BARCELONA

Barcelona rockar med min babe! Vi har turistat, shoppat och ätit gott! Har faktiskt nyss köpt en snygg träningsväska som jag var på jakt efter. Så när jag kommer hem är de pang på träning! Fixa kort på sats ska jag göra också! 

Anyway. Just nu är de faktiskt lite kallt ute så vi satte oss på en bar och tog en öl. Igårkväll skulle Kevin kolla fotboll så vi gick till en sportbar/restaurang och käkade. Visade sig att dom hade sjuukt god mat där. Så dit ska vi senare ikväll igen!

Mina sms kommer bara fram när jag har internet, vilket är väldigt sällan. Så ifall jag inte svarar så vet ni varför! :) 

Från igår, kanske inte ser så gott ut men de var sååå gott. Osten var stark osv så de var bra drag i denna förrätt helt enkelt! 






NATTI

Imorgon jobbar jag till 22 och sedan drar vi till Barcelona för några dagars slapp, mys o shopping! I like. Sjukt svårt att packa dock, filurit. Får fixa det imorgon kväll.

Nu ska jag sova. Faktiskt trött o klockan är inte ens tre! Soft ju. Haha nedå. Efter Barcelona blir de vanliga sovvanor igen. Och skriva in mig på sats ska jag också göra. Hittat ett himla bra gym nu äntligen! Sweet candy

Godnatt vänner 



I LIKE

Bra dag! Fått mycket uträttat på min lediga dag. Inhandlat en extra vinterjacka till ett sjukt bra pris o lite andra nödvändigheter. Sedan kom jag hem och började med maten till min man men det visade sig att han kom hem med några från jobbet o dom kom med alkohol haha. Så vi gick till city där Linus och comp. var. Gratulerar limp the pimp!! Där blev det några glas vin. När jag kom hem försökte jag och kevin bli trötta men gick inge bra alls det. Slutade med att vi brottades i soffan och sen blev det oth o lite gott. Men nu är det dags att sova. Jobb 14-22 imorgon! Trevligt. Inte alls faktiskt. Så otaggad!! 

Natti




A CHANGE IS ON ITS WAY

Sorry för extremt dålig uppdatering till er alla som klickar er in här varje dag. Har helt enkelt inte haft något att skriva! 

Leeeedig idag iaf! Hur grymt jävla skönt är inte det? Jobbat sjukt mycket på sista tiden då jag försöker kriga ihop mina timmar. Lyckats vända på dygnet har jag gjort också. Ganska rejält!! Somnar vid 03 och vaknar vid 14. Haha. Men jag kan gå upp bara jag vill men idag ville jag inte eftersom jag är ledig. Och igår stängde Kevin av mitt alarm.. Anyway, sjukt hungrig så ska upp och äta nu.

Förresten! En förändring är på g, utseendemässigt! Wiiiho, Kevin tror inte jag vågar så bara därför ska jag göra det. Nästa gång jag kommer hem! 

Om ni inte sett white house down. Se den! Helt okej film men man dör ju för Channing Tatum... Godis 




FINALLY

Goddagens! Äntligen jobbat klart mina tre nattpass. Igår jobbade jag 19-05, det var tungt! Men värt det. Nu ligger jag i sängen och ska snart kila iväg till jobbet igen. Jobb i 11 dagar irad nu då o sen drar vi till Barcelona. Behövligt som tusan av många själ.
 
Hela veckan (eller sedan i tisdags, hehe) har jag hållt mig borta från sötsaker tills idag, duktigt för att vara mig! Så idag ska jag äta äta äta godis<3




TIME TO MAKE A MOVE

Godmorgon! Damn it vad jag älskar att ligga i sängen och läsa bloggar o titta på serier. Så sjukt avslappnande! Snart ska jag faktiskt gå upp dock. Städa, handla och tvätta. En sann hemmafru!

Sedan blir det jobb klockan 23. Nu börjar helvetet alltså.. Tre dagar barback. Alltså tre dagars nattjobb. Skjut mig... Hemskt! Haha nedå. Väl på plats är de inte så illa men de är svårt att ladda inför att gå till jobbet vid den tid då jag typ brukar gå och lägga mig i vanliga fall. Några redbulls och jag är i rätt bana! 

Titta min fina lilla välgörenhetshörna på min väst! Rosabandet, rädda barnen och fuckcancer! Fler är på ingång!





DONT LOSE YOURSELF IN YOUR FEAR

Ohboy. Har ett beslut att fatta. Fan. Borde inte ens vara någon tvekan på detta. AAAAAhh, fyfan. Måste lista ut vad jag verkligen vill och sedan gå efter det.. Känns lite som att detta typ är omöjligt och hur skulle JAG kunna klara det!? Kommer krävas en hel del peptalk i så fall. Från alla möjliga håll! 

But then again.. 



