-

Pyser iväg till grannarna för att pussa lite på sötnosen nu!  


ÄNTLIGEN

ÄNTLIGEN är skoldagen slut. Tacka gudarna för att den gick relativt snabbt och bra också. Nu är det bara praktiken kvar som är jobbig denna vecka. Må den också gå snabbt. Slog mig precis att det snart är jullov bannemig? 3 veckor efter denna vecka! Nedräkningen kan börja..

Dags att göra något att äta. Typ pannkaka, de vore nåt. Senare ska jag hämta upp Carran o då ska vi till henne och göra muffins! Muuuums.

Later!



.

Undra vad tusan jag skulle göra utan dig


SIGNAR UT

Tappade precis den sista inspirationen till denna vecka. JAG ORKAR INTE DETTA!


28 NOVEMBER

Får ju inte glömma att jag och kevsor fyller tre månader idag! Min kärlek, du är bäst. Är så glad att jag har dig 






AMEJSING

Dagen har gått galet fort. Började med lite hiphopdans med mina kära handbollare och det var en skitbra början för det var sjukt roligt! Sedan hade vi en lektion och sen var det dags för jobb. Körde postbilen själv för första gången vilket var spännande! Lite krångel här o där men de löste sig fint. Jag är super glad också för att jag ska jobba nu på onsdag, hela nästa vecka och 2 veckor efter det med. CASHFLOW!

Nu är jag galet trött och vill bara sova. Men måste plugga religion och svenska som jag båda har muntligt i imorgon. Snällaaa låt morgondagen gå lika fort som idag...



COZY YEAH

Världens mysigaste helg har jag haft. Fredagen spenderades som sagt på krogen med underbara vänner, igår och idag har jag varit med min kevsor. Igår shoppade vi loss lite smått o sen åt sjukt god mat på kvällen, idag var vi i kyrkan o lyssnade på Kevins lillasyster som sjöng i kören. Så himla fint, är svag för sånt där alltså. Sen hade vi bara kvalitetstid resten av dagen.

Har nu pluggat lite religion och övat på nationella talet som ska göras på tisdag. Im so gay. Orkar dock inte bry mig så de får gå som de går.

Har en rätt jobbig vecka framför mig faktiskt. Svenska tal och religionsprov, jobb, jobb, och sen praktik för sista gången (ÄNTLIGEN!!) på torsdag. Fyfan, idrottslärare är något jag ALDRIG skulle vilja vara.



MAJN


TERAPI

Sitter på tåget på väg till Stockholm och världens finaste. Vi ska gå på stan o hitta lite fina kläder till honom, kommer bli jätte mysigt, nu när julpyntet o allt är framme! Gay jag vet men jag älskar mys, så enkelt är det. Igår kväll var också lite mys. Började kvällen med favoriterna hos lalleboy. Blev som vanligt en smula för mycket dricka, men vad gör det. Idag har jag en aning för många luckor från gårdagen, o en smula för mycket ångest. Men vad gör det. Livet är bara så svårt som du själv gör det har jag kommit på nu på senaste tiden. För vill man, så kan livet vara ganska bra. Så länge man inte gör det svårare än vad de är. Mm true story. En annan sak jag kommit på är att tåg är terapi för mig. Tåg och musik o ingenting annat spelar roll, man släpper allt och bara känner känslan av att komma bort, visserligen bara för en timme, men det är småsakerna som räknas har jag hört. True story det med. Nä, måste titta ut ett tag, vill spy. Fuck you alcohol. 

<3


HARD WORKIN WOMEN

Pluggat lite rolig religion nu på morgonkvisten, samt tittat på Girl next door. Bra skit! Ska strax sticka iväg för att jobba lite, efter det kan vad som helst hända. Party? Mys? Stockholm? Nä, jag är nog nöjd vilket som.

Min käraste kom till mig inatt. Again, vilken man jag har. Imorgon får jag träffa honom igen, då blir det shopping i stockholm på dagen sen ska vi vara barnvakt åt hans småsyskon på kvällen. Mysigt!


NEVER APOLOGIZE FOR BEING REAL








2 YEARS AND IM STILL HERE

Under den här veckan, för just precis ett år sen, så befann jag mig i åhus. Jag hade bokstavligt talat the time of my life med mina närmaste. Spelade handboll, drack gott(?) och åt ingenting haha. Hur som helst så var det bland de roligaste jag har gjort, helt klart! Och jag saknar det, jag saknar förra sommarlovet. Visst, det här lovet har ju också vart helt sjukt bra men det är inte alls samma sak. Man känner verkligen hur det är någonting som fattas. 
I år ska jag inte till åhus.. Riktigt tråkigt såklart, men kanske lika bra så. Väcker nog för mycket minnen.

