@FRIDAYS

Helgens första jobbpass - check! Ett kvar. Och ett lite längre. Men de klarar jag! Alltid lika skönt efter jobbet är slut o vi som jobbat bara sitter och chillar. Dricker öl o softilerar! Imorse hade jag dock sjukt ont i magen. Världens magknip.. Fortfarande lite ont. Sämst. Hoppas de går över innan 8!

Anyway. Nu ska jag snart gå ner på stan och göra lite ärenden! Imorgon är de söndag! Wiii

Igår var de bästa Alex sista dag på jobbet. Så vakten fängslade fast honom på en pall mitt i trappen på jobbet o satte på peruk o grejer. Där satt han o fick pussar av brudar medans de flairade i baren som tusan. Älskar Fridays!



TIME TO WORK SOME NIGHT OURS

Hejhallåååå! Längtar ihjäl mig tills på söndag. Varför kan jag inte säga ännu men jag återkommer! Nu kör vi lite nattjobb ikväll och imorgon 20.00 - 05.00. Kämpa kämpa! Sen är de finally söndag. Wiiii!

Nu ska jag ta ett ryck, så jag inte legat i sängen hela dagen när jag ska jobba sen. Då blir man för seg. Sovit så himla dåligt inatt! Drömt jobbiga drömmar o känts hela tiden som att jag var vaken hela tiden? Vilket känns som att jag inte sovit alls vilket känns som att jag inte är speciellt utvilad. Haha. Anyway. En liten joggningstur kanske piggar upp!
Sen kommer Louise hit och vi ska äta tacos och godis, myyyyysis

Laaaater


-

Sover, tränar, jobbar, fixar, äter. Inte bloggsugen för fem öre! Jag ligger och segar i soffan just nu. Kollar på serier. Aeeej vafan. Kommer tillbaka när jag känner för att blogga igen, vet inte när det blir men probably anytime soon!

Later!


<3

Finns alltid här för dig mitt hjärta!


SUNDAY FUNDAY

Sååå tråkigt att inte vara 20. Nu har jag setat ensam i lägenheten i fyra kvällar irad. Alla 5 andra jag bor med har antingen varit ute på krogen eller jobbat till stängning. Så jag som är för liten för att gå ut och för liten för att vara servitris har bara setat hemma, ätit panpizza och nudlar, och tittat på greys anatomy.. Roliga kvällar! Eller inte. Nu ska jag försöka somna så jag kan njuta av dagen imorgon. Ledig! Har en del saker att uträtta :)

Dagens lunch! Nomnom


-


TIRED

Så jävla trött. Sova. Ja. Snälla låt mig somna fort och låt mig sova djupt och länge.. Orkar inte jobba imorgon men klart man gör det ändå. Orkar inte tänka men såklart man gör det ändå.

När de förflutna kommer ikapp en skulle man verkligen behöva en dos av sina älskade vänner hemifrån..

Måste. Sova. Godnatt.


-

Sorry, dom är i Nya Zeeland*** och inte längre Australien. My bad!


OH YEAH

Hellooo där! Drömde inatt att jag flyttade härifrån. Till fulaste lägenheten och jag var jätteledsen.. Låt de aldrig ske! Idag är det jobb 13-21 som gäller. Tungt och långt pass men de är bara o görart. Nåväl. Ska väl ta ett ryck nu o göra mig i ordning och äta frulle. För övrigt är jag sååå avis på mina vänner borta i Australien som lever livet just nu! Såå avis

Anyway, dags att gå upp. Adios!


@thebalcony

Sitter på balkongen i solen och gottar mig. Man får la passa på att sola när de väl är sommar! Snart är den över, men jag välkomnar hösten med öppna armar jag. Älskar att de blir mörkt tidigare, tända ljus, färgerna på träden (gay jag vet), mössor och halsduk åker på, allt blir så mysigt helt enkelt! Såatteeee i like!

Idag har jag varit ute på en liten träningsrunda. Sjukt skönt var det. Har hittat en liten pir precis vid havet där jag kör styrketräning med musik på högsta volym i hörlurarna. Får sån kick på nå vis! Tror de kallas motivation. Or something something.

Haha. Nu ska jag äta och sen jobba! Fun! Bye


-

Vet varför jag har svårt att sova. Håller mig vaken med att titta på film på film på film. Vågar inte stänga ögonen för jag vet att dom tar mig tillbaka till hemska platser. Platser som spökat oroväckande mycket och ofta på sista tiden. Helt plötsligt, från ingenstans så är jag tillbaka i just den lilla stunden, när allt föll samman. Hjärtklappning, andningsvårigheter, rysningar, ÅNGEST. Fyfan. Står inte ut. Finns det något värre än ångest? Jag tror inte det.

Om man bara kunde spola tillbaka tiden..


