YEAH

Någon som undrade om jag kunde berätta lite om Oslo och självklart kan jag det. När jag har tid och ork vill säga! Nu är de Lets Dance som gäller hehe


FREDAG MATES

Det är fredaaaaaag och jag hoppas med hela mitt hjärta att denna dag går fortare än fortast. Har inte mycket kraft i benen kvar efter denna vecka. Måste nog vara försiktig i trapporna idag, annars kommer jag ramla. Nu måste jag gå upp! Ska försöka packa de sista som går att packa ner nu. Sen har jag bara tråkiga saker som ska packas ner som porslin saker som ska slås in i papper osv. Tråk. Måste skaffa papper bara. K tänker ni. Hejdå säger jag


KOM IGEEN

Någon som vill ta över mitt medlemskap på gymmet Actic som ligger i centrala etuna? Sticker till Oslo och har ingen användning av gymmet när jag är där borta liksom. 249:- i månaden :) Hör av er! Peace


WORK WORK WORK

Slutade 20.00 igårkväll, hem, äta, mysa sova - och upp 05.30 idag. Började 06.15 och när jag slutar är fortfarande oklart. Hoppas snart för känner mig lite stressad nämligen. Har mycket jag måste fixa, packa osv. Plus att jag alltid ska envisas med att ta fel skor så har sjukt ont i hälarna. Imorgon blir det fula löparskor med superdämpning istället för mina Nike som är dösnygga men inte jätte sköna efter att ha stått upp i åtta timmar. Haha.

Nej nu ska jag ta ett ryck och ta reda på när jag får sluta! Längtar nämligen väldigt mycket efter min säng


*

Du är fan korkad. Godnatt.


SUNDAY

Goddagens! Igår vart det partaj först på beccas 20 års fest och sedan drog vi till nya harrys! Väldigt trevligt. Sedan var det bara upp 12 och jobba idag. Riktigt segt men jag tog mig igenom det. Sedan tyckte jag att jag var värd lite mat. Så tryckte precis i mig en pizza. Som var helt sinnes! Oxfilé pizza från italia, oslagbar. Resulterade i en matkoma from hell så just nu ligger jag och halvsover hemma hos mami. Apropå mami så grattis på mors dag. Du är bäst. Love


-

Godkväll! Sitter för stunden på toaletten på jobbet. Filurar lite på livet och sånt dära. Har lite rast osv. Vad som gör mig oerhört glad är att jag slutar om endast en timme! OCH jag har haft en bra dag idag! Ni vet en sån som man känner för att ge en massa komplimanger till främlingar osv. Vara extra snäll liksom. Jag tror det beror på att folk har mer eller mindre bemött mig så idag! Alla är glada liksom. Det är fredag, helg, löning. Woop woop känner jag bara idag. Sen ska jag inte sticka under stolen med att jag inte känt såhär EXAKT hela dagen. Har varit kämpigt också! Men de är väl onödigt att fokusera på nu när jag slutar om 1 timme och 10 minuter. Efter jobbet ska jag ta ett glas vin på någon uteservering med loppan och kanske Hanna! Kan nog inte bli bättre. Pussgubbe

Jag och min prins


DREAMS

Hali hallå! Sover otroligt bra på nätterna numera. Så bra så jag är dötrött när jag vaknar och vill inget annat än att somna om igen. Drömde dessutom att jag var i New york med Cypern gänget, jag var i en pool där det var delfiner som naffsade mig i örat och på tårna, jag fick dricka Starbucks vanilla latte igen, sen missade jag dock flyget hem men det gjorde ju egentligen ingenting. Sen vare mys i drömmen också. Hehehehe.

Nerå. Nu ska jag gå upp och göra en god frukost och sätta mig och läsa min bok! Sedan blir det jobb jobb jobb tills 20 ikväll, ångest!

Ciao

 


@SÄNGEN

La mig precis i min älskade säng! Riktigt skönt efter en lång arbetsdag. Har ont i huvudet som tusan. Inte bra! Förövrigt så har dagen sugit balle, precis som igår. Solen får mer än gärna lysa upp mitt liv just nu, den brukar nämligen ha den effekten på mig. Kan ju iaf hoppas att man vaknar upp på rätt sida imorgon. Det är ju ändå fredag och löning och allt. Äsch, blir nog bra till slut.

Förresten. Varje gång jag lägger mig i sängen så har jag så mycket saker jag vill göra! Ok.. Lät fel. Men vad jag menade var att för det första läser jag alltid bloggar innan jag lägger mig. Uppdaterar mig om de senaste osv. Heh. Men sen vill jag ju hinna läsa 50 nyanser av honom också, så sjukt bra! Jag är så fast. Sen vill jag titta på greys anatomy också, som jag typ alltid gör på kvällarna/mornarna/allastunder när jag inte har något att göra. Alltså har jag mycket jag vill göra nu när jag landat i sängen. Och ändå ligger jag här och bloggar liksom. Jisses.

Nej, nu blev jag trött så ska väl göra något av alla mina måsten nu.

Ytterst oklart inlägg

Bye


-

Allt jag gör blir fel. Allt jag säger blir fel. Allt är fan upp och ner.

Godnatt


*


GOODMORNING

Godmorgon! Dags för jobb och slit igen. Börjar 11 idag och blir nog inte ett jätte långt pass så jag tänkte köra ett träningspass efter det. Måste träna bort alla drinkar från semestern osv. Inte direkt haft en hälsovecka i napa! Ikväll vill jag åka och mysa med Sebastian. Lite abstinens sådär. Skulle heller inte tacka nej till att åka till Kjula en sväng!

