SCHTEK






WOOOOOOOHOHOHOHO

HOME

Hemma från hajken, nyduschad, i myskläder, i favvostugan. Jag känner mig ganska så mycket fräschare nu, vilket jag ABSOLUT INTE har gjort idag och igår. Hatar att känna mig smutsig, bland det jobbigaste jag vet. Hygien är viktigt, så enkelt är det!

Nu sitter jag i stugan min och pluggar stenhård körkorts teori. Jag är så fruktansvärt taggad på detta, har väntat på de här hela mitt liv så lär ju vara skäpligt nerrig när det väl är dags för prov. Tur att det är ett tag kvar!

Måste också säga hur jäkla mycket jag älskar mina SMID treor, vill inte skiljas från er.. Tur att det är långt kvar till studentdags också. Haha

Min grymma paddelkompis Cnarl




Nu när jag tänker tillbaka på igår kväll var det sjukt mysigt! Trots en jäkla hemlängtan och kyla

MÅNDAY

Ligger och njuter av min egna älskade säng för sista gången. Okej, krydd. Inte sista gången förhoppningsvis. Men imorgon är det hajk och då kommer jag ligga o frysa i ett tält istället för att ligga här under mitt varma duntäcke. Usch burr frys. Nej, nu måste jag börja packa grejer till den där nedrans hajken, tur att det här är den sista.


Btw, fyller 18 på torsdag! Sånt är ju alltid kul osv. Här är en bild från min förra födelsedag, den var huuuur bra som helst. Min bästaste släkt kom och myste med mig!

NEED YOU TO NEED ME BACK

Ska det fortsätta såhär kommer det sluta illa.

Sug. Kräver en förändring.


FÖRSÖKER.

300592_10150282108855793_702975792_7967019_1954942_n_large
292841_194718043933732_100001866139702_459783_1887844043_n_large
Tumblr_lqzh5nvy3t1r2tfmuo1_500_large
Tumblr_l8se95ynyz1qctnjao1_500_large
Tumblr_ls2s2pkhyi1r3r4uoo1_500_large
222389_128447807232564_121060304637981_188782_3475864_n_large

TAKE ME AWAY

Det pratas om utlandsresor i vinter.. Hmmm, nej hörni det vore inte helt fel!




Rhodos 2011. Nog den bästa resa jag gjort 


<3


OPPE MED TOOPPEN

Idag var jag uppe med tuppen. Det blev en myskväll igår med Lena och Hanna, vi såg friends with benefits på bio. Sjukt rolig film och lite skratt behövdes kan jag säga. Nu på förmiddagen har jag i alla fall mittstorstädat mitt hus och det behövdes också kan jag tala om, fyfan så det såg ut. Annars består denna söndag av teori plugg och ikväll ska jag sova hos Karlssons, MYS! Hade det för övrigt en galet mysig fredags kväll hos min kära pojkvän i stockholm, de tackar vi för! Hittade också en super fin klänning till bröllopet på lördag, som jag kaaanske kan slänga in en bild på senare. Puss så länge

WHAT THE HELL AM I SUPPOSED TO DO


OM DU BARA VISSTE

Om du bara visste hur mycket du betyder för mig!



SHORTY

Kort skoldag idag som vanligt på våra goa onsdagar. Så sitter nu i skolan och försöker plugga men min hjärna är som en överkokt makaron = alltså inte så aktiv. Men ska nog koppla på den och göra lite nytta nu. Det är läge som jag brukar säga. Sen blir det körlektion, kolla på match och sen sova hos grabbarna grus. Sweeeet sugar candy


Hittade en gammal fin bild på mig och mina favvotjejer. Sött osv


TISDAG

Planen är att sova tidigt ikväll, jag behöver min sömn mer än någonsin. Värt att tillägga denna tisdag kväll är att jag förmodligen har VÄRLDENS bästa vänner och världens bästa mamma. Vad skulle jag göra utan er? Och en till sak, grattis Hanna till körkortet! Fruktansvärt bra kämpat! En fet puss till min kära bror och hans flicka som ger mig sällis idag. Behövligt osv. Ne, nu blir det idol och sen sova som sagt. Heipa.

.

Dagar som dessa gör det lite extra ont utan dig. Du behövs verkligen hjärtat, dags att komma hem nu.


