Dagen C

Snart är dagen D här. Imorgon lämnar vi landet för att åka en sväng till Österrike/alperna! Iiiih, längtar så mycket. Men fick reda på igår att vi ska byta plan en gång både på vägen dit och hem, vilket betyder mååånga starter och landningar och mycket tid i luften.. Nervositeten börjar komma lite smått. Håll en tumme eller två är ni snälla, för vad får ni välja själva ;)

Nu hör ni inte mer från mig här på ett tag, jag lär hålla till i backen dom närmsta 8 dagarna! Men men, skulle planet krascha eller liknande så kommer en fet puss till alla mina nära och kära. Ni är bäst!!

Titta här bara.. Vet att ni blir avundsjuka!


23 februari

Idag har jag varit duktig. Jag har bjudit mina gäster (Henis och Fampan) på pannkaka till frukost och sen har jag städat mitt hus! Vuxenpoäng till mig, ja-adå tack så mycket.

Mycket mysig kväll igår enligt mitt tycke, trots att jag somnade till sista filmen och snackade lite i sömnen. Men tack för kvällen tjejer, ni är sååå goa. Och snygga ;) Titta bara vilka skönheter till vänner jag har!



You make it so difficult

Sitter hemma i lyan och är så där mysigt svettig efter ett jävligt hårt tränings pass. Känner att jag kommer somna gott ikväll efter denna dag. Har ätit god fettmat, varit kung på vägarna i 55 minuter, och sen tränat som bara den som sagt. Gjort mycket nytta helt enkelt. En guldstjärna i kanten till mig, tack tack!

Och du, du gör det svårt för mig..

2 dagar kvar





Dont give up on me

Godmorgon på er alla glada själar! Vaknade upp hemma hos bror min i skönaste sängen. Drömde en mardröm dock att det var en psykopat utanför mitt hus men som tur var så kom Hanna Barrögård och small en glas flaska i huvudet på honom. Där snackar vi pangbrud! Nåväl, idag blir det till att träna och sen ta min andra körlektion med Körskolan. Är riktigt taggad faktiskt, ska bli mycket roligt. Kvällen luktar mys någonstans, ungefär som igår då vi sluta upp hemma hos Henis! Det var mysigt det! Förresten så längtar jag till torsdag huuur mycket som helst nu. Puss kram och nyp i stjärten.

Måndag!

Det är måndag vilket betyder körskolan och spinning! Ikväll hoppas jag på att få mysa med ett gäng vänner. Om jag kommer in till stan någon gång vill säga.
Lov är underbara men det är satans jobbigt att sitta fast i kjula varje dag. Jag behöööver verkligen det där jäkla körkortet alltså. Ska bli sååå skönt att bara kunna åka när jag vill. Men för att få det krävs ju lite hardwork, så därför ska jag sitta i hela två timmar på körskolan idag. Allt för att slippa plugga under sommarlovet ;)


Denna bil vill jag glida runt i när jag bastar 18!


Who's that chick

Är shopping sugen fortfarande! Även fast jag fick med mig rätt mycket hem i lördags. Måste till stockholms gator för att få bort suget tror jag, jaa så är det nog.


För övrigt så vill jag ha bort snön och fram med det gröna gräset, myggorna, flugorna, fjärilarna, grill lukten, sol, bad och ja you name it - fram med sommarn! Jag avlider snart!



Sommarjobb

En rolig sak är att jag och hanna lunkan nu har fått sommarjobb i stockholm och att vi kommer få fett med cash. Några mindre roliga saker med det är att jag kommer missa en utlandsresa med mamma o comp till rhodos. Tråkigt. Kommer också missa självaste partille. Det är sorgligt tycker jag. Men det kan knappast bli roligare än vad det var förra året så jag är inte så orolig faktiskt.

Istället för att fokusera på de sakerna vi missar så får vi fokusera på de sakerna vi inte missar. Eftersom ekonomin kommer va stadigare än vad den annars brukar vara när jobbet är avklarat så kanske vi unnar oss en liten utlandsresa. Rhodos vore nice, men jag nöjer mig med allt som har med en sandstrand och en stekande sol.

Ne, nu ska jag fortsätta titta på big brother. Aporopå det, varför är man med i big brother när man har tre barn och man? Herrejösses.


