IDIOTER

Godmorgon! 

Måste bara skriva av mig, är lite sint faktiskt. Gick och la oss vid poolen imorse runt 10.30. Väl där har det kommit en familj från Australien på kanske 15 pers. Tagit över hela ena poolen med ungar som skriker, slåss o skvätter vatten överallt. Ungar i alla åldrar också, en tonåring med ett uttöjt öra stort som en pingisboll, fyra stycken tjocka bleka dampungar (ursäkta uttrycket), o sen två små skruttar på typ 2 år som inte kan simma eller knappt gå för tusan. Låg bara och väntade på att någon av dom skulle ramla i då dom gick ensamma runt poolen hela tiden. Det enda föräldrarna gjorde var att dricka öl och beställa in nya öl. Var dom med ungarna i poolen hade dom en unge på ena höften och en öl i handen såklart. Såg jävligt illa ut men verkade inte som att dom brydde sig. 
Dom tog över hela poolen så vi bytte till den andra poolen. Skäms. 
Nu har dampfamiljen tagit över båda poolerna iaf och hela poolbaren också såklart. Föräldrarna är överfokuserade på öl i baren och små tvååringarna går runt den djupa poolen konstant utan att en enda har koll på dem. I våran släkt låter vi ALDRIG småttingarna gå runt ensamma vid poolen! 

Till slut ramlade såklart en av småttingarna ned i poolen o sjönk som en sten, först då var de dags för pappa att slita sig ifrån ölen. Han tar upp ungen och säger "You see, thats what happends!" !!!!!! Jävla idioter. Blev så arg!!! Nu kom mormor o morfar +flera med ett litet spädbarn också. Klart att lillplutten ska sitta med de vuxna i baren, och i solen dessutom, där folk röker osv. Fan, skaffa inte flera barn om ni inte kan ta hand om dem!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0