FUCK IT

Blir galen. På riktigt. Just nu är det inte mycket som stämmer. Skola, körkort och det mesta suger så hårt. Jag kämpar väl vidare som vanligt. Heipa.


ADDICTED - KELLY CLARKSSON

Its like I running away from you all the time. Its like I cant breath, its like I cant see anything, nothing but you.


TRASIG

Softilerar i soffan o behöver skriva av mig. Har kommit på att det är som om att min kropp säger ifrån varje gång jag är lycklig. Det är som om att kroppen övertygar mig om att jag ändå kommer att sluta upp olycklig. Jag kan inte komma loss från tankebanorna jag hat fastnat i och det är ditt fel. Du har förstört för mig genom dina problem, och som det ser ut nu vill jag aldrig ha någonting med dig o göra. Synd att det har blivit som det blivit då du var en STOR del av mitt liv men just nu bryter du bara ner mig. Tack för mig.

ON MY WAY

Och så var man på väg hem från Stockholm än en gång. Sjukt hur tiden kan gå så fort när man har roligt. För varje gång jag åker hem härifrån så vill jag bara mer och mer lämna bajstuna, för alltid! Vore så fruktansvärt skönt. Men icke. Stå ut eboom. Måste också säga att fy tusan vad jag gillar mitt Rhodos crew, vilket gäng. Alltid lika kul att hänga med er! För övrigt så gick övningskörningen tokbra igår vilket kändes skönt, börjar närma sig. CANT WAIT! Ikväll blir det läsa dålig bok och plugga teori. Veckan kommer att bli tokjobbig, men jag kämpar på. Typ bara två veckor kvar tills vi åker till götet för lite bröllop, bo på hotell och mysa med familj och Kevin. Kan nog inte bli bättre. Ne, sova lite kanske. Later!

SLUT

Efter att ha fått 60/70 tre gånger i rad på F-testet så lägger jag ner.. Fortsätter på söndag, och imorgon lite då jag ska övningsköra till stockholm, wiii vad skoj. Nu: Godnatt, jag är slut som artist.


YEEEEAH BUDDY

Förmodligen det bästa programet som någonsin funnits!


THESE PICTURES MAKES ME CRAZY






ALL NIGHT LONG

Ikväll blir det körkortsteori heeeela kvällen lång i min ensamhet. Imorgon ska jag övningsköra till stockholm och sedan stanna där tills på söndag med mina favoriter! Blir bio mys och sedan göra mat o mysa hos Pettrovic.

Hela den här veckan har varit heeelt underbar. Har haft min man här hela veckan vilket betytt att jag varje dag haft något att längtat hem till efter skolan, himlans mysigt! Så skulle jag vilja ha det varje dag, men det går ju inte för sig inte. 

Annars var skolan skit rolig idag, det tackar jag väl mest Carro och rebecka för. Haha, har fortfarande ont i magen ;)

Ne, nu ska jag sätta igång med teorin! Puss på er


ITS LIKE YOURE A DRUG

Kommer bli en lååång dag. Skola till sent och sedan dubbel körlektion klockan fyra. Kul. Nja. Sen blire teori hela kvällen lång och lite mys också. Lite. Och lite skolplugg. Det här inlägget var onödigt men Carro klagade på uppdateringen så det här inlägget är väl lite till henne kan man säga. PUSS CARRAN. Gillar dig ♥

BIG MAC

Har en jobbig inneboende hos mig denna veckan. Men okej, jag klagar inte.

Gillar dig ♥


NU TACK

VAD HADE JAG GJORT UTAN ADDE I SKOLAN? Hade inte fått nånting gjort..


För övrigt så BEHÖVER jag dom här skorna. Är beredd att döda för dom. Skulle gå igenom eld. Gå på glas. Skulle äta bajs. Krydd. Men jag vill ha dom nu. Jatack.


LETS FACE IT


Stockholm

Har det allmänt bra här i Stockholm! Är seg trött och hängig så nu blir det film mys osv och sedan hemfärd imorgon, ändå skönt :) Nä, vi höres brorsor. Puss och kram

BRA DAG I SKOLAN, GAMLA SMID TREOR PÅ BESÖK

Befinner mig i skolan och det gör Carran med, hon sitter bakom mig och ger boom massage! Helt underbart måste jag säga. Värt att tilläga är att Niklas larsson den sofistikerade är här med oss. O det får en att sakna förra årets treor.. Tragiskt.
Snart är iallafall skoldagen slut och då går tåget till stockholm. Wii. Vi hööörs homies, KRAMAS KRAMAS

Garsson ville ha med en bild på en munk och SJÄLVKLART fixar empa boom det åt honom.