Rhodos 2010



Sunday, bloody sunday

Igår vart det mycket stoj och stim(?) hos Markus och Elins partaj i skjulsta. Riktigt lyckat enligt mitt tycke, tackar alla som bidrog till en mycket bra kväll! Tackar bobban också för en skön efterpärla. Hoppas du vaknade upp med ett happyface ;)
Idag har det bara varit en riktig bakisdag. Pizza, cola och one tree hill i soffan. Och ikväll är det solsidan, kanske lite grönsaksdipp på det också! Det är ju så satans gott.

Förresten om det är någon som undrar, på torsdag drar jag till stockholm för att sen åka till ALPERNA med pappi och comp. Jag längtaaar så mycket! Ska bli sinnes skönt att få komma bort och jävligt kul att få åka skidor.



Och en till sak, ni två äcklar mig.


Och med det säger vi godnatt!


Friday night

Vill börja med att tacka flickorna för gårdagen, det var så jädrans mysigt. Tack!
Kvällen i ära befinner jag mig hemma i tvsoffan. Känns som jag behöver en kväll för mig själv i lugn och ro, såatteee så får det nog bli. Men imorgon blir det andra bullar. Om jag hittar något att ha på mig som vanligt. Om jag får shoppa. Om jag får träna. Om jag hittar suget till att parta. Om jag hittar gnistan över huvud taget.

Jag vet vad det är som drar ner mig. Och jag bööönar och ber för att en speciell sak inte ska hända. Händer det så vet jag inte vart jag tar vägen. Bokstavligt talat. Lämnar förmodligen landet eller liknande.




Ne, en rulle på detta då. Och lite grönsaksdipp!

HÄR SNACKAR VI GREJER!




Toooooors dag

Befinner mig hos Carro denna fina torsdags kväll, det har lagats tacos, ätits kebab, fisits, masserats, skrattats och sånt mys. Sen brast det när de andra flickorna satte på High school musical, inte min grej det där. Allt känns bara tillgjort och larvigt på nå vis. Typ som Hannah Montana, det suger det också. Fast sen är ju jag gaaanska kräsen med tv program och sånt så ska inte gnälla på andra egentligen. Men förstår bara inte hur man kan titta på't, så jag la mig i sängen och dunka lite house på högsta volym i hörlurarna istället. Hoppas filmen är slut snart för jag vill ju också vara med o skeda i soffan.. Förresten så var jag o mitt crew gryyymma idag på volleybollen. Eller grymma o grymma, spelmässigt sög vi men utseendemässigt var vi kungliga enligt mitt tycke! Måste också påpeka att jag gillar mina classmates väldigt mye. Puss på er och puss på 2 veckors lov för min del!

I don't get it

Jag har inte greppat vad som händer just nu. Vad som är på väg att hända. Jag vill inte förstå, vill inte öppna ögonen och inse. Vill inte. Vill inte ta farväl. Vill inte, vill inte, vill inte. Det betyder för mycket



It's a happy one

Min vecka, den är gla' den! And so am I!

Onsdag: Förmodligen sussmode hos Anna och Daniel!
Torsdag: Favorit i repris hos Carro + volleyboll turnering!
Fredag: LEDIG=SOVA!
Lördag: Fiesta a la Elin och Markus, wiiiiho
Söndag: Tjockis mat och övningskörning


Kjulakjulakjula

Anlände precis till mushålet här hemma i kjula, behövde hem och byta kläder, packa om väskan och framför allt göra något som verkligen inte går att göra i stan: PLUGGA! Har kommit på att jag har en del att göra nu. Skönt i alla fall att idrottpsykologin blir gjord imorgon, det får gå som det går men ett G ska man väl ialla fall skrapa ihop. Annars suger jag. Som jag gör för det mesta, men kom igen nu. Jag borde klara denna fas i livet, hoho

På torsdag är det volleyboll turnering i skolan och jag längtar faktiskt riktigt mycket nu. Vi kommer suga så hårt men roligt kommer vi ha :)

Nej, nu ska jag äta korvstoganoff och bada i plugg.. Hajdo

Och mamma, jag vet att du läser och jag vet att du också tycker det är dags nu!!
I
I
I
V


Soffpotato again

HOLA

Har tagit position i soffan framför wallander och datan, och med chips och dipp till höger om mig. Sjukt gott. Det ända som saknas är colan, istället har jag fanta vilket suger. Intressepil i armen på er alla, varsegoda!