Det är så konstigt hur livet kan förändras på bara några dagar. För bara några dagar efter jag haft the time of my life i åhus, vändes allting till rena raka motsatsen. Allting vart till en enda stor röra och helt plötsligt så levde jag i en mardröm. Det har snart gått ett år, ett helt år, sen mardrömmen började och jag kan fortfarande inte inse att det faktiskt inte är en mardröm. Önskar bara att någon kunde väcka mig och säga att allt är okej nu, men allt är
inte okej, det är någon som saknas.

Victoria Lindqvist, världens vackraste ängel, jag saknar och älskar dig varenda dag. Och jag kommer att leva för dig här nere på jorden så länge det går.
Motvind eller medvind, jag gör det för dig ♥
´



Detta skrev jag här i bloggen i Juli 2010. Ett år hade gått. Nu har det gått 2 år och 4 månader. I sommar har det gått 3 år och det är helt ofattbart hur snabbt tiden har gått, trots uppförsbacken som vi alla kämpat oss upp för utan dig här nere på jorden.
Saknar dig så mycket, NU är det verkligen dags att komma hem till bästis.


Kärlek till dig min bästaste ♥


HAPPY FACE

Måste bara säga en sak som jag är så himla glad över.
Jag ska bli faster på nytt! 

Nu dags för min andra bror att få en liten sötnos. Jag håller tummarna för att det ska bli en tjej! Behövs mer av såna i vår släkt :-)
 




Hur söt är inte min favoritkille?


BRA SKIT

Fick ett fint jobb besked idag! Kommer jobba på posten som postnisse rätt mycket nu resten av november och i december, GLAD CHEY! Behöver lite cashflow, MÅSTE till värmen i vintern o då kan ju pengar(och en pojkvän;) vara bra o ha.

Ne, ska kolla guif o greys sen sova, kommer bli en lång dag imorgon.. Träligt.


THIS IS TRUE LOVE


















TODAY I FEEL LIKE NOT DOING ANYTHING

Startade dagen med ett väldans bra besked. Hoppas på det bästa men håll en tumme mates.

Annars var det OBESKRIVLIGT skönt med sovmorgon idag, känslan av att inte ha ett ändaste måste för resten av dagen är det inte heller något fel på. Så sitter och tittar på nelly efter något fint att klicka hem. Är nämligen på jakt efter min ultimata nyårsklänning. Får se hur det går. Och får se hur det blir på nyår. Knas när man har en pojkvän i stockholm och vänner i tuna, önskar jag kunde klona mig. Som sagt, vi får se.

Nu ligger jag här i sängen och väntar på ett samtal. Viktig jag vet.

Hittade en bild på typ första gången jag träffade min mcdreamy, här hade man inte en tanke på att bli in löv liksom. Läskigt!


.




OCH MED DET SÄGER VI GODNATT



-

Tumblr_lls070ziee1qfjjglo1_500_large

MYSHELG

Dålig uppdatering på sistonde, tyvärr. Brukar bli så på helgen när man oftast har fullt upp. Denna helg har jag haft min fina pojkvän här, det har varit så himla mysigt!! Speciellt igårkväll då vi gjorde tacos, chips o dipp, åt godis och tittade på Armageddon. Jag dör så mysigt det var. Highlights kan man säga! Lycklig som jag är så är han kvar ända tills idag till o med så nu ligger han o snarkar bakom mig. Jag kan inte somna om efter att ha åkt till skolan vid åtta för att få reda på att läraren inte är där så att nationella talen inte ska göras förens nästa vecka. Suck. Jag som ville ha de avklarat idag. Nä, nu ska jag gosa och försöka sova. Kram på er alla kära trogna läsare. (apropå trogna läsare, extra fet puss till dig Emelie Öhrbom) CIAO

WHAT A MAN

Sjukaste. Min fina pojkvän är här om en liten stund, tog bilen bara sådär mitt i natten för att sedan åka tillbaka igen! Tacka vet jag sovmorgon imorgon men vilken man jag har alltså, världens bästa! Kärlek bebis

MEN DÖÖÖD TILL KYLA



1

BAD BLOGGDAY

Ligger hemma i sängen o fryser, måste köpa vinterjacka! Satsar på att göra det nästa helg.
Hur som haver så har dagen varit helt ok, började fint med 5 timmar nationella, gick fort och bra! 

