•••


@prinsensgate

Idaaag har varit väldigt rörig. Diskuterats hit och dit, funderats på om jag ska jobba eller inte jobba, för att veta om vi skulle till ikea eller inte ikea, flytta eller inte flytta, sen fick jag reda på att jag måste jobba för att dem verkligen behövde folk. Så de blev jobb. I två timmar! Sjukt överbemannade så jag fick gå hem. Har ändå jobbat sinnes mycket på senaste.

Så dååå gick jag till nya lägenheten som är så awesome. Kommer trivas här! Längtar tills vi kan flytta in soffa och säng osv, väldigt tomt här nu nämligen. Ekar väldigt mycket eftersom de är så högt i tak och så. Anyway! Jag är sååå trött och outvilad så jag ligger i lägenhetens ända möbel - Filips och Saras säng, och bara koser mig. Behöver lite ensamtid känner jag! Ska bli skönt o få ett eget rum sen:)

Nu däremot ska jag läsa lite bloggar och kanske sova lite om de går!

Här kommer några bilder på our place



IM STUCK

Vill ta mig ur. Men är fast i situationen. Kan inte sova, även fast jag är så trött så varje millimeter på hela kroppen värker. Känna som att jag är så psykiskt påfrestad så jag kan inte slappna av.


OMFG

AAAAAH shit vilken dag. Värsta dagen hittills under min tid på Fridays! Eller värsta och värsta men iaf mest stressiga. Helt sjukt! Stora bokningar och extremt mycket folk i och med nån jäkla fotbollscup. Sedan när himlen öppnar sig och regnet ba öser ner vill alla som sitter på uteserveringen komma in också. Pricken över iet!

Men jag klarade det. Och fick in 10 timmar också. Pang. Så nu sitter jag hemma hos mina blivande roomies, Tove och Linus. Har precis blivit serverad mat och nu ska jag låna deras dusch! Luktar skit, har jobbat så mycket senaste tiden så jag har inte hunnit duscha ens.

Så nu blir det JB och duschtime! Bye


MJA

Måste börja med att säga att jag känner verkligen att det är annorlunda denna gången. Det är fortfarande jobbigt, men jag vet att det är något som måste göras så just det, gör det lite mindre jobbigt. Kan vara så att jag känner så också för att jag druckit några öl, men kände så innan ölen med. So thats a good thing!
Just nu ligger jag "hemma" i sängen och ska sova strax. Helt slut efter dagen på jobbet. Sjukt stressigt. Men är ändå nöjd för fick in 9.5 timmar! Skulle bara fått 8 egentligen. Bam. Är inne i ett workflow just nu and it feeels awesome!

Nu är det godnatt. Kör på med jobb 13-21 imorgon! O måste till banken innan. Så ha deeeee, bye

-

Detta inlägg publicerades aldrig, skulle publiceras vid 1. Nu vaknade jag av att Kevin kom hem och jag kan inte somna om. S.T.Ö.R.A.N.D.E.








ITS A NEVER ENDING STORY

Orkar helt seriöst inte med mig själv längre. Allt detta tänkande och ältande gör mig tokig. Vill inte vara såhär. Allt jag vill just nu är att bli bättre. Jag vill bli en bättre människa. Vill hitta mig själv och leva ett liv utan all denna hysteri som bildas efter allt analyserande. Nä, fyfan. Time to make a change. Önskar det var så lätt gjort som sagt. Men man kan ju alltid försöka, och då menar jag FÖRSÖKA till 110%. Egentligen är försöka fel ord, för detta är inget försök. Detta är fan ett måste. Ändring måste ske.

Oklart inlägg as always. Godnatt


KOSAR MIG

Ligger i sängen och bara kosar mig. Njuter av att vara lite halvt ledig sådär. Framtills fem iaf! Då börjar dagens pm pass :)

Faktiskt helt underbart att bara ligga och slappa, nyss ätit frulle så är mätt i magen, det regnar ute, och jag ligger och tittar på Wallander i sängen. Mastermind tittar jag på och den är fan läskig, ligger o svettas för jag är så spänd. Haha riktig mes.

Nej! Ska fokusera på filmen nu, tagit mig typ en halvtimme att skriva detta inlägg. Haha. Ciao



FRIDAY AT FRIDAYS

Hej! Jobbar 14 dagar i streck nu, pang. Flyttar på onsdag, pang. WOHO

Trött i kroppen som faen. Imorgon börjar jag iaf klockan 17. Om man inte blir inringd vill säga.

Nuuuu måste jag sova! Eller nu vill jag sova rättare sagt. Btw. Stör mig på en jävla massa saker för tillfället. Vill ta ner vissa människor på jorden. Uääh. Hejipa


25/7

Har fått order att börja blogga igen så gör väl det. Allt för mamma och mormor! Jobbar väl typ som aldrig förr just nu. Precis som jag vill ha det! Snart är de dags att åka hem på semester och i can't waaaait! Så jävla skönt ska de bli. Längtar så efter familj och vänner.