Imorgon är det skola för fulla muggar. Efter skolan blir det körskolan och spinning. Spinningen kanske går bort beroende på om min förkyldning som kommit vill lägga sig nu under natten. Jag bönar och beeeer att den försvinner för jag orkar verkligen inte med att vara sjuk igen..

En till intressepil till er kommer här. Imorgon är det sisådär 12 dagar tills jag får åka till alperna med papi och comp. SOM jag längtar! Ska bli huuur nice med 2 veckors lov dessutom.


I'm a soffpotato

Dagen började otroligt bra. Solen sken och humöret var på topp, så jag tog mig ut i det fina vädret och skottade snö. Sen tittade jag handboll och duschade länge. Jag hade en bra känsla inför kvällen, tänkte att ikväll skall jag ha skoj.

SEN hände något. Mitt humör tvärvände. Gnistan jag hade inför att dansa och förtära alkohol ikväll är nästan helt borta. Frågan är vad som hände? Jag vet inte. Ingen vet. Min kropp kanske spelar mig ett spratt.
Skulle behöva någon som kan slita upp mig i soffan och skrika: KOM IGEN NU EMPABOOM, det är lördag för fasiken!

Nej. Borde försöka lösa några problem nu. Höres!


HB

Måste passa på och gratta min älskling som fyllt 17 år också! Hoppas din dag har varit awsome. Det förtjänar du!


Love u 

 

Home sweet home

Är faktiskt hemma i kjula för en gångs skull, det är rätt skönt ändå att mellan landa här ett tag. Har bott hos Anna och Daniel sen i tisdags(?) tror jag och jag bara stortrivs. Funderar på att flytta dit! Så mycket trivs jag. Men tror nästan att jag går upp ett kilo varje gång jag är där eftersom som det bjuds på godsaker hela tiden. Och jag är inte den bästa på att tacka nej till sånt såatte...

Imorgon ska jag på riskettan 8.00 med christina, hade självklart sovmorgon till 10.00 egentligen men naej, icke. Ska bli skönt att få den gjord i alla fall. Det är ju faktiskt på sätt och vis ett steg närmre körkortet. Iiiihh! Längtar så mycket tills jag får ta det där nedrans körkortet.

Ne, vart inte mycket sömn inatt så man kanske ska ta o sova snart. Fast måste ju titta på jersey shore först såklart! Har nästan blivit mitt favortit program. Tragiskt..

Godnatt fnatt


Älskade vän

Grattis på 18 årsdagen bästis!

Jag saknar dig så jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Och jag vet precis hur glad du hade varit över den här dagen. Du hade studsat runt över glädjen till att äntligen få gå in på krogen, till att äntligen få ta körkort, precis som jag. Vi var precis likadana du och jag. Vi kunde sitta inne en hel dag bara du och jag och inte göra någonting. Och även fast vi inte hade ett piss för oss så hade vi ALLTID roligt. Jag saknar det. Jag saknar att bara spendera tid med dig, genom att göra absolut ingenting. För jag njöt av varenda sekund.

Var du än är, så hoppas jag att du har det bra.
Jag saknar dig och jag vet att vi träffas igen
Tills dess lever jag för dig


Kjula sjunger på sista versen

Befinner mig hemma hos Anna och Daniel som vanligt nu för tiden, man får ju aldrig nog. Men det finns en nackdel med det hela och det är att man svullar mat som in i helvete. Och inte bara mat, det är godis, cola, chips, ostbågar. You name it. Herrejösses vad fet man känner sig.

Men ikväll blir det tacos här och senare kanske man tar sig en sväng till Danne P, men får se hur det blir på den fronten.

Hur som helst så stortrivs jag i stan. För idag efter skolan kändes det som jag gick hem när jag gick hit och det var så sjuuukt skönt o slippa tänka på hur jag skulle komma hem och allt var det är. Istället kom man hit på tre minuter, la sig i soffan med Kelly och bara mööös. Svårt att förklara men jag känner allt att kjula sjunger på sista versen. Jag är trött på't.