Nä, det här var ingen bra bloggdag. Har inget o skriva. Kanske hittar några bilder att dela med mig av lite senare, men för stunden får ni nöja er med dessa aningen skumma bilder från petters 18års fest




-

Livet är så orättvist så jag vet inte ens vad jag ska säga.
Vila i frid, tänker på er alla anhöriga. 


WASTE OF TIME

Flikar in här för att säga hej. Och för att fördriva tiden för att jag är så SJUKT trött på min jävla samhällskunskap. Tur att jag kommit en bit nu iaf, och att jag får spicy sen och att de blir guifmatch senare. OCH att det är torsdag imorgon för då är det snart helg och då får jag träffa min finaste. Sen är det dock måndag och svenska nationella tal ska hållas, ojoj. Tur att jag typ är klar med det med då. 

Otur för er som läser att detta inlägg var fullkomligt onödigt och as tråkigt.. Sorry!



RESFEBER

Resfeber. Måste till värmen inom kort, så är det bara. Så nu går jag bannemig och lägger mig. Trött som ett as och det är ju faktiskt en dag imorgon också! Godnatt på er ♥




IT REALLY DO SUCKS BEING AWAY FROM YOU



Längtar inte alls till helgen.....

HJÄRTAT


Jag hoppas utav hela mitt hjärta att du är på ett bättre ställe nu




LADDA BATTERIERNA

Har tagit en paus i pluggandet, tänkte lägga mig o ladda batterierna tills imorgon nu. Samhällskunskapen la jag en korv på ikväll, la istället all krut på Svenska nationella talet som ska vara klart på måndag. Borde ha prioriterat annorlunda men I dont give a shit about Illuminati? Blir galen. Så låter det problemet vara tills imorgon då min bästa loppilus får hjälpa mig istället. Om du inte visste det så vet du det nu! hihi.

Fick för övrigt ett fint samtal på kvällskvisten från Tovsor som jag saknar en smula. Saknar alldeles för många personer just nu, men sånt får man la ta



Shut up and smile


VARM OBOY, JATACK

Trött irriterad och har alldeles för mycket att göra. För mycket plugg och för mycket annat att tänka på. Orkar inte. Jag är trött. Och jag är ledsen för att jag vet att min trötthet kommer leda till att energin går åt fel saker. Så funderar på att släppa allt, släcka alla lampor, stänga av mobil, data, tv, krypa ner i sängen och tänka att morgondagen blir bättre. Men det går inte heller för jag har för mycket att göra. Stressad är jag.

Istället ska jag nu värma oboy, ta en dusch, försöka bli lite piggare och SEN ta tag i problemen. För jag måste. Och för att det kommer kännas bättre efteråt.



Vad skulle jag göra utan dig mor min!


MISSING SOMEONE IS ABOUT THAT VERY MOMENT WHEN YOURE DOING SOMETHING AND WISHING THAT PERSON WAS RIGHT THERE WITH YOU



WHEN WORDS FAIL, MUSIC SPEAKS

Jag har sån sjuk blandad musik smak så det finns inte, det ser man ganska tydligt om man tittar på min facebook sida på "favourite music": Michael Jackson, Rammstein, Linkin Park, Oskar Linnros, Metallica, House music, Vision, Avicii

Wtf? Allt från house till hårdrock till Oskar Linnros? Rääätt skum blandning.
Min pojkvän har nu fått mig att lyssna på Steel Panther också, är helt fast. Vilken sucker jag är..




WORD

391114_2630498044222_1308503458_33207241_1096303713_n_large

IT'S ALL GOING TO BE OKEY, AS LONG AS YOU BELIVE IN IT





DESTINY

Fysatan, Rhodos i somras med Mikaela. Helt klart den bästa resan jag varit på hitills! Ett riktigt minne för livet, lärde känna så jäkla mycket nya, helt underbara vänner som jag kommer ha för resten av livet. Och hittade ju också min kärlek dessutom♥

Det läskiga var att det var såååå nära att jag och Mikaela inte åkte, (se sista bilden) jag ville hellre ha min sista sommarlovsvecka hemma, eftersom jag skulle till cypern direkt efter rhodos(!!). Var jag cp eller? Att jag ändå åkte av någon anledning måste ju vara ödet. Tror så jäkla hårt på det!













