BEHÖVER EN DOS AV LIVET

Godkväll. Jobbat 13-21 idag, gick väldigt fort faktiskt. Skönt det. Efter jobbet satt jag kvar ett tag på jobbet o softade bara. Typ för seg för att röra på mig. 

Krigade mig i vartfall hem i kylan till slut. O nu hamnade jag i sängen på en gång. Är lite småhungrig. Hade ätardag igår, Kevin bjöd mig på middag och sen gick vi o köpte godis efter det! Fan vilken myskväll vi hade nu när jag tänker efter. Iaf, jävlar vad jag åt. Fortfarande illamående typ. Men samtidigt hungrig. Måste gå o göra en macka eller liknande alltså. Mat är fan livet <3 

En annan sak jag VERKLIGEN behöver är semester. Behöver komma iväg o få njuta till 100 av livet med min andra halva. Äta ananas på stranden. Ha sand mellan tårna. Dricka paraplydrinkar. Känna värmen mot ansiktet varje gång man är utomhus. Behöver en dos av livet med andra ord!

Nej nu ska jag ta något o äta, sen sova. Träning 11.00. Trevligt. Nattiiiiiiii





SKRYTER LITE

God aftoooon! Ska alldeles strax sova, har jobbat om ikväll så är egentligen helt slut. Riktigt grym kväll på jobbet, dom kvällarna kommer inte ofta men när dom väl gör de så kan man ju inte annat än o njuta! Så nu är jag snart redo att kicka igång nästa pass. Lite sömn bara sen jobbar jag 13-21 imorgon. Host är jag också. Blä. Får hoppas tiden går fort! Ligger o funderar på om jag ska ta en promenad innan jobbet imorgon. Det vore ju skönt! 

Måste faktiskt få säga o skryta lite att jag blivit mycket bättre med kost och träning nu för tiden. Sprang 5 km idag på bandet vilket jag inte gjort på år.... Äter nyttigt, har matlåda på jobbet, inte småäter sötsaker osv. Och så de bästa. Dricker inte Cola på jobbet längre. Vi får nämligen dricka hur mycket Cola vi vill på jobbet, helt gratis. Så har blivit liiite fast i det, snabb energi liksom. Men så de har jag inte gjort på ett bra tag nu! *stolt* haha.

På söndag har jag ätardag, så då ska jag o Kevin kanske ut o äta, sen äta godis o mysa hela kvällen. Awesome!! Nu måste jag sova. Vill vakna utvilad osv. Tack o hej! 

Btw 19 dagar kvar till BALIIIIIIH







MYSER

Ligger återigen i sängen och drar mig! Ska snart gå upp och äta lite frukost samt se om de är fint väder ute. Isf får det nog bli en löprunda ute idag. Vore mys! Sett att det ska bli sjukt fint väder i helgen också så då blir det sola i vårsolen innan jobb. Gjorde det här om dagen o blev helt röd i fejjan. Den tar mer än vad man tror den där vårsolen!

Ska gå o äta en grym frukost nu. Naturellfil med fljngor, jordgubbar och banan! Sinnes. 

Hadeee




GODMORGON

Godmorgon folket! Igår somnade jag mer eller mindre direkt när jag kom hem efter jobbet. Åt en äggmacka och sen däckade jag direkt när jag la mig i sängen, kopplade in ipaden i tvn för hade tänkt kolla greys. Hann inte ens starta ipaden innan jag somnade. Sjukt skönt faktiskt! Sånt gillar vi. Just nu ligger jag i sängen bredvid min fina man som har tatuerat sig på armen haha. Varje gång han försöker vända på sig så han kan hålla om mig så gnyr han som en liten hund, för att han inte kan ligga på den armen, o så vänder han tillbaka igen. Han är ju för söt. 

Börjar jobba 15.00 o har tänkt att röra på mig något innan det. Ska nog ta mig till gymmet och köra fritt! Alltid skoj tycker jag.

Så nu ska jag ta ett ryck och ta mig till gymmet. Hadeee

Gjorde sambotestet på fb nyss, tänk vad awesome fampa!!



