BEBIS ABSTINENS

Tappat blogglusten helt o hållet! Eller så är det för att http://blogg.se">blogg.se appen strular, eller så är de för att tempot i mitt liv är lite för snabbt så hinner liksom inte blogga. Jag menar, har snart varit i Oslo i tre veckor. Om någon vecka till har jag varit här i en månad. Har fått nytt jobb, nya vänner, ett nytt liv mer eller mindre. De var precis vad jag behövde kan jag säga. En nystart till 100%!

Idag ska jag vara barnvakt för en slant!
Lite spännande. Tänkte att de kanske kan få bort min Freddie och Sebastian abstinens litegrann. Imorgon kanske jag jobbar 13-04 men vet inte om min kropp pallar det så har kollat om de går att byta bort mitt andra pass. Men går det inte så är de bara o görart!

Nu ska jag kolla greys!

Bye


ITS TO HARD WITHOUT YOU

Har FÖR svårt att somna ensam alltså. Nästan sjukligt! Ligger och spänner mig hela tiden så jag får ont i hela nacken och axlarna. Bara en och en halv timme tills Kevin kommer hem från jobbet och då kommer jag somna på 1 minut kan jag tala om.

Imorgon är de min tur att jobba natt! På fredag ska jag vara barnvakt och på lördag jobbar jag natt igen. Pust. Men bara o görart!

Nu ska jag titta vidare på mitt älskade greys anatomy.

Godnatt!

https://cdn2.cdnme.se/1474259/7-3/pic_51cb7424ddf2b30bf5d9e67a.jpg">https://cdn1.cdnme.se/1474259/7-3/pic_51cb7424ddf2b30bf5d9e67a.jpg" class="image">


GER UPP

Helt seriöst. De jag har skrivit har försvunnit 6 gånger nu. Nu ger jag upp! Godnatt!


KÄMPA

Helt slut. Och nu börjar jag mitt andra jobbpass. 23.30-04.00. Spännande! Eller inte. Men måste ta ett ryck. Hoppas jag överlever natten, håll en tumme.

Bye

 


KLAGOSTUND

Jag är en vandrande zombie just nu! Nog för att jag bara jobbade 14-20 igår men jag var helt sjukt trött under hela passet då jag hade fått sova typ 5 timmar den natten för att jag hade jobbat 16-05 dagen innan.. Långt jävla pass vilket man blir jävligt trött av, speciellt av alla dräggiga ungdomar som festar på stället jag jobbar natt på. Haha. Blev sent inatt också och sov inget bra men de var bara att vakna och gå till jobbet igen! Trodde jag började fyra men nej jag började 17. Så nu sitter jag här på golvet i omklädningsrummet och håller på att somna verkligen. Nu får klagostunden vara slut här. Time to get to work! Ett mirakel har inträffat om jag orkar mig igenom denna dagen..


TIRED AS FUCK

Idag är jag något så fruktansvärt trött! Somnade inte förens fem-halv sex inatt eftersom jag jobbade natt efter jag jobbat dag.. Och nu idag börjar jag 14.00 och jobbar till 20.00. Efter det är de ett litet mini midsommarfirande hos Tove-lina och comp! Ska bli trevligt. Tyvärr har jag absolut INGENTING att ha på mig. Men ska kika lite i Julias garderob och om inte hon har något så får jag springa på stan och leta en stund innan jobbet! Typ. Det är ju ändå midsommar.

Nu måste jag gå upp, fixa mig, äta frukost, göra matlåda, bestämma outfit inför ikväll.. Har en del att göra!

Ciao Bella



ANOTHER GOOD DAY

Efter ännu en bra dag så signar jag nu ut! Dags att sova för imorgon ska vi göra ytterligare ett försök till att komma upp tidigt till Skatteverket. Men imorgon måste vi verkligen upp. Så måste nog sova nu! Godnatt

Sötaste Maja och Daniel idag när vi tog ett glas efter jobbet!


EN GOD MORGON

Godmorgon! Lång natts sömn inatt. Kevin slutade jobba 05.00 inatt så jag vaknade när han kom hem och hade svårt att somna om. Sen sov jag vidare tills nu! Haha. Ska gå upp och göra ägg och bacon nu, sen ska jag väl ut i solen en stund innan jobb 16.45.

Onödigt inlägg, så blir de ibland!
Bye


YOU CAN'T FLY UNLESS YOU LET YOURSELF FALL


JB


PIC!


AND IT GOES LIKE OOOUH AAAH

Godkväll! Igårkväll låg jag här i sängen och längtade tills just denna stund när jag låg i sängen igen och var klar med denna dag. Som jag skrev igår var jag lite nervös för att jag skulle vara Host follow idag. Hade nästan ångest när jag vaknade imorse. Tänkasig att jag hade helt klart den bästa dagen hittills under tiden jag varit här! Jobbade mellan 10.30-17.00 med att stå ute i solen på våran uteservering och välkomna glada norska gäster! Samt stå och snicksnacka med min kollega som lärde ut mig! Aeej, sjukt bra dag i alla fall. En av de roligaste sakerna på det här jobbet är att man varje dag lär sig något nytt. Allt från att lära sig hålla många tallrikar på armarna till att lära sig nya ord på norska till att lära sig hålla koll på saker och ta ansvar! Känner verkligen att man utvecklas hela tiden. Precis det här jag var ute efter när jag flyttade hit!

Nej nu ska jag läsa vidare på 50 nyanser av mörker! Väldigt spännande nämligen. Skulle förresten vilja träffa den där Christian Grey någon gång, han verkar nästintill perfekt!

Jag och två fåntrattar utanför norska kungens hus! Som vi bor granne med för övrigt. Hehe


EN SMULA NERVÖS

Imorgon ska jag få öva på Host. Ni vet en sån som står i dörren på restauranger och tar hand om gäster som vill äta! Kommer gå åt pipan känns de lite som, för jag fattar inte norska så bra alls faktiskt. Plus att jag hör väldigt dåligt nu när jag varit sjuk. Åh, blir lite nervös nu.. Men nu måste jag sova. Kevin och jag ska upp 08.00 och gå till Skatteverket för att fixa norskt kontonr och personnummer. Snark. Kommer vara så trött.

Godnatt!


MORGONSTUND HAR GULD I MUN

Godmorgon! Har en alldeles underbar måndagsmorgon med mig själv här i våran säng. Sjukt skönt att bara ligga och softa. Snart ska jag dock gå upp och äta frukost och sedan ska jag gå till parken och sola med Julia. Funderar lite på om jag ska dra med henne till stan också. Måste köpa lite grejer.

Anywaaay, igår fick jag hänga med James och Roger på bromance söndag. Vi kollade på bio, After Earth med Will Smith och hans son. Vi alla tre trodde den skulle vara så mycket bättre! Tyvärr. Den var inte så bra alls faktiskt.
Fick iaf äta godis så de var ju bra det iaf! Dock är jag fortfarande sugen på godis.. Kan bero på att min jobbiga vecka är här. Nej, nu måste jag faktiskt ta ett jävla ryck. Hungrar ihjäl, o solen skiner där ute dessutom.

Peace


(Inlägget publicerades för sent, skulle ha publicerats vid 12)


-

Har knappt haft tid att andas dessa två dagar. Har jobbat jobbat och jobbat! Trodde aldrig jag skulle ha klarat mig igenom den här helgen, but here I am. Är stolt över mig själv att jag krigade mig igenom det med min helvetes förkylning. Haha. Det gick som på smör med de grymma kollegorna som jag har. Så sköna!

Nu ska jag diskutera lite här hemma och sen ska jag dra med mig Roggan och gå och köpa godis. Våra partners jobbar ikväll!

Later!


Jun. 14, 2013

Vill helt seriöst gråta just nu. Ge tillbaka min friska vanliga näsa!!!! Kan leva med lite hosta då och då men när man vaknar var tredje timme av att man inte kan andas för att halsen täppt igen lika mycket den så blir man jävligt trött på det till slut. Plus att jag behöver all sömn jag kan få då jag idag börjar jobba 17 och slutar 04 inatt. Ska köra mitt första pass på Solliis bar direkt efter jag jobbat klart på Fridays. Lär ju behöva en redbull eller två mellan passen.

Fyfan, vad har jag gjort för att bli SÅHÄR långvarigt förkyld? Fattar inte

Gjorde en god frukost igår! Onödigt för kom på när jag skulle börja äta att jag inte känner någon smak. Så jävla trist


GODMORGON

Godmorgon! Fick mig nästan 12 timmars sömn inatt och ändå vaknar man upp med cphosta och igentäppt näsa. Är sååå trött på det. Funderar på att köpa hostmedicin idag. Och lite Alvedon och sånt också. Får göra det när Kevin och jag ska gå och köpa frukost.

Idag börjar jag jobba 16.00! När jag slutar har jag ingen aning om. Kör på bara!

Ska ta ett ryck nu. Vill bara säga grattis till mina tjejer på andra sidan jordklotet som också fått jobb! Graaattiiiss!! Grymma ni är:D

Här jobbar jag!
Tiiiihi


FIRST DAY AT WORK

Häääjj bloggeeeen.

Har nu avklarat mitt första arbetspass på TGI Fridays! Riktigt skönt att ha första dagen avklarad. Alltid den som är jobbigast! Nu har jag ändå koll på systemet och vad som ska göras så när jag kommer till jobbet imorgon så kan jag vara helt självgående vilket är mycket skönare än att springa efter någon som är till för att lära ut mig! Lång mening det blev. Kan själv! Som alla småbarn och jag säger.

Nu ska jag tvätta ansiktet, ta något att äta och sedan lägga mig i sängen och titta klart på safe heaven som jag fått Kevin att titta på! Han är helt fast haha.

Godnatt!


HÅLL TUMMARNA FÖR MIG

Idag vid fyra måste alla hålla tummarna för mig! Time for work. Så förväntansfull och nervös, ska bli kul(?) att se hur min kropp reagerar när jag kommer dit. Får väl ta en lugnande tablett innan. Haha nej nu kryddar jag. Men får se hur det går helt enkelt! Återkommer ikväll om hur det har gått! Ciao bellas


TANKAR SOM BANKAR

Just nu när jag ligger i ett mörkt rum och försöker sova så blir jag toknervös inför imorgon när jag ska börja jobba. Vill så gärna att det ska gå bra och att alla ska tycka om mig. Haha. Alltid rädd för att inte bli omtyckt. Varför grubblar jag alltid över sånt? Blir tokig på mig själv! Måste bli ändring annars kommer jag gå under!

Nejdå. Upp med hakan nu. Det blir vad man gör det till och jag ska göra detta bra. Så börjar med en lång djup nattsömn nu då! Hoppas på att jag vaknar på en riktigt bra och frisk sida imorgon.

Bilder från idag när jag Roger och James åkte till Sverige och handlade mat! Bra roadtrip!


GOOD AFTERNOON

Godeftermiddag! Ligger just nu i sängen och vilar. Idag sov jag ut, åt en go frukost och sedan tog jag en promenix till en park där Julia låg och solade! Joinade henne, låg och pratade massor, sen skulle hon gå och jobba och då låg jag kvar ensam. Lyssnade på Håkan och bara grubblade verkligen! Mysigt var det. Åt också en jävla massa apelsin och drack massvis med vatten för att bli av med min jobbiga förkylning.

Nuuuu kommer snart James och hämtar upp mig och Roger, vi ska ta bilen till Sverige och handla kött och kyckling! Perfektos.

Nu ska jag städa lite här i lägenheten och mysa lite till innan dom kommer.

Här bor vi förresten! Fast lite längre bort på byggnaden där dom bygger om fasaden eller något. Inte svårt att trivas direkt, haha..


ANYONE?

Börjar ju jobba imorgon så idag har jag hela dagen på mig att BLI FRISK! Så himla störande att min näsa är igentäppt och till och med mitt vänstra öra är igentäppt. Och har en jobbig hosta men inte ont i halsen! Någon som vet nå bra läkemedel? Så man blir frisk eller friskare snabbt?


JOBB - CHECK

Hejhejhejhej! Idag har jag och kevan fått jobb! Fett awesome. Skulle ju på jobb intervju vid 15 som sagt men kvart i tre hade vi båda fått jobb på TGI Fridays så vi struntade i den andra intervjun då det bara var provision på det jobbet. Anyway, känns väldigt bra iaf! Är as taggad verkligen, ska bli kul att testa på en helt ny bransch! Det kommer bli awesome det här det känner jag på mig.

Börjar inte förens på onsdag dock så imorgon måste jag leta efter en helt svart skjorta vilket verkar vara OMÖJLIGT att hitta här, letat hela eftermiddagen verkligen.
Ska vara klädd i kavajbyxor, svart skjorta och svarta skor när jag kommer dit på onsdag! Saknar bara skjortan just nu..

Nåväl. Nu ska vi åka till Ikea och köpa lite nödvändigheter som lakan, kudde och klädhäst. Tur man har presentkort!


HALLÅ ALLA KUNDER

Hejjjj mina vänner, mamma mormor och moster! Och alla andra som läser min blogg som jag inte har en aning om vilka ni är!

Ligger just nu i min säng här i Oslo! Den är stor och skön. Och mysig när Kevvan ligger bredvid! Kom fram till Oslo vid tre idag, skitmysigt att åka tåg! Älskar de numera.
I alla faaaall så mötte vi Roger när vi kom hit. Gick sedan till lägenheten och vilade lite, sedan gick vi till Julias (och även snart mitt, hehe) jobb och sa hej till henne, sedan gick killarna och tränade och eftersom jag är sjuk så la jag mig i soffan och tittade på film istället. När dem kom hem så gick vi och handlade godis och mat. Och nu ligger vi här, mätta och belåtna! Har wifi här i lägenheten också så jag kan messa och maila med nära och kära!

En bra första "halvdag"! Imorgon ska vi på intervju både jag och Kevin och sedan blir de till att söka en jävla massa jobb på både för och eftermiddagen. Så spännande!

Här fick du en redig uppdatering morsan! Älskar dig megaaaa mycket<3

Fina hyllan bredvid våran säng! Måste fixa ett foto på mina tjejer också, hade inget foto i litet format tyvärr.. Men dom finns alltid med mig ändå! Bäzta tjejernaaaa


TIRED

FRUKTANSVÄRT trött är jag. Sov mellan 5-9 idag och de är väldigt lite för att vara mig. Plus att jag sovit dåligt de senaste dagarna också. Förjäkligt verkligen. Meen annars har jag haft en sjukt bra dag! Hängt med mami, hängt med familj nr2, ätit god mat och till och med tagit första doppet i sjön! OCH spelat fotboll. Riktig sommardag!

Sen har jag skrivit ut en jävla massa cvn också, märkte på slutet att det står att jag fyller 19 i höst. Stämmer inte riktigt. Men får fiffla och trixa lite så får de lösa sig!

Ciaaaoo, uppstigning 07.30 imorgon!


SCREW YOU

Japp! Inte mycket sömn fick man inatt. Så jävla trött på skiten.

Sover iaf hos mami i Kjula inatt. I min gamla säng - hade glömt bort att den var så jäkla skön! Vaknade iaf precis med helt igentäppt näsa och svullen hals dessutom så kunde knappt andas. Var lite läskigt så morsan fick komma ner med nässpray till mig. Hon är ändå alltid vaken vid den här tiden! Skulle egentligen ha en stressig morgon men jag ångrade mig. Screw you! Man ger och tar.

Nu ska jag försöka sova. Godnatt:-)


MED MINA BÄSTA

Dessa dagar har gått så sjukt fort. Och stressat mig fram varje dag också så har inte hunnit andas eller njuta någonting. Lite tråkigt. Men nu fick jag sätta mig ner och mysa och njuta med mina kåmpisar! Riktigt mysigt och välbehövligt. Kommer sakna alla massor!

En rolig sak är att kevvan ska börja jobba redan på måndag i Oslo! Woop woop. Detta kommer nog ordna upp sig mye mye bra! Håll tummarna för mig nu också bara! Ciao





PLEASE JUNE, BE GOOD TO ME

"Trött på skiten" Jotack det är jag med.

Åh vad jag hatar att somna på dåligt humör. Tänker INTE låta detta förstöra min dag imorgon. Ska fira två av mina bästa vänner som tagit studenten vilket ska bli sjukt roligt. Spyr på allt annat som drar ner mig.

Nu ska jag sova. Godnatt


ITS A WONDERFUL DAY

Har haft en riktigt bra dag! Började med att jag hade tid på U.M 9.30 så då kom jag upp på en liten promenad också på samma gång! I det fina vädret dessutom. Sedan kom jag hem, bakade muffins helt spontant, blev bjuden på sushi, gick på stan med mina bästa som jag kommer sakna SÅ mycket, åt även på ming med dom, och nu sitter jag på toa och har ont i magen. Mycket detaljer men de får ni ta! Hehe. Lollo och Hanna sitter även i min soffa vilket jag är väldigt glad för så jag ska nog gå ut till dom nu istället för att sitta här och häcka! Hehe

Bye


TIME IS RUNNING AWAY

Godkväll. Ligger i sängen och försöker sova men kan knappt andas för jag har så mycket slem i halsen. Ska upp 9.30 och hämta ppiller på ungdomsmottagningen. Wiho. Sedan låtsas jag hoppas lite på att dom ringer från jobbet. Efter det ska jag till stan och uträtta lite ärenden, sedan på kvällen ska jag mysa med goa tjejer. Som jag förövrigt kommer sakna massvis när jag drar. Nääää. Nu måste jag försöka slockna. Godnatt people


TILL DOKTORN

Rösten börjar komma tillbaka men halsen värker och värker.. Ska till vårdcentralen halv tre så doktor får titta lite på halsen innan man lämnar landet. Tur man får sällskap för jag hatar stick i fingret :-( Sån liten grej så det blir något stort bara för att det är spruta. Äh. Jaja. Nu ska jag vila lite en stund.

Pussss


HERREGUD VILKEN FILM


SICK

Idag sa jag ifrån till brevbäring.. Har gått och blivit sjuk vilket suger så så hårt. Kunde inte tacka nej till att jobba kväll dock, kände att jag kan kriga mig igenom den. Och det är precis vad jag gör nu! Halsen är tjock som ett jag vet inte vad och huvudet är tungt. Hatar det.

Nåväl. Dricka vatten resten av dagen helt enkelt. Nu måste jag jobba vidare. Wish me luck!


-

Du är verkligen inte värd min tid. Så nu får det fan vara nog. Slut på rövslickeriet. Nu ska jag försöka sova också, kommer gå åt h-vete.

Idiot.


SÖNDAG

Jobbigaste någonsin att inte ha någon röst. Nog för att man inte får fram mycket ljud utan det gör ont också. Satans jobbigt! Anyway. Ligger hemma i min håla och har supertråkigt just nu. Är sjukt trött så det är väl de ända sköna med att bara ligga i sängen och titta på greys. Ska snart upp och gå och sola, samt köpa lite godis. Sen ska jag titta på safe heaven tänkte jag! Hört att den ska vara bra.

Min lägenhet är SÅ tråkig just nu, har flyttat ut tvn vilket gör att de känns helt tomt och omysigt här. Men men. Dags att ta ett ryck!

Bästa mami


NOTE:

Glömde en sak i förra inlägget. Jag ska ALDRIG mer dricka.


LETS DANCE OUR TEARS AWAY

Idag vaknar man upp sjuk och med ångest. Ingen röst har jag heller och när jag pratar gör det bara sjukt ont så jag skippar den delen idag tror jag.

Men först ska vi på barnkalas! De blir trevlans. Hoppas på tårta! Ciao


-

Sitter just nu hos loppan, vi grillar och myser! Funderar på om vi ska dra ut eller inte. Just nu ser det inte så ljust ut dessvärre.. Mina tjejer vill vara hemma. Men jag och bex kanske drar ut ändå! Vore kul en sista gång innan Oslo!

Nu ska jag sjunga lite på bieber och hjälpa till med grillandet om det behövs!

Ciao


YOU CAN'T FLY UNLESS YOU LET YOURSELF FALL

Godafton! Kör väl en liten snabbinfo om Oslo då, bara för att. Har inget att göra och sitter och inväntar Kevvan så kan lika gärna passa på nu! Vi drar alltså till Oslo nästa söndag. Hur länge vi blir kvar beror helt på hur det går med allt! Väl där ska vi bo tillsammans med ett annat par som heter Roger och Julia! Gulligaste ever. (Ska fixa gymkort och bli lika fit som Julia i sommar. Punkt och slut) Jobb är oklart. Förutom ett extrajobb som är nästan klart. Ska få testjobba när jag kommer dit på ett ställe som heter Sollis bar(?). Och där jobbar även julia som vi kommer bo med. Som jag har fattat det är stället en restaurang/nattklubb/bar. Typ som Brasseriet var här i Eskilstuna. Anyway, kan ha fel. Hur som helst kommer jag söka söka söka massor med jobb när jag kommer dit. Kommer göra allt i min makt.

Och eftersom jobb fortfarande är oklart så är detta en väldigt stor chansning! Att bara dra, lämna landet sådär. Men vet ni, jag ser det som en utmaning och det känns bara sjukt spännande att ta en risk! Man gör det så sällan, kastar sig in i saker som man inte vet mycket om. Saker som kan kännas läskigt bara för att det är utöver det vanliga. Utöver det där trygga, bekväma, behagliga. Det som man är van med. Nåväl. Ska bli kul att testa på detta!

Det blir vad man gör det till som jag alltid har sagt. Och jag tänker göra detta till något bra!

Några fler frågor? Ös på ba. Ciao!


RSS 2.0