Dagen har sugit för övrigt. Slog i huvudet rejält på jobbet så de börja blöda som fan, så fick lov att gå av passet. Blev betald 8 timmar ändå bara för att Fridays är bäst.

Anyway, lite godis och greys anatomy i sängen nu och jag är hel igen. Godnatt

Din dag idag mitt hjärta <3


TAPPAT GNISTAN

Blä. Plötsligt känns de inte lika roligt att oomma hem på semester. Känner ingen lust för att blogga heller.. Får se när de kommer tillbaka! Ciao


SUNNY DAY

Idag vaknade vi vid 11 och steg upp direkt mer eller mindre. Åt frukost och gick till parken och solade. Solen sken o de får man ju ta vara på! Sen blir de jobb 17-23 och 23-04 som vanligt på helgerna numera. Samma visa imorgon bara att jag börjar med 13-21 och sen 23-04. Sedan på söndag kör jag vidare med 13-19. Haha. Full rulle, tar allt jobb jag får! Snart semester, halleluja!


TRÅKIG DAGJÄVEL

Ligger fortfarande i sängen.. Tanken var att vi skulle gå ut och sola hela dagen men eftersom solen aldrig vill komma fram här i Oslo så blev de inte så. Och vad gör man en dag när de är dåligt väder? Jo man stannar inne, tittar på tv, pysslar osv.. Men vi har inte ens en tv. Eller vi har de men bara massa norska kanaler. Vet ni hur mycket jag saknar att bara ligga i soffan i min gamla lägenhet o bara sappa runt på alla svenska kanaler? Ta vara på de där hemma!!

Vill kunna streama en film på ipaden också men vårat internet är för svagt för tillfället. Sjukt störande. Så just idag är jag bara irriterad på att de inte finns något att göra som inte kostar pengar. Jag menar, är ju ändå här för att spara pengar. Annars hade jag ju kunnat gå på bio, ätit lunch ute, shoppat osv.

Nej nu måste jag göra något innan jag går i taket. Helst av allt vill man ju jobba men de blir inte förens på fredag och lördag. Ändå bra att på tre dagar denna vecka får jag ihop 32 timmar! O en norsk arbetsvecka är på 37 timmar. Så de är ju skönt iaf. Ne, bara för de tror jag att jag ska dra ner på stan o söka extrajobb. Ändå kul. Eller inte. SKITTRÅKIGT.

Åh vet inte ens vad jag babblar om nu. Något måste göras iaf. Tur jag har Kevin här hemma så vi har varandra iaf!

Hejhej


TODAY

Som jag sa tidigare så skulle jag ut och röra på fläsket. O de gjorde jag också, gick och sprang runt lite överallt. Körde också styrka efter det på en liten grässlätt jag hittade. Efter det gick jag och solade solarium bara för jag blev så arg över att det aldrig är så bra väder i Oslo som de verkar vara i Sverige hela tiden.. Blir så arg. Haha.

Sen gick jag och handlade, hem och lagade mat, duschade, städade typ hela lägenheten(!) och nu ligger jag i sängen o ska snart gå och kasta sopor samt panta flaskor. Duktig jag vet! Funderar på att sola igen för pengarna, ändå värt.

Funkar inte att ladda upp bilder. Ciao


LISEBERG

Igår var vi på Liseberg, jag och 10 arbetskollegor! Så sjukt kul. Vi hade en helt underbar dag i solen och även fast de var gothia cup så var de inte så farliga köer. Började med att åka balder och jag var så sjukt nervös för att jag inte åkt någon slags karusell på hur länge som helst o så ska man börja med den liksom... Men den adrenalinkicken. Jävlar i havet. Blir mer och mer sugen på att hoppa fallskärm när man gör såna saker.

Hur som helst så var vi på Liseberg hela dagen lång och sedan åkte vi hem vid 2 på natten. Innan de satt vi och åt god mat på en mysig restaurang!

Seen gick bussen 45 min för sent hem för att busschauffören hade försovit sig.. Kul kille. Kom hem vid 7 imorse iaf och sovit som en kung sen dess!

Nu blir det till att äta frulle och ge sig ut och träna.

Adios!




AAAH

Skön dag hittills! Landade precis i sängen efter att ha varit förbi jobbet en sväng. Kevin bjöd mig på lunch och efterrätt o sedan började han jobba vid 6. Då passade jag på att ringa och skriva till några söta där hemma som jag saknar väldigt mycket. De ända som svarade var Louise och Tove som vanligt. Lika kul som vanligt stt höra mina fina vänners röster! Passade också på att planera massor samt skrev ned massa viktiga saker jag måste hålla koll på nu när vi snart förmodligen ska flytta igen. Tihi can't fucking wait!