Nu ska jag sminka över min eyiafjeikafjökull i mitt ansikte.. Och sen ta mig till jobbet! Ciao


BÄST


LONG TIME NO SEE

Hej människor! Long time no see. Har haft förmodligen den bästa jäkla veckan i världshistorien. 7 dagar och nätter med nästan alla av mina bästa vänner! Helt underbart. Kunde nästan inte blivit bättre! Behövde iaf detta. Få komma iväg och vara lycklig med mina käraste! Men nu är man hemma igen, i kalla Sverige. Inte lika kul. Men nu börjar jag tagga för Oslo istället så man kan dra iväg ännu längre i vinter sen! Och sen slita och kämpa framtills dess. Börjar närma sig också, flyttar ut från lägenheten om typ två veckor bara. Sjukt!

Nåväl. Idag blir det slapppppppa i soffan hela dagen och sedan jobb resten av veckan! Sedan löning på lördag. Perfekt.

Nu ska jag titta på film! Mys och hej

Bilder från resan kommer inom kort på fb!


WOOP

Shit vad jag är dålig på att uppdatera nu för tiden! Urusel. Har inte riktigt haft tid att skriva eller knappt ens haft något att skriva. Har jobbat hela veckan och även idag! Kände verkligen att jag inte orkade jobba idag men jag kämpade mig igenom det. Blev sedan spicy hot som belöning efteråt! Göttigt. Nu ligger jag och chillar med kev kev, snart ska vi gå och sola solarium och handla lite grejer inför resan imorgon.

TIME TO GO TO NAPA YEAAAAH

Så här taggad är jag inför det!


--


I JUST RAN OUT OF BAD DAYS


CANT TAKE MY EYES OF YOU

Jag vet inte vad det är, sover typ 9 timmar varje natt och ändå är jag sjukt trött nu? Och när jag vaknar! Är jag trött som person eller vad är frågan? Haha. Svettas som en gris gör jag också.

Nåväl. Idag är jag bortbjuden på tacos hos brorsan min. Det blir nog mys. Imorgon blir det myskväll med gott sällis och nåt gott att äta förhoppningsvis. På fredag blir det att titta på bal och förmodligen Stockholm på 20 års partaj. Lördag myskväll med släkten. Söndag jobb och mys på kvällen. Och sedan är det napaaaaaa!

Mycket planer och det gillar vi!

Ciao bella


GOD AFTON

Godkväll! Dagen började med morgonpromenad i solen, god frukost, jobb, chill i solen med mami, och nu inväntar jag Tove för att vi ska åka till matte! Men hon är seg idag hon.

Nu är det dags att ta ett ryck! Puss


HEY THERE

Hallå där allihopa. Imorse stod klockan på 08.00 då det var dags för morgonpromenad! Ska gå en morgonpromenad varje dag denna vecka förutom på fredag, för då börjar jag halv åtta. De var faktiskt skönt att gå imorse! Jätte fint väder. Och de ska ju bli ännu finare imorgon så de ska nog inte bli några problem att komma upp.

Jobbar inte kväll en ända gång denna vecka heller vilket är sjukt skönt! Därmed tror jag den här veckan kommer gå sinnes fort, och de är ju gött för om exakt en vecka drar vi till AYIAA NAPAAAA! Jag och mina bästisar! Kommer fan bli storslaget, det är jag helt säker på.


WEEKEND

Sitter på altanen i solen och softar. Tråkig jävla blåst bara. Har kommit på att blåst med kalla vindar speciellt är det värsta vädret. Man kan liksom inte göra någonting, jag får typ panik när håret flyger runt huvudet som en tornado och man fryser som en jag vet inte vad. Känner ni igen er? Jag hatar det iaf. Så mycket så jag nästan går in i värmen snart och lägger mig i sängen och tittar på greys anatomy istället.

Btw så köpte jag en bikini igår. Orkade inte testa i butiken men underdelen var bra iaf, måste nog tänka lite mer på överdelen. Hela kittet kostade ju trots allt bara 100 riksdaler. Kap egentligen.

Bra jäkla tacos igår!


-


.

Och det går dagar då jag tänker mer på henne än på dig.


FRIDAY

Sover som en kung nu för tiden. Sjukt skönt! Vaknade nyss iaf och ska snart gå upp och packa väskan och lite grejer. Börjar 11 och slutar 20 idag och efter jobbet ska jag direkt hem till Louise och grillmysa med mina tjejer och pöjks. Ska bli mys. Hinner inte vara kvar så länge dock då jag förmodligen tar 22 tåget till Stockholm. Kan bli ändrade planer känner jag dock, men vi får se helt enkelt.

Nu ska jag gå upp och äta frulle, städa och packa innan jobbet! Ciaoooo


SOLSTRÅLAR


GLÄDJE

Loppilus kom och våldgästade mig imorse och inte klagar jag inte! Hade tänkt att ligga i sängen hela dagen men hon drog med mig ut i de fina vädret. Åkte till tp och loppan shoppade loss. Jag däremot fick bara med mig en rosa shake flaska! Den var fin.

Nåväl. Nu sitter jag i kjula i solen. Poolen är öppnad, grillen är framme och vårkänslorna är här :-) Glädje!

Nu kommer alla mina brorsöner så nu ska jag leka med dom. Puss


RSS 2.0