SÄLEN

Hej kompisar! Är för tillfället i sälen och lever loppan. Igår var vi ute och åkte skidor hela gänget och efter det vart det en minst sagt galen afterski! Sinnes var det. På kvällen sammanstrålade vi med några andra Eskilstunabor vilket var väldigt trevligt! Just nu är de andra och handlar dricka och mat inför kvällen, blir något gottigt och efter det får vi se vart vi tar vägen. Men de löser sig!

Nu ska jag kolla hur det går för de andra. Håller på att dö av hunger.


En bild på hur de såg ut efter afterskin igår ;)


Dec. 28, 2012

- Fuck it.


FREDAG IGEN IMÖRE

Snart dags att sova men får skäll för att jag inte uppdaterar så bäst att göra det först känner jag.

Idag var det jobb och imorgon är det jobb. Inge vidare taggad men snart helg och ledighet igen så bara och kämpa på. Har något jäkla sockersug dessa dagar! Vetitusan vad det är. Känner för att äta upp hela livet! Har lyckats hålla mig lite nu iaf genom tuggummi osv. Brukar stilla mitt sockersug iaf!

Jaja. På lördag drar jag till Sälen iaf, DUKTIGT taggad kan man säga!!
Ska slinga håret och träna också och imorgon ska jag ut och äta med min älskling som jag inte ser mer utav på några dagar efter det. De löser sig. Nu ska jag sova! Godnatt puss på er.


GUTENMORGEN

Godmorgon alla finisar! Älskar att sova bra, då skulle man vilja sova hela livet. Vad skönt det vore. Idag står det jobb på schemat 12.30-17.00 på posten vilket känns väldigt bra faktiskt! Gäller ba att köra försiktigt så man håller sig på vägarna. Efter det... Hm. Vet inte vad som händer efter det, chilla hela kvällen!

Var faktiskt inte ute igår på dagen då alla är ute. Jag orkade inte bli wasted som i lördags och stannade myyyycket hellre hemma med min man! Kvalitetstid kallas det. Vi myste och myste och myste! Nä, nu är de dags att stiga upp. Peaceee


NYA LEKSAKER

Hejhejjj! Hade återigen en underbar julafton! Fick massor av fint av mina nära och kära. En iPad av min älskling(!) och ett jätttte fint armband, kamera av mamma, massor av grejer till lägenheten, Victoria Secret hudsalva av svärmor, kläder, presentkort på Hemtex, grejer från bodyshop osv osv! Så himlans nöjd. Tack och nig (säger man så?) till alla!! Nu ska jag försöka ta mig till ekängen och köpa massor av redbull med Emil! Woho!

Btw, detta vart första inlägget från min iPad! Bye bye


GOD JUL

Sinnes kväll/dag. Tanken från början var att jag och Kevin tillsammans efter hans jobb klockan sex skulle ta min bil till Stockholm och mysa med hans familj. Vid sju åkte vi ifrån stan och skulle bara stanna på vägen i Kjula och hämta lite kläder till Kevins syster som jag växt ur. Vi kom till svista (halvvägs) och där dör min bil. Den stendog. Stängdes av och började typ hoppa fram eller hur man ska säga. Vi stannade på en busshållsplats och försökte få igång bilen igen. Det gick inte. Panik. Ilska. Typiskt.

Ringer till mamma och Hasse som blev kvällens hjältar. Och en random kille som stannade och skjutsade hem oss till mamma i Kjula. Väl där fick vi ta Hasses BMW och boxeringslinan och åka tillbaka till bilen. Som tur var gick det bra att boxera. Mamma och Hasse hade druckit också så jag och Kevin fick sitta i varsin bil. Mamma satt med Kevin och Hasse med mig. Det var sjukt läskigt då bromsarna inte ens funkade på min bil.. Sjukt. Men då fick man lära sig det också:) Hehe. Sen fick vi låna Hasses bil och ta den till Stockholm, därav hjälteutmärkelsen! Sen kommer vi till Kjula iaf och tar Hasses bil och börjar åka. Sen kommer vi på att vi glömde kläderna. Anledningen till att vi åkte dit från början. Alltsååååå. Nä men så vi vänder och hämtar klädjävlarna. Och inte ens det skulle gå bra. Det var oskottat till mitt hus så vi fick springa i converse i en halvmeter snö. Hämtade kläderna och ut på vägarna igen. Nu är vi äntligen hemma i Skogås och tittar på Happy gilmore. Och jag har fått pussa på alla söta barn osv osv. Imorgon bär det av till Mariefred och Strängnäs!