WTF

Försöker bli trött men det går inte bra alltså! Ligger och vrider på mig hela tiden. Ont i ryggen, nacken, axlarna, sjukt stel känner jag mig. Har faktiskt hört att stretching innan man ska sova gör att man somnar lättare. Kanske man ska prova dåeee.

Gör väl ett till försök! Ciao

Saknar mina fina syskon


A PERFECT FREE DAY

Sa ju att jag skulle till stan och strosa, kom hem med två par skor, en tröja, ett festlinne, nahellack och silvershampoo! Lite gott och blandat, behövligt och obehövligt. Man får unna sig när man jobbar hårt om dagarna.

Efter lilla shoppingrundan gick jag hem och myste till det lite med mitt hjärta, sen snörade jag på mig löparskorna och gick med honom till jobbet. Sedan sprang jag längst vattnet tillbaka hem! Riktigt underbart faktiskt. Flåsigt, men rätt underbart! Sedan lagade jag lite kycklingwok, så gott. Nu ligger jag i sängen och myser! Ska ta en nattmacka och sen sova. Jobb 13-21 imorgon!
Bye


OH YES

Ligger i sängen och softar, som alltid när jag bloggar! Haha känns som varje inlägg börjar så;)
Är ledig idag med, vill jobba men ingen har hört av sig så då blir det slappmode idag igen. Inte mig emot! Ska snart ta mig upp ur sängen och ta mig ner på stan. Känner för att gå runt och titta lite bara! Strosa runt. Leta efter sparbössa också, måste ha någonstans o lägga dricks osv!

Dags att ta ett ryck då. Vi hööörs senare broeees!


ALL OF THE BEAUTIFUL PEOPLE, SHINING LIKE DIAMONDS

Huvudvärk from hell! Sjukt irriterande. Har krigat lite på Ikea idag. Hade sjuk beslutsångest där ett tag men det blev helt okej till slut:) Nu väntar vi bara på tvn som kommer ifrån Eskilstuna i september! Och en tavla ska också inhandlas. Men de får vänta.

Annaaaars då, ska snart göra mat. Och sen kanske lite muffins. Så fort min huvudvärk är borta. Så himla jobbigt :-(((


SUNDAY FUNDAY

Sömnen räckte för att jobba natt! Passet gick oerhört fort även fast vi jobbade över till 6! Tack vare awesome arbetskamrater såklart. Liiiite skillnad från där jag jobbade natt förut! Just saying.

Anyway, sov till halv två idag, åt en dunderfrulle, la mig i sängen myste, jobbade host 16-22 vilket var väldigt skönt. Skulle egentligen vara ledig idag men kände som vanligt inte för det så jag tog på mig ett skift! Cash is king.

Nu sitter jag i omklädningsrummet och bara njuter av att få sitta ner en stund. Ska snart gå ner o ta en öl med jobbarkompisarna och sen hem och sova med en godispåse! Jobbar imorgon 12-19 och på tisdag är jag ledig om inget annat dyker upp=))))

Yesterdays fun at work! ADIOS


SATURDAY

Kunde inte sova så länge idag som jag hade hoppats, fick ynka 7 timmars sömn. Hoppas bara de räcker för att orka jobba natt inatt med! I hope so.

Dagen började iaf med att jag damsög, vek tvätt och sen gick vi och storhandlade. Alltid lika roligt! Tacos blev det till lunch/middag ikväll. Så just nu ligger jag hemma i en REJÄL matkoma! Och snart blir det jobb. Nu ska jag försöka sova lite så jag orkar natten jag har framför mig =)

Och mamma, vet att du läser det här! Jag har skrivit till dig!!!! Svara??


SUPERDUPER DAG

Dagen har varit så jäkla bra. Började med att jag vaknade av att min älskling viskade i mitt öra "jag älskar dig mer än allt" - finns det något bättre sätt att vakna till!? Tror inte det ja! Sen låg vi och myste hela dagen enda framtills vi båda började jobba vid 21. Och sedan jobbade vi tills 05. Hard working couple!

Jobbet gick galant också och jag verkligen ÄLSKAR mina arbetskamrater. Så sjukt många härliga människor på samma ställe, we are one big happy family!

Nu blir det godnatt och imorgon ska jag sooova länge och sedan jobba natt igen! Ciao


LOVE OUR PLACE

Ligger och koser mig i sängen! Jag ÄLSKAR verkligen vårat rum och våran säng. Hela lägenheten egentligen men speciellt rum och säng! Att ens ha ett eget rum är liksom jävligt fett för oss. Plus att vi har ett sjukt stort fönster i vårat rum med sjukt stora och bra persienner på. Så man kan få det hur mörkt och mysigt som helst när man ska sova!

Nu ligger jag iaf här och laddar för en liten morgonpromenad innan frullen! Vet bara inte vart jag ska gå.. Trött på att promenera mitt i stan! Måste skaffa gymkort!!