Haha ni e goa


The most wonderful thing in the world

Skojar inte när jag säger att jag tittar igenom mina bilder på datan minst tre gånger i veckan.
Och vissa bilder säger faktiskt mer än 1000 ord.

Men den här gången var det dessa bilder som talade till mig mest, särskilt den första.

Saknar det























hey handsome

Satt precis och läste min egen blogg vilket jag brukar göra ibland eftersom att jag glömmer bort allt jag skriver. onödig är alltså min blogg! Men who cares.  Hur som helst så läste jag några inlägg där jag hade lackat pung över något som jag idag inte ens bryr mig om längre. Har jag gått och blitt känslig eller? Hur larvig som helst lät det i alla fall som jag var.

Nog om det. Idag har jag varit duktig. Jag har vart på bilskolan 2 timmar och sedan spunnit(?) i en timma. Tackar för kaffet.
Imorgon klockan 8.00 ska jag, loppan och Felicia till kära Skiftingehus för att börja planera våran praktisering. Ska bli så skoj så att träffa alla gamla lärare. För saknade är dom minsann. På kvällen sover jag förmodligen i stan, antingen hos Hanna eller hos min bror. För jag stortrivs bannemig där borta i stan.

Två bilder från helgen kan ni få ta del av!




Someone like you

Ligger i soffan hos kära Anna och Daniel. Vi tittade precis på solsidan så nu ligger jag och väntar på Wallander. Väntar också på att en annan sak ska ske men det lär väl inte hända såklart. Typiskt my bad luck. Men orkar inte bry mig. Ska mysa ner mig med Kelly här Istället. Så jäklans mysigt här är det! Godnatt piluttor och piluttar.

Mm

NU ÄR JAG SÅ PISTOFF SÅ JAG SNART KOKAR ÖVER.. Jag tänker inte säga varför men jag kan säga att vafaaaan tatuerade jag mig inte så fort jag kom på vad jag ville haaaa för!? Mutt pung röv nu sa jag det ändå. Typ. Gonatt


Älskade vän

I miss you every day


GOGOGO

Näe vet ni vad. Fick ett sånt otroligt tränings sug så tar mitt pick och pack till balanze för lite crosstrainer innan bion! Blir samma sak imorgon och på söndag. En guld stjärna till mig, tack!


The kind of person that I kind of want to be with

Jag hade fullt upp med att städa huset tills jag la mig i soffan för att ringa några samtal om helgen. Jag tänkte faktiskt innan: Jag kommer aldrig orka ställa mig upp igen.. Och det gjorde jag inte heller. I'm stuck.
Men samtalen gick i alla fall som jag hade tänkt. Så nu har jag planerat min helg och den kommer bli mycket bra! Bio ikväll och fest imorgon. ROLIGT! På söndag blir det nog teori plugg och träning.

Nu ska jag fortsätta städa duktig som jag är.


Hanna's place

Ligger i Hannas sköna soffa som jag och fampdamp somnade i igår och vaknade i idag. Mysigt må jag säga! Och gott var det med godis cola, chips och pannkakor. Idag känner jag för att åka hem och bara slappa. Typ städa huset och fixa och dona lite. Men hur ska jag komma hem? Det är frågan. Som vanligt.. Jaja ska fortsätta titta på O.C nu med mina kära vänner som jag måste passa på att tacka för kvällen och natten. Ni är bäst! Hajdo puss kram nyp och sånt

It's not hard to see who you are underneeth

Jag har varit sååå väldans onormalt, fruktansvärt jävla shopping sugen de senaste dagarna så idag efter körlektionen så gick jag och chacka en mysig tröja på stan. La också undan en poncho liknande grej, som var hur cool som helst. Har fastnat förn så jag tror nästan jag köper den imorgon, annars ångrar jag mig och ångest gillar vi inte. Inte alls.

Imorgon har jag en skööön sovmorgon för er som undrar. Frågan är vart jag ska sova för att få en bra sömn.. Tänker inte sova ensam minsann och inne hos mamma är det antingen hennes snarkningar eller en halv meter stor fågel som kastar sig in i fönstret 8 på morgonen som väcker en. Jävla freaks alltså.

Kolla bara på blodstänken efter fågeljäveln. Den har alltså sett sig själv i fönstret och sen attackerat sig själv, haha så jävla vidrigt


RSS 2.0