Anyway. Vill önska alla en bra jul :-)

Alla våra julklappar! Sjukt mycket..


DÖD

Värsta baksmällan i livet. Kan den bara försvinna någon gång.....


IMORGON ÄR DET FREDAG

Fucking underbart med fredag imorgon. Dock förmodligen den värsta dagen på jobbet. Men what to do! En dag kvar till fyra dagar ledighet. Den lyckan! Längtar så mycket till julbordet på lördag, julafton på måndag, uppesittarkväll på söndag, Kevins familj på måndagskväll, juldagen, nyår.. Wiiiii! Anyway. Nu vill jag sova, hoppas de går bättre inatt..

Puss


DREAMS

Drömmer och drömmer och drömmer.. Känns som att jag varit vaken hela natten bara för att jag drömt så mycket. Skit jobbigt verkligen. Nu är det iaf jobb som gäller. Och gröt i vanlig ordning!

CIAO

Julhörnan


ÖVERSTRESSAD

Ahh kan inte ens varva ner. Kan inte sova. Känner mig fortfarande stressad efter jobbet idag och igår, helt sjukt va folk de finns. Och så massa varor på det. Fy. De värsta är att de bara kommer att bli värre denna vecka. Glad att jag inte jobbar i helgen iaf. Nu gör jag ett nytt försök, godnatt!


NEED A NEW PLACE TO RELEASE MY THOUGHTS

Behöver skaffa mig en blogg där jag kan skriva vad jag vill och inte behöva förklara mig. Just precis nu skulle jag behöva skriva ned mina tankar men de går inte. Louise jag vet att du läser, en uppsats kommer strax i vanlig ordning. Och mamma jag vet att du också läser, varför har vi inte talats vid idag? Har inte hänt på år och dagar att vi inte pratar i telefon EN ÄNDA gång på en hel dag? Behöver daglig dos av dig.

Nu är de godnatt. Har tuffa dagar framför mig. Bye



KÄNSLAN KOMMER KRYPANDES

Hej vänner. Tänkte bara säga hej. Idag har jag jobbat, och tränat, och gäspat, och gäspat ännu mer. Nu ska jag kolla på Jersey shore och sedan sussa! Och en till sak. Börjar bli orolig för hur livet kommer att se ut efter nyår. Av många olika anledningar.

Hoppas på de bästa


LOVE OF MY LIFE

Låt mig alltid vara så förälskad som jag är i dig just precis nu <3


NY VECKA

Eftersom en ny vecka närmar sig och en nyttig sådan så tömde jag och Kevin frysen på glass och skafferiet på godis. Det ska inte finnas kvar imorgon för av någon anledning verkar våra hjärnor tro att det är fredagsmys varje dag. Typ. Nej men förra veckan klarade vi också bra och då kastade jag chips och godiset som blev kvar på söndagskvällen. Lika bra liksom.

Nu går vi på en ny vecka med jobb och träning. Startas med jobb och spinning imorgon. Kan ju iaf låtsas att jag ser fram emot det! Usch fy och blä för julruschen när man jobbar i butik säger jag bara.

Godnatt!


HAPPY

Haft vääärldens mysigaste helg. Julklappsshopping (är nästan helt klar!), familjemys igårkväll, träffade tjejerna i fredags och idag hade jag och min fina man en heldag tillsammans! Det sköna med denna helg är att den inte gått så satans fort som de andra helgerna gjort. Tror de är för att jag varit ledig i 2(!) dagar, man behöver verkligen sånt ibland.

Hittade världens snyggaste jacka idag också, från gant. Skulle vara en fin julklapp till mig själv. Näfan. Håll ut till newyork boom.

Nu ska jag fortsätta mysa här hemma. Och förresten, måste tipsa om filmen jag och Kevin såg idag. En oväntad vänskap, sann historia om en förortskille som ska bli assistent till en rik, rörelsehindrad man. Helt underbar film.

Bye Bye!


