STOCKHOLM

Är hos världens bästa i Stockholm. Han tittar på fotboll för stunden men snart ska vi gå upp och äta kvällsmacka! Tidigare ikväll var vi och åt middag samt firade Kevins bror som fyllde 20! Congratz Sebbe. Om de är någon som undrar så var helgen så sjukt rolig. Speciellt lördags förfesten, avnjöt några glas med mina allra bästa hos hanna b! Dans sång och skratt, som de ska vara. Nu ska jag ta min gris i örat och gå o äta. Godnatt peopleeee

SATURDAY

Har haft fullt upp hela veckan och det har verkligen varit en bra sådan också! Roligt i skolan och mycket roligt på fritiden. Torsdags kväll var extra mysig då Rasmus kom hem och vi hade en liten reunion, hela gänget var samlat o de händer inte så ofta! Onsdagen var också oerhört mysig och rolig, började med förfest i bubblet hos joel och sedan blev det utgång. Sjukt kul!

Även igår kväll hade vi det roligt då de var utgång igen, hade sjukt kul med mååånga glada vänner. Ikväll ska jag vara med mina grymma tjejer igen, men blir nog en nykter kväll för mig.

Nu ska jag städa huset lite, hanna kommer snart hit o då ska vi titta på när våra bois spelar match och äta chips med dipp. MUMS mys!


Bästa bilden från igår!


VÄRMEN VAR ÄR DU



VILL UT OCH RESA OCH JAG SKA UTOMLANDS I VINTER, PUNKT SLUT!


BÄSTA BÄSTA BÄSTA

Sitter på bästa bästa bästa bästa SMID och skriver delrapport till projektet. Hur sömnbrist påverkar kroppen? Ngn som har lust att fullfölja resten av projektet? Eller lite ideer på vad man kan göra? Näää, tänkte väl det. Hur som helst så är detta en bra dag som alltid på onsdagar, slutar tidigt och då är alla glada. Och ikväll lurar vi på utgång eller guifmatch, jag är nöjd vilket som!

Jag måste också säga att jag faktiskt älskar skolan. När jag tänker efter så har jag alltid roligt här. Som idag till exempel, slutade för två timmar sen men ändå sitter jag kvar här. Själva skolarbetena suger ju, men hänger faktiskt med i svängarna så det känns fint.

Nä, kanske ska dra hem och ta en powernap! ÄLSKAR min bil också måste jag säga, ÄLSKAR friheten att göra vad jag vill när jag vill. ÄLSKAR min mamma i samma veva. Och min fina brorson som lärt sig säga "Emelä" och som fyllde 2 år igår! Fasters stora kille!

Minibildbomb får ni också





(helena, vi måste boka alperna!!!)









COLD TOWN

Hemma i ett kallt eskilstuna, efter en som vanligt underbar helg! Helt klart värt en lång skolveckas väntan. Men som sagt, ett kallt eskilstuna resulterar såklart i en lång varm dusch. Så det är vad jag ska göra nu! Sen titta jersey shore och sova. Ensam, buhuu..

Hej så länge!



Gammal bild på mig och mitt krymma stockholms gäng! Kommer nya inom kort

ESTOCKHOLMO

Befinner mig i stockholm i Skogås, min kära pojkvän duschar och han är den absolut segaste människan i världen. Det var väl ungefär det jag hade att säga! Hörs gör vi nog inte förens typ, måndag. Btw, nästa vecka kommer att vara världens bästa! Tre av världens bästa killar kommer till stan! Glad tjej. Hajdo

BILDBOMB YEAH

Liten bildbomb från senaste nytt på SMID

 









<3




PEPPAR PEPPAR

Ser ut som jag äntligen får ha en bra dag! För denna dag har verkligen varit bra hittils! Peppar peppar.. Ska snart röra mig till Åkis där vi ska mysa ikväll! Men först en dusch och titta klart på greys. Mys pys eftermiddag!

Imorgon har jag en rätt efterlängtad sovmorgon och sen beeer jag till gudarna att resten av veckan går fort, saknar liksom min pojkvän en smula..


Mobbad bild <3


WONDER

Jag undrar när jag ska få ha en hel bra veckodag igen. För jag kommer inte ens ihåg när jag hade det sist.