FÖRSENAT INLÄGG

Hejhallååå. Chillar på tåget till Oslo, håller på att dö av uttråkhet. Vill bara komma fram nu. Annars har jag haft en riktigt bra dag faktiskt. Vaknade upp hos Tove imorse vilket var sjukt mysigt! Gick till Emelie vid halv nio och slingade håret samt klippte en cm! Skönt att fräscha upp håret lite. Efter det var jag superhungrig men spicy hade inte öppnat så gick och solade så länge. Somnade lite halvt, sjukt skönt. Sedan kom min älskade tovis till stan och jag fick mitt efterlängtade spicy. Sedan knatade vi runt lite. Hon fick hålla i mig många gånger då jag ville shoppa. Hon räddade mig verkligen kan man säga. Haha. 

Anyway, en timme kvar på resan här. Så trött på att åka tåg o bara sitta ned så skulle kunna springa en mil nu tror jag. Bokade precis Satsenergy imorgon. Jobbigaste passet ever med bästa instruktören i världen så de ska bara bli kul! Sen ska jag jobba pm på kvällen. Är rätt taggad på att jobba på nu framtill Bali faktiskt. Kommer jobba helt sjukt mycket så kan inte göra annat än att tagga. 

Annars så har min hemvisit varit sjukt bra, som vanligt. Mamma har leverat sjukt bra mat och skämt bort mig hela tiden. Lördagskvällen och natten var också kul med mina älskade vänner. Evigt tacksam för er, ni vet vilka ni är!
Söndagen var en riktigt familjedag. Älskar såna dagar när alla är samlade hemma hos mamma/farmor i Kjula. Kvalitetstid om något!

Detta inlägg skrev jag igår när jag satt på tåget. Hade inte publicerats tydligen! Well here you go! Nighty










FRIDAY

Här dammar de som vanligt. Hinner inte med så mycket annat än att träna, äta, jobba och sova! Ikväll blir det jobb mellan 17-01 och imorgon däremot så går tåget till Eskilstuna klockan 07.30. Bam!! Så skoj. Ska hem o fixa pass till Bali osv. Hälsa på familj o vänner. Slinga håret också. Åker hem på måndag eftermiddag redan så de blir verkligen en snabbvisit. Får se hur jag ska hinna med allt! Ska nog lösa sig. 

Idag var det iaf Shape 11.00 med bästa Emma. Förstår inte hur jag ska klara mig utan henne här, hon ska flytta till Stockholm den lilla rackaren. När jag kom hem var jag helt ensam hemma, vilket inte händer speciellt ofta.. Så la mig i soffan, åt rester från igår och tittade på topmodel! Mys kvalitetstid. Nu ska jag sminka mig och gå lite snabbt genom stan innan jobbet. Så får jag ny energi, haha. 

Puss
Sjuk fruktsallad jag Vickan och Emma gjorde här om dagen


KRIGA

Godmorgon! Ligger i sängen och drar mig lite. Ska snart ta mig till gymmet och kriga lite. Sen blir det jobb ikväll, hoppas på en jävligt bra kväll! O det var typ det jag hade o säga. Har verkligen tappat blogggnistan, sorry mamma. Haha. Hadeeee 




ME SO HAPPY

Hallaaa. Åh du underbara ledighet. Igår var den bästa dagen på extremt länge. Vaknade upp lite bakis o så, såg att det var sjukt bra väder ute så tog ett ryck upp till Max med David. Åt lite bakiskäk och mötte upp Emma och Fredrik. Strosade runt på akerbrygge o inne i stan. Ingenting kunde förstöra min dag just då! Inte ens mensvärk eller bakfylla. Att få gå runt på stan i solen utan att ha något planerat, utan att veta att man ska jobba senare eller imorgon. De var helt magiskt. Gick sedan och köpte tacos o godis för att fullända dagen! Efter det halvt däckade man i soffan framför filmen django. Somnade alldeles för sent och utan min kärlek men får ju sova med honom ikväll! Är nämligen i Stockholm där jag ska vara tills på torsdag. Ska hem till Tuna nästa helg den 22a :) Har man jobbat som jag gjort på senaste tiden så får man unna sig lite hemresor. 


Se så mys!




