-

Halllllllaw! Fullt upp hela helgen! Trodde bara de var mamma och Hasse som skulle komma och hälsa på men slutade med att kevins föräldrar också kom! Och även Tove och Louise! Så sjuuukt! Dom kom och överraskade mig på jobbet. Jag hade verkligen ingen aning så börja tokböla mitt i restaurangen haha. 

Sedan var de fest igår. Bra drag men jävlar vad bakis jag är idag. Ska aldrig mer dricka! Nu ska jag kolla film med roomiesarna. NATTI




A GOOD WEEKEND IS COMING UP

Waaa min bf är verkligen bra på suprises! Hans föräldrar ska tydligen också komma i helgen! Say whaaat? Bara ett plus i kanten för mig! Så kul!

Och så kommer mamma och Hasse imorgon vid lunch! Detta blir säääkerligen en riktigt fin helg! Observera att de är 2(!) dagar kvar tills jag får hänga med de stora kidsen ut på krogen här i Oslo. Woop
Nu ska jag skriva en lista till mami och sedan ska jag ge mig ut på stan och kolla efter ett plastbord och sedan sola. Först frukost och oth!

Gårdagens!



Det kommer dagar, mörkare än andra. Herregud, vad jag saknar dig.






GOOD WEEK

Time to wooork! Och jaa, jag känner för det! Är lagom uppvilad nu! Plus att jag är ledig imorgon också o seeeen är de äntligen helg :DD Jobb på fredag och sen kommer mamma o Hasse på lördag vid lunch, och sen blir de partyrock på söndag! Woop woop!

Bild från igår, himla mysig kväll. Tack Louise m.fl! 



NJUTER

Njuter av att solen fortfarande är framme vid 7tiden! Så mysigt att gå på tysta gator till affären utan stress! 





MYSAMYS

Legat i sängen hela dagen. Så himla skönt. Har kollat på "The call" precis, kan jag starkt rekomendera! Spännande som tusan och superbra. 

Nu tittar jag på en gammal Wallander film, bara för att jag får en sån mysamys känsla utav dem filmerna. 

Nu ska jag gå upp och fixa mig i ordning litegrann.
Saknar mina fina <3

GOODMORNING

Godmorgon! Ytterligare en ledig dag och jag kan nog inte bli mycket gladare. SÅ skönt! Har inte så mycket planer idag faktiskt, förutom att jag ska försöka ta mig iväg och sola. De är något som är väldigt dyrt här i Oslo.. 50 spänn för typ 12 minuter. Tråkigt. För jag är blek som snö just nu!

Sen kanske jag ska gå på bio ikväll! Med Louise. Annars är de bara slappa som gäller. Kanske baka muffins? Eller bullar! Äsh, tar de som de kommer!

Ha deeee

Myslykta och myskudde köpte jag igår! 

A GREAAAAT DAY!

Alltså åh, har haft en sån underbar dag hittills! Först en pw och sen gick jag ju ner på stan. Har kommit på att de är verkligen det bästa jag vet att gå runt på stan helt ensam! Bara gå o titta vart man vill, inte behöva vänta på någon. Och speciellt idag när jag inte har någon tid att passa dessutom. De är typ terapi för mig. Så sjukt mysigt! Nog för att de är väldigt mysigt att gå på stan med Kevin också ibland men han blir så otålig när jag bara går runt och tittar och "aaaldrig" köper något. Idag iaf kände jag mig värd att shoppa loss lite med tanke på att jag jobbat tills jag nästan stupat på sista tiden. De blev lite inredningsgrejer och skönhetsprodukter! Även ett MAC puder! Så nöjd. Men än är jag inte klar, gick bara hem för att lämna påsarna, slänga in tvätt och ta en liten paus. Ska snart gå ner och köpa ett par skor som jag lagt undan. Apropå skor!! Har hittat en butik som säljer Jeffrey Campbell skor här! Farligt! Tur för plånboken och otur för mig att de inte fanns min storlek. 

Nä! Dags att gå nästa vända. Måste handla mat också. Hörs sen!