HÄR KOMMER NATTEN

Det blev inget lekland idag för att Freddie hade blivit dålig i magen och de fanns risk för magsjuka. Och jag som är världens mest rädda människa för att spy tar inga risker! Så fick bli julshopping med mami och Hasse istället. Så mysigt så.

Sedan slutade Kevin jobbet och då åkte vi till kjula och åt mat och mös med Sebastian och comp. Jag har världens finaste brorson, de är säkert!

Just nu ligger jag här och funtar på om jag ska spinna eller inte imorgon. Jag hatar att köra själv på forever, vet inte varför. På balanze gick de bra? Anyway. Får se. Annars ska jag och älskling ha en hel mysdag för oss själva. Första gången vi är lediga samtidigt sedan 1937 typ.

Godnattis


ÅH LÖRDAG

Lördag lördag lördag. Jag älskar helg. Älskar speciellt den här helgen för att jag är ledig både lördag och söndag! Lyx. Så idaaag ska jag och freddie och förmodligen Anna och sebastian åka till leos lekland och leka obegränsat! Ska bli så mys. Om min kära bror vill svara någon gång. Nåväl. Tittar på musikhjälpen på tv, älskar p3!

Älskar posten också för tillfället då vi som varje år får välja ut en julklapp på en hemsida! Jag valde en muffinsmaskin=D Wöho!

Herrå

SLUTKÖRD

Orkeslös. Dödstrött. Efterbliven. Allt hänger ihop, är så trött så jag vet knappt vad jag heter. Har setat och tittat på gladiator med älskling hela kvällen, bästa filmen någonsin. Maximums e kung!

Ne, sovdags nu om man ska orka göra Leos lekland med Freddie imorgon. Blir nog ett bra träningspass precis som förra gången vi var där, fysträning på riktigt! Natti.

Puss


LÄNGTAR


BATTERIERNA ÄR SLUT

Är helt slutkörd efter denna vecka. Sjukt stressigt på jobbet. Hinner liksom inte ens andas. Men bara en dag kvar till 2 dagars ledighet, ska bli så sjuuuukt skönt. Helgen startas med middag på akropolis med bästa tjejerna imorgon! Sedan ska jag baaara ta de som de kommer :-) Nu är det iaf sängen som gäller. Puss och kram


NÄR MAN BÖRJAR TAPPA HOPPET, IGEN


-


MAGIC


••••


<3

I love you more than words can say


TISDAG TISDAG

Hinner inte med mycket mer än jobb just nu känns de som. Jobbar och sliter som aldrig förr, tackar ja till allt som står i min väg. Ska till och med jobba dagen efter juldagen vilket är lite tråkigt då jag inte riktigt kan gå in helhjärtat på juldagen men de kommer bli bra ändå. Får tänka på den dubbla OB:n man får, typ.

Idag hann jag iaf med att både jobba och sedan träna efter jobbet också. Blev 30 min på bandet och sedan styrka med marre. Riktigt skönt. När jag kom hem blev det lax och sallad till middag! Gott. Nu blir det dusch, äcklig som inte duschat än!

Godnatt!


OMFG


LIMITLESS

Kan säga att jag kommer inte ha några gränser när jag åker till USA och får gå in i en VS butik. JAG. DÖR. AV. LÄNGTAN.

Har kollat in lite grejer redan och dör lite till. Förhoppningsvis kommer jag dit brun också då jag varit i Thailand en vecka innan! Åååååh cant wait


FIT INSPO

Blogg.se appen har inte funkat över huvud taget de senaste dagarna vilket resulterar i dålig uppdatering. Sen har jag haft saker för mig också som jobb och häng med mina favoriter! Veckans ända lediga dag spenderade jag på stan där de fikades och köptes lite julklappar. Riktigt mys. Min älskling har varit i Stockholm sedan i lördags också så har sovit oroligt och dåligt som vanligt när jag sover själv. Han är iaf hemma nu och jag är hel igen! Nu ska jag ta en dusch. Hörs!

Btw, just nu lever jag väldigt hälsosamt. Rensat godis skåpet och fyllt på med massor av nyttigt! Blev lite motiverad efter Årets Victoria secret show som jag såg igår, hehe


IMORGON ÄR DET FREDAG, KAN VI SÄGA IMORGON

Trots snökaoset krigade vi oss till gymmet idag! Kämpigt vare men what to do, Thailand närmar sig och för att de inte ska bli allt för jobbigt att rycka upp sig efter all julmat sen så är de lika bra att hålla igång nu. Blev en sväng ner till grannen nu på kvällskvisten, min kära wifi har dragit av korsbandet. Tänker på dig min käre vän, stark är du!