I LOVE THIS PLACE, BUT ITS HAUNTED WITHOUT YOU


BALANZE, VART ÄR DU?

Vill börja träna! Balanze vart är du? Saknar det så jäkla mycket!

Bara för det så ska jag ge mig på en löprunda/powerwalk nu, kan ju gå precis hur som helst!


"THINK ABOUT HOW AMAZING IT'S GOING TO BE WHEN YOU FINALLY GET TO MEET THEM"

Tumblr_lss4q7cumw1r492qto1_500_large


True story

BLOGG BEHOV

Jag vet inte vad jag ska skriva, men kände blogg behov så jag ger det ett försök!

Jag har haft världens mysigaste helg. Lördags kvällen var bäst, kan ha vart det mysigaste jag vart med om utan krydd. Doftljus, musik, film, god mat och min fina pojkvän, vilken kombination! Sedan somnade vi i alla fall mycket gott och idag har vi vart i strängnäs och sagt hejdå till kusin, min näst bästa kille som lämnar mig i ett år. Sen fick jag säga hejdå till min absoluta favorit kille (efter freddie) som lämnar mig i 4 dagar. Jag ber till gud att både ett år och 4 dagar går fort för jag saknar dom båda redan!

Och imorgon är det skola. Som jag gillar för det mesta. Alltid kul med mina kära smidare iaf, plugget är en annan femma.


Mja, ett ordbajs inlägg. Ska ta o ordbajsa ner en delrapport nu också, blä.


JAG KOMMER ALDRIG ATT GE UPP

Idag behövde jag shoppa, sagt och gjort. Jag och fampan tog en trip till Erikslund, galet hur shopping kan få en att må så mycket bättre! Både jag och fanny fick med oss en hel del hem, kändes gött men nu ska jag hålla i stålarna ett tag.

Och nu ska jag plugga, och vänta på att klockan ska ticka på lite så det kan bli lördag någon gång.

Byebye


DET FINNS INGEN SOM DU


THIS ISN'T ME.


LADDA BATTERIERNA

Hemma efter en myspys kväll hos Paskens, behövligt osv. I nuläget tittar jag på jersey shore, varje ensam-kvälls räddande ängel. För övrigt så börjar orken ta slut återigen, o de suger. Men jag kämpar på. Godnatt.



UP SIDE DOWN

Imorgon har jag bara en lektion, så jag slutar väldans tidigt. Så vad jag gör utav den dagen är ännu oklart! Kanske tar en roadtrip, kanske tar en shoppingrunda, kanske färgar håret, kanske tar det som det kommer, kanske lever livet. Som jag för övrigt gillar just nu. Måste sluta nojja för saker, sluta ta saker för givet och börja göra saker som jag mår bra utav! Japp, så ska de bli.

Imorgon kväll ska jag iaf till strängnäs och mysa med min kära kusin som lämnar mig nästa vecka för Australien i 1 år. Avis? Nä vadå..


Ja jag undrar också varför bilden hamnade upp och ner. Godnattis allihopa


DET FINNS INGENTING VI INTE KLARAR















.

Varje dag, händer det något som jag önskar jag kunde berätta för dig

Det är dags att komma hem nu hjärtat, vi behöver dig


THIS HAIR AIN'T MOVING, MY DUDE




Tumblr_liy7icv7wa1qzh5j8o1_500_large
Grenades_large
Snooki_large

KÖR

JUST DO IT.


UTRYCKNING

Aa, en behövlig sådan. Jag är hungrig och en vän behöver piggas upp, läge för mcdonalds. Jag tar bilen, bara sådär. VILKEN FRIHET!

Btw, min pojkvän är världens bästa. Saknar honom redan. 