Gammal bild ifrån napa, jag och min fina vän som kommer hit andra helgen i oktober! Såååå glad :D

PLEASE GOD BE WITH ME

Pw check! Var också och kollade på SATS idag. Ryktades om att de fanns medlemskap för 500 NOK i månaden. Tydligen inte! 655 kostade det. Tråkigt, gillade verkligen de gymmet. Anyway. Fick nyss schemat för oktober! Ser rätt bra ut. Nu när jag fyller 20 också får jag högre timlön och får även bli servitris! Shiiiit va creepyyyy! Så nervös. Ska gå follow redan nästa vecka på onsdag! Sååå sjukt. Hoppas gud är med mig de dagarna! 

Nu håller jag på att bädda sängen! Tvättdags! Tacka vet jag torktumlaren. Men nu ska jag byta om och sedan gå en sväng på stan! 

Adios



SUNDAYYY

Bobos! I made it! Fucking awesome. Känslan av att ha en helt ledig dag imorgon är helt obeskrivlig. Ska göra lite ärenden på stan, laga mat, sola, och gå en pw tänkte jag. Kommer säkert inte göra något annat än att ligga i soffan och kanske gå en sväng på stan. Men älskar att skriva listor så whatevaaah.

Idag åt jag lunch på jobbet, en god cajunpasta med kyckling osv. Blev massor över så tänkte jag tar med mig de i en doggybag hem. Slutade med att jag gav den till en uteliggare! Dagens goda gärning - check!

Jag är så snäll jag. 

NATTI!




O HUR SKA DETTA GÅ

Vaknade nyss.. Sovit 8 timmar. Känns som jag sovit 0. Och nu var de dags att gå och jobba igen.. Ångest. Idag ska jag jobba på Fridays city. Ett annat Fridays här i Oslo! Tar lite skift där då och då nämligen. Längtar redan till klockan slår 21 och jag får åka hem vetandes att jag är ledig imorgon! Skönt som iiiin i helvete ska det bli. 
 
Nu ska jag gå upp. Ligger här bredvid min man som tuggar luft(?) för fullt. Han har allt konstiga saker för sig i sömnen! 

Later



CRAZY BUSY DAY

AAAAhhhhhhh shit vilken dag. Oslo marathon idag så aaallla skulle in på fridays efteråt och under tiden. Full restaurang hela dagen. Orkar inte. Jodå. Lite till orkar jag. 8 timmars host imorgon och sen orkar jag nog inget mer. 

Nu ska jag sova! Hejs



MORNING

Alltså jag orkar verkligen inte jobba idag egentligen. Självklart ska jag göra det men shit vad de tar emot! Ställde till och med klockan på 11 bara för att jag skulle hinna göra någonting annat än bara sova och jobba. Haha. Så snart ska jag gå ut i soffan och lägga mig med täcke och iPad! Lite frukost och one tree Hill på de och jag är nog på bättre humör! Ska bara mysa med mannen lite först. Vi jobbar nämligen om varandra så enda gången vi hinner mysa litegrann ens är på morgonen innan jag går upp. Eller en snabbpuss på jobbet nånstans! Inte helt fel de heller. De är ju småsakerna som räknas trots allt! 

När vi blir lite extra trötta på att jobba o när vi inte har mycket att göra så brukar vi leka lite med oliver the monkey! Har jag sagt att jag älskar mitt jobb? 






SO FREAKING TIRED

Jobb 14-23. Låååång dag. Sista jobbiga dagen imorgon och sen kommer en mindre jobbig dag på söndag och seeeeeen mina vänner är jag förmodligen ledig måndag tisdag! Sedan blir de jobb onsdag och fredag och sen kommer mamma och Hasse hit på helgen där för då fyller jag år :DDD Wiiiiii! Underbart att visa Oslo för mamsen! 

Nej gud. Nu är jag så trött så orkar inte hålla upp ögonen ens. 50timmars arbetsvecka är inte alltid o leka med! 

Godnatt!