SO SO HAPPY

På tooorsdag kväll drar jag och fanny till Umeå för att hälsa på min minst sagt galna kåmpis/granne/broe. Im so so happy!




-


IM JUST TIRED OF MISSIN' YOU







12.56

Vaknade upp med samma skit, så stannade hemma idag för allas bästa. Ligger i sängen o läser bloggar, världens bästa tidsfördriv? Mja. Nu ska jag göra varm oboy och lägga mig framför one tree hill. Bye hörs nog lite senare!

MY GOD

Mitt huvud kokar. Kallsvettas som aldrig förr. Tror Jag jag börjar åka på en rejäl förkyldning. Usch fy o blä. Handbolls träningen idag var iallafall rolig, kul att röra på sig osv! Ne nu måste jag hämta Ipren o sen dyka ner i sängen, godnatt!

VARNING FÖR TIDSFÖRDRIVS-INLÄGG

Ligger hemma i kjula sängen och filosoferar. För de första, har ni någon gång sovit i ett alldeles för stort lakan? Gör inte det. Jag har 120 säng och har typ ett 180 lakan på, trasslar in sig o har de allmänt oskönt! För det andra, vi måste kirra ny och större säng mami! Jag börjar växa ur denna rackare.. För de tredje, du är bäst mami! För det fjärde, jag har sjuk ångest för de är skola imorgon.. Inte ok. Just nu skulle jag istället för att ligga o inte kunna sova åka till Maran och äta pasta skinka gorgonzola/ädelost(?). För jag är sjukt hungrig och kan inte riktigt få bort tankarna från min favoritmat.. Konstigt. Det var de femte btw. För de sjätte så har jag mått så otroligt bra de senaste dagarna, thanks to my baby boy. Kärlek till dig! För de sjunde så får jag inte träffa honom på ett bra tag, ledsen tjej men thanks to my homies till vänner och underbara family så klarar jag det, i know it. För de åttånde så förstår jag inte varför jag skriver på svengelska? Vet att ni också undrar, förblir ett mysterium! Kan vara så att jag bara vill utomlands? Joootack mer än nåt annat. För det nionde och sista så kom den första gäspen nu, dags att göra ett nytt försök till att sova. Puss på mina fina tjejer samt pojkvän m familj, mamma hasse, Marie Mikaela och alla andra. Ni vet vilka ni är, you make me sing!

KLOCKISH

Okej, är bänkad framför MTV EMA för resten av kvällen. Var röda mattan för ett tag sen och av alla kändisar som var med så var JWOW och Snooki utan tvekan bäst. Dör för er!
LMFAOs live uppträdande var det inte heller något fel på direkt, dom vände hela skiten upp och ner skulle man kunna säga. KLOCKRENT!


JUST KEEP ON DANCING, YOU CAN DO THIS


WHAT A B-RUD

Lät min man sova en kvart till trots att jag inte är ett dugg trött. Vilken b-rud jag är alltzåå! Hur som helst, gårdagen var bäst. Så jävla bra på så jävla många sätt o vis. Hade sköj hela dagen och hade också skoj hela kvällen, vilket jag inte trodde jag skulle ha. Kul iaf att komma iväg och träffa bara nytt folk, kan ju bli en aning trött på Eskilstuna o dess innehåll ibland. Meeen men, ska nog gå och duscha nu o låta kevsan sova ännu lite mera. Puss

AWESOME

Grym kväll igår. Grymt roligt! Många som gick in helhjärtat för maskeraden på le grand vilket var väldigt underhållande måste jag säga. Och nu när jag tänker tillbaka var förfesten med mina classmates feeett rolig, älskar att umgås med homiesarna.

Nu ska jag börja testa kläder för vad tusan jag ska ha på mig imorgon.. Förblir ett mysterium. Mina nya skor är givna (om dom hunnit komma). Men först ska jag gå till solarieöarna en stund, sen packa väskan och åka till min finaste!



SKIN SKIN SOM DEN SOL DU ÄR

Hemma efter några galet mysiga dagar i stockholm. Det måste ju vara det finaste med distansförhållanden, att man uppskattar varandra så sjukt mycket när man väl är med varandra. HELT underbart, är så himla glad att jag har min fina pojkvän ♥

Hur som helst, ska till björsund nu och spela lite spel osv. Men blir till att åka hem tidigt då jag ska vara barnvakt åt min absoluta favorit kille imorgon! Längtar!



RSS 2.0