Nåväl nu är det dags för att sova, tagga jobb imorn för fa-an. Vill inte men återigen, what to do. Måste göras.

Bye



-

Idiot.


EXCITED

Ville verkligen inte gå upp imorse men dagen blev bättre och bättre. Älskling och jag fick lov att boka om Thailand igen för att det blev för tätt inpå new york, lite riskabelt att komma hem tre dagar innan med tanke på att flygen osv som kan bli försenade/inställda och gud vet vad. Men så nu åker vi alltså den 8e februari istället i två veckor och då hinner jag också vara hemma i två veckor innan de är dags för new york! Dessutom vart resan billigare också, aldrig fel!

Ingen är lyckligare än jag, behöver verkligen ut och resa och se nya platser i världen. Och att jag får göra det med dem personerna som betyder mer än allt för mig gör saken bara ännu bättre.

Mys hemma hos oss!


HÄR KOMMER NATTEN, DABIDABIDADA

Vill inte vill inte vill inte somna, natten går för fort! Så fort man somnat så är de dags att gå upp och jobba.. Meeeen bara kriga sig igenom denna vecka. Jobb och träning står på schemat, vilket förhoppningsvis får den att gå fort. Anywayz. Godnatt nu, om jag vill vara människa imorgon..


KUNDE INTE HAFT EN VÄRRE DAG

Har haft världens sämsta dag på jobbet. ALLT gick fel, började med att jag tog fel nycklar så jag var tvungen att åka tillbaka till posten från skogstorp vilket gjorde att jag blev försenad, sedan var de 10 minusgrader, dörrar som inte gick att öppna, inte gick att stänga, tappade nycklarna i brevsäcken, gjorde illa mig på fingrarna som var isbitar, brev som åkte ut på marken, stress. Orkar inte. Sen blev dagen bättre, för vad kan gå fel när jag är med min prins? Nada, strong as an army!

Det var iaf fint väder..


WISH

Något jag VERKLIGEN skulle vilja ha är body shops julkalender. Känns ju väldigt fel att köpa den till sig själv, blir lite fel känns det som.. Det kanske till och med är för sent att köpa den nu? I dont know, någon som har koll på läget? Någon som vill ge den till mig? Jag skulle bli sååå glad! Puss och godnatt


HEJ MITT VINTERLAND

Idag var sagt jag, Hanna, marre och lilla Malin på hedlandet! Så jäkla kul hade vi, så himla mysigt hade vi. Alla tre kom hem minst sagt super nöjda med allt från julklappar och julpynt till kuddar och diskmedel, haha.

Just nu är jag iaf hos mami i kjula! Har bjudits på tacos och nu sitter vi och tittar på så mycket bättre och gosar med min älsklings Sebastian. Lika glad som vanligt är han.

Anyway. Ska väl snart åka hem och då tänkte jag och Hanna ta ett glas nånstans :) Mysig dag till max! Och älskar vintern just nu.

En bild från idag på knappt(!)alla påsar och sötnosarna



EN LITEN INFLIK

Hejheeeej. Tänkte bara flika in här och säga att jag har TVÅ saker att se fram emot enormt mycket nu. Sååå glad är jag kan jag tala om! Den 16e februari åker jag och min älskade, bästa, underbara man till Thailand i två veckor. Kommer hem den 2a mars och då är det tre dagar kvar tills nästa destination: NEW YORK. Nu börjar det likna något i att uppfylla drömmar!

Min man kom in till jobbet i förrgår och överraskade mig med en resa till Thailand i två veckor som var helt färdigbokad och klar. Ingen blev gladare än jag! ....tills jag såg datumet. Han hade glömt bort att jag skulle till new york den femte så de var bara att boka om, vilket vi gjorde imorse. Så nu äre bokat och klart. Känns helt underbart!

Imorgon blir de julshopping och jobb på söndag. Hoppas på att kunna njuta till max av denna helg och att den inte går lika fort som denna vecka har gått. Nåväl. Sovdags nu! Puss


RSS 2.0