Nu är de dags för mig att ta tummen ur stjärten (säger man så ens?) och gå ut och röra på mig. Håller dock på att somna här just nu så måste ta ett ryck inom kort.

OCH så "sökte" jag typ ett jobb idag faktiskt. Behöver lite extrajobb här och där. Det var iaf som receptionist på hotel Continental. Ska gå tillbaka dit imorgon o få träffa personalansvarig :) 100 kr på att man måste vara 20 för att få jobbet..


SMILE

Godmorgon världen! Har varit vaken ett tag men inte kommit upp ur sängen bara. Ska gå upp och gå till parken nu efter detta tänkte jag!

Glömt att säga en sak som jag längtar allra mest till just nu just för att de är så nära dit!! På tisdag ska vi åka till Göteborg och liiiseberg med ett stort gäng från jobbet :DD Ska bli så satans roligt att göra detta! Buss i tre timmar för ca 200:- fram och tillbaka, paaaang igen. Längtar ihjäl mig!


PANG

Såådäääärja. Då har man tjänat in 12 timmar till! Känns sådär extra underbart nu efteråt. Som alltid när man kämpat sig igenom något kämpigt som leder till något bra. Så denna vecka kommer jag att ha jobbat två 12timmars pass, ett 10 timmars, och en 6 timmars. Vilket betyder att jag fått ihop min 40 timmars arbetsvecka. Pang på den! Hoppas att jag får jobba söndag också faktiskt. De pallar jag!

Nu ska jag sova. Imorgon ska jag upp senast 12 och då står träna på schemat. De är prio ett!

Bye


FUCK

Jobbar 17-04 idag och imorgon. Tack vad roligt. #ångest


GODMORGON

Gooooodmorgon. Ligger utvilad i sängen och klockan är bara 11(!). Man har ju blivit nattuggla sen man kom hit i och med att man alltid jobbar kväll eller natt! Men eftersom vi hade utbildning igår så slutade vi ca 9 på kvällen. Så då gick vi hem tillsammans och myste framför click.

Nu ska jag om en liten sekund gå upp och göra ägg och bacon. Och sen blir de till å sola hela dagen. Superväder :)

Hitta en gammal bild och kom på att jag saknar smid <3


<3

Bästa dagen!


-

Kan som vanligt inte somna ensam så ligger i sängen och internetshoppar lite. Beställde precis en hemmatandblekning från Dentaworks! Ska bli spännande och se hur det blir. Hatar nämligen mina tänder just nu. Har hört att de ska funka med hemmablekning så vill testa och se hur de funkar på mig!

Och mamma, "Paketet" kommer komma hem till Kjula så då får du jäääättegärna skicka hit det till mig tillsammans med min mobilräkning. Skulle bli så glad då!

NATTI


SAID AND DONE

Said and done! Tog mig ut på ett riktigt svettigt träningspass. Började med pw ett tag och sen körde jag lite intervaller på platt mark och sedan körde jag intervaller upp för en backe. Kommer ihåg att jag älskade att träna intervaller upp för backar med laget när jag tränade handboll förut, fick alltid flipp och tänkte att jag måste komma först upp. Blev en sån bra tävlingskänsla över de hela! Sen körde jag styrka i parken på väg tillbaka.

Nej men så det var roligt även fast jag körde själv. Det ska jag göra om! Det var precis bredvid en hamn och precis i solnedgången också.

Nu måste jag nog sova. Ska upp halv nio imorgonbitti och ha classroomtraining med jobbet. Lära sig mera om Fridays typ. I 11 timmar ska vi tydligen sitta och lyssna o göra övningar. Puh. Tur man får betalt!

Godnatt :)


WOHO

Hejjjjjj! Lång och bra dag faktiskt. Kom nyligen hem iaf och ska snart ta mig upp ur sängen och ta mig ut på en svettig löprunda. Sedan ta en långdusch och sedan äta tacorester från igår! Bästa någonsin är ju att äta när man precis tränat och duschat. Då kan man känna sig värd maten man har framför sig!

Dags att ta sig i kragen. Upp o hoppa!

Btw!! Eskilstuna, prepare yourself =D


-


-


Jul. 08, 2013


-

Väntar på att tiden ska gå fortare så jag kan få äta min tacos någon gång! Ska bli så gott. Funderar på att ta en löprunda ner mot stan och släpa hem mannen!

Först blir de att städa lite. Kan behövas!

Later


PRETTY GOOD FEELING

Gårdagen var bra! Och idag mår jag bra. Vaknade upp med ett jävla igentäppt öra? Inte lock i örat utan detta känns mer som typ en öroninflammation är på väg.. Sprang ner till Apoteket iaf och köpte öronspray. Får hoppas de hjälper efter några gånger! Nu ligger jag iaf nere i parken vid oss och läser 50 shades of darkness, o bara myser i kvällssolen. Sjukt mysigt och skönt med lite kvalitets-ensamtid!