LÖRDAG

Godmorgon folkens. Blev rätt sent igår efter jobbet så bestämde mig för att sova ut idag så sket i o ställa klockan. Vaknade vid kvart i ett och såg att de var sol ute! Då brukar jag alltid passa på att ta en promenad så så fick det bli. Så mysigt, behövde få röra på mig lite. 

När jag kom hem styrde jag lite krubb, kyckling wok. Bästa! Och nu ligger jag i sängen och softar. En powernap på detta vore ju fint! Något annat som vore fint är att få åka hem till Sverige. Längtar så in i bomben tills nästa gång jag ska åka hem, när det nu blir. Vill hem o ladda batterierna! Skulle också vilja gå en sväng på stan innan jobbet. Men måste spara pengarna.. Fan. Så shoppingsugen. Igen.. 

Ne nu ska jag gå upp. Städa o tvätta lite typ. Hadeeee




GODMORGON

Godmorgon! Vaknar upp med igentäppt näsa och hosta. Jag som trodde jag skulle lyckas med att inte bli smittad av Jesper och David, mina roomies, som var sjuka nyligen. Förstår inte när mitt immunförsvar lyckades bli så dåligt!? Klarar ju inte av någonting utan att bli sjuk. De är jävligt segt då jag vill hålla igång träningen.. Igår gick jag upp för att spinna 10.30 men de var en pissinstruktör så gick hem igen.. SKOJA! Haha ne jag var på bandet i 30 minuter, tog ut mig rejält vilket var en sån himla skön start på dagen. Lite styrka efter det och låg sedan i soffan hela dagen med Victoria och David. Sen var det jobb 17.00, som förövrigt gick awesome. En perfekt dag skulle jag vilja säga! 

Idag tog jag sovmorgon. Kevin ska iväg o tatuera sig klockan 13 så tänkte gå med honom dit o sedan gå en promenad samt handla lite mat medans han sitter. Sen blir det jobb igen 17.00 såklart! Hoppas på en lika bra kväll som igår. 




.




UTSLAGEN

Ligger hemma i soffan helt utslagen! Är galet trött och har så ont i huvudet. Jobbat idag i vanlig ordning. Galet var det. Understaffed så de sjöng om de. Nu la jag mig i soffan o chilla en stund innan jag ska knalla iväg till gymmet! Svettas loss lite innan jag intar soffmode för resten av kvällen. Kanske blir lite bowling också men de återstår att se! 

Btw, igår hade jag en otroligt mysig kväll. Fixade en ny Iphone med norskt abonnemang, Kevin bjöd på sushi, o sen film och grönsaksdipp i sängen. Mer sånt!!

Nu ska jag gå o göra en fruktsmoothie innan jag går till gymmet. Hadeeee

Men han åt ostbågar såklart. Finis



SICK. OF. IT




NE FAST JA

Hallihallå. Softilerar i sängen, precis vaknat av ett mess från chefen som undrade om jag kan börja en timme tidigare. Vill jag? Ne. Men klart man gör det ändå. Kommer bli en ännu längre dag än igår. 13-22, den är inte rolig alltså. RUNNER dessutom så I will die.. Nädå, bara kriga sig igenom de!

Nu ska jag gå och handla lite frukost o sånt innan de är dags att knata till jobbet. Kommer känna mig typ såhär hela dagen




FINALLY DONE

Halloooo! Kom upp till träningen imorse. 10.20 var jag på gymmet. För er med normala liv så är 10.30 typ som att vara på gymmet klockan 06.30 för mig. Så messed up är jag! Sedan var de jobb mellan 13-21 efter det. En jäkla lång dag. Upp o ner har den gått också. Glad att den är över iaf. 

Efter jobbet tröck jag i mig en matlåda (sparmode), och sen blev de lite fredagsgodis. Och ännu bättre, jag fick prata med mina älsklingar på andra sidan jorden. Även fast dom gick runt på en fin sandstrand och jag låg här och hörde regnet utanför, så gjorde det nog min dag! Men som Tove sa, snart är de ombytta roller. Hihiiiiii

Nu ska jag snart sova! Hoppas på solsken imorgon så man kan få en promenad innan frukosten och jobbet.

Godnatt 



RSS 2.0