil på längre sträckor. Tänker tänker och tänker. Två timmar kvar tills jag får sluta och sedan åka hem och äta bacon och pasta. Sinnes gött


A CHANGE IS AROUND THE CORNER

Hard work work. Går på dagens andra pass, 15.00-20.00. Bara och kriga på för i helgen lämnar jag landet.. Hehe


-

Var verkligen tvungen att drömma den värsta tänkbara mardrömmen alldeles nyss. Orkar inte.


-


LIVET BLIR BÄTTRE

Som sagt så åkte vi och hängde hos matte ett tag. Riktigt mys även fast det bara blev en kortis. Åkte hem efter ett tag och hade en riktig jagkväll. Har alltid varit så, behöver min egentid och så är det! Så landade i soffan med en smoothie, ägg och vindruvor framför Livet blir bättre. Grinade sönder. Handlade om Nicklas Lundstedts kamp mot sin HIV-sjukdom. Tänk att gå och bära omkring på den hemligheten i åååår och bara låtsas som ingenting. Förstår ni hur stark!? Är helt fascinerad. Grät som en gris iaf.

Sedan diskade jag och efter det började nästa bölparty. Nybyggarna. Måste ju vara den värsta mardrömmen någonsin att vakna mitt i natten utav att ena väggen i sitt hem står i lågor? Och sedan förlora ALLT man har. Har drömt om att mitt hem i Kjula brinner 100 gånger och man blir alltid lika lättad när man vaknar kallsvettig i sängen. Puh. Nej fy. Hatar mardrömmar.

Nu ska jag kika på Filip och Fredriks nya program. Vilken succé-tvkväll detta vart! Skulle självklart inte skadat med lite sällskap men har haft de mysigt med mig själv. Efter detta blir det godnatt för imorgon är de jobb 10.30-20.00. Bye babes!


GODAFTON

Godafton! Haft en bra dag idag, började sådär mysigt med solstrålar som lyste in i rummet och sedan en god frukost och Vakna med NRJ på det. Bra start på dagen brukar alltid vara ett vinnande koncept! Haha. Nejdå. Nyss låg jag här i soffan och hade tänkt träna men Åke ringde nyss så nu kommer han och hämtar mig snart så blir de gött häng istället. Lite roligare. Speciellt efter en riktig jävel till jobbdag idag! Tungt som fan. Imorgon och på onsdag väntar två lika tunga dagar men då blir det kvällsjobb istället. Nu ska jag göra mig klar och gå ner så han slipper vänta, hajdåååå

Detta inlägg vart inte publicerats förut men here you go!


LAST NIGHT

Spontanar utgång igår! Såna brukar alltid bli grymma. Har blivit många såna på senaste tiden, i like! Började iaf hos Tove med boysen och hannis. Sedan tog vi oss ner till stan för lite party. Dans och drinkar och sedan blev det en go kebab innan hemgång! Bra kväll.

Idag är det inte lika kul. Helt förstörd kan man säga. Har ont i hela kroppen och vill bara trycka i mig ostbågar hela dagen lång. Nejdå. Snart blir jag omhändertagen så inte så synd om mig.

Ska försöka sova nu! Kramiz


LIVET ÄR I LÄ

Befinner mig för tillfället hemma i Kjula typ i garaget. Porten står öppen så solen skiner in och jag sitter där inne på en solstol där det är helt lä. Rätt så skönt! Hela dagen kommer nog se ut så mer eller mindre då jag inte har något annat för mig. Skönt att vara ledig!

Later bitches


PLUTT


-


EXHAUSTED

Hejhejhej. Ligger nu med tovan i soffan och filosoferar. Hon kastade precis mobilen i ansiktet utan anledning vilket var lite onödigt enligt mitt tycke. Men men. Vi ska snart åka och handla tacos och sedan ska vi tillaga tacosen och sedan förtära den! Ska bli underbart gott.

Somnade oerhört sent inatt och sedan upp och jobba tidigt på det. Efter jobbpasset var jag SKAPLIGT trött i benen kan jag tala om. Helt döda. Eller hela jag är död. Sjukt trött. Tur att Tove är sjuk annars hade hon nog tyckt att jag är en tråkig människa idag!

Närå. Hörs sen mates


ITS FRIDAY TOMORROW

Hemma efter en väldigt bra dag faktiskt! Solen sken som vanligt och jobbet gick som på smör, fick spicy i magen efter jobbet (kylskåpet ekar), och sedan en bra kväll med mina homies. Imorgon är de fredag och då har jag varit utan godis sen i söndags, den är faktiskt sinnes!!! Är alltså sjukt godisberoende. Får se om jag struntar i godis imorgon med beroende på hur sugen man är så att säga!

Imorgon börjar jag 07.30 och jobbar inte kväll för en gångs skull! Underbart! Kan bli en bra helg om vädret fortsätter i denna bana!

Nu är de sovdags. Men först, betala resan till AIYA NAPAAAA!!

Dålig bild men detta var min lunch idag. God plocksallad från Ica i solen utanför jobbet. Så skönt!



ALL OF THE BEAUTIFUL PEOPLE, SHINING LIKE DIAMONDS


SELF VS SELF

Ligger i sängen, inte lika utslagen som igår men fortfarande trött. Har varit en lång dag både för huvud och kropp, återigen. Tackar solen för den bra energi den sprider till mig, tror helt ärligt att jag inte skulle orka ta mig upp ur sängen på morgonen om de inte var för den!

Men men, imorgon väntar en ännu längre dag, men jag klagar inte. Dom går väldigt fort faktiskt! Peppar peppar.

Nu ska jag sova. Kramiz




HELLO SEXI


SLETEN

Idag blev det jobb 10.30-21.00.... Kämpigt men ändå en bra dag. Är helt slut i båda kropp och knopp nu! Brevbäring tar på krafterna! Fettet också hoppas jag, hehe. Älskar solen just nu, sjukt skönt ute och man blir så himla glad utav den! Kanske inte är bra att man typ vänjer sig med den nu för när det väl blir grått och mulet igen kommer jag typ gå i ide. Men men. Underbart är det minst sagt!

Efter jobbet gick jag och handlade lite smått och sedan hem o lagade mat. Efter det dök jag ner i sängen och pratade med min käraste Norge vän i telefon! Min alldeles egen psykolog. Glad att ha en sån bra vän!

Idag åkte förresten mina älsklingar Fanny och Hanna till Australien för ett år med äventyr! Sååå avis men sjukt glad för er skull också. Önskar er en sinnes resa, så ses vi kanske snart där borta, hehehe

Nu är det sova sova sova som gäller. Puss och godnatt!


JUST GIVE ME A REASON, JUST A LITTLE BIT'S ENOUGH


GODNATT


-


IT HURTS A LITTLE EVERY TIME I HEAR YOUR NAME

Räcker med ett litet ord som påminner om det. Ett litet ord som får mig att gå igenom allt igen, varje mening, varje ord. Och varje gång det händer gör det ont i hela kroppen, känns som att hjärtat ska sprängas av överaktivitet. De slår nästan för fort för att hinna pumpa blod så känner mig nästan svimfärdig. Detta är vad som händer varje gång jag påminns om skiten du utsatt mig för. Och om att detta faktiskt händer på riktigt. Det har jag nog fortfarande inte förstått.

Jag vill bara vakna från denna mardröm. Men nu är det jobb som gäller istället 12.30-17. Hoppas på att komma på andra tankar. Heipa


RSS 2.0