TRYGGHET

Ligger i sängen och längtar faktiskt hem till min helt knäpptysta Kjula stuga. Där de nästan är omöjligt att vakna efter man har somnat. Man hör inte en människa. Inte ett ljud från bilar, tåg eller what so ever. Den tystnaden saknar jag. Speciellt idag när jag jobbat 10 timmar och är helt sopslut i kropp och sinne. Då orkar man inte höra ett knyst från omgivningen. Då orkar man inte vakna i ett ryck utav att någon asgarvar i rummet bredvid. Jag tycker normalt sätt inte att de är jobbigt. Tycker normalt sätt att de är skönt att ha människor omkring mig, brukar få mig att känns mig trygg. Men just nu. Och just idag. Nej.. Nu vill jag ligga i min mysiga Kjulastuga och ha mamma och plasthasse i huset bredvid. Det är trygghet om något. 




LEDIG

Efter 12 dagars hårt slit på jobbet så är man ledig en dag! Helt underbart har det varit. Behövde lite vila! Imorgon är de dock back to work, nu börjar helvetet. Runner, 8timmars pass, i tre dagar irad. Oh boy. Hoppas dagarna går fort.

Dagen har iaf spenderats i soffan och även på stan en liten stund. Nu på kvällskvisten har jag gjort lite finmiddag till mig och älsklingen. Kött o grejer! Mums. Och nu har vi lite mys i soffan med roomiesarna.

Godnatt!


-


DET GÖR INTE ONT, SÅ LÄNGE DU ÄR MED MIG

Idag innan jobbet gick jag runt på stan ett bra tag och tittade och shoppade lite också. Köpte hörlurar, då mina försvunnit(?), en stor mysig halsduk och sen köpte jag klackskor också. Ett par helt vanliga pumps. Kan bli så att jag lämnar tillbaka dem dock, måste bara gå runt lite med dem så jag vet om dem gör ont eller inte. Hämtade också ut min klänning, den var verkligen jättefin men så kort i rumpan.. :( Kommer knappt kunna böja mig framåt alls med den. Men kan bli så att jag kör på den ändå. Om jag inte hittar nån bättre men de lär ju inte hända..

Minst sagt en sjukt lugn dag på jobbet. Inte ett skvatt att göra! Typ. Jobbat 12 dagar i rad nu. Lite trött, ja. Så nu ska jag sova. Vill egentligen titta på greys innan, bara för att få min lilla egentid. Men då blir jag trött imorgon. Ett avsnitt får de bli!

Förresten så pratade jag av mig rejält med min fina Louise idag. De var längesen. Saknar dig. Saknar alla där hemma just nu.

Ciao


ETT REGNIGT OSLO

Fanns tydligen ingenting att göra på jobbet så jag skulle börja 16 istället. Jag sa direkt att jag ville ha mina timmar men näää. Så lite fanns de o göra. Då är det lite!

Sen sprang jag ner till postkontoret för att hämta min klänning men den hade kommit till ett annat kontor så måste gå dit nu också. I ÖSregnet. Usch o fy!

Aja. Hörs sen då babes


SEPTEMBER, where did you go?

Helt sjukt att det redan är 16e september imorgon!!! September har gått så fort, har inte alls hängt med i svängarna. Det är liksom mindre än två veckor kvar tills min födelsedag idag! Två jäkla veckor tills jag också får vara med på staffpartys och tills jag också får bli servitris på jobbet! Längtar så mycket.

Jobbat idag med såklart, gick rätt fort ändå. Segt dock. Men imorgon kommer nog gå ännu segare. Runner 13-21, o de passet är alltid lika seegt. MEN, de är bra timmar så jag kör på. Har typ cirkus 5 såna pass denna vecka så den kommer nog gå skapligt långsamt! Imorgon ska jag försöka komma upp innan 11 och hämta min klänning, köpa klackskor och sedan titta i en mysig butik jag tittat in i flera gånger denna helg!

Nu börjar jag bli trött.

Puss och mys. Och godnatt


BEHÖVLIG SÖMN

Sov till 14.15 idag! Det behövde jag verkligen. Så jobbigt att jobba natt när man sovit lite eller dåligt. Jobbet gick bra och fort igår iaf. Muffinsen uppskattades och gick åt allihop!