Sen blir det jobb 15-23 :) Adios!




WELL HELLO THERE

Sov som en stock i våran säng här hemma i Oslo! Helt underbart! Ska snart upp och gå på promenad men efter det ska jag lägga mig här enda fram tills jag börjar jobba! Snark...

Sorry för den dåliga uppdateringen till er som faktiskt klickar er in här varje dag.. Har inget roligt att skriva.. Några tips?

Adios!


OH MAN

Just nu känns de som att jag ALDRIG mer ska dricka alkohol. Som så många gånger förut.. Så bakis så jag bara vill låsa in mig.

Fyfan.


*


ZUUUUP

Yooooo.. Zuup?? Jag är bakis. Trött och huvudvärk som faen. Jävla vin alltså. Får skylla mig själv! Vet inte riktigt hur jag ska kunna ladda om tills ikväll nu men de kanske går senare idag.. Men just nu känns de som att jag vill ligga i ett mörkt rum resten av dagen. Saknar min älskling dock. Avskyr att inte vakna upp med hans armar runtom mig..

Nu ska jag ta ett ryck upp ur sängen. Måste ha krubb!!



HOME

Blir SÅ arg när hela inlägget man nyss skrev bara försvinner... Frustrerande!
Nu ligger jag iaf i sängen hemma i Kjula med tvn på i vardagsrummet och med regnet smattrandes på fönstren. I en nybäddad säng också. I mitt barndomsrum! Så mysigt så jag dör.. Och så skönt att vara helt helt ensam!

Ikväll ska vi ha myskväll med la familia. Och imorgon under dagen vill jag ha sol och bad. Annars vet jag inte vad jag ska göra.. Måste slinga håret också... Oh maaaan!

Adios!


NEW APARTMENT

Hemma i Kjula är jag nu! I min gammla säng. Så mysigt så. Idag har jag träffat mami, Hasse, Tove, hanna och alla boysen, och även min fina bror och hans ännu finare familj! Lilla Julia och Sebastian som bara går och skrattar! Så mysigt och så kul att vara hemma och träffa alla igen. Fick också träffa bästa twinsen och resten av familjen Dahlström igår och idag! Ännu mysigare!

Imorgon ska jag träffa Louise någon gång iaf och på kvällen är de tacokväll med familjen :) Mys mys mys mys

Nu är de godnatt!


FEEEEERIE

Hejjjeeeee. FUCKING SEMESTER/FERIE/VACATION/LEDIG - call it whatever you want. Ledig i en vecka! Så jävla underbart efter 14 dagars jobb i rad. Så ikväll har jag firat med att dricka lite ööl och lite vin med mina minst sagt underbara arbetskamrater. Världens bästa!! Nu ska jag snart sova. Väntar bara på att Kevin ska komma hem så jag slipper vakna igen o igen o igen. Imorgon väntar Ikea! Onödighetsshoppingen väntar. Förutom en säng så ska bara såna där onödiga/roliga saker inhandlas! Bästa!

Dock är jag irriterad. Igen. På uppmärksamhetskåta tjejer.. Och galna människor. Orkar inte riktigt. Gå o lägg er bara. Jag ska dessutom också göra de. Så ciao!


PROBLEM PROBLEM

Idag när jag var och jobbade, så var mina nya roomies på Ikea och skulle köpa grejer till lägenheten. Eftersom både jag och Kevin jobbade så hade vi pekat ut en säng vi ville ha o så skulle Tove o comp köpa den o ta hem den. Linus pappa var nämligen här med bil och släpkärra så skulle vi köpa säng så skulle de ske idag! Annars blir de ju dyrt med hemkörning osv. Självklart fanns de inte en jäkla säng på Ikea. Slutsålt eller något. Så jäkla irriterande! Sååååå alla flyttar in på riktigt idag förutom vi för vi har ingen säng. Tur vi har såna jäkla supervänner som Tove och Linus som lånat ut deras för tillfället, föredetta, lediga rum till oss. Annars hade vi inte haft någonstans alls att sova. Nåväl! En eller två nätter till och sen drar jag på semester i en vecka. Då ska jag sova hemma i stugan<3 Ska bli såå underbart verkligen.

Bara o kriga sista passen på jobbet nu också. 13-21 imorgon och förmodligen 12-19 på måndag. Om inte semesterlängtan tar över och jag tackar nej till de passet förstås... Kan hända.

Nu är de godnatt! Bye

Finaste mormor <3


-

Det finns något som heter karma. Ge och ta! Få in de någon gång i din trånga skalle...


UTVILAD

Chillar hos Tove o Linus som vanligt. Sovit som en kung inatt! Bokstavligt talat. Så himla skönt! Så nu är jag utvilad för en dag på stan. Ska smygshoppa lite.

Sen blir det jobb 16-22! Inte länge alls vilket glädjer mig. Ciao bella


RSS 2.0