Ska snart gå och handla Tacos och sedan när Kevin kommer hem från jobbet blir det tacomys!


TYPISKT

Vaknade upp och insåg att det inte alls var lika fint väder som igår? Såklart de är så när jag är ledig.. Alltid!

Men nu ska jag ta mig ut på en promenad! Ha en bra söndag mates


FÄRDIG

Dagens jobbpass är avklarat! Köpte med mig en liten godispåse innan jag åkte hem så nu ligger jag nyduschad i sängen och äter godis. För sista gången på väldigt länge! Fyfan vad jag äter skit. Funderar på att börja gå morgonpromenader igen. Med start imorgon! De blir supert som man säger här i Norge.

Imorgonkväll är det partyyyy som gäller också! Så jävla taggad. Ska bli awesome väder också! Wiho. Tror till och med att morgondagen sker i denna ordning; Vakna, promenad, frukost, ut och sola, middag, party i parken, utgång! Perfekt söndag?

Saknar min mamma<3


-

Att uppdateringen står still på bloggen beror nog på två saker. 1. Jag skriver inlägg som försvinner eller inte kan publiceras.. 2. Jag hinner inte riktigt. All I do is work! Typ.

Nu är det iaf godnatt. Jag har jobbat natt och dag och nu har jag SJUKT ont i fötterna. Fifan.

Godnatt!

<3


JAPP

Har varit ledig under dagen idag! Och har varit en riktig hemmafru. Lite iaf. Har handlat, lagat korvstroganoff och tvättat sänglakanen. Så inatt när jag kommer hem från jobbet så har man en helt nybäddad mysig säng att sova i. Längtar redan!

Om en timme börjar jag jobba. 22-04 står på schemat! Hoppas de går fort. Är inget stort fan av att jobba natt men de är bara o görart som jag brukar säga. Bra dricks!

Ska titta vidare på greys nu. Bästa!!

Hejdå brorsor

Söt

I
I
V


TORSDAG

Köpte en kalender igår, och i och med det så har vi börjat planera en liten hemvisit! Längtar sååå mycket ännu mer nu när jag fick reda på att jag fått en brorsdotter också! En liten Julia kom till världen igår morse! Så kul med en till tjej i vår släkt :) Jag har mer eller mindre varit den ända haha.

Nu ska jag ta ett ryck! Puss


-

Ooooo så försvann hela jävla inlägget... Lackar. Hatar när de händer! Men skrev iaf att jag sitter på jobbet för att jag inte vill hem av olika anledningar och att jag fått ballonger och en tallrik med kidnuggets. Faktiskt väldigt mysigt. Skrev också att jag ringt runt till några vänner i Sverige men att Tove var den ända som svarade! Himla kul att höra lillans röst och få lite inside information ifrån tuna.

Nu ska jag ta mig hem.. O somna själv för att Kevin jobbar till 04. Blä. Anyway. Lateeer bitches


DRÖMMEN ;)


FINISHLINE

Sitter på golvet i omklädningsrummet på jobbet och håller på att somna.. Återigen en superstresssssig dag och nu när jag fick sluta.... Så skönt att bara sätta sig ner o andas. Ska ta mig hemåt nu bara. Plötsligt blev de väldigt jobbigt! Egentligen skulle jag vilja unna mig några bitar godis och slänga mig i sängen o titta greys när jag kommer hem.. Men kanske måste skippa den där godisdetaljen. Eller. Wtf. Vi får se helt enkelt. En sak som är helt säker är iaf att jag ska ta en lång dusch när jag kommer hem. Nu är de dags att make a move!

Laaater

En av många som jag saknar väldans mycket<3


Halli hallå! Dagen har varit sjukt bra faktiskt! Den har bara sprungit iväg io för sig men tiden går ju fort när man har roligt sägs det! Kaos på jobbet så jag och Louise tyckte vi var värda en öl efteråt. Visade sig att hela jobbet tänkte likadant så de blev ett riktigt gött häng till slut. Men de är tydligen på söndagar det händer här i oslo! I like it! Slipper söndagsångesten osv. När dom andra drog vidare så drog vi hem. Är återigen för liten för att få gå ut på krogen.. MEN vi hade sjukt trevligt i alla fall och sjukt roligt med alla dessa sköna människor man fått lära känna här.

Lite roligt är att två av de tjejerna jag kommit närmst här i Oslo heter Tove och Louise! Och vad heter två av mina favvotjejer hemma i tuna? Jo, Tove och Louise! Bästa tjejernaaaa

Nu ska jag sova. Imorgon är jag ledig men sen är det jobb resten av veckan! Ciao



RSS 2.0