 
Inte vilken munk som helst heller! Mario shabo.


PRAY

Snälla, inte igen. VAD SOM HELST, men inte det.

PRAY PRAY PRAY.

FUCKED UP

Okej, min rygg är fucked up. Isokaien på testerna idag fucka ur den. Jag är otränad och ville lite för mycket, vilket ryggen fick ta stryk för. Sorry.. Tråkigt är ju då också att man inte ens kan sitta normalt, fruktansvärt ont gör det. Men men.


IMORGON ÄR DET I ALLA FALL FREDAG! WIIIIHO, ÄNTLIGEN!


En gammal go bild från göteborg 2010, SATAN vad kul vi hade!

LIKE

Kom på att jag är stolt ägare av min kära päls väst! Jag älskar den lika mycket som när jag köpte den i vintras. Dags att plocka fram och använda känner jag!



ELECTROPOP

Dagen har varit bra, 10 gånger bättre än gårdagen och det var la tur då den sög så hårt. Men idag har jag haft kort dag i skolan, jag har varit på körskolan, jag har ätit subway med gamla vitlöksåsen (helt jävla underbart att den e tillbaka) och jag har varit i sporthallen för Jimmy janssons skull, typ. Haha. Skulle sen egentligen ha åkt och övernattat hos Åke och pontus men icke, Åke skaffade sig en spricka i handleden och drog till akuten så det gick inte vägen.. Tråkigt.

Näääämen såatte en helt klart godkänd tisdag!

Imorgon slutar jag tidigt och sen hoppas jag få förtära lite pankisar med Majsan! Vore ju guld värt!

Värt att tillägga är att det bara är 2 dagar kvar tills det är fredag och jag får träffa min älskling o comp, längtar sönder mig själv. GODNATTIS




FRIDAY I'M IN LOVE

Japp, reunion på ingång. Ganska så jätte helt okej roligt enligt mitt tycke!!

-








I MISS YOU

-


DAGS FÖR LITE SMIDFEST?

MJAAAA!



JAG. VILL. ÅKA. SKIDOR.



BRA SKIT

Jag måste bara säga att jag har haft en helt jävla UNDERBAR helg! Det var den bästa på väldigt, väldigt länge. Började fint med att jag vaknade bredvid min finaste för en gångs skull fredag morgon! Vi åkte sedan tillsammans till stockholm för att latcha på lite 18 års party, träffade mycket roligt folk och stort tack till Petter som stod för kalaset!

På lördags eftermiddagen tog jag, Kevin och tredje hjulet (mikaela) tåget till strängnäs där det var kräftskiva och denna gång min moster som stod för kalaset. Återigen TACK!! Det blev kräftor, ölhävartävling, snapsar, wakeboard och mycket skratt. Det hela resulterade i att även denna dag slutade med partaj, vilket resulterade i en tvådagars vilket resulterar i en väldigt TRÖTT Empaboom idag, söndag den 4e september!

Nu blir det Jersey shore säsong 4 premiär (!!!), en dusch och sen sooova. Finally. Godnatt people






YOU ARE EVERYTHING ALWAYS WANTED




PETTERS HOUSE

Ligger för tillfället hemma hos Petter, i den skönaste sängen jag någonsin varit i och kan inte somna om. Så ligger bara och väntar på att klockan ska ticka på och att min älskling ska vakna snart. Kvällen igår var galet rolig, alltid kul med nytt folk i en ny stad. Gillar för övrigt Stockholm mer och mer nu för tiden, det är faktiskt för jäkla fint på sommaren! Vill inte ens tillbaka till tråkiga Eskilstuna.. Nä usch. Nu ska jag väcka huset så att vi kan åka och köpa något fett o äta! Kraaam

TORSDAG

Har haft en finfin dag! Trodde att dagen skulle förstöras klockan två då jag hade körlektion i 2 timmar (!). Men som tur var så gick tiden fort och jag var kung bakom ratten! Är så sjuuukt taggad på att ta körkort nu så jag vill bara göra provet nu nu nu!


Ne, nu ska jag gå och göra iordning mat till min man som anländer snart! Kraaam


<3

RSS 2.0