BYE





Btw, detta inlägg skrevs cirka klockan sju idag. Glömde tydligen trycka på publicera så jag gjorde det nu istället. Men nu, godnatt och bye igen

STUPID ME

Blir så trött på mig själv, gick av på fel jävla hållplats. Kunde varit i skogås nu men icke, sitter i trångsund och väntar på Kevin som får komma och hämta mig. Äntligen får jag träffa min lilla gris, som jag har längtat! Men jävla klant arsel jag är! Kunde varit framme nu.. Trött blir jag ju. Nu vill jag bara gosa ner mig i sängen med ett iskallt glas vatten! Imorgon vid den här tiden vill jag ha några iskalla breasers istället för då blir det utgång. Det kommer dock resultera i många kalla glas vatten på söndag, men sånt får man ta. Ne, puss på er! Vi hörs nog inget mer denna helg, kram nyp puss

WORD PAULY D


ISWKEDDKMEMNJBJD

FML. Seriöst. Är så trött på allt. Trött på skolan, trött på alla i min omgivning som inte fattar något över huvud taget, trött på allt. Det är för mycket som händer och som inte händer, jag vill ha en förändring. Vill fly landet eller i alla fall staden, ensam. Och komma bort på riktigt, fan vad jag skulle behöva det. Jag blir bara så jävla trött. Trött framför allt på långa mörka ensamma höstkvällar, hatar det så mycket så det finns inte. Trots att jag är trött på skiten så är jag så otroligt tacksam för det jag har, min pojkvän, mina vänner, min familj. Jag ska inte klaga alls egentligen men jag är bara trött. Och jag vill ha en förändring.

Ät bajs livet


TORSDAG JATACK

Hade idrott imorse, annars har jag inte en enda lektion till förens klockan två och det är mentorstid som jag har i cirkus 10 min. Varför är jag ens här? Why? Jo för att jag älskar smid, kan ju säga att det är det som får en att vilja gå upp på morgonen. Dåliga dagar blir till bra dagar tack vare mina kära smidare.

Nåväl. Jag gillar iaf torsdagar för det betyder att det bara är EN dag kvar tills helg och kärlek! Så vill jag alltid ha det!

För övrigt är Mario Kart Love Song, song of the day! Sweet sugar, mm va?

Skäplig bild yeah


FML

Dagen har sugit. Det ända som var okej var guifmatchen, jag och matte fick oss ett gött skratt åt hammarby klacken. Minst sagt pinsamma. Men guif var bra och det var najs. Nu är jag trött då det vart sent inatt, men värt. Fan vad jag älskar mina vänner, behöver er mer än nånting annat!

Men men, no worries har jag kommit överens med mig själv om. Nu ska jag snart sova och hoppas på en lång o skön nattsömn, skulle verkligen behövas. Kram påer


Keep smilin'


PUT ON A BRAVE FACE AND KEEP FIGHTING


LIFE IS TO SHORT


SINNES


-

Dum av dig. Så jävla trött på detta.


SMIIIIDARE SMIIDARE SMIIIDARE SMIIIDARE





FINALLY

Jaha, vad ska man göra nu då? Vad är en kväll utan körkortsteori? Har liksom glömt bort det en smula. Men tror jag ska ta tillfället i akt och njuta av att inte ha några måsten, sinnes vad livet blev underbart helt plötsligt!




KÖRKORT FUCKING ÄNTLIGEN

Bär omkring på en HELT sinnessjuk känsla, vill bara studsa hoppa och skrika! Ungefär så glad är jag, för jag har tagit körkort!! Så sjukt nöjd och stolt över mig själv för en gångs skull. Så ett fett tack till alla som hjälpt mig genom detta, mest till mamma. Du är bäst ♥

Och puss på annisen som vart med mig hela dagen och dessutom bjudit på spicy, underbart! Du är en braig vän!


Denna kärra glider jag runt i, sååå najs

INSPIRED





Tumblr_lrn0l7ekl71r1addzo1_400_large


WHITE WEDDING

Hemma efter en helt sjukt mysig helg, kan knappt förstå att den är slut. Kände innan att den skulle gå så sjukt fort och det gjorde den också. Hur som helst så har vi varit i Goa götet på bröllop hela helgen, bröllopet var sååå himla fint så ett x antal tårar rann ju ner för kinderna.
Orkar inte skriva så mycket mer förutom att jag är så himla glad att min fina pojkvän följde med! Du e ju för bra ♥

Nu står film mys på schemat, men först tänkte jag bjuda på lite bilder! Många puss bilder osv men wtf, enjoy.









RSS 2.0