Nu ligger jag i sängen och funderar på vad jag ska göra för mat. Är sååå sugen på tacos men orkar egentligen inte gå o handla allting. Fast så kommer de bli ändå. Tacos i mitt <3

Later!


MUFFINS AND HARD WORK

Då har man lagat 20 muffins bara för att! Tycker egentligen inte ens om chokladmuffins så speciellt mycket men jag älskar att baka dem! Blir tillfredsställd på nå vis :) Kvalitetstid!

Nu ligger jag i soffan och ska snart gå till jobbet. Klantigt av mig att lägga mig i soffan.. Blev trött o hängig nu. Blir en redbull på väg till jobbet sen! O lite house musik på de så är jag nog pigg igen :)

Godnatt på er alla som snart ska krypa ner i sängen o sova.. Ni kan ju skänka en tanke till mig sen om ni vaknar o tittar på klockan o den är 03.00 inatt. Då har jag 3 timmar kvar tills jag får sova! Fyfän, undrar när jag ska vänja mig med att jobba natt egentligen..


PURE AWESOMENESS

Så jäkla awesome att jag skaffat mig en jäkla massa timmar i september. Jag skulle egentligen jobbat 84.5 timmar på hela september och efter denna helg är jag uppe i snart 90 timmar. Känns så sjukt skönt. Och nästa vecka bjuder också på maaaassor av jobb vilket också är ren awesomeness!

Idag börjar jag jobba 23 o slutar 05.00. Hoppas de går fort som tusan. Nu ska jag försöka sova lite och sen tror jag att jag ska göra lite muffins o bjuda mina jobbarkompisar på sen, hehe. Gott!

Laaater!


GODMORGON

Hejhallå o godmorgon! Somnade snabbt i min älsklings armar igårkväll. Ibland är han verkligen bäst alltså! Nu ligger han och snarkar bredvid mig och jag ska snart gå ut och gå. Det är ett MÅSTE att börja röra lite på mig nu alltså. Jag måste!!

Efter de blir de frulle o städa lägenheten. Sen ska vi gå till banken och hämta ut våra bankomatkort. O sen blir de jobb 16-22! Jag krigar på jag

Time to make a move!



-

På jakt efter en klänning till min födelsedag!! Någon som har några tips?? Kollat på alla möjliga hemsidor nu!!


WORK HARD

De blidde ingen ledig dag idag inte. Jobb 14-01.00! Känns sjukt bra att få in dem timmarna. Kul var de också, med världens bästa kollegor såklart. Imorgon blir det jobb 11-16 och efter det har vi möte så de räknas som jobb det med. Ryktas om att vi ska bowla efter mötet också! Vore sjukt kuligt.

Efter det ska jag försöka ta mig hem och städa och allt de där! Men nu måste jag sova.. Annars blir jag tröttis imorgon.

Adios


GOOD EVENING

Godkväll! Jobbat sedan 16 och nu hamnade jag hemma i soffan där jag bara tokmyser. Imorgon är jag ledig och då ska jag städa, tvätta, laga mat och försöka ringa runt lite. Har haft fullt upp med jobb hela veckan. Eller ledig är jag inte. 22.00 ska vi storstäda FAB (baravdelningen) från tak till golv. Frivilligt att delta men vi får betalt PLUS att dem bjuder på pizza och öl, och ett jäkla bra sällskap. Så de tackar man ju inte nej till!

Annars så är det sovdags nu. Vi hööörs


FYFÄN

Jag bör väl träna men fan vad jag INTE orkar. Jag vill inte? Kör gärna styrka men just nu känner jag inte för att röra på mig minsta lilla! Inte ens gå en promenad. Så kan man också känna ibland ja. Vet inte vad det beror på riktigt men suget kommer väl snart tillbaka kanske.

Nu ska jag gå upp och äta frukost. Sjukt hungrig. Känner för en rostmacka med onyttigt jordnötsmör. Ni hör ju, haha ;)
Tur de står samma siffror på vågen fortfarande iaf.

Byeeee


BUSY DAY

Jobb 10-17 idag. Skulle egentligen bara jobbat 4 timmar så de känns prima att få in 7 istället. Efter jobbet som var craaaazy busy, så satte vi oss o drack vin o käka lite mat. Sjukt mys, o där blev vi kvar hela kvällen. Tills jag blev för trött och gick hem. Nu ligger jag här i sängen och känner för att döda någon typ. Flashbacksen tar över och äter upp mig lite smått. Ibland kan man inte kontrollera sig.. Ont gör det men man måste la få släppa ut det ibland.

Ne fy, nu ska jag sova. Äntligen sovmorgon imorn. Börjar inte förens 16! Weei


-

En bättre dag iaf. Kämpat på jobbet hela dagen och fick jobba över en timme. Tackar man aldrig nej till. Nu ligger jag i sängen och är heeelt slut. Imorgon börjar jag 10.30, så måste sova nu. Och imorgonbitti åker kevvan till Stockholm.. Blä. Inge kärleks mys på 4 dagar! Tråkigt må jag säga. Men jag klarar mig. Blir jobb hela helgen! Nu är de godnatt! Puss


MOT JOBBET

Work 13-21 står på schemat. Tungt pass men känns då alltid lika bra efteråt. Jobbar en del nu i helgen och sen ebbas de ut med passen lite. Ska se om de finns några pickups när jag kommer till jobbet idag. I alla fall så ska jag gå upp och äta dunderfrulle nu. Eller, lite iaf. Hatar att vakna upp mätt! Asnice att va hungrig ju! Tjockaste tjejen här, japp.

De blir iaf flingor med banan och mackor. Nomnom

Btw, tbt! Liten chey


MITT HJÄRTA

Jobbig dag. Tack för du finns.


LEV VARJE DAG SOM OM IMORGON VORE DEN SISTA

Älskade älskade familj. Finns då inga jag älskar så högt eller vill så väl som för min älskade familj. Min fina mormor som är så stark och alltid orkar för min fina morfar när han har dagar som inte han orkar på. Ni båda är så otroligt starka och jag önskar jag fick träffa er och ge er båda stora styrkekramar.
För att inte tala om min mamma som alltid har funnits där för mig vad de än gäller. Villkorslös kärlek till 110%. Saknar dig väldigt väldigt väldigt mycket just nu. Styrkekramar från dig hjälper då ALLTID.
Och mina bröder Chrille och Daniel.. Ni är bäst. Har alltid lika roligt med er och vet alltid vart jag har er. Och jag önskar er all lycka i världen med era familjer.
Skulle kunna skriva all night long men de skulle ta ett tag. Anyway. Tror ni vet vilka ni är. En stor fet puss till er!

Och till er alla som läser, glöm inte att ta vara på tiden med nära och kära. Ta ingen för givet. Ta hand om varandra, visa kärlek, skratta och le och what so ever. Lev livet varje dag som om imorgon vore den sista.


GOOD TIMES

Hejhallååå. De jag inte kunde skriva om förut var en 2 dagarskryssning som jag hade planerat för mig och kev! Han har fyllt 23 så han fick det och lite andra saker i födelsedagspresent. Har inte haft så mysigt på så länge alltså. Mysigaste hytten och skönaste sängen. Och så sjuuukt bra shopping i Köpenhamn! Fan, kevin var tvungen att slita ut mig från butikerna. Fick med mig massor hem iaf! Nu blir de dock shopstop för ett tag. O leva som en partysvensk. Men myset fortsätter i vanlig ordning!

Nu ringde dem och frågade om jag kunde jobba också. Självklart. 13-21 står på schemat! Det blir fint. Bara o kriga. Nu ska jag gå och äta mat o sen måste jag till jobbet och hämta jobbkläder innan jag börjar jobba, då jag ska jobba på city idag och inte Karl Johan :)

Några av grejerna jag fick med mig hem. Kängorna fick jag för endast 299:-, kap?


RSS 2.0