EN MAGISK HELG

Haft det så himla bra på min lilla snabbvisit! Fick börja med att träffa mormor och morfar i fredags. Himla mys! Dom är verkligen bäst. Sen var de bara hem o byta om o sen blev de en galen utgång i fredags och sedan en MAGISK dag i Kjula i lördags och en så himla mysig dag i söndags med alla vänner. Dem ska åka ut och resa under en lång tid så nu kommer jag inte se dom på väldigt väldigt länge men som vi sa, vi har blivit SÅ mycket bättre på att säga hejdå! Jag tror det är för att vi vet om att vi klarar banemig vad som helst. Nu vet vi att vår vänskap är precis lika stark trots att jag bor i Norge och kommer hem knappt en gång i månaden. Vi är bäst and thats it! Så glad att jag hittat dessa underbara vänner.
 
Har setat i denna buss i snart 7 timmar. Har ont i rygg, rumpa, huvud, nacke o ben.. Fyfan. Hemskt! Men snart framme:-)

Vill iaf tacka alla som bidragit till denna helg! Ni är guld värda.

<3















SÄMST

Börjar bli sjuk :((( Kan nästan inte ens prata utan att halsen blir helt uttorkad. Typiskt. Nu är man iaf på väg till Stockholm och till bussen tillbaka. Sjukt trött så ska nog försöka sova lite nu. Puss 


BACK TO BASICS

Sista dagen hemma idag då. Tråkigt! Hade gärna haft några till! Men imorgon bär det av till Oslo igen. Tillbaka till jobb och framför allt träning. Har bestämt mig för att skaffa gymkort i oslo ändå. Måste ske förändring. Trivs inte alls i kroppen jag har nu och så får det absolut inte vara om man ska visa sig på playan i vinter. Så förändring kommer! Alternativt en före och efter bild! Olala. Nu ska jag sova för imorgon ska jag upp vid nio då världens snällaste Hanna kommer och hämtar mig vid halv tio! Sen tänkte jag gå lite på stan i Stockholm innan bussen går till grannlandet. Mysigaste jag vet att strosa runt på stan men de har jag väl sagt 10 gånger förut.. Anywaaay. Dags att sova!! Höres!

Som varje höst så fotar jag alla fina träd jag ser! Så sjukt fint!






DUNDER

Hej bobos. Vilken jävla DUNDER helg jag haft hittills! Helt sinnes. Igår var de utgång like old times, smidfest på villa. Stört roligt att träffa alla gamla homies igen! Festligheterna resulterade i en bakfylla från helvetet idag men de var de värt! Dagen spenderades hemma i Kjula med familjen. Åt middag, gick på promenad i det sjukt fina vädret, och sedan åkte jag in till stan för att äta på grappa med tjejerna! Så mys. Och gott var de! Sedan åkte vi hem till hannis och tittade på läskig film. Lite för läskig, vågade inte sova i stugan inatt utan de fick bli i stora huset med mamma o Hasse! Tryggt och skönt. 

Imorgon ska jag kolla match, lunch med family, o hänga med matte. Sedan kanske de blir bio också. Vore så perfekt. 

Kan denna helg bli bättre? Ja. Faktiskt lite. Men tänker inte låta det förstöra något. De kan du glömma!










LETS GO HOME

Dags att åka hem till Sverige då! Minst sagt nöjd med denna vecka alltså. Har varit nervös som tusan men jag klarade mig igenom det. Stolt över mig själv! 

Nu sitter jag och väntar på bussen. Trött som tusan då jag sovit ungefär 3 timmar. Men jag krigade mig upp och här sitter jag 30 minuter innan avgång, precis som jag vill ha de! On time is early! Håller på att torka ut helt då de råkade bli några öl efter jobbet igår och glömde ta med mig vatten. O inte fan tänker jag köpa vatten för 50 kr halvlitern. Helt sjukt. Nu ska jag kriga mig in på bussen för att få en fönsterplats. Får jag inte de vill jag nog dö. 

Bild från igår 



CATCHING

Upptäckte nyss att jag slipper nyårshysterin om nyårsklänning osv! Jag har redan min perfekta! Catchiiiing


I MADE IT

Jeeeeey första servitrisskiftet avklarat on my own! Så jävla jävla skönt att ha denna lättnad. Jag som drömt mardrömmar om detta skift, inte direkt värt! Gick hur bra som helst:-) Så nu äntligen har jag bara ett jobbpass kvar imorgon och sen går bussen till Sverige på fredag! Jaa, jag ska testa att åka buss denna gång. 500 spänn skillnad i pris så jag tänkte varför inte :) 

Imorgon blir de till o packa väskan och sen bara mysa de sista med Kevin. Kommer sakna honom! Vi har somnat i sked i 5 dagar irad (händer oss typ aldrig, ingen av oss kan somna så) så kommer nog bli tomt! 

Nä nu är de godnatt. Puss 

Mysigaste



LITA SPIKES

Blir inte mindre sugen på dessa med åren direkt. Velat ha dem sedan 2an i gymnasiet! Men jag har shopstop tills jag får lön. Vilket är i övermorgon ;-) Nejdå. Men ska försöka ha shopstop tills vi ska till Barcelona! Då vill jag gå loss på Victoria Secret! Sparar pengarna tills det istället. Längtar för övrigt sjukt mycket!! Ska bli så skönt att komma iväg med älsklingen 



OH YES

Hejvänner! Sista follow-skiftet avklarat och de känns så jävla bra. Hatar att vara under uppläring och känna sig dålig! Vill kunna och göra själv på en gång! Ikväll blir de jobb till 23.30. Och imorgon är stora dagen här! Wouiiiiiii! Sinnes. Var med mig Gud! 

Nu ska jag gå ut på stan en sväng. Leta efter lite saker till jobbet osv. 

Min kärlek till dig.. <3




VILODAG

Helgens nattjobb avklarat. Jävligt skönt. Inte ett jättefan av att jobba natt, ska förmodligen börja ta vanliga skift istället. Från och med nästa månad! Anyway. Idag är de söndag vilket betyder vilodag! Tog precis en promenad ute i höstvädret och nu landade jag i soffan. Helt död. Glad att jag inte jobbar idag! Ska ligga och TAGGA till för veckan som kommer. Jobb och även sista follow imorgon, host på tisdag och sedan första servitrisskiftet på onsdag! Shiiiiiit, bara o köra. Torsdag är de också jobb och på fredagsmorgon åker jag till SVERIGE!!! Så underbart! Behöver komma hem ett tag känner jag:)

Så jag hoppas att veckan går fort och bra. Då är jag nöjd. Nu ska jag nog sova en stund. 

Btw! Hittade värsta guldstället idag på pwn! Så fint med höstlöven på träden. Gay jag vet. 






Michael Kors

Idag hittade jag en butik som säljer Michael Kors grejer! Slog till på en plånbok som jag velat ha såå länge. Älsklingen min betalade halva också. Hur söt? Han är ju för fin. 

Nu är jag bra sugen på dessa två. 
Får vänta någon månad eller två!



HEMLÄNGTAN

Ligger på golvet i vårat vardagsrum och lyssnar på Håkan på musikspelaren jag fick av mamma! Så skönt att slippa sladdar o skit. De är en sån bluetooth spelare nämligen. Apropå mamma så pratade vi nyss i telefon. Fick ett litet peptalk då jag har väldigt mycket hemlängtan just nu. Vet inte vad de beror på riktigt men känner bara för att spola tillbaka tiden några år. Då när man gick i skolan, bodde hemma, hängde med kompisarna varendaste kväll, uppskattade när helgen kom för de var då man var ledig och hittade på roliga saker. Hade söndagsmys varje söndag med sina bästavänner. Gick till skolan varje dag och träffade återigen sina bästa vänner. Jag älskar rutinerna jag hade då. Jag tycker om rutinerna jag har nu med, men allt kändes så mycket tryggare då. 

Nu känner jag bara att jag vill åka bort ett tag. Tur man ska få åka iväg till Barcelona den 26e och sedan ska jag ju till Sverige nästa helg. Men känns långt kvar. Först ska jag ha mitt sista follow och sedan ska jag ha mitt första servitris skift ensam. SEN ska jag till Sverige. Känns som att det är en evighet kvar.. 

Saknar mamma o plasthasse, mina bröder, mormor och morfar, och mina vänner. Saknar Eskilstuna idag, tro de eller ej. Saknar min lägenhet jag hade. Den passade mig perfekt. 

Nä. Nu måste jag ta o leva i nuet och uppskatta det jag har här! Varför blir alltid mitt humör såhär när vädret är piss? Bajs. Hörs sen! 



NATTJOBB PÅ G

Nu har jag gått mina två första uppläringsdagar som servitris. Dagarna har gått i ett nafs och de är väldigt skönt för jag har varit så jäkla spänd och nervös haha. Nu hoppas vi dagarna går superlångsamt framtills måndag då jag har mitt tredje och kanske sista follow. Är redan nervös. Haha. Så jävla mycket att tänka på hela tiden bara, hoppas det snabbt faller sig naturligt och att man vänjer sig med allting fort. 

Ikväll börjar jag jobba 23. Nattjobb står på schemat! Så sov ut extralänge idag för att hålla sig pigg inatt. Tills dess har jag kanske tänkt att göra bullar eftersom de är kanelbullens dag idag. Och sedan kanske gå och sola om jag orkar.

Såatttttee, hörs sen!




FIRST FOLLOW

Hej bobos. Hemma igen efter mitt första follow! Kändes skitdåligt men gick tydligen bra fick jag reda på efter. Varit nervös och spänd hela dagen så de är skönt att komma hem och bara lägga sig i sängen nu. Ska sova tidigt ikväll! Thats for sure!

Bye




PW










LITE BILDER FRÅN EN GRYM